Týdenní horoskop 13.5.-19.5. Slunce s Uranem vše otáčí vzhůru nohama

V pondělí 13. května se snažte udělat co nejvíce práce, abyste získali časovou rezervu. Kvadratura Luny vcházející do znamení Lva s  Merkurem a opozice s Plutem mohou nastolit nervozitu a chaos. Různá překvapení přinese konjunkce Slunce s Uranem. Budete mít pocit, že je všechno vzhůru nohama. Nicméně nebude to tak zlé, jak to vypadá. Pouze si hlídejte, co říkáte a to hlavně před staršími lidmi. Příjemné chvíle a romantiku zajistí sextil Venuše se Saturnem. Může pomoci vyjasnit nějaké nepříjemnosti.

V úterý 14. května slibuje pohodový den bez větších výkyvů trigon Luny s Marsem.

Ve středu 15. května se připravte na přísun nových informací, povinností a úkolů, které bude potřeba řešit. Kvadratura Venuše, Uranu, Slunce a Jupitera může vyvolat napětí. Večer vejde Merkur do znamení Býka a přinese odstup, nadhled a zlepšení ve finanční sféře. Luna vcházející do znamení Panny vás večer přiměje udělat i něco pro své zdraví.

Ve čtvrtek 16. května slibuje příjemný den trigon Luny s Merkurem. Pomůže zařídit všechno to, co jste doposud odkládali.

V pátek 17. května dostanete díky kvadratuře Merkuru s Plutem a opozicí Luny se Saturnem potřebuju nastavit si určité hranice. Pokud hranice nepostavíte vy, budou vám je stavět druzí. Večerní trigon Luny s Venuší a Uranem slibuje velkou dávku radosti, lásky a dobré nálady.

V sobotu 18. května se rýsuje astrologicky zajímavý den. Trigon Luny se Sluncem a Jupiterem přinese spokojenost po všech stránkách. Luna vcházející do znamení Vah v opozici s Neptunem a Venuše v konjunkci s Uranem posílí potřebu mít někoho rád a milovat. Šanci na štěstí slibuje jedna z nejvíce optimistických událostí roku – konjunkce Slunce s ochranitelským Jupiterem.

V neděli 19. května si nenakládejte příliš mnoho úkolů a závazků, bude se vám hodit čas na odpočinek. Opozice Luny s Marsem vás nasměruje k relaxaci.

Hvězdy jsou ve znamení Býka. Ve vztahu dokážou ocenit láskyplné zacházení a jsou velmi přístupni k lichotkám. Můžete se na ně spolehnout, i když kvůli jejich smyslnosti nelze vyloučit občasnou nevěru. Manželství uzavírají obvykle dosti znenadání. Potřebují pociťovat důvěru nejbližších a jistotu pevného zázemí. Nejlépe se k nim hodí Beran, Lev a Střelec.

Býci, tento týden přeceňujete své možnosti a často zacházíte za hranice. Tělu se to nelíbí a riskujete, že vám dá brzy jasnou stopku.

Blíženci, dobře víte, že pokud máte nějaký problém, můžete se obrátit na svoji rodinu. Je lepší se svěřit včas, než čekat, až se potíže zázračně vyřeší samy.

Raci, máte tendence pitvat maličkosti a řešit zbytečnosti, kvůli kterým vznikají hádky. Někdy je lepší nad některými věcmi mávnou rukou. Uvidíte, že ubude konfliktů a uleví se vám.

Lvi, od blízkého člověka se dozvíte špatné zprávy, které s vámi zamávají. Bude vám chvíli trvat, než se z toho vzpamatujete a skutečnost přijmete. Možná vám pomůže si o tom s někým nestranným popovídat.

Panny, konečně se blýská na lepší časy. Vleklé potíže v rodině mají řešení a vy cítíte, jak se vám s každým posunem vpřed ulevuje.

Váhy, přehlížíte problémy, které se už delší dobu ozývají. Začněte je řešit, jinak vám brzy přerostou před hlavu a na řešení bude pozdě.

Štíři, necítíte-li se úplně v pohodě, zastavte se a zamyslete se, co byste mohli udělat pro svou fyzickou i psychickou pohodu.

Střelci, nevyčítejte si, když se vám něco nepovede. Chybovat je lidské. Důležité je se z chyb poučit a příště se jich vyvarovat.

Kozorozi, chybí-li vám cokoli ze strany vašich blízkých, pak neváhejte a řekněte to na rovinu. Možná nejsou tak vnímaví a vaše náznaky beze slov jednoduše nechápou. Upřímný rozhovor dokáže hotové divy.

Vodnáři, komu není rady, tomu není pomoci. Pokud někdo z blízkých odmítá vaši pomoc, nesnažte se mu opakovaně vnucovat. Budete si jen připadat trapně. Nechte to být.

Ryby, není dobré přecházet i sebemenší nachlazení. I když to zpočátku vypadá, že vlastně vůbec o nic nejde, mohou se z toho vyvinout vleklé potíže. Dávejte na sebe větší pozor.

Berani, bude se vám dařit v komunikaci a porozumění s lidmi. Zadaní jedinci se mohou těšit na pohodový vztah, nezadaní mají nadějné vyhlídky na novou lásku.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Partnerský horoskop: Rak. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje citlivý, empatický, na rodinu ...

Víkendový horoskop od 26.7. Merkur ve znamení Panny sype dobré nápady

V pátek zavítá Merkur do znamení Panny. Dělejte si poznámky, zapisujte nápady, vyřizujte, komunikujte, bavte se.  Slunce sextilu s Marsem a Luna s Jupiterem přináší ...

Jak si magicky přitahovat peníze

Sledujte, jak se u vás změní zvuk cinkotu peněz. Dá se něco dělat, když účty koukají ze všech stran a veškeré klasické metody na zdravý ...
/ Články

Horoskop na srpen

Berani, čeká vás mnoho pracovních povinností. Přesto si uděláte čas na rodinnou dovelenou. Býci, naslouchejte svému partnerovi, třeba se vám snaží něco naznačit. Blíženci, čeká ...

Partnerský horoskop: Blíženci. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují zvídaví, komunikativní, neposední a ...

Horoskop štěstí pro Lvy 23.7. – 22. 8.

Co věští hvězdy Lvům? Ve všech oblastech života máte šanci dojít na vyšší stupeň poznání, ale nebude to úplně zadarmo. Jako po celý život vás ...

Nejšťastnější den v týdnu podle znamení zvěrokruhu

Na štěstí se můžete dívat ze dvou pohledů. Někdo věří, že jeho strůjcem je osud, někdo je zase přesvědčený, že štěstí si vytváříme sami. Každopádně ...

Samuelčiny šamanské vzkazy 22.- 28.7.2024

Pro Berany I tento týden budete mít hodně příležitostí, ale možná se vám nebude chtít vybírat, protože se vám nic nebude zdát dost dobré. Nejlepší ...

Kara týdne 22.7.-28.7. je Trojka holí. Námaha přinese ovoce

Beranům jdou nové, smělé vize, ochrana a protekce. Soukromý život u zrozenců v Panně bude vzbuzovat respekt. Střelci se konečně dočkají uznání. Trojka holí přeje připraveným ...

Jak nás ovlivňují fáze Luny

Novoluní Umožňuje začít všechno nanovo, je totiž začátkem. Během této fáze můžete flirtovat, sjednávat si schůzky, můžete být tam, kde někoho znáte a poznávat místa, ...