Víkendový horoskop 17.5.-19.5. Slunce s Jupiterem si nedá kazit náladu

V pátek 17. května dostanete díky kvadratuře Merkuru s Plutem a opozicí Luny se Saturnem potřebu nastavit si určité hranice. Pokud hranice nepostavíte vy, budou vám je stavět druzí. Večerní trigon Luny s Venuší a Uranem slibuje velkou dávku radosti, lásky a dobré nálady.

V sobotu 18. května se rýsuje astrologicky zajímavý den. Trigon Luny se Sluncem a Jupiterem přinese spokojenost po všech stránkách. Luna vcházející do znamení Vah v opozici s Neptunem a Venuše v konjunkci s Uranem posílí touhu někoho milovat. Nenechá si kazit náladu.  Šanci na štěstí slibuje jedna z nejvíce optimistických astrologických událostí roku – konjunkce Slunce s ochranitelským Jupiterem.

V neděli 19. května si nenakládejte příliš mnoho úkolů a závazků, bude se vám hodit čas na odpočinek. Opozice Luny s Marsem vás nasměruje k relaxaci.

Beran

 

V pátek buďte ostražitější a vyhýbejte se nepřehledným situacím. Raději se věnujte práci. V sobotu budou mít lidé pochopení pro vaše záliby a to vám zajistí zlepšení nálady. Nastává ideální doba pro zábavu, randění a setkávání se s přáteli. Neděle přeje pohybové aktivitě, koníčkům i tanci. Nejlépe vám bude v kruhu vašich přátel.

 

Býk

 

Páteční Luna v trigonu pomůže vyřídit složitější věci, lidé budou ochotnější vycházet vám vstříc. Sobotní Luna v trigonu pomůže zvládnout i to, do čeho se vám jindy nechce a připomene povinnosti vůči druhým lidem. V neděli se snažte zklidnit své ambice a ubrat na rychlosti. Je volný den a vy si také potřebujete odpočinout.

 

Blíženci

 

V pátek si naplánujte příjemný víkend a věnujte se sobě, své fyzické i vnitřní kráse. Luna v kvadratuře nějaké větší plány na tento den podporovat nebude.  Sobotní večer přinese skvělou náladu a vynikající intuici díky níž vyřešíte i čísi problém. Neděle nabádá podívat se na svět z nadhledu a hned problémy uvidíte jinak. Dělejte jenom to, do čeho se vám chce, vždyť je neděle.

 

Rak

 

Páteční Luna v sextilu přinese uznání okolí, které si všimne vašich dobrých nápadů. V sobotu opustí Mars vaše znamení a pro vás by bylo vhodnější naplánovat si všechny důležité úkoly na jindy. Běžte se raději bavit. V neděli můžete být poněkud unavenější. Luna v kvadratuře radí nikam nepospíchat. Klidně zůstaňte doma a odpočívejte, třeba dostanete nápad, jak vylepšit rodinný rozpočet.

 

Lev

 

Páteční aura dne nese vašemu znamení zvýší ostražitost, což je dobře, protože se vyhnete potížím. Sobota přeje inteligentní a tvůrčí zábavě. Jaro vám nese spousty síly, jen to nepřehánějte s pohybem, ať si nenatáhnete svaly. V neděli je ideální den pro lásku. Zadaní budou znovu cvrlikat jako na začátku vztahu a nezadaní se možná zamilují.

 

Panna

 

V pátek vám mohou doputovat  zajímavé nabídky. Mělo by se vám dařit poradit si s nečekanými situacemi. V sobotu budete mít štěstí na všechno, co se dá vykomunikovat a vyřídit. Potřebujete přesvědčit rodinu o svém nápadu? Nechte to právě na sobotu. V neděli by se vyplatilo dopřát si výlet a načerpat novou energii i mimo domov.

 

Váhy

 

Pátek se snažte nenechat se nikým vyprovokovat, Mars v opozici může být jako sirka ve stohu. Z malého škádlení může vzniknout větší slovní přestřelka. V sobotu zavítá Luna do vašeho znamení a bude přát všem možným návštěvám a společenským akcím. Někomu můžete dobře poradit. Nedělní Luna ve vašem znamení vás možná přiměje udělat si den pro sebe a pro radost. Už jste probrali svůj šatník? Nechtělo by to nějakou změnu a doplnění?

 

 

Štír

 

Páteční Slunce v opozici  společně s Uranem může přinést změnu ve vašich plánech, skoro až chaos. Raději si všechno dobře hlídejte. V sobotu se upne vaše pozornost směrem k tajemnu a věcem mezi nebem a zemí. Možná se budete věnovat magii. V neděli se vám nálada zlepší a měli byste si naplánovat setkání s přáteli nebo rande.

 

Střelec

 

Páteční Luna v kvadratuře může přinášet výčitky svědomí, že o sebe málo dbáte. V sobotu vám přinesou hvězdy možnost udělat si jasno, kdo je váš přítel a kdo pouze známý. Jde o to chránit si své energie pro ty, kteří si to zaslouží. V neděli bude lépe vyhýbat se větším diskusím, nicméně duchovní zážitky a vnímání umění bude mnohem zajímavější.

 

 

Kozoroh

 

Páteční Luna v trigonu k vašemu znamení vzpruží sílu vašeho ducha a osobní odvahu. Okouzlíte tak druhé lidi. V sobotu příliš neřešte, co kolem kdo povídá, stejně se to ukáže jako pomluva. Víte, že úsměv je nejlepší make-up? V neděli buďte milí nejenom na své okolí, ale i na sebe.

 

Vodnář

 

V pátek cosi prohloubí váš soucit s druhými lidmi. Moc to nepřehánějte, nebo se přistihnete, že pracujete i za ně, zatímco oni práci pouze předstírají. Sobotní Luna v trigonu radí užít si příjemný den a vyhnout se všemu tomu, co vás unavuje. Neděle vypadá slibně a  hvězdy podpoří každou vaši zábavu, či plány.

 

Ryby

 

Páteční Luna v opozici prohloubí váš pocit zodpovědnosti vůči druhým lidem. Něčí pochvala vám zlepší náladu. Podaří se vám získat něco vytouženého. Sobota přímo vybízí zúčastnit se nějaké společenské akce. V neděli se vám připomene nějaká stará známost.

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock ; AstroWorks

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Partnerský horoskop: Rak. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje citlivý, empatický, na rodinu ...

Víkendový horoskop od 26.7. Merkur ve znamení Panny sype dobré nápady

V pátek zavítá Merkur do znamení Panny. Dělejte si poznámky, zapisujte nápady, vyřizujte, komunikujte, bavte se.  Slunce sextilu s Marsem a Luna s Jupiterem přináší ...

Jak si magicky přitahovat peníze

Sledujte, jak se u vás změní zvuk cinkotu peněz. Dá se něco dělat, když účty koukají ze všech stran a veškeré klasické metody na zdravý ...
/ Články

Horoskop na srpen

Berani, čeká vás mnoho pracovních povinností. Přesto si uděláte čas na rodinnou dovelenou. Býci, naslouchejte svému partnerovi, třeba se vám snaží něco naznačit. Blíženci, čeká ...

Partnerský horoskop: Blíženci. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují zvídaví, komunikativní, neposední a ...

Horoskop štěstí pro Lvy 23.7. – 22. 8.

Co věští hvězdy Lvům? Ve všech oblastech života máte šanci dojít na vyšší stupeň poznání, ale nebude to úplně zadarmo. Jako po celý život vás ...

Nejšťastnější den v týdnu podle znamení zvěrokruhu

Na štěstí se můžete dívat ze dvou pohledů. Někdo věří, že jeho strůjcem je osud, někdo je zase přesvědčený, že štěstí si vytváříme sami. Každopádně ...

Samuelčiny šamanské vzkazy 22.- 28.7.2024

Pro Berany I tento týden budete mít hodně příležitostí, ale možná se vám nebude chtít vybírat, protože se vám nic nebude zdát dost dobré. Nejlepší ...

Kara týdne 22.7.-28.7. je Trojka holí. Námaha přinese ovoce

Beranům jdou nové, smělé vize, ochrana a protekce. Soukromý život u zrozenců v Panně bude vzbuzovat respekt. Střelci se konečně dočkají uznání. Trojka holí přeje připraveným ...

Jak nás ovlivňují fáze Luny

Novoluní Umožňuje začít všechno nanovo, je totiž začátkem. Během této fáze můžete flirtovat, sjednávat si schůzky, můžete být tam, kde někoho znáte a poznávat místa, ...

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články, Horoskopy a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.