Víkendový horoskop od 10.5. Konjunkce Slunce s Uranem spustí průtrž překvapení

Konjunkce Slunce s Uranem nese překvapení všeho druhu. Kdo je připraven, není překvapen. Kyž si s sebou přibalíte powerbanku, hever, vykládací karty, či repelent, možná nebudete litovat.

V pátek 10. května nás ranní kvadratura Luny se Saturnem přiměje vyřešit různé resty. Večer slibuje dobrou náladu a pohodu sextil Luny s Merkurem.

V sobotu 11. května může nést kvadratura Luny vcházející do znamení Raka s Neptunem a Marsem sklony k melancholii. Naplánujte si vycházku do přírody, nebo relax někde, kde se o vás dokonale postarají a nálada se zvedne.

V neděli 12. května slibuje velmi příjemný den sextil Luny s Venuší, Sluncem a Uranem a trigon se Saturnem. Luna v Raku podpoří všechny přátelské a rodinné grilovačky.

Beran

Páteční Luna v sextilu vám nese vervu do práce a štěstí v lásce. V sobotu vám může Merkur v konjunkci přinést zajímavé informace a inspiraci. Neděle slibuje, že vám budou rychle odsýpat různé práce kolem zahrádky a domova. Na cestách varuje Mars v konjunkci před spěchem.

V pátek můžete mít problém se soustředěním se na práci. Odložte proto náročnější úkoly na příští týden a dopřejte se klid a pohodu. V sobotu se mohou objevit nějaké spory. Starejte se jen o sebe a vyhýbejte se závistivcům. Neděle přinese konečně dobrou náladu a vy si můžete vyjet na kole nebo jít na rande.

Býk

Venuše ve vašem znamení je vám nakloněna. V pátek dosáhnete svého. Na oslavách však buďte opatrní ve svém jednání, vaše žerty by někdo mohl brát příliš vážně. V sobotu a v neděli si dopřejte pohyb. Luna v trigonu přeje aktivnímu odpočinku.

Blíženci

V pátek řeknete s velkou chutí všem okolo o svých nových plánech. Luna v konjunkci přinese překvapující setkání a zprávy, které změní vaše názory. V sobotu vám během diskuse někdo udělí radu, která se ukáže být neobvykle cennou. Neděle bude poklidná, když nebudete poslouchat klepy a zabývat se stížnostmi. Nenuťte se uklízet a vařit.

Rak

V pátek nemyslete na staré chyby a hleďte dopředu. Odpoledne neseďte sami doma a vyrazte do společnosti s přáteli, nebo milovaným člověkem. V sobotu budete toužit po komplimentech a uznání. Upečte oblíbený moučník, nebo pomozte s něčím svým blízkým. V neděli se snažte vyhnout se nedorozumění a nenechte se příbuznými vyprovokovat k hádkám. Dopřejte si oblíbenou oddechovou činnost.

Lev

Páteční Luna v sextilu přeje randění, lásce a horoucím vyznáním. Nic jiného se vám ani nebude chtít dělat. Sobota bude úspěšná, ale odpoledne očekávejte možná nedorozumění ohledně výdajů a nákupů. V neděli se snažte místo organizování rodinných výletů odpočívat. Do ničeho se nenuťte.

Panna

Čím víc se blíží víkend, tím více budete veselí a šťastní. V pátek ráno si zařiďte neodkladné věci a odpoledne si už můžete užívat volna. Budete mít štěstí v lásce. Sobotní luna v trigonu radí, abyste místo uklízení a vaření vyrazili mezi lidi.  Můžete počítat s příjemnými zprávami. V neděli budete vnímaví a uvědomíte si, že někdo blízký čeká na splnění slibu. Nechte si nějaký čas i pro sebe.

Váhy

V pátek neodmítejte pozvání a neodkládejte zajímavá setkání. Luna v trigonu přeje lásce. V sobotu vás čekají přátelské akce a v lásce možné překvapení, nebo odklad setkání na později. V neděli zůstanete s chutí doma a návštěvy odložíte na jindy. Snažte se nezabývat se cizími problémy a vyhýbejte se sporům. Den věnujte lásce a randění, nebo zajímavé knize.

Štír

V pátek budete mít optimistickou náladu a sklony k žertům. Na něco tak můžete nechtíc zapomenout a tak si raději pro jistotu pohlídejte své povinnosti. Luna trigonu vám v sobotu přináší dokonalou náladu. Je vhodný den zajít si na masáž či na kosmetiku. Nedělní  den může přinést, podpořen Uranem v opozici tréning vašich organizačních schopností. Věci se budou měnit doslova za pochodu.

Střelec

V pátek vám mohou přátelé sdělit zprávy, kterými vás budou někam lehce směrovat. Luna v opozici překvapí povedenými nákupy. Neodmítejte pozvání na zajímavá setkání, protože můžete poznat sympatické lidi. Sobota přinese společenské akce a v lásce možná překvapení. V neděli se snažte starat se především o své záležitosti. Budete empatičtí a místo hádek najdete řešení potíží.

Kozoroh

V pátek budou vlivem Luny v opozici možná drobná nedorozumění.  Nenervujte se předem a raději si naplánujte na večer rande. Sobota bude přát zábavě a novým známostem. Neděle přinese zajímavá setkání i s těmi, kvůli kterým budete ochotni změnit své plány. Budete úspěšní v lásce.

Vodnář

Luna v trigonu přinese rychlé změny plánů. Neodmítejte pozvání na zajímavá setkání. Sobota vás přesvědčí o tom, že kde se dva hádají, tam  Vodnář získává. Takže, až se budou příbuzní hádat, nasaďte své diplomatické nadání a vyjdete jako vítěz. V neděli se k vám dostanou různé zprávy, které bude třeba objasnit. Luna ve vašem případě nepřeje přílišné námaze.

Ryby

Páteční Luna v kvadratuře radí nenechat se rozčilovat  lidmi ze svého okolí. Sobotní Luna v trigonu nese štěstí ve vztazích. Pro někoho to bude o přátelském setkávání a pro druhého to znamená povedené schůzky s milými lidmi, či partnerem. V sobotu si vše důkladně naplánujte a vyrazte na nákupy. Odpoledne se zabývejte uměním a odpočinkem. Luna v trigonu přeje dobré zábavě. V neděli můžete mít úspěch v lásce a přátelských porozumění.

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock; Astrotime

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Samuelčiny šamanské vzkazy 20.5.-26.5.

BERANI Pozorujte znamení a nenechte se převálcovat přetížením!  „Berani, pozorujte znamení kolem sebe! I když se cítíte přetížení velkým úkolem, který se jeví jako nesnadný ...

Karta týdne 20.5.-26.5. je Šestka holí. Nese čas nápadů

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Nenápadné bylinky s čarovnou mocí

Mnohé bylinky, které míjíte při procházkách přírodou, jsou možná nenápadné, o to větší síla se v nich ukrývá. Nenechávejte je jen tak bez povšimnutí. Mohou vám ...

Týdenní horoskop 20.5.-26.5. Co přináší Slunce v Blížencích?

Pondělní ráno 20. května zpříjemní sextil Slunce s Neptunem. Po poledni vejde Slunce do znamení Blíženců.  Slunce v Blížencích, pokud zrovna nebudete někam pospíchat, pomůže ...

Partnerský horoskop: Ryby. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují vnímavé, starostlivé, nesmělé, kreativní ...

Víkendový horoskop 17.5.-19.5. Slunce s Jupiterem si nedá kazit náladu

V pátek 17. května dostanete díky kvadratuře Merkuru s Plutem a opozicí Luny se Saturnem potřebu nastavit si určité hranice. Pokud hranice nepostavíte vy, budou ...
/ Články, Horoskopy

„Kopretinový“ test lásky

Nedaří se v lásce? Máte pochybnosti o současném vztahu? Přemítáte, co k vám partner cítí? A jak to celé s vaší láskou dopadne? Udělejte si „kopretinový test lásky“ ...

Andělský horoskop od 17. 5. do 16. 6.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel V partnerském vztahu si musíte vzájemně nastavit hranice. Neexistuje, abyste si k sobě dovolovali více, než je ...

Věkově nerovná partnerství

„Kdo chce být šťastný a mít dlouhé manželství, měl by si vzít vrstevníka…“, alespoň podle různých výzkumů. Ale co naše životní skutečnost, realita všedních dnů ...

Čtyři archandělé, kteří vás chrání. Jak si je přivolat?

Archandělé jsou ochránci nejenom jednotlivých znamení zvěrokruhu, ale také živlů. Často lidé ani nevědí, že mají některý z živlů v nerovnováze a problémy na sebe ...