Jaká jste máma podle měsíčního znamení

Vztah s maminkou je jeden z nejdůležitějších a má vliv i na to, jaké vztahy si budeme utvářet ve svém budoucím životě. Máma nás učí lásce k druhým lidem, a hlavně k sobě samým. Je první osobou, od které se nám dostane pochvaly a motivace pro samostatné kroky.

 

Luna ve vašem měsíčním znamení vypovídá o tom, jaká jste matka a v horoskopu vaší mámy zase najdete, jaká byla ona pro vás.

 

Luna v Beranu

 

Jste maminka podporující a kreativní, se kterou nikdo nepozná nudu. Pomáháte aktivně poznávat svět kolem i druhé lidi. Pouze někdy uberte, ne vždy musí dítko stíhat vaši rychlost. Bude se učit vlastním tempem.

 

Luna v Býku

 

U vás doma musí být pořádek, klid a plná spíž. O své děti se umíte brát a nedovolíte, aby jim někdo ubližoval. Budete mít starost o jejich správnou životosprávu i vzdělání. Dovolte svým dětem dělat i chyby, protože chybami se člověk učí a zkušenost je nepřenosná.

 

Luna v Blížencích

 

Postaráte se o to, aby vaše děti měly přehled. S velkou chutí jim budete číst pohádky i citovat klasiky. Myslete na to, že děti k tomu musí dospět. Každopádně je naučíte číst s chutí, otevřeně diskutovat, nebát se poznávat lidi a svět. Nebudete mít problém vzít děti do divadla, na koncert, do kina a mluvit s nimi cizím jazykem.

 

Luna v Raku

 

Pro své děti uděláte vše, co jim na očích uvidíte a doma vytvoříte prostředí provoněné domácím štěstím. Potrpíte si na tradice, a tak nebudou chybět domácí moučníky i nedělní svíčková. Budete hledět na to, aby dětem nechyběl opalovací krém, antiperspirant, pláštěnka či klobouk. Pokud si pořídí domů zvířátko, nakonec se o něj budete starat vy. Snažte se to s tou péčí nepřehánět.

 

Luna ve Lvu

 

Vaše děti se budou cítit v bezpečí. A nudit se rozhodně také nebudou, protože není pro vás problém zahrát jim třeba i divadlo. Také se s chutí postaráte o pořádnou oslavu narozenin i svátku svých ratolestí, na kterou pozvete všechny jejich kamarády. Tajně budete doufat, že z vašich dětí vyrostou umělci, či alespoň úspěšní lidé ve svém oboru.

 

Luna v Panně

 

Snažíte se mít všechno pod kontrolou a věci nenechávat náhodě. Vychovávání dítěte je zodpovědná věc. Dalo by se říct, že jste velmi puntičkářská. Nezanedbáte nic, co můžete dítěti sdělit a naučit ho, aby bylo dostatečně připravené. Ukážete mu, jak zvládat i praktické věci. Na děti si uděláte čas vždycky a co na sebe? A ještě jedna maličkost, přestože uvažujete prakticky, někdy můžete mít docela přísný výraz, ale vaše dítě potřebuje nejenom diskuse, ale i obejmutí. Pamatujte na to.

 

Luna ve Vahách

 

Jste vzdušné znamení a to znamená, že potřebujete být v pohybu a získávat novou inspiraci. Jako Váha jste rozený estét a povedete děti k lásce k umění i historii a budete se snažit, aby i vaše domácí prostředí bylo harmonické. Milujete nakupování oblečení pro své děti. Tam se dokonale vyřádíte v roli stylistů. Okolí si někdy může myslet, že jste chladní, ale to je velký omyl. Jen nepotřebujete své děti neustále muckat.

 

Luna ve Štíru

 

Své děti neskutečně milujete a umíte jim to dát najevo. Běda, aby na ně někdo špatně pohlédl. To by měly vědět i drahé polovičky vašich dětí. Se svými ratolestmi jste neustále v duševním spojení, i kdybyste byli stovky kilometrů daleko. Samozřejmě nejraději jste, když máte všechno pod kontrolou. Musíte se naučit dát jim svoji důvěru, že to všechno zvládnou.

 

Luna ve Střelci

 

Svým dětem ráda dopřáváte překvapení v podobě poznávání nových míst a někdy i kultur. Cestování je pro vás důležité, a to chcete předat i svým dětem. Nakazíte je svým optimismem a zbavíte je ostychu z dálek a neznámého. Vaše heslo je nemožné ihned zázraky do tří dnů. Složitější pro vás může být přijmout fakt, že si děti budou chtít své cesty plánovat po svém.

 

Luna v Kozorohu

 

Potomky vedete k zodpovědnosti a připravíte je na nástrahy života. Naučíte je na sobě pracovat a věci dotahovat dokonce. S vaší pomocí dokáží milovat poezii i filozofii, a přitom zvládat platit složenky. Dokážete je naučit komunikovat, protože si na ně vždycky najdete čas, abyste si s nimi popovídali. Nejtěžší pro vás bude poslat děti někam, kde je neochrání váš bezpečný svět a kde si musí své záležitosti řešit sami bez vašich moudrých rad.

 

Luna ve Vodnáři

 

Jste možná trochu jiná máma než ta klasická. Každodenní povinnosti spojené s péčí o potomky mohou být pro vás někdy až stresující a nevědomky si tím můžete vytvářet určitý odstup. Naštěstí umíte zorganizovat spoustu zajímavých akcí, kde se mohou vaše děti bavit se svými vrstevníky. Tam všichni cítí, jak jim rozumíte. Dětem poradíte i tehdy, když za vámi přijdou s nějakým bláznivým nápadem. Někdy se stane, že své děti předáte na starost babičce, či někomu jinému, protože zkrátka potřebujete vypnout. Tehdy vaše děti ještě více docení čas, který trávíte společně.

 

Luna v Rybách

 

Svému dítěti skvěle rozumíte. Dokážete se vcítit do jeho světa i každého pocitu. Umíte být oporou jako nikdo jiný. Vaše děti se budou cítit v bezpečí. Někdy se může zapomenout na domácí úkol, ale na svačinu však málokdy, protože nejdůležitější je pro vás zajistit materiální stránku života.

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Velká předpověď na duben

Duben bude z velké části ještě ozářen Sluncem v Beranu. Budeme se pevně brát za své věci, nedovolíme jen tak někomu, aby si z nás ...

Víkendový horoskop od 29.3. Merkur v Beranu se nebojí a jde na věc zpříma

Na Velikonoce se nudit nebudete. Luna ve Střelci vyladí k flirtování, škádlení a žertům, avšak Merkur v Beranu si servítky brát nebude. Někdy je konfrontace ...

Velikonoce šestkrát jinak. Jak se slaví svátky jara ve světě

Věděli jste, že v Norsku nesmí na Velikonoce chybět správná detektivka, ve Spojených státech se pořádá hon na vejce a ve Španělsku se i bubnuje? ...

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...