Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese s sebou silnou energii. Jak ji můžete využít ve svůj prospěch?

Zatímco meteorologické jaro začalo už 1. března, to astronomické nás čeká až téměř o tři týdny později. První jarní den, astronomické jaro, jarní rovnodennost. Všemi těmito názvy se označuje den, který letos, stejně jako v předchozích letech, připadá na 20. března. Letos tomu ovšem bude o dost hodin dříve než v loňském roce. Zatímco v roce 2023 to bylo večer ve 22 hodin a 24 minut, letos se z příchodu jara můžeme těšit už brzy ráno, ve 4 hodiny a 6 minut.

Během jarní rovnodennosti jsou den a noc přibližně stejně dlouhé. A nejen to. Tento den oplývá zvláštní harmonickou energií, která nám umožňuje lépe vstřebávat léčivou sílu matky přírody. Můžeme dobíjet energii a zároveň dát vesmíru vědět o svých myšlenkách nebo plánech, které chceme, aby se uskutečnily.

Rovnodennost posílená zatměním

Síla březnové rovnodennosti bude ještě umocněna blížícím se zatměním Měsíce ve Vahách, které nás čeká 25. března. Ačkoli ho od rovnodennosti dělí téměř týden, můžeme jeho energii pociťovat až měsíc předtím nebo měsíc poté. Zatmění obvykle přináší poměrně silnou transformační energii, která může otřást nebo dokonce obrátit naše životy vzhůru nohama. Každého z nás samozřejmě ovlivňuje jinak, ale alespoň nějakou transformaci během zatmění zažíváme na určité úrovni všichni.

Možná nás donutí zaměřit se na vztahy, které nejsou úplně v pořádku. Zkuste popřemýšlet o tom, proč to ve vašem vztahu s partnerem nebo například s někým z rodiny skřípe, a co můžete udělat pro to, aby se to napravilo. A pokud budete mít pocit, že už vám některé vztahy neslouží nebo vás trápí či vysávají, ukončete je.

Se zatměním na obzoru můžete využít energii rovnodennosti k tomu, abyste si vytvořili plán, čeho chcete dosáhnout. Jeho silná energie vám může pomoci změnit zajetou rutinu, stanovit si jasný cíl, vytvořit si nové a zdravé návyky. Ne vždy na to je vhodná doba, pokud ale nyní podniknete kroky, které vám dávají smysl, pocítíte větší podporu. A toho je dobré využít.

Jak využít energii jarní rovnodennosti?

Umožněte nové inspiraci a nečekaným nápadům, aby se pozitivně promítly do vašeho života. Dovolte si zbavit se všech zastaralých myšlenek, pocitů a zvyků, které vám už nic dobrého nepřinášejí.

Rozhýbejte své tělo, vyčistěte a uvolněte každou buňku. Zkuste se zhluboka nadechnout a vydechnout vše, co vás uvnitř tíží a čeho se chcete zbavit. Tato svěží jarní energie je dar a je jen na nás, jak ji využijeme. Vyjděte v tento den ven a obklopte se léčivou silou přírody. A dělejte to, co vám nejvíc vyhovuje.  Můžete meditovat, procházet se lesem a čistit svou auru, stanovit si cíle do budoucna a podniknout první kroky k jejich realizaci, začít něco nového, co vám bude přinášet radost, přeorganizovat svůj rozvrh tak, aby vám lépe vyhovoval, nebo si třeba uklidit byt a zbavit se všeho, co už nepotřebujete. A hlavně myslete na to, co chcete do svého života přitáhnout.

 

Pro Kartářky světla Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset udělat a to si žádá vaši píli i čas. Jde vám vyhlídka na úspěch. Přicházejí události, které vám umožní realizaci vašich plánů.

Ve finančních záležitostech vás výrazně ovlivní „náhoda“. Náhoda vám také pomůže odhalit, pokud něco není v pořádku a jsou kolem vás intriky a vy tak můžete zavčas reagovat. Pomoci vám v tom mohou zemská znamení zrozenců v Kozorohu, v Býku, nebo Panny. Od těchto zrozenců vám v nejbližší době mohou přijít osudové příležitosti.

V lásce se bude posilovat to, co vás ve vztahu pojí. Král disků umí rovnat i ty vztahy, kde to vypadalo zle. Má rád stabilitu a také si zakládá na uspokojování svých potřeb, které k pozemskému životu patří. Má rád dobré jídlo, kvalitní sex a potěšení všeho druhu. Rád se rozmazluje všemi svými výdobytky.

Ve finanční sféře vás vede po malých krůčcích k většímu úspěchu.

V otázkách zdraví je léčení pomalé, ale jisté.

Aby se člověk v životě posunul, je potřeba umět být vděčný. Tarotový Císař poukazuje na vděčnost za všechny šťastné zvraty osudu a  přátelství bez podmínek.

Slíbit si můžete, že se naučíte dynamicky pracovat se svými zásobami a doceňovat přínosy situací ve kterých se nacházíte.

Nahoru si můžete poprosit o pomoc, abyste nepřehlédli potenciální možnosti situací.

 

Beran

Své věci máte ve svých rukou. Na cestě jsou přínosné finanční transakce, či obchodní úspěch. Možná jen něco výhodně získáte. Štěstí můžete mít i na bankéře. Možná vás skvěle nasměruje.

Býk

 

Budete mít patrně štěstí na vlivného patrona, ochránce, či bohatého milence. Ve všech případech vám to jde k vašemu dobru. Můžete získat jistý společenský kredit. A pokud byste obchodovali, či něco prováděli s nemovitostmi i tady karta Krále disků věští úspěch.

 

Blíženci

 

Vaše okolí bude bohaté. Mohou to být příbuzní i sousedi. Můžete získat pomoc, kterou však nebude jednoduché kompenzovat.

 

Rak

 

Vašemu otci, či manželovi jde materiální přínos. Pozitivně vás může ovlivnit šikovný obchodník, či finanční makléř. Jako by měly možnost peníze lehčeji přicházet do vašeho domu.

 

Lev

 

Budete vystaveni tajemnému vlivu peněz. Pozitivně na vás zapůsobí člověk, který je něčím spjat se zábavou, může to být i ředitel divadla, či někdo, kdo druhé svým chováním baví. Může vystupovat jako váš ochránce. Také můžete potkat člověka, který rád poučí druhým lidem peníze.  Zjistěte si dopředu, kolik vás jeho pomoc vyjde. Může být za levno i nemusí.

 

Panna

 

Může vám pomoci šikovný a spokojený řemeslník. Také potěší kurýr, či někdo starší, kdo vám fyzicky pomáhá s chodem vašeho domova. Máte možnost narazit na práci lehkou a dobře placenou. Do vaší rodiny přichází čas hojnosti.

 

Váhy

Máte mít štěstí na bohatého muže, či společníka. Váš nepřítel zatím někde nespí a je silný, vy však vyhrajete. Máte vlivné protektory a od nich nabízenou finanční pomoc. Vaše finanční transakce budou povedené. Pokud byste měli někde s někým jakýsi proces, ničeho se nebojte, Král disků věští výhru.

 

Štír

 

Rozhlížejte se kolem sebe, měli byste mít štěstí na bohatého vdovce, či člověka s vyřešenou minulostí. Také máte mít možnost dědit, či něco získat od předků. Následující dny ukážou o jaký druh dědictví se jedná.  Prodělat nemůžete.

 

Střelec

 

Král disků vám dává naději na přínosné nejenom zahraniční obchody a případně zajímavá jednání s někým odjinud. Váš ochránce se navrací.

 

Kozoroh

 

Máte možnost splnit si přání a také zvítězit nad protivníky. Jakýsi váš dobrodinec pomůže vylepšit vaše postavení.

 

Vodnář

 

Rady vašeho přítele budou rozumné. Můžete mít vlivného milence. Materiální pomoc vám navrátí rovnováhu. Přičiníte se možná na nějakém společném úspěchu více lidí.

Ryby

 

Ve vašem případě ukazuje Král disků starého bohatého milence. Někdo ostražitý a vnímavý vám může udělit dobrou radu. Budete mít možnost si přestat tolik dělat finanční starosti.

Pro Kartářky světla Helen Stanku

Foto: Monika Navrátilová

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne však mohou připlout mráčky v podobě kvadratury Luny s Merkurem a mohou přibrzdit příliv tvůrčí energie.

V úterý 19. března chystá příjemné rozloučení poslední den astronomické zimy. Dobré vztahy vyladí sextil Luny s Uranem a trigony s Neptunem a Sluncem. Merkur vejde do znamení Berana a přinese jistotu v otázkách vyjadřování, prosazování a komunikace, nicméně může chybět potřeba kompromisu. Večer vejde Luna do znamení Lva a vy si budete chtít dopřát něco příjemného. Před spaním by však bylo dobré příliš nezatěžovat svůj žaludek, opozice Luny s Plutem by mohla přinést těžké sny. .

Ve středu 20. března přivítáme první jarní den. Slunce vejde do znamení Berana pár minut po 4. hodině ranní a přinese období, kdy světlo vítězí nad temnotou. Ti, kteří se na to naladí, mohou pocítit příliv energie.

Ve čtvrtek 21. března může být úspěšný den pro zařízení většiny záležitostí. S vašimi plány vám pomůže sextil Slunce s Plutem.

V pátek 22. března můžete mít potřebu většího klidu. Konjunkce Venuše se Saturnem a opozice Luny vcházející do znamení Panny s Marsem nehledá příliš hlučnou společnost.

V sobotu 23. března vejde Mars do znamení Ryb a přinejmenším ochladí příliš velké ambice a potřeby se s někým poměřovat. Opozice Luny se Saturnem a Venuší nabádají ke klidovým aktivitám. Pokud budete moci, vydejte se do přírody a dobijte energii. Večerní trigon Luny s Jupiterem připomene, že byste si mohli dopřát něco příjemného.

V neděli 24. března budete mít možná nutkání začít všechno chystat na nadcházející velikonoční svátky. Počítejte však s tím, že Luna vcházející do klidného znamení Vah v trigonu s Uranem, v opozici s Neptunem a sextil Venuše s Jupiterem vykonají své a nenechají se do ničeho honit.

Hvězdy budou od 21. března ve znamení Berana. Toto ohnivé znamení překypuje životní energií. Jsou to průbojní a ambiciózní lidé, kteří se často rádi pro něco nadchnou. Umí si prosadit to, po čem touží. V životě to tak mohou dotáhnout hodně daleko. Bývají spontánní a bezstarostní.

Berani, dobře víte, co na druhé platí. Intuice vám pomůže vyznat se v lidech, takže máte šanci uspět i v té nejsložitější komunikaci.

Býci, jste plní žádostí, partner vám ale nemusí úplně rozumět. Patříte-li mezi tajnůstkáře, snažte se být o něco otevřenější. Místo nekonečného naznačování řekněte rovnou, co cítíte a potřebujete.

Blíženci, v lásce máte sklon jít na všechno rozumem. Bude se vám dařit spíše milostná komunikace než spontánní projevy citů.

Raci, v zaměstnání se posunete v poznání svých spolupracovníků. Někteří z nich se nečekaně vybarví k lepšímu. Možná vás překvapí kolega, který vyzdvihne vaše výsledky před ostatními.

Lvi, hvězdy podporují vaši vytrvalost v práci i v lásce. Využijte jejich přízně pro realizaci náročných plánů. Pokud jste usilovali o něčí přízeň, tento týden by vám to mohlo konečně vyjít.

Panny, snažte se o dobrou koordinaci pohybů, nadměrná zbrklost by mohla vést k úrazům. Náchylné jsou zvláště končetiny a hlava.

Váhy, budete přemýšlet, do čeho vložit své finance. Rádi byste pořídili nějaký předmět trvalé hodnoty. Hvězdy přejí také plánování rekonstrukce nebo stavby domu.

Štíři, amorovy šípy vás zasáhnou přímo do srdce. Dlouhodobě zadaní jedinci prožijí rozechvění jako na začátku vztahu. Nezadaní zase mohou potkat někoho velice atraktivního.

Střelci, zdravý a pravidelný milostný život vám zajišťuje dobrou náladu, a hlavně pevné zdraví. Žádnou posilovnu nepotřebujete. Pamatujte na to.

Kozorozi, nadřízení na vás mohou mít požadavky, které by znamenaly hodiny práce navíc. Než kývnete, posuďte své reálné možnosti.

Vodnáři, toužíte se věnovat činnostem, které jsou prospěšné pro více lidí. Chcete být užiteční a pomáhat podle svých možností. Tento týden budete mít příležitost se realizovat.

Ryby, všechno se daří, máte výtečnou náladu a okolí bavíte různými žerty. Některé mrzouty ve vaší blízkosti to může otrávit.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně to ani není váš styl. Štíři, smích je ten nejlepší lékař.

Živel země

BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel

 

Někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Zkuste se netrápit tolik vším okolo a nechat si dostatek prostoru pro své sny. Je zapotřebí porozumět více svým potřebám. Pak se budete cítit mnohem lépe.

 

PANNA – Váš anděl strážný je Hamaliel

 

Nebudete vědět, co byste měli podniknout v jisté záležitosti, která se objevila teprve nedávno. V okolí není nikdo, kdo by vám byl ochoten poradit či pomoci. Musíte se snažit sami, jedině tak vám bude lépe a nebudete se muset trápit.

 

KOZOROH – Váš anděl strážný je Hamael

 

Nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně to ani není váš styl. Mohli byste tak jednat následkem velkého stresu a ničeho tím nedosáhnete. Jsou i jiné cesty, kterými lze dosáhnout uznání a porozumění.

 

Živel ohně

 

LEV – Váš anděl strážný je Verchiel

 

Hvězdy vám moc nepřejí v oblasti citů. Půjdete do sebe a zkusíte si přiznat vlastní podíl viny. Nejedná se o to, co všechno jste pro partnera udělali, ale spíše o činy nebo slova, které od vás čekal. Poučte se z minulých chyb.

 

STŘELEC – Váš anděl strážný je Advachiel

 

Zamrzí vás, že máte v blízkých tak málo podpory. Pokud jim to budete vyčítat, bude to ještě horší. Zkuste tedy zatnout zuby a zvládnout všechno sami. Jsou ale určité hranice, za které byste rozhodně neměli jít. Na to pamatujte.

 

BERAN – Váš anděl strážný je Machidiel

 

Měli byste myslet na to, že jsou věci, které je potřeba dokončit, přestože se vám do nich nechce. Vyšetřete si alespoň trochu více času sami na sebe a hned budete spokojenější a odpočinutější.

 

Živel vody

 

RAK – Vašim andělem strážným je Muriel

 

Partnerský život se nevyhne občasným hádkám, zároveň ale máte velmi příznivý čas pro vášeň. Vzájemné výměny názorů budou ostřejší a rozproudí vám krev v žilách. Rozbouřené emoce se mohou nečekaně rychle proměnit v silné milostné jiskření.

 

ŠTÍR – Váš anděl strážný je Barchiel

 

Smích je ten nejlepší lékař. Díky němu vás nebudou trápit zdravotní problémy a zapomenete na všechny chronické potíže. Myslete na to a řiďte se tím. Vyhledávejte činnosti a společnost, kde se budete cítit uvolněně a příjemně.

 

RYBY – Vaším andělem strážným je Zadkiel

 

Následující dny vám přinesou zajímavé možnosti, jak uplatnit nějaký svůj netradiční talent. Pokusíte se jít po cestách, které vás budou lákat nejvíce a které vám umožní získat rozhled také v dalších oblastech. Každopádně budete úspěšní.

 

Živel vzduchu

 

VODNÁŘ – Váš anděl strážný je Gabriel

 

Měli byste být opatrní s určitými soudy. Pokud někoho předem zavrhnete, aniž byste ho vyslechli, mohlo by vás to velmi brzo mrzet. Pokuste se být co nejtolerantnější a dejte si čas. Až se vám vrátí pozitivní nálada, uvidíte určité věci jinak.

 

BLÍŽENCI – Váš anděl strážný je Ambriel

 

Konečně si uděláte více času na rodinu a proberete důležité věci, něco se rozhodnete změnit dlouhodobě. V práci vám naopak vyhovuje, jak vše dosud funguje. Chcete mít svůj klid a jistotu.

 

VÁHY – Váš anděl strážný je Uriel

 

V soukromí byste se měli snažit o větší otevřenost v komunikaci. Přestaňte před svými potížemi strkat hlavu do písku. Nesoulad v partnerském životě můžete odstranit díky odvaze mluvit o daném problému hned a otevřeně. Udělejte první krok na cestě k jeho vyřešení.

Pro Kartářky světla Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou vaši blízcí a přátelé. Společně strávený čas bude neopakovatelný.

Beran

Páteční Luna v sextilu nese nové nápady a radí dopřát si malé radosti, den bude hned veselejší. V sobotu byste měli aktivně odpočívat a vyčistit si tak hlavu. Nedělní Luna v kvadratuře radí věnovat se více partnerovi. V opačném případě si bude hledat záminku pro roztržku a vaši pozornost upoutá tak, či onak.

 

 

Býk

V pátek se nenechte tlačit do něčeho, co by vám bylo proti srsti. V sobotu se vám dostane velký přísun dobré nálady a optimismu. Objevíte nové vize a možná přijdou i dobré zprávy. Radost ponesou rodinná setkání. Nedělní Luna v sextilu přeje odpočinku ve dvou a také společné zábavě.

Blíženci

Páteční Luna v konjunkci může nést pocit, jako byste byli z jiné planety. Bude pro vás těžké se přizpůsobit nějaké situaci. Raději si dopřejte klid. Sobota bude vcelku vydařená na nákupy. Neděle slibuje rozluštění tajemství, jak rozdělit povinnosti a úkoly na každého ze členů vaší domácnosti, ať už všechno neleží pouze na vás.

Rak

V pátek budete zářit do celého okolí zvláštním kouzlem, kterým si dokážete získat lidi pro svoji věc. V sobotu vás někdo požádá o radu a zároveň se bude zajímat o vaše záležitosti. Zvažte, co s ním chcete sdílet a co ne. Nedělní Luna v konjunkci přeje aktivnímu odpočinku. Klidně vyrazte s rodinou na výlet, či procházku, práce počká.

Lev

Páteční Luna v sextilu pomůže zařídit všelijaké záležitosti. Nespěchejte však, abyste nepřehlédli nějaký detail. Sobotní Luna v sextilu slibuje ideální den pro randění, či výlet za poznáním. V neděli můžete přijít na zajímavý nápad.

Panna

Páteční Luna v kvadratuře nese překvapení. Ačkoliv vás někdo naštve, asi vás nasměruje správným směrem. V sobotu by bylo dobré nebrat si příliš mnoho práce a raději zvolit odpočinkové aktivity. V neděli budete sršet humorem a dobrými nápady. Luna v sextilu nese geniální nápady. Může se stát, že si dáte dvě a dvě dohromady a něco se vám pospojuje a získáte informaci, kterou jste hledali.

Váhy

Páteční Luna v trigonu pomůže zvládnout většinu úkolů, které jste si stanovili. V sobotu vás někdo nakazí dobrou náladou tak, že i vy uvěříte v úspěch věcí, které se vám zatím příliš nedařily. Luna v trigonu přeje novým známostem. Nedělní Luna v kvadratuře radí zvolnit tempo a držet se dál od delikates a alkoholických nápojů ať vám není špatně. Bude dobré věnovat se spíše zálibám spojeným s přírodou.

Štír

V pátek můžete být poněkud roztěkaní a možná se budete hůře soustředit na svoji práci. Pomohl by nějaký amulet, či šperk s obsidiánem. V sobotu bude dobré věnovat se svým záležitostem a neřešit ostatní. Nedělní Luna v trigonu přeje dobré zábavě.

 

Střelec

Páteční Luna v opozici podpoří vaši přesvědčivost, když se budete snažit někomu vysvětlit své argumenty. Buďte však opatrní, co se týká svěřování se a sdílení svých tajemství. Vyhýbejte se rizikům, která to nese a to zejména v emocionální oblasti. V sobotu můžete počítat se svojí dobrou intuicí. V neděli zaznamenáte zajímavé nápady, které vás nadchnou pro nové věci.

Kozoroh

V pátek dokážete zvládnout spoustu věcí, které se vám předtím příliš nedařily. Sobota přinese příjemné zprávy a možná i nějaké pozvání. Dobrá společnost pomůže nabrat síly. V neděli bude dobré najít si prostor pro meditaci, či procházku. Luna v opozici radí myslet i na sebe.

Vodnář

Páteční luna v trigonu slibuje, že vše skončí dobře.  Poznáte nové lidi se kterými můžete počítat i do budoucna. V sobotu si dopřejte chvíli klidu sami pro sebe, může na vás dolehnout únava a starosti z celého týdne. Luna v trigonu radí nedělat si starosti do zásoby. Neděle přeje získávání nových informací a také sdílení nápadů s přáteli.

Ryby

V pátek vám může někdo připomenout starý slib. Možná si už konečně budete muset spolu zajít na kávu. Sobotní Luna v kvadratuře vám sice může dělat drobné komplikace, ale nakonec to dobře dopadne. Nedělní Luna v trigonu podpoří péči o vaši fyzičku a tělesnou i duševní krásu. Na práci nespěchejte, spíše si v klidu promyslete, jak by se dala udělat lépe za méně času.

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

 

 

Planety a rok narození: Která vládla v roce, kdy jste se narodili, a jak to ovlivňuje váš život?

Již od starověku lidé vědí, že planety ovlivňují životy nás pozemšťanů. A věděli jste, že obzvlášť důležitý je ve vašem životě vliv planety, která vládla v roce, kdy jste se narodili? Její specifická energie a vibrace vás provázejí životem od narození a každých sedm let se o trochu sníží. Přečtěte si, která planeta vládla v roce vašeho narození, a jak se její energie odrazila ve vaší osobnosti.

Slunce: Jste rádi středem pozornosti

Slunce vládlo v letech 1933, 1940, 1947, 1954, 1961, 1968, 1975, 1982, 1989, 1996, 2003, 2010, 2017 a vládne i v roce 2024.

Pokud jste se narodili v roce Slunce, vyznačujete se laskavostí a určitou vznešeností. Jste optimisté a jen tak něco vás nevyvede z rovnováhy. Máte vřelou povahu a jste vždy připraveni pomoci příteli nebo milované osobě v nouzi. Také jste rádi středem pozornosti. Netolerujete žádnou formu nespravedlnosti a vždy se postavíte na stranu slabších, budete je povzbuzovat a chránit.

Máte rádi, když vás ostatní obdivují a chválí, ale pouze za podmínky, že je to upřímné. Jste nesmírně pohostinní a srdeční, úsměv z vašich rtů mizí jen zřídka. Často jste skutečným vůdcem, proto jsou pro vás vhodné nadřízené pozice v práci.

Měsíc: Jste citliví a máte bujnou fantazii

Měsíc vládl v letech 1936, 1943, 1950, 1957, 1964, 1971, 1978, 1985, 1992, 1999, 2006, 2013 a 2020.

Pokud jste se narodili v roce pod vlivem Měsíce, patříte k velmi citlivým, zranitelným a citlivým lidem. Vše, co děláte, je podbarveno vašimi pocity. Máte téměř dokonalou intuici, která vám pomáhá něco vycítit nebo „přečíst“ něčí záměry. Často slyšíte „hlas uvnitř“, který vám našeptává, co a jak byste měli udělat, a téměř nikdy neuděláte chybu.

Od přírody jste velmi zamilovaní a neustále sníte o svém ideálním partnerovi. Velké pouto máte ke svým rodinným příslušníkům, ke kterým se chováte ochranitelsky. Zbožňujete děti, cizí i své vlastní, a jste připraveni se pro ně kdykoli obětovat. Máte také nevyčerpatelnou fantazii, která se vám může velmi hodit, pokud se věnujete uměleckým profesím. Vůči ostatním lidem jste poměrně obezřetní a bojíte se, že vám bude ublíženo, takže si dost vybíráte, s kým se budete scházet. V manželství jste svému partnerovi věrní a loajální a stejné vlastnosti očekáváte i u něj.

Merkur: Jste inteligentní a velmi vnímavý člověk

Merkur vládl v letech 1935, 1942, 1949, 1956, 1963, 1970, 1977, 1984, 1991, 1998, 2005, 2012 a 2019.

Lidé narození pod vlivem planety Merkur jsou velmi rychlí a obratní. Nejspíš jste velmi komunikativní, takže snadno navazujete různé vztahy. Jste vtipní a máte specifický smysl pro humor, který oslovuje většinu lidí. Proto vás má každý rád kolem sebe. Jste příjemní, upovídaní a máte veselou povahu, takže se s vámi nikdo nenudí.

Máte rádi výzvy, změny a vzrušení, a také hodně pohybu, sportu a cestování. V životě nesnášíte rutinu, nudu a monotónnost. Jste velmi vynalézaví a obratní. Často ale zapomínáte na odpočinek a relaxaci.

Také jste velmi inteligentní a je téměř nemožné vás oklamat, okamžitě poznáte, že někdo lže. Vyhovují vám všechny práce, ve kterých se můžete duševně angažovat a které vám umožňují nebýt stále na jednom místě. Často nedokážete dát dostatečně najevo své emoce, což může způsobit problémy hlavně ve vašem milostném životě.

Venuše: Jste milující člověk a inklinujete k umění

Venuše vládla v letech 1934, 1941, 1948, 1955, 1962, 1969, 1976, 1983, 1990, 1997, 2004, 2011 a 2018.

Pokud jste se narodili v roce Venuše, jste laskavý a mírumilovný člověk, který se vyhýbá hádkám a stresovým situacím.  Venuše vám dává kouzlo, ale i krásu, proto bývají ženy narozené pod vlivem této planety velmi přitažlivé.

Máte rádi harmonii a klidné vztahy, nejste hádaví, ale snažíte se vše řešit diplomaticky. Máte velmi milující povahu a láska je vaší hlavní hnací energií. Pokud nejste zamilovaní, zdá se, že se pro vás život zastavil.

Od přírody jste věrní, i když flirt vám není úplně cizí. Máte také silný smysl pro módu a váš domov je nejspíš velmi vkusně zařízen. Umění je ve vašem životě často přítomno jako koníček nebo profese. Máte rádi pohodlí a krásné věci a také si rádi užíváte, ale dávejte si pozor, aby to nepřešlo v lenost a pasivitu.

Mars: Jste energičtí a tvrdohlaví

Mars vládl v letech 1932, 1939, 1946, 1953, 1960, 1967, 1974, 1981, 1988, 1995, 2002, 2009, 2016 a 2023.

Lidé narození v roce pod nadvládou planety Mars jsou velmi temperamentní a energičtí lidé. Hledáte výzvy, toužíte po změně a akci. Pohání vás obrovská energie, ale pozor, aby se nepřeměnila v hyperaktivitu. Díky své impulzivní povaze dokážete být hádaví a chyby odpouštíte jen stěží.

Jste velmi vytrvalí, tvrdohlaví a také velmi vášniví. A potřebujete i vášnivého partnera, aby váš vztah nespadl do monotónnosti. Těžko přijímáte kritiku, i když víte, že se mýlíte. Strach vám nic neříká, máte rádi dobrodružství a rizika – muži volí rychlá auta a ženy se věnují klidně i boxu nebo karate. Buďte ale opatrní. Tím, jak intenzivně žijete, se můžete i snadno vyčerpat.

Jupiter: Přináší štěstí a prosperitu

Jupiter vládl v letech 1931, 1938, 1945, 1952, 1959, 1966, 1973, 1980, 1987, 1994, 2001, 2008, 2015 a 2022.

Narození v roce Jupitera je velké štěstí, protože je to planeta, která symbolizuje pokrok a úspěch. Jste vždy plní pozitivní energie a veselí a máloco vám zkazí náladu. Díváte se na starosti a problémy s optimismem a ochotně je řešíte. Milujete sport, cestování a dobrodružství a jistě máte minimálně středoškolské vzdělání.

Celý život pracujete na zlepšování svých znalostí, takže hodně čtete nebo se vzděláváte. Ve většině případů je vaše manželství šťastné, a protože vás štěstí provází životem, mnozí vám závidí. Nechybí vám morálka, máte smysl pro spravedlnost a někdy i filozofujete a rádi se setkáváte s lidmi, od kterých se můžete něco naučit.

Ve vašem životě se často objevují šťastné příležitosti a okolnosti, které obratně využíváte. V práci jste asi úspěšní, a čím jste starší, tím více si vás ostatní váží, protože z vás čiší moudrost a zkušenosti. Pozor ale na váš sklon k přehánění, smyslným požitkům i různým jiným neřestem.

Saturn: Jste vážný a velmi zodpovědný člověk

Saturn vládl v letech 1930, 1937, 1944, 1951, 1958, 1965, 1972, 1979, 1986, 1993, 2000, 2007, 2014 a 2021 .

Lidé narození v roce Saturnu jsou realisté, kteří stojí nohama pevně na zemi. Jste nejspíš velmi pracovitý člověk a svou práci berete hodně vážně. Vaším cílem je být úspěšný ve své kariéře, což se vám daří. Život pro vás není příliš jednoduchý, musíte toho spoustu obětovat, ale to vás dělá silnějšími.

V lásce jste opatrní a máte potíže se emocionálně otevřít. Bojíte se odmítnutí, a tak postupujete jen velmi pomalu, dokud si nejste jisti, že city jsou vzájemné. Můžete být ironičtí a mít sklony k depresím. Těžko se uvolňujete, jste neustále ve střehu a ve stavu úzkosti.

Nemáte rádi vtipy o sobě a pokud vás někdo urazí, pamatujete si to celý život. Opravdového přátelství si umíte vážit a snažíte se ho udržovat. Jste věrní v lásce a manželském životě, i když život s vámi není příliš snadný, protože máte na svého partnera poměrně vysoké nároky.

 

Pro Kartářky světla Ak

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Jak společně žít s Beranem, Lvem nebo Vodnářem? Toto jsou rady pro každé znamení zvěrokruhu

Žít s někým může být těžké. Každý z nás má své zvyky, preference. A pokud žijete ve společné domácnosti, musíte je nějak sladit, abyste spolu vůbec vydrželi. Zatímco váš partner rád pořádá různé párty, vy máte raději prostor jen pro sebe. Co se s tím dá dělat? Užitečným pomocníkem může být v tomto případě astrologie. Ta vám může napovědět, na co si dát u každého znamení zvěrokruhu pozor, na co se připravit a jak uspořádat společný život.

Pokud byste se do toho chtěli trochu víc ponořit, je dobré znát kromě klasického slunečního znamení dotyčného i jeho měsíční znamení a ascendent. Zatímco sluneční znamení odráží naši základní povahu, to, jací skutečně jsme, měsíční znamení představuje naše emoce a může vám poradit, co dělat, aby se váš partner doma cítil příjemně a pohodlně. A ascendent, to je taková maska na veřejnosti, vyjadřuje, jak se jevíme našemu okolí. Můžete si ho spočítat například ZDE.  Pokud tyto tři věci dáte dohromady, můžete získat nejlepší strategii pro společný život s kterýmkoli znamením zvěrokruhu. Z toho spojení vychází i následující tipy pro harmonický život s každým znamením zvěrokruhu. Sice vám nezajistí bezchybný partnerský život na obláčku lásky, ale mohou určitě pomoci k tomu, abyste jím proplouvali relativně hladce a bez větších karambolů. I tak je ale dobré mít stále na paměti, že žijete s živým a charakterově jedinečným člověkem, který má své myšlenky a názory. Nezapomínejte s ním proto komunikovat. Protože jak známo, komunikace je základem každého spokojeného vztahu.

Beran – snažte se ho neřídit

Beran potřebuje mít vedle sebe někoho, kdo ho nebude soudit, kdo mu nebude říkat, co má dělat. Beran je plný energie, ale když se vrátí domů, chce si odpočinout. A pokud jde o to, aby se také podílel trochu na domácích pracích, neříkejte mu to přímo do očí. Tím ho akorát vytočíte. Možná by mohl pomoci seznam pravidelných úkolů přilepený na lednici.

Býk – ujasněte si, jak to bude doma vypadat

Býci jsou na své domácí prostředí hodně hrdí. Domov je pro ně odrazem toho, kým jsou a čeho byli schopni dosáhnout. Mít nádherný dům nebo byt je pro ně něco jako trofej. Z tohoto důvodu je velmi důležité, abyste se s Býkem hned na začátku dohodli, jak si to doma zařídíte a jak to bude vypadat.

Blíženci – smiřte se s tím, že se mohou chovat doma úplně jinak než venku

Blíženci mohou být venku velmi společenští, doma ale mohou mít tendenci se izolovat. Domov je pro ně takové útočiště, kde nechtějí, aby je někdo obtěžoval a oni mohli znovu načerpat síly. Tady může nastat trochu zádrhel, pokud jde o domácí práce. Budete se muset smířit s tím, že váš Blíženec klidně bude chodit kolem zaprášených skříní, aniž by vzal do ruky hadr. Ale ve svých věcech si vždy pořádek udělá.

Rak – naplánujte si úklidové dny

Raci jsou velmi empatické a pečující znamení a ocení, když doma panuje harmonie a je tam čisto. Abyste se vyhnuli neustálému dohadování, kdo měl kdy uklidit a proč to neudělal, bude lepší, když si předem naplánujete určité dny, které budete věnovat jenom uklízení a zvelebování svého příbytku. Rak bude šťastný a vy budete mít klid.

Lev – vnímejte jeho pocity

Lev je král a kralovat chce i doma. V tomto případě je tedy důležitá ohleduplnost. Nemusíte kolem svého Lva našlapovat po špičkách, ale dejte mu alespoň pocit, že doma velí on. A nezapomínejte, že každý Lev si chrání své teritorium. Takže když budete chtít domů pozvat návštěvu (rozumějte narušitele), raději to s ním předem proberte.

Panna – buďte otevření překvapivým životním situacím

Život s pracovitou a perfekcionistickou Pannou může být mnohem zábavnější, než by se na první pohled mohlo zdát.  Je pravda, že Panna je velmi orientovaná na detaily a sebemenší nepořádek likviduje jako největšího nepřítele. Také jí ale nechybí intelekt, takže namísto strohého interiéru vás může překvapit dokonale zásobenou knihovnou nebo tím, že byt vyzdobí dekoracemi z celého světa.

Váhy – zeptejte se, jak vypadá jejich vysněný domov

Pokud žijete s esteticky orientovaným zrozencem ve znamení Vah, je naprosto klíčové popovídat si hned na začátku o tom, jak si představuje, aby to doma vypadalo. Váhy touží po harmonii ve všech oblastech svého života, bydlení nevyjímaje, takže se nemusíte bát větších konfliktů. Počítejte a smiřte se ale s tím, že jsou to požitkáři, kteří nastěhují do bytu spoustu polštářů, koberečků a poličky zastaví nejrůznějšími předměty.

Štír – buďte velmi trpěliví

Štír je poměrně komplikované znamení plné protikladů, a pokud s ním chcete žít v jedné domácnosti, měli byste na to být připraveni. To, jak Štír zařizuje domov nebo organizuje různé domácí práce, může někdy odporovat zdravému rozumu a vás přivádět k šílenství. Nicméně občas jeho nápady mohou být naprosto jedinečné a velmi přínosné.

Střelec – nastavte mu okamžitě hranice

Vzhledem k tomu, že Střelec miluje svobodu, může se stát, že doma nehne ani prstem, aby měl čas věnovat se svým dobrodružným koníčkům. A protože Střelec pohlíží na svůj domov jako na útočiště otevřené pro všechny kamarády a známé, může mít sklony vodit domů nejrůznější existence. Pokud s ním tedy chcete vydržet, stanovte si hned na začátku hranice a ujasněte si, co je vám příjemné a co už je za hranou.

Kozoroh – zmapujte si, jaké domácí práce má rád a jaké ne

Praktický a rozumný Kozoroh považuje domov za místo, kam se může ukrýt před světem a vyčistit si zde hlavu. Proto má rád doma čisto a uklizeno. Často mívá přesně naplánováno, kdy je co potřeba doma udělat, a toho se pevně drží. Má ale také smysl pro spravedlnost, takže úkoly hezky rozdělí mezi všechny členy domácnosti. Počítejte s tím, že spoustu věcí udělá sám, ale co dělat nechce, to pravděpodobně hodí na vás.

Vodnář – připravte se na to, že bude chtít, abyste se přizpůsobili

Vodnáři jsou trochu rebelové a chtějí žít s někým, kdo to cítí podobně. Jsou to bohémové, kteří spoustu věcí prostě neřeší. Chcete-li s Vodnářem vydržet v jedné domácnosti, je i v tomto případě důležité nastavit nějaké hranice. Třeba si říct, že vám je trochu nepříjemné, když po bytě chodí nahý. Prostě mu dejte najevo, že i domácí pohodlí má své meze.

Ryby – připomínejte jim věci, na které neúmyslně zapomínají

Když budete žít se zrozencem ve znamení Ryb, je docela dobře možné, že absolutně nebude respektovat pravidla, na kterých jste se dohodli. Neberte to jako zlý úmysl. Ryby prostě mívají hlavu v oblacích, a tak je potřeba jim čas od času připomenout jejich povinnosti, které možná zanedbávají.

 

Pro Kartářky světla Ak

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, tak jako váš telefon.  Rády vám odpoví.

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

 

 

 

 

 

Karta týdne 11.3.-17.3. Dvojka holí vybírá lepší cestu

Jestliže jste se až do teď topili ve vlnách pochybností a nedůvěry v sebe a druhé a váhali jste co je pravda, teď nastává změna. Nejlépe zkouškou. Posbíráte své síly. Jdete do období, kdy se budete cítit být nad věcí.

Budete se muset rozhodovat. A rozhodovat se je dobré s nadhledem. Začnete tak objevovat nové a nepoznané. K tomu všemu vám přichází oporou i vaše nově objevená fantastická sebedisciplina. Kde se vzala? No ona je podmínkou toho, abyste tuto lekci osudu zvládli na výbornou. Někdo se pustí do diety, někdo do reparátu, jiný do rekonstrukce bytu a ještě jiný bude bojovat s pokušením na milostném poli. Zní vám to povědomě?

 

V lásce ukazuje Dvojka holí pokušení, vášeň a také spor ve svém nitru. Budou se ve vás pravděpodobně třískat dva postoje a dvě možné cesty. Důležité však je pro jednu se rozhodnout a za tou si jít.

 

Ve finanční sféře vás čeká jisté rozhodování, které by snad mohlo zlepšit vaši situaci. Jako byste se museli něčemu přizpůsobit. Máte naději, že si pomůžete, avšak záruku žádnou. Nelze však přešlapovat na jednom místě. Potřebná bude také velká sebedisciplina.

 

Ve zdravotní oblasti můžete být nerozhodní a chtít se dogmaticky držet zajetého. Všimli jste si někdy mouchy narážející do skla tak dlouho dokud se nevyčerpala a nepadla, namísto toho aby pouze sklo (překážku) obletěla?  Někdy je člověk chycen tak silně ve své představě, že odmítá vidět i jiná řešení. To může natolik vysílit, že již pak není schopen cestou vedoucí k východisku jít.

Aby se člověk v životě mohl posunout, měl by si uvědomit, co všechno od života dostal a uměl být vděčný. Vděčni můžete být i za to, že můžete očekávat příliv nabídek. Nebo třeba za to, že se vám podařilo ve vašem nejnovějším projektu zrealizovat vaši vizi.

Slíbit si můžete,  že přijmete své sny a vytyčíte si cíl. Než přijde čas pro další velké věci, do kterých se pustíte, že si  najdete si prostor pro  radost i z drobných skutků a necháte se vést situací.

Afirmace

Nový vedoucí srší nápady a přináší svěží energii do naší kanceláře.

Co nese Dvojka holí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

 

Berani, vaše případná nerozhodnost by se mohla prodražit. Některé diskuse budou absolutně bezvýsledné. Chraňte si svůj čas pro užitečnější věci.

 

Býci, musíte se připravit na to, že vaše konkurence k vám přílišnou laskavostí oplývat nebude. V práci mohou čas od času vybuchnout ataky zlosti. Snažte se udržet si dobrou náladu (ani nevíte jaký to má na druhé lidi vliv) a vám to pomůže udržet si svoji energii a o to jde.

Blíženci, dávejte si pozor, ne všechny rady je dobré přijmout. Můžete být v tendenci akceptovat svou podřízenost, nebo ochotu podléhat něčím názorům. Díky svému zdraví se můžete vypravit na jakousi cestu.

 

Raci, někdy je poněkud náročné, když se potkají různorodé povahy a charaktery. Čas od času to pak může v rodině zaskřípat. Když už jsme u té rodiny, někdo ve vašem okolí může mít zdravotní komplikace. Tato karta také často ukazuje na dědičné zatížení. Je dobré si uvědomit, že každý má právo jednou za čas vstávat špatnou nohou.

 

Lvi, ať se bude dít cokoliv, berte to z té lepší stránky. Jde o to, co s tím podniknete. Do cesty se vám mohou stejně tak, jako klacky klást nástrahy a možná tak bude v ohrožení nějaká ta vaše ambice. Je také potřeba připravit se na kritiku okolí. Můžete ji vnímat jako útok na vaši prestiž. U dětí hlídejte zdraví.

 

Panny, může se u vás projevit nedostatek fyzické i psychické rovnováhy. K tomu mohou přispět  řeči sousedů a šťourání druhých lidí ve vašem soukromém i profesním životě. Opět je to o tom, co se k sobě pustíte a dovolíte, aby vás to ovládalo.

 

Váhy, některé řeči nebudou mít konce. Některá přátelství mohou dojít až na samé hranice. Někdy se tak může přidat špetka melancholie a pocit samoty a člověk si myslí, že si ho ostatní přestávají vážit. Je to opět o tom, jak si to v sobě nastavíte. Buď podlehnete těmto emocím, nebo se vzchopit a ještě více budete pracovat na sobě a svém štěstí. S přáteli, či bez. Protože o ty dobré přátele a opravdové ve skutečnosti nikdy nepřijdete.

 

Štíři, hlídejte si tento týden svojí psychickou rovnováhu. Může se stát, že se stanou věci, které vám připomenout něco bolavého a to otevře staré a hluboké rány. Hlídejte si svoji fyzickou kondičku a dopřejte si zdravou dietu s přísunem vitaminů a hodně pohybu, ať smutné myšlenky nemají šanci.

 

Střeleci, může se stát že propásnete možnost povýšení a k tomu budete mít pocit, jako by vás někdo pokořil. Pamatujte si, že někdy je lepší – a to už zpíval Jan Werich: „ …počíhat si na situaci. Bez ohledu na cit však do všeho bavit, pak se vše v dobré obrací”.

 

Kozorozi, někdy se sklidí to, co se zaselo. Ne vždy však taková úroda potěší. Potom se může dostavit rozčarování prakticky ve všech oblastech. Saturn dává znát, že za chyby se platí. Moudrý se poučí. Někomu se to bude vracet tak dlouho, dokud něco nepochopí.

 

Vodnáři, tato karetní konstelace není ideální pro lidi, kteří touží být vidět a mají sny o sobě a své  cestě k politickému nebi. A je zcela vedlejší, jestli se to týká něčeho menšího, či většího. Princip je stejný. Ukazuje na různé spory, nepřijetí, vypouzení a pomluvy. Vše, čím si čas od času každý ctižádostivý člověk projde. Brousí to charakter a dává jistý výcvik zdarma. To, co vás nezabije, to vás posílí. Je na vás, co se na tom naučíte. Budete se litovat, nebo to bude skvělá lekce, která vás posune o několik úrovni výš.

 

Ryby, potřebujete si odpočinout. Také přímluvu a uznání někoho váženého. Zaměřte se na to první, protože čím více budete hledat u druhých, tím více vás to bude oslabovat. Toto období přejde a vy budete zase plni síly.

 

Pro Kartářky světla  Helen Stanku

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

 

Týdenní horoskop 11.3.-17.3. Venuše v Rybách vyjasní nedorozumění

V pondělí 11. března slibuje příjemné ráno a úspěšný den Luna vcházející do znamení Berana v sextilu s Plutem a v konjunkci s Merkurem. Aspekt je skvělý pro přínosné obchody, které si zajistíte díky vlastní šikovnosti. Možná vás také někdo varuje před nějakými potížemi, či nástrahami a pastičkami. Také se může stát, že objevíte moře souvislostí a domyslíte si, kdo tahá za nitky. Skvěle zvládnete všechny složitější situace a možná dokonáte nějakou pozitivní změnu.

Večer vejde Venuše do znamení Ryb a pár dnů se tam zdrží. Přeje vyjasnění různých nedorozumění a učení nových věcí.  Ryby jsou znamením, ve kterém je energie planety lásky Venuše v rozpuku. Nabádá k romantické oddané lásce bez podmínek. Srdce tlučou silněji a duše jsou otevřeny kráse a štěstí.

V úterý 12. března zajistí příznivou vlnu energie sextil Luny s Marsem, který bude vás nabádat udělat něco příjemného i pro sebe a svou fyzičku.

Mars ve Vodnáři nabádá k odvaze na všech frontách. Nečekejte, co řeknou druzí a jděte dopředu se svými plány. Štěstí přeje odvážným a kreativním.

Ve středu 13. března vejde Luna do znamení pečlivého Býka a to vás přiměje dát si vše kolem sebe do pořádku včetně úklidu domova a naplněné spíže. Sextily Luny s Venuší a Saturnem vám pomůžou vše nastavit ideálně a efektivně a kvadratura Luny s Plutem poukáže na to, co je zbytečné a jen vám překáží.

Ve čtvrtek 14. března pomůže konjunkce Luny s Jupiterem vyřešit to, na co soustředíte svoji pozornost. Vaše sny se mohou časem splnit. Konjunkce Luny s Uranem ukáží nové cesty, které povedou kýženým směrem. Aby to nebylo tak jednoduché, v cestě může stát kvadratura Luny s Marsem, která může vyostřit vaše emoce. Naštěstí to nebude trvat dlouho, protože sextil Luny se Sluncem a Neptunem pomůže vášně uklidnit.

V pátek 15. března vejde Luna do znamení Blíženců a posílí vaše myšlenky. O nápady nebude nouze. Trigon Luny s Plutem, kvadratura s Venuší a sextil s Merkurem vám pomohou dojít ke spokojenosti.

V sobotu 16. března se můžete cítit vlivem kvadratury Luny se Saturnem trochu unavení, bylo by dobré naplánovat si méně náročné činnosti.

V neděli 17. března se vám možná vlivem Luny vcházející do znamení Raka v kvadratuře se Sluncem a Neptunem nebude chtít vstávat z postele. Slunce v konjunkci s Neptunem však připomene všechny vaše povinnosti.

 

Hvězdy jsou ve znamení Ryb. Jejich šťastným dnem je čtvrtek. Ryby jsou přemýšlivé a rády sní, takže pokud chtějí svoje sny převést ve skutečnost, měly by k tomu využít právě energii čtvrtku. Čtvrtek jim dodá sebevědomí a spojí je s jejich vnitřní moudrostí.

 

Ryby, pevné postoje i zvyky mohou partnerství prospět, ale také ho časem zahubit. Na vás je, abyste zlomili své stereotypy a do vztahu se vložili z trochu jiného úhlu.

 

Berani, vyhýbejte se všemu a všem, kdo by vám mohli zkazit náladu. Jediné, co teď potřebujete, je dívat se do budoucnosti s optimismem.

 

Býci, mějte oči otevřené. Do cesty vám přijdou zajímavé možnosti, především v oblasti kariéry. To, co se vám naskytne nyní, se nemusí již opakovat.

 

Blíženci, čas a povinnosti si musíte dobře zorganizovat. Máte tolik nápadů, že se budete muset krotit. Jinak budete zmatkovat.

 

Raci, nesnažte se prosadit přes sílu, ale využijte svou chytrost a šikovnost. Máte na to, abyste uspěli svými trvalými výkony.

 

Lvi, těšte se na zajímavé setkání, které pro vás bude v mnoha ohledech inspirací. Máte velkou šanci vyhrát v nějaké loterii.

 

Panny, nesmíte polevit ve smělosti, kterou jste v sobě nedávno objevili. Ta vám otevírá dveře do společnosti velmi zajímavých lidí.

 

Váhy, měli byste více poslouchat to, co vám ostatní říkají. Mají zřejmě docela dobré názory, které stojí za vaši pozornost.

 

Štíři, dělejte vše, jak nejlépe dovedete, ale hlavně buďte věrní tomu, co vás opravdu baví, v tom je největší síla.

 

Střelci, setkáte se s někým, kdo vás bude naprosto fascinovat svými cestovatelskými zážitky. Může mezi vámi vzniknout dlouhodobé přátelství.

 

Kozorozi, naučte se šetřit velkorysými gesty. Pokud je budete prokazovat svému okolí častěji, začnou vás všichni využívat.

 

Vodnáři, hlavou se vám budou honit nejrůznější myšlenky a nápady. Jako kdybyste je ani nemohli zastavit. Pokud se přidají i emoce, máte o zábavu postaráno.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Patříte do kategorie výjimečných lidí podporovaných karmou? Zkontrolujte si své datum narození

Existují určitá konkrétní data, která jsou považována za výjimečné. A stejně tak jsou výjimeční i lidé, kteří se v těchto konkrétních dnech, někdy i letech narodili. Podívejte se, které to jsou a čím jsou výjimečné.

Mnohé národy spojují určitá data s bonusy, jako je prosperita, štěstí a dobrá karma. A lidé, kteří se v těchto dnech narodili, pak mohou být také určitým způsobem výjimeční. Mohou mít originální nápady, být charismatičtí, extrémně empatičtí. A vším, co dělají, obohacují životy druhých. Chcete vědět, které dny či roky to jsou a zda jste se náhodou v některém z nich nenarodili i vy?

  1. července

Sedmičku považuje mnoho civilizací za šťastné číslo. A co teprve, když jsou dvě! V v čínské kultuře je datum 7. 7. považováno za obzvlášť příznivé a šťastné, protože číslo 7 je symbolem pohody a také harmonie a duchovního naplnění. Kombinace těchto čísel navíc zvyšuje účinek štěstí po celý život. V numerologii patří sedmička k nejduchovnějším. Proto jsou i lidé narození 7. července napojeni hodně na svou intuici a často na ni spoléhají.

  1. června nebo 6. února

Mayská numerologie zase považuje za výjimečná čísla dva a šest a stejně tak jsou výjimečná i data narození, která tato dvě čísla kombinují. Číslo dvě představuje dualitu a rovnováhu mezi ní. Lidé, které toto číslo zdobí, jsou schopni vidět šíři a spojit dva extrémy do harmonického celku. Číslo šest Mayové spojovali s kosmickými cykly, rytmy přírody a harmonií. Bylo považováno za odraz vztahu člověka a přírody. Proto lidé narození v těchto dnech mohou být považováni za zvláště požehnané a obdařené mnoha dary přírody.

  1. února

Toto datum vás možná nepřekvapí, protože je v našem kalendáři nejvzácnější a objevuje se pouze jednou za čtyři roky. Pokud sečtete dvojku a devítku, vyjde vám číslo 11. A sečtete-li dvě jedničky, vyjde vám číslo 2. V numerologii je dvojka spojována s rovnováhou, harmonií, partnerstvím a citlivostí. Zdůrazňuje hodnotu vztahů, v nichž o sebe partneři vzájemně pečují. A takoví bývají i lidé narození 29. února, kteří jsou navíc i ambiciózní a snadno se přizpůsobují nejrůznějším výzvám a situacím. A vzhledem k tomu, že jejich narozeninový den vychází jen jednou za čtyři roky, jistě se cítí i dlouhou dobu mladí.

Výjimečné roky

Pozitivními vlastnostmi nejsou obdařena jen některá konkrétní data, ale také určité roky. Nenarodili jste se náhodou v některém z těchto období: 1959 – 1961, 1978 – 1980, 1997, 1998, 2015 – 2017? Pokud ano, můžete se podle védské astrologie považovat za šťastlivce. Podle tohoto starobylého indického systému jsou výše zmíněné roky obdobími jižních a severních uzlů Měsíce, tedy průsečíků cest Slunce a Měsíce, známějších jako Ketu a Rahu. Tato období probouzejí duchovnost, ambice a touhu po úspěchu. Má se tedy za to, že lidé narození pod jejich vedením mají mnoho předpokladů k tomu, aby dosáhli všeho, čeho chtějí.

Pro Kartářky světla Ak

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Blíží se novoluní v Rybách. Jak ovlivní každé znamení zvěrokruhu?

10. března 2024 v 10 hodin dopoledne nás čeká už třetí letošní novoluní, které bude tentokrát ovlivněno vodním znamením Ryb. Můžeme se těšit na spoustu kreativní energie, snění, představivosti a možná i splnění svých snů. Jak toto novoluní ovlivní každé znamení zvěrokruhu?

Každé novoluní představuje začátek nového cyklu, který přináší čerstvou energii. A novoluní v Rybách dává příležitost snít, stanovovat si záměry, napojit se na svoji intuici a zjistit, po čem v skrytu duše toužíme. V této době se můžete cítit obzvlášť kreativní a možná se mnozí z nás přistihnou při snění, fantazírování a vymýšlení nových nápadů. Energie Ryb je úzce spjata se spiritualitou, kreativitou, spojením spřízněných duší, mystikou a léčením. Toto období můžeme využít i k zamyšlení nad tím, co jsme vybudovali a zažili za poslední rok, a naplánovat si, kam chceme dále směřovat. Nyní máte jedinečnou příležitost, abyste uskutečnili své sny. Ryby mají ale tendenci utíkat do světa fantazie, proto dejte pozor, aby vaše případné plány nebyly mimo realitu. A nezapomínejte, že nestačí jen snít, je potřeba také konat. I za cenu toho, že budete možná muset občas vykročit ze své komfortní zóny. Nečekejte a udělejte to právě teď, kdy je ideální čas.

Březnové novoluní ovlivní všechna znamení zvěrokruhu. Co od něj můžete očekávat?

Beran

Udělejte si čas pro sebe, zasloužíte si to! Březnové novoluní vám pomůže trochu si odpočinout a dobít baterky. Zaměřte se víc na své duševní zdraví, snažte se trávit víc času jen sami se sebou a dopřejte si delší spánek než obvykle. Dejte sami sobě šanci vyčistit staré energie a zátěže z minulosti, abyste vytvořili prostor pro nové začátky. A popřemýšlejte o tom, co byste chtěli v letošním roce vybudovat.

Býk

Březnové novoluní dodá energii vašemu společenskému životu a aktivitám na sociálních sítích. Vyrazte do společnosti, sejděte se s přáteli, kteří vás mohou v mnohém inspirovat. A hlavně pečujte o své vztahy, které mohou být hnací silou k uskutečnění vašich snů.

Blíženci

Vy byste se měli zamyslet nad tím, zda a co chcete změnit ve své profesní kariéře. Začněte tím, že si zkusíte říct, co pro vás skutečně znamená úspěch, a zda jsou vaše sny a cíle v souladu s vašimi základními hodnotami. Díky tomu se pak můžete podívat na vaši profesní cestu úplně novým pohledem. Pokud nejste ve své současné práci úplně spokojeni, zkuste se začít poohlížet po jiné, která vás bude naplňovat a dávat vám smysl. Nebo ve své současné práci zkuste víc zabrat, abyste se posunuli někam výš.

Rak

Vy máte šanci objevit něco nového. Bude k tomu ale zapotřebí vykročit ze své komfortní zóny a nebát se prozkoumat oblasti, které dosud neznáte. Možná ale objevíte nekonečné možnosti, které jsou kolem vás. Zkuste se oprostit od vžitých názorů a otevřete se tomu, co vám život nabízí. Využijte toto období k rozšíření svých obzorů, ať už to bude formou vzdělávání, cestováním nebo hlubokým ponořením se do sebe sama.

Lev

Během novoluní v Rybách byste se měli soustředit na vztahy. Popřemýšlejte o tom, co do svých vztahů vkládáte a co díky nim dostáváte. Ať už jde o vztahy profesní nebo s vaším partnerem. Právě teď je vhodný čas uvolnit vzorce, které vám nevyhovují, i za cenu toho, že se některé vztahy rozpadnou. Ty, které mají vydržet, ale budou díky tomu silnější a smysluplnější.  Březnové novoluní by mohlo také příznivě ovlivnit vaši finanční situaci, ať už v podobě nějakého bonusu, možnosti výhodné investice nebo balíčku výhod.

Panna

I vy se věnujte svým vztahům, ať už soukromým nebo pracovním. Konkrétně jejich prohlubování. Věnujte se těm, které podporují vaše cíle a něco vám přinášejí. A nebojte se vzdát těch, které vás možná jen vysávají nebo vám vůbec nic nepřinášejí. Novoluní by se mohlo usmát i na ty, kteří stále hledají svou spřízněnou duši. Mějte oči i srdce otevřené. Možná konečně potkáte někoho, s kým si budete dokonale rozumět.

Váhy

Březnové novoluní si posvítí na to, jak zvládáte svou každodenní rutinu a nakolik dokážete být produktivní. Možná vám šéf v práci dává stále víc a víc úkolů nebo vám toho život obecně nakládá na bedra víc, než dokážete unést. Nezapomínejte ale, že pro vás je velmi důležitá rovnováha. V tomto případě rovnováha mezi pracovním a soukromým životem. Možná ne vše, co děláte, je úplně nutné. Proškrtejte si trochu svůj seznam povinností. Uvidíte, že se vám uleví a budete vyrovnanější.

Štír

Novoluní v Rybách přináší plodnost a nové začátky do vašeho pátého domu lásky, vášně, dětí a kreativního myšlení. Ponořte se do toho, co vám přináší čistou radost. Toto novoluní může naplnit váš život zábavou, vášní a romantikou. Tak odhoďte zábrany a využijte toho!

Střelec

Pro vás je právě teď nejlepší místo doma. Vy Střelci jste sice dobrodruzi, kteří jsou neustále v pohybu, teď je ale čas užít si na chvilku domácký život. Udělejte jarní úklid, můžete třeba i vymalovat nebo si domů pořídit něco nového. Užívejte si ty úplně jednoduché věci a vnímejte své pocity, na které možná jindy nemáte čas nebo se jim vyhýbáte.

Kozoroh

Novoluní v Rybách je obdobím kreativity a inspirace a vy budete doslova sršet novými nápady. A nejen to, budete i empatičtější. Možná by stálo za to zamyslet se nad tím, co skutečně obohacuje vaši mysl a ducha. Vy Kozorozi jste velcí dříči a práce je u vás na prvním místě. Někdy je ale fajn věnovat se i něčemu (nebo někomu) jinému. Možná máte ve svém blízkém okolí člověka, který potřebuje, aby mu někdo naslouchal. Tak mu naslouchejte.

Vodnář

Březnové novoluní může být pro vás výhrou, a to doslova. Možná vám přinese velmi výhodnou pracovní nabídku, zvýšení platu nebo finanční odměnu. Ale nečekejte, že to přijde samo od sebe. Snažte se pro to něco udělat a důvěřujte svým instinktům. Zejména těm, které vás inspirují k objevování nových zdrojů příjmů.

Ryby

Když Měsíc ve vašem znamení zahájí úplně nový lunární cyklus, máte šanci žádat od vesmíru přesně to, co chcete. Sněte ve velkém, nechte se unášet na vlnách inspirace a přijměte tento nový začátek tím, že budete mít otevřenou mysl i srdce. Důvěřujte své intuici, myslete kreativně a jděte si za svým cílem. Luna vás povede přesně tam,kde chcete být.

Pro Kartářky světla Ak

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Víkendový horoskop od 8.3. Novoluní v Rybách dá vašim snům vlastní život

Tento víkend nás čeká pěkná jízda. Mars v kvadratuře s Uranem budou zkoušet sílu sebeovládání a Neptun v konjunkci s Merkurem rád podsouvá nepravdivé zvěsti. Novoluní v mystických Rybách, které jsou posledním znamením zvěrokruhu,  radí nenechat se vychýlit ze svého středu a při tom si udržet nadhled hodný stratégů. Odměnou vám může být večer voňavá vana a relax v domácím, či jiném wellness.

Věnujte pozornost svým instinktům a předtuchám. Mystické vibrace, které vyvolává Slunce v Rybách, budou mít největší sílu právě o novoluní. Odhalte svůj vnitřní svět a věnujte pozornost svým snům.

Snažte se vyladit na vstřícnost k druhým lidem. Znamení Ryb je známé svojí intuicí a během novoluní v Rybách i několika dnech před i po, vaše intuice pojede na plné obrátky. Nenechte si ji otrávit jedem, který se ve vás hromadí jako hnis starých ran, jejž jste neodpustili. Nedržte to v sobě a odpusťte. Nemusíte zapomenout, jen to v sobě nedržte ať se můžete vyladit na přirozenou energetickou vlnu, kterou toto novoluní nese. Ryby nás učí, jak důležité je umět si vážit toho, co máme, a hlavně odpouštět a tím uvolnit proudění přirozené energie s vírou, že vše se děje v souladu vyšším řádem. Je však potřeba tyto vyšší zákony znát a umět se jimi řídit.

 

Novoluní je o nových začátcích. Toto novoluní je také posledním novoluním tohoto astrologického roku. Zúročíte tak to, co jste se v uplynulých následujících dvanácti měsících naučili a kam jste se posunuli. Využijte přirozenou kreativitu Ryb a vykouzlete plodné vizualizační obrazy toho, jak by měla vypadat lepší verze vašeho světa, života, práce, vztahů a věřte si. Vaše intuice vás přenese za hranice toho, co jsou schopny postřehnout vaše smysly a vše se spojí, abyste vycítili správný směr. Toto novoluní vám v tom pomůže.

 

Luna bude ve znamení průbojného Berana, který hlásí, že nyní nadešel čas na chvíli zvolnit, nabrat sílu pro sebe a tuto energii následně využít pro převzetí kontroly nad svým životem. Možná se pro něco právě rozhodujete, možná děláte plány na léto a možná se chystáte změnit práci, která vás vysává z vaší životní energie. Na nějakou dobu si tedy dopřejte klid a nebojte se. Chvíli si dovolte myslet jenom na sebe. Příští novoluní bude ve znamení Berana a tam můžete být již více aktivní, protože budete dál.

 

Novoluní v Rybách je o energii vodního živlu. Když budete mít na své vycházce cestu kolem nějakého pramene či studánky, pokropte lehce sebe i svou peněženku, aby k vám vždy tekly nápady, příležitosti a hojnost. Nejdříve si však omyjte v proudící vodě ruce a myslete při tom na to, že se vám rozvazují a voda odnáší vše, co vám blokovalo cestu ke štěstí. Nezapomeňte pak duchu studánky, či pramene poděkovat a nechat malou úlitbu. Kdysi se věřilo, že studánky jsou pod ochranou vodní paní (vzpomeňte si na Artuše, který dostal od vodní paní Excalibur) a prameny zase vodních duchů. Studánky tedy byly o ženské a prameny o mužské energii a tyto síly si zaslouží oplátkou vaši pomoc, třeba tím, že je studánku vyčistíte, nebo tam vhodíte blyštivou minci.

 

Beran

Páteční Luna v sextilu radí dopřát si malé radosti, den bude hned veselejší. V sobotu byste měli aktivně odpočívat a vyčistit si tak hlavu. Nedělní Merkur v konjunkci přeje novým nápadům. Magicky vás bude přitahovat vše neprobádané a nové.

Býk

Páteční Luna v kvadratuře vás utvrdí ve skutečnosti, že se nebudete pouštět do něčeho, co by vám bylo proti srsti. V sobotu se vám dostane velký přísun dobré nálady a optimismu. Objevíte nové vize a možná přijdou i dobré zprávy. Nedělní novoluní v sextilu přeje odpočinku ve dvou a také společné zábavě.

Blíženci

Páteční Luna v trigonu vám poradí, kam nejlépe investovat své peníze. Sobota bude vcelku vydařená, snažte se však vyhnout unáhlenému jednání. Může se stát, že si někam něco odložíte a pak to budete hledat. Nedělní novoluní pomůže rozdělit si povinnosti a úkoly každého ze členů vaší domácnosti, ať už všechno neleží pouze na vás.

Rak

V pátek budete zářit do celého okolí zvláštním kouzlem, kterým si dokážete získat lidi pro svoji věc. V sobotu vás někdo požádá o radu a zároveň se bude zajímat o vaše záležitosti. Zvažte, co s ním chcete sdílet a co ne. Nedělní novoluní v trigonu přeje odpočinku. Klidně vyrazte s rodinou na výlet, či procházku, práce počká.

Lev

Páteční Luna v opozici pomůže zařídit všelijaké záležitosti. Nespěchejte však, abyste nepřehlédli nějaký detail. V sobotu se rýsuje ideální den pro randění, či výlet za poznáním. V neděli můžete vlivem novoluní přijít na zajímavý nápad.

Panna

Páteční den přinese milé překvapení. Pokud se chystáte na rande, mohlo by se velmi vydařit. Sobotní Luna v opozici radí nebrat si příliš mnoho práce a raději zvolit odpočinkové aktivity. V neděli budete sršet humorem a dobrými nápady. Může se stát, že si dáte dvě a dvě dohromady a něco se vám pospojuje a získáte informaci, kterou jste hledali.

Váhy

Páteční Luna v trigonu pomůže zvládnout většinu úkolů, které jste si stanovili. V sobotu vás někdo nakazí dobrou náladou tak, že i vy uvěříte v úspěch věcí, které se vám zatím příliš nedařily. Nedělní Merkur v opozici radí zvolnit tempo a věnovat se spíše vlastním zálibám.

Štír

V pátek můžete být poněkud roztěkaní a možná se budete hůře soustředit na svoji práci. Sobotní Luna v trigonu radí věnovat se svým záležitostem a neřešit ostatní. V neděli nikam nespěchejte a dopřejte si nějakou dobrou meditaci, či rituál.

Střelec

Páteční Luna v sextilu podpoří vaši přesvědčivost, když se budete snažit někomu vysvětlit své argumenty. V sobotu můžete počítat se svojí dobrou intuicí. Nedělní Merkur v trigonu přinese zajímavé nápady, které vás nadchnou pro nové věci.

Kozoroh

V pátek dokážete zvládnout spoustu věcí, které se vám předtím příliš nedařily. Sobota přinese příjemné zprávy a možná i nějaké pozvání. Luna v sextilu pomůže nabrat síly. V neděli budete plni entuziasmu, Luna v novoluní v sextilu radí myslet i na sebe.

Vodnář

V pátek poznáte, se kterými přáteli můžete počítat i do budoucna. V sobotu si dopřejte chvíli klidu sami pro sebe, může na vás dolehnout únava z celého týdne. Nedělní Merkur v sextilu přeje získávání nových informací a také sdílení nápadů s přáteli.

Ryby

V pátek vám může někdo připomenout starý slib. Možná si už konečně budete muset spolu zajít na kávu. Sobota slibuje dobrou náladu. Luna v konjunkci podpoří péči o vaši fyzičku a tělesnou i duševní krásu. Nedělní novoluní ve vašem znamení přinese dobré nápady. Na nic nespěchejte a v klidu si vše promyslete.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

 

Která bohyně je ochránkyní vašeho znamení zvěrokruhu?

Každé z dvanácti znamení zvěrokruhu má svou vlastí bohyni, s níž sdílí své specifické vlastnosti, a která je jeho patronkou. Víte, jaká bohyně je ta vaše?

Beran – Brigid

Brigid (nebo také Brighid) je irská bohyně náležející do božského rodu Tuatha Dé Danann. Brigid je bohyně ohně, světla a tepla a její jméno znamená „Vznešená“. Je mistryní všech umění (včetně magie) a bývá zobrazována jako kovářka. Je strážkyní krbu a dokáže svou silou proměnit určitou věc v jinou.

Její božský oheň vás může inspirovat a dodat vám sílu. Zasvěťte této bohyni amulet v podobě pentagramu a noste ho stále s sebou. Bude vás chránit a dodá vám inspiraci.

Býk – Hathor

Hathor byla jedním z nejoblíbenějších božstev ve starověkém Egyptě. Uctívali ji nejen králové, ale i obyčejní lidé. V chrámech a na obrazech je často zobrazována jako „Paní Západu“, která hostí mrtvé v posmrtném životě. Především je ale Hathor bohyní lásky, radosti, hudby, tance a plodnosti. Údajně pomáhá ženám při porodu a je také patronkou horníků.

Vy, narození ve znamení Býka, můžete využít její božské síly, aby vám pomohla vrátit úsměv na tvář a pěstovat lásku. Hathor je tu, aby vám pomohla užívat si života. Věnujte této bohyni amulet se dvěma rohy a noste ho u sebe. Pomůže vám zajistit plodnost, bohatství a štěstí v lásce.

Blíženci – Iris

Iris je krásná okřídlená bohyně Olympu, která spojuje bohy, zejména nejvyššího boha Dia a jeho manželku Héru, s lidmi. Je zvěstovatelkou zpráv, důvěrnicí a rádkyní.

Iris cestuje rychlostí větru z jednoho konce světa na druhý, do mořských hlubin i podzemí. Iris je také bohyní duhy. Se svými 7 hlavními barvami duhy symbolizuje rozmanitost života a 7 (a více) říší, do kterých může cestovat.

Pokud si Iris zavoláte na pomoc, pomůže vám uvědomit si, že i špatné zprávy mohou mít někdy pozitivní dopad na váš život. Kromě toho může Iris požehnat vaší všestranné povaze a vést vaše cesty. Věnujte jí amulet v barvách duhy a noste ho, abyste přilákali dobré zprávy a štěstí!

Rak – Artemis

Vaší patronkou je krásná řecká bohyně Artemis, sestra boha Apollóna.  Je bohyní Měsíce a měsíčního svitu, božská lovkyně, která nás chrání a pomáhá ženám při porodu. Díky své povinnosti pomáhat těhotným ženám byla ve starověkém Řecku nesmírně populární. Navíc byla jako bohyně Měsíce považována za jednu z nejmocnějších čarodějek, jaké kdy svět potkal.

Artemis vám pomůže sladit se se silou Měsíce, vyrovnat vaše výkyvy nálady, díky ní se budete cítit sebevědomější a silnější než kdykoli předtím. Zasvěťte jí přívěsek ve tvaru půlměsíce a noste ho při sobě.

Lev – Sachmet

Sachmet je staroegyptská bohyně zobrazovaná v podobě divoké lvice nebo ženy se lví hlavou. Její jméno pochází ze slova „sekhem“, což znamená moc. Proto její jméno bývá překládáno jako „Mocná.“

Sachmet byla považována za bojovnou bohyni, divokou a mocnou ochránkyni všeho, co je posvátné, hranic Egypta a vlády faraonů. Díky těmto vlastnostem je uctívána jako „Ona, před kterou se třese zlo.“

Sachmet vám pomůže bojovat proti zlu. Dodá vám sílu pokračovat v tom, co jste započali. Odmění vaši loajalitu a statečnost.  Věnujte jí amulet v podobě lví hlavy a noste ho, abyste odvrátili temnotu.

Panna – Persefona

Persefona byla dívka tak krásná, že ji Zeus slíbil za ženu svému bratru Hádovi. Ten se do ní zamiloval, ukradl ji světu a stáhl do podsvětí. Tam byla Persefona velmi smutná, proto jí Hádés nakonec na příkaz Dia dovolil vrátit se na část roku na zem ke své matce. A tak je Persefona zodpovědná za střídání ročních období. Když vyjde z podsvětí, příroda ožije a všude je plno radosti. Když se vrací do podsvětí, zvadnou květy, listí opadá, všude je pusto, nevlídno a zbývá jen naděje na příští jaro.

Persefona vám dá naději i ve chvílích, kdy padne tma. Pomůže vám pochopit, že žádný skutečný konec neexistuje. Že život jde dál, a i když máte pocit, že je vše ztraceno, jednou zase přijde jaro.

Podle pověsti Persefona snědla šest jadérek granátového jablka. A Panna je šestým znamením zvěrokruhu. Věnujte jí tedy amulet znázorňující číslo šest a noste ho pro ochranu a inspiraci.

Váhy – Isis

Vaší patronkou je nejuctívanější bohyně z celé egyptské mytologie. Je matkou všeho, paní veškeré magie a léčení. Isis byla manželkou boha Osirise a matkou Hora. Byla dokonalá, sebevědomá a moudrá žena, oddaná svému manželství, která dělala vše pro to, aby ochránila svou rodinu. Egypťané Isis někdy nazývali „Královnou nebes“ a všichni se k ní modlili – bohatí, chudí, páni i otroci. Je to matka, která všechny miluje a je vždy připravena vyslyšet naše prosby.

Isis vám dodá sílu a moudrost, kterou potřebujete ke správnému rozhodnutí. Dokáže vyvážit vaše emoce a myšlenky. Zasvěťte jí náhrdelník nebo okřídlený amulet a noste ho pro jeho magické a léčitelské schopnosti.

Štír – Morrígan

Morrígan je bohyně pocházející z irské mytologie. Je spojovaná hlavně s osudem a předpovídáním smrti v bitvě. Často je zobrazována jako vrána letící nad bitevním polem, která podněcuje válečníky k bitvě. Údajně může vidět říši mrtvých a rozhoduje o tom, kdo opustí bojiště. Její síla je neuvěřitelná, i když jen málokdo zná její velikost a rád si nechává tajemství pro sebe.

Morrígan vám pomůže zkoumat život i smrt, objevovat neuvěřitelné věci, za které je potřeba bojovat. Zasvěťte jí amulet v podobě vrány a noste ho s sebou, abyste pronikli do tajemství světa.

Střelec – Athéna

Athéna, dcera boha Dia, je uctívána jako bohyně moudrosti. Je čestná, statečná a mocná a nic ji nezastaví, dokud nebude spravedlnosti učiněno zadost a bitva není vyhrána. Athéna je bohyně, která nás vybízí, abychom byli stateční a nezaměřovali se na své obavy, bez ohledu na to, jak obtížná je naše cesta.

Athéniným posvátným zvířetem je vševidoucí sova, která zná pravdu. Postará se o to, abyste získali moudrost, po které toužíte. Pokud si ji ovšem zasloužíte, takže je potřeba být čestní a shovívaví. Moudrost získáte jen každodenní zkušeností, nenajdete ji v knihách ani vám ji nikdo nemůže předat. Možná zjistíte, že se dá hodně naučit z malých věcí, které se zdají nudné a nedůležité. Stačí se na ně ale podívat z jiné perspektivy.

Věnujte Athéně malý náhrdelník s přívěskem sovy nebo olivové ratolesti a noste jej s sebou, aby vás chránil a dodal vám moudrost.

Kozoroh – Freya

Freya je nejznámější severská bohyně. Symbolizuje ženskou sílu, divokost, vášeň a především nepoddajnost a nespoutanost. Také je bohyní přírodní magie a kouzel. Freya kočíruje vůz tažený obrovskými kočkami přes Bifröst, most z duhy, spojující Zemi a Nebe.

V jednom z příběhů objevila Freya krásný zlatý a jantarový náhrdelník v dílně čtyř trpaslíků. Aby ho získala, zeptala se trpaslíků, co za něj chtějí. Nakonec se s nimi musela vyspat a získaný náhrdelník pak očarovala.

Freya vás jako vaše patronka může posílit a pomůže vám dosáhnout vašich cílů. Zasvěťte jí svůj řetízek nebo přímo medailonek s jejím vyobrazením a noste ho jako ochranu i posilu v těžkých dobách a pro dodání odvahy.

Vodnář – Medb

Medb je královna Connachtu (historická provincie na západě Irska) z irské mytologie.  Je to mocná královna víl a a podle jedné teorie inspirovala Shakespeara, aby ve hře Romeo a Julie zmínil královnu Mab jako pohádkovou vílu přinášející sny. Medb v překlad znamená „opojná“. Tato bohyně je silná, ambiciózní, mazaná a suverénní.

Říká se, že ve starověkém a středověkém Irsku bylo klíčovou součástí slavnostní inaugurace krále pití medoviny. Podle tradice si tato irská bohyně volila krále tím, že mu nabídla alkoholický nápoj, čímž mu udělila suverenitu.

Medb vám dodá pevnou vůli a štěstí, které potřebujete, abyste se vypořádali se všemi obtížemi a bolestmi smrtelníků. Věnujte jí svůj amulet, který považujete za kouzelný, a noste ho při sobě.

Ryby – Yemaya

Yemaya (Yemoja) je známá jako matka moře, dcera deště, matka stvoření. Její jméno (Yey Omo Eja) znamená „Matka, jejíž děti jsou ryby“ a vyjadřuje přímé spojení s mořem. Bývá zobrazována jako mořská panna a je spojována s oceánem, slanou vodou, deštěm, léčivou plodností, Měsícem, podvědomím, kreativitou a ženskými tajemstvími.

Yemaya vládne domácnosti a poskytuje ochranu, bezpečí, lásku a uzdravení všem, kteří hledají její pomoc. Yemaya je milosrdný, soucitný duch, kterého tradičně vzývají rybáři, aby požehnal jejich sítím a zajistil jídlo pro jejich rodiny. Kromě toho se manželky rybářů často modlily k Yemaye, aby je ochránila a přivedla jejich manžely bezpečně domů. A konečně, Yemaya je ochránkyní všech čarodějnic a její dvě posvátná jména jsou Královna čarodějnic a Mama Watta (Matka Voda).

Yemaya vám pomůže cítit se bezpečně a silně. I vaším živlem je voda, proto vám bude Yemaya naslouchat a dá vám, o co ji požádáte. Zasvěťte jí svůj amulet ve tvaru mušle a noste ho s sebou, aby vám nosil štěstí a působil na vás svými léčivými účinky.

Pro Kartářky světla  Ak

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partnerský horoskop: Rak. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje citlivý, empatický, na rodinu orientovaný a často i poměrně náladový Rak? Jaká znamení se k němu hodí nejvíc? A s kým si naopak nemusí úplně rozumět?

Raci bývají v lásce velmi citliví a věrní. Rozchodem velice trpí a s novou láskou většinou nezapomínají ani na tu bývalou. Často z povzdálí pozorují úspěchy i nezdary dřívějšího partnera a někdy je v duchu dokonce srovnávají s těmi svými. Raci také bývají náladoví, jejich měnící se nálady se často překrývají se čtyřmi fázemi Měsíce.

Zrozenci v tomto znamení jsou velmi citliví. Nestojí o náhodný sex. Rak muž i Rak žena touží v lásce především po jistotě, po pevném rodinném zázemí. V lásce ale mohou být poměrně egoističtí. Nejdříve se pro milovanou osobu obětují a po určité době, jakmile mají jistotu, že si partnera dokonale připoutali, je to naopak jejich protějšek, kdo se musí obětovat.  A jestliže Rak získá pocit, že není milován, je nešťastný. Špatných nálad ho pak lze zbavit zahrnováním dárky, něhou a projevy hluboké oddanosti. Muže narozeného ve znamení Raka není úplně snadné získat. Nejvíc miluje svou matku a trvá mu dlouho, než se opravdu zamiluje do jiné ženy. Pokud k tomu ale dojde, je z něj velmi něžný, starostlivý a věrný partner. Ženy narozené v Raku bývají velmi smyslné milenky, vzrušují je už pouhé komplimenty. Hledají ale lásku, která přesahuje pouhý sex. A k partnerovi mívají spíš mateřský vztah. Rády se o něj starají, zahrnují ho péčí, aby mu zajistily pohodlí a příjemný život v rodině. Jsou nejšťastnější, když ho mohou rozmazlovat. A bývají i výbornými matkami, láska k dětem je jedním z jejich hlavních povahových rysů.

S kým může být Rak šťastný?

S Býkem: U Býka najde Rak hodnoty, které jsou pro něj velmi přitažlivé a potřebné – sklon k rodinnému životu, pocit jistoty i schopnost vytvořit harmonický a útulný domov s dobrým finančním zajištěním. Vyhovuje mu i to, že Býk nikdy moc neriskuje, nesnáší novoty a komplikace. Zároveň má vášnivý sklon k hlubokým požitkům, což citlivý Rak vždy ocení.

S Rakem: Tato dvě vodní znamení spolu mohou vytvořit velmi krásný milostný i přátelský vztah. Oba jsou citliví, jemní, kreativní a milují rodinu. Jde ale o dvě kardinální znamení, která mohou mít naprosto rozdílné cíle. Chtějí-li spolu vydržet, musí dokázat vyjít si vzájemně vstříc. Kritická doba přichází v 1., 3., 7. a 11. roce trvání manželství.

Se Lvem: Partnerství citově založeného Raka a hrdého Lva může fungovat obzvlášť v případě, že Rakem je žena, která bude vzhlížet k silnému partnerovi. Kamenem úrazu může být rozdílnost základních potřeb obou partnerů. V takovém případě je lepší dát před partnerstvím přednost přátelství.

S Pannou: Partnerství upřímného, domáckého Raka toužícího po láskyplné náruči a inteligentní Panny může být až překvapivě úspěšné. Vzájemně se od sebe mohou mnohé naučit, a čím je jejich vztah delší, tím bývá krásnější. Důležité je, aby dokázali najít rovnováhu mezi citem a rozumem.

Se Štírem: Vodní znamení Štíra se k Rakovi hodí jak pro přátelství, tak pro manželství. Vše, po čem Rak u svého protějšku touží, Štír zpravidla splňuje. Vzájemně se ve všem shodnou a spojuje je i sex, který oba zbožňují.

 

S Rybami: V tomto případě jde o citový, něžný a romantický vztah dvou vodních znamení, která se navzájem doplňují. Oba partneři jsou intuitivní, senzitivní, štědří, pro oba je domov bezpečným přístavem. To vše jsou vynikající předpoklady pro lásku a dlouhotrvající manželství.

 

S kým to Rakovi bude trochu skřípat?

S Beranem: V tomto případě se potkávají dvě kardinální znamení, navíc voda s ohněm. Tvrdohlavý Beran si jde za svým cílem bez ohledu na cokoli a kohokoli. Vadí mu Rakův smysl pro řád a lpění na rodině. Má rád volnost a o značnou péči Raka nestojí. Ve vzájemném spojení bude vždy nejspíš trpět Rak.

S Blížencem: Tady se potkávají dvě naprosto rozdílná znamení zvěrokruhu. Jejich milostný vztah je obdobný jako mezi elementem vody a vzduchu. Mohou žít bez sebe, jeden druhého ale nepodceňuje. Citlivý Rak se bude snažit mít Blížence jen pro sebe a svou rodinu, což může věčně pohyblivého Blížence přivádět k pocitu štvané zvěře. Pokud Rak nesleví ze své citové závislosti, jen těžko může tento vztah fungovat.

S Váhami: Toto partnerství by mohlo být ideální, pokud by proti sobě nestály dva naprosto rozdílné charaktery.  Rak by měl být opatrný a použít veškerou svou intuici, aby se nespálil. Váhy totiž umí být romantické a pozorné ke všemu, co Raka zajímá. Mohou si tak společně užít krásné milostné dobrodružství, na manželství to ale nestačí. Samozřejmě, výjimka potvrzuje pravidlo a může to fungovat. Oba by ale měli počítat s tím, že se hodně nadřou.

Se Střelcem: Vztah těchto dvou znamení bývá plný protikladů. Rak se z přirozené potřeby stará o rodinu a výchovu dětí, Střelec prahne po dálkách, poznání, dobrodružství. Mohou si sice mnohé nabídnout a vzájemně se doplňovat, často tu ale bude spíš docházet k nedorozuměním a pro delší soužití to není moc ideální konstelace.

S Kozorohem: Přestože tato dvě znamení leží ve zvířetníku přímo proti sobě, mají mnoho společných rysů. Oba hledají v životě jistotu a mají velký smysl pro rodinu. Naprosto rozdílný mají ale přístup ke kariéře, kterou má Kozoroh na prvním místě a je pro něj důležitější než problémy Raka v domácnosti.

S Vodnářem: Dost nesourodá dvojice. Pro vášnivé milostné prožitky je to někdy vynikající spojení, pro manželské soužití ale obtížné. Rak chce cítit, že ho partner miluje, pečuje o něj a chrání ho. A toho se většinou u citově chladného Vodnáře nedočká.

Pro Kartářky světla Ak

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

 

 

 

 

Jak vám pomůže Zadkiel, andělský ochránce Ryb

Milé Ryby, vaším ochráncem jsou andělé Rasamasa, Vocabiel, Barchiel, Pasiel a Zadkiel. O posledně jmenovaném si povíme trochu více.

Jméno Zadkiel pochází z perštiny a označuje božskou spravedlnost, ztělesněnou dobrotu a milosrdenství. Transformuje zlo v dobro, umí předvídat budoucnost a předcházet neštěstí.

Můžete ho prosit o ochranu pro všechny, které milujete, nikoho nenechá v nouzi.

Potřebujete pomoc vlivných lidí a chcete si zajistit hojnost všeho? Máte černé myšlenky? Děti zůstaly samy doma a vy se bojíte že dostanou nějaký hloupý nápad, nebo si s něčím neporadí?

Zadkiel vám však nepomůže, pokud budete lakomí. Naopak vás podpoří, pokud budete chtít udělat něco i pro druhé.

Bude vám nablízku, pokud propadnete depresi, černým myšlenkám a budete potřebovat něčí pomoc a blízkost.

Bojíte se létat anebo trpíte v dopravních prostředcích? I tady Vám Zadkiel pomůže. Došel vám kredit v telefonu nebo nemáte signál? Pomůže opět navázat ztracený kontakt se světem.

To on podporoval Davida ve válce Goliášem a byl po boku archanděla Michaela, když se střetnul se Satanem, který vzbouřil proti Bohu část andělských zástupůJemu vděčí za život biblický Izákkterého měl jeho otec Abrhám dát jako oběť svému Bohu. V poslední chvíli zadržel ruku patriarchy.

Tam, kde se Zadkiel objeví, nastává pokoj a klid.

Čas zpomalí a rány se rychle zahojí. Zadkielova křídla jsou fialová, protože je to barva naděje, rodičovské péče a také vyšší moudrosti.

Jeho symbolem je bílý lotos s tisíci okvětními lístky.

V judaismu bývá Zadkiel nazýván andělem milosrdenství a nebeské péče, protože se stará o slabé a malé děti. Dříve je chránil před ohněm, vodou, během horečky, nebo když se ztratili. Dnes děti zahání od nestřežených vodních ploch a alkoholem. Unaveným řidičům zase přináší myšlenku o potřebě odpočinku na parkovišti.

Zadkiel je také andělem odpuštění a vyšší moudrosti.

I díky jeho vlivu upouštíme od msty na svých nepřátelích a směřujeme naši energii k lepším cílům. Učí ohleduplnosti a hledění dál než na špičku nosu. Ukazuje, jak napravit křivdy a jak odpouštět a připomíná jací jsme byli v dětství. 

Nejlepším dnem k setkání se Zadkielem je čtvrtek. Ten den má největší moc. Najděte si klidné místo a přivolejte jej, aby chránil vaše blízké a každé dítě bylo v bezpečí pod jeho ochranou. Zapalte bílou, nebo fialovou svíci. I její plamen pomůže všem vrátit se domů, nebo najít nejbližší bezpečné útočiště.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...