Týdenní horoskop 2.8.-8.8. Trigon Venuše s Uranem vám zajistí výbuchy vášně. Hlavně Býkům

Váhy, dejte šanci novým zítřkům. Střelci, vyhýbejte se adrenalinovým sportům…

Pondělí 2. srpna

Opozice Slunce se Saturnem a kvadratury Luny s Jupiterem a Marsem – připravte se na silné emoce, silné touhy a bohužel i smutek. Luna ale vchází do znamení Blíženců. Napětí odreagujete s někým blízkým, s někým, kdo si vás vyslechne.

 

V úterý 3. srpna

Trigon Venuše s Uranem: budete kreativní a otevřete se lásce a starým, i novým vztahům. Bude s kým hovořit někdo nese inspiraci. Většina Býků budou mít silnou potřebu sexu.

 

Středa 4. srpna

Kvadratura Merkuru s Uranem nabádá, abyste se připravili na příliv zkreslených informací a pomluv. Bude problém rozpoznat, co je pravda a co lež. Dopřejte si informační detox. A projděte se přírodou.

 

Čtvrtek 5. srpna

Luna v sextilu s Marsem zařizujte věci, které se vlečou, a do kterých se nechce. Líne tempo klidného dne je pro ne ideální. Tak, pokud to půjde, taky trochu lenošte.

 

Pátek 6. srpna

Příjemné aspekty Luny s Uranem, Venuší a Neptunem zařídí, že vyjde vám rande, nebo příjemné setkání příteli.

 

Sobota 7. srpna

Opozice Luny s Plutem a kvadratura Slunce s Uranem nabádají ke zdravému životnímu stylu. Luna vchází do znamení Lva. Podpoří hezky večer ve dvou, nebo společně chvíle na parketu.

 

Neděle 8. srpna

Novoluní ve Lvu bude v opozici k Saturnu a v kvadratuře s Uranem. Tento den se bude dát krájet atmosféra, jak bude hustá.

 

Pojďme se podívat na to, co nás čeká začátkem srpna. Novoluní vstoupí v neděli 8.8. do znamení Lva. Tento den nás potrápí špatná termoregulace. Vyzkoušejte proto čaj na posílení jaterní činnosti, např. odvar z lékořicového kořene.

Hvězdy jsou ve znamení Lva. Šťastným dnem je pro ně neděle. Je to den radosti, lásky a tvůrčí aktivity, kdy jme pány svého času. Slunce nám umožňuje, abychom kolem sebe viděli alespoň na okamžik jen to hezké. Lvi, tento týden se nemusíte zákonitě s každým shodnout. Jde o to umět udělat kompromis. Na takové věci jsou ale zapotřebí chladná hlava a dostatek času.

Panny, následující dny vás udrží v pohodovějším tempu a bez stresu. Díky tomu vše budete vnímat intenzivněji a nebude třeba vyhledávat příliš akční, až bláznivé aktivity.

Váhy, dejte šanci novým zítřkům a nezatracujte lásku jen kvůli tomu, že jste zatím neměli štěstí na partnery. Váš čas přijde.

Štíři, budete si muset projít nepříjemnou situací, která se týká vašich peněz. Hlídejte vše, co by vás mohlo v této chvíli ohrozit.

Střelci, vyhýbejte se adrenalinovým sportům a také tomu, abyste ostatním dokazovali, jak dobře na tom jste. Opak je pravdou a vy jste přetížení. Náročnější aktivity by vás tak přivedly do těžkých situací.

Kozorozi, zaměstnat vás mohou starší příbuzní, kteří si vyžádají vaši pomoc. Není to nic, s čím byste měli mít větší problémy.

Vodnáři, hledejte pro sebe to nejlepší, co půjde. Nezapomínejte pořádně odpočívat, jinak se vaše vyčerpání projeví ve všech oblastech života.

Ryby, jistě máte tajná přání, kam byste chtěli postoupit. Pokud se budete vzdělávat, je to jen dobře.

Berani, měli byste se naučit pár meditačních technik. Chce to o něco více zvolnit ve vašem ohnivém životním rytmu.

Býci, nenechte si dovolenou kazit dozvuky stresu, který jste zažívali v posledních dnech. Změna prostředí je zásadním krokem, který byste měli co nejdříve podniknout. Raději si užijte v klidu příliv láskyplné a vášnivé síly.

Blíženci, bude se vám dařit především v milostné oblasti. Nenechte se vázat konvencemi a připravte pro svého partnera něco neobvyklého. Váš vztah se tím může jen upevnit.

Raci, nebojte se pustit do něčeho nového, co vás delší dobu zajímá. Čím více členů rodiny k tomu přemluvíte, tím zábavnější to bude.

 

Pro Kartářky světla Helen Stanku

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Barvy a jejich vliv na člověka

Dnes je už prokázanou pravdou, že barvy ovlivňují život i zdraví jedince. Používání barev v životě každého z nás pozitivně i negativně ovlivňuje jak naše ...

Proč jsou děti 21.století neposedné a jak to souvisí s čísly

Jak už bylo vypozorováno maminkami malých dětí, jsou noví zrozenci další generace, jednoduše řečeno, neposední. Proč a proto, těch je hned několik. Každá nová generace ...

Jak funguje čas a co je vlastně čas?

Ze školy známe, že čas je měřitelná jednotka. Správně. Jasně, výstižně pojmenovaná jednotka něčeho, co si „opět“ podmanil člověk ve snaze dát řád už danému, ...

Jak si splnit svá přání 8. října při magickém úplňku

Letošní rok byl v mnohém výjimečný. Byl to rok, kdy se změnilo vše, co mohlo. Mnozí jste se stěhovali, mnozí jste malovali a tapetovali, či jinak ...

Zbavte se problémů při podzimní rovnodennosti

Ať chceme nebo ne podzim se už hlásí o slovo a léto je nenávratně pryč. Listy se začínají vybarvovat a okouzlovat nás svými barvami a ...
kartářka Helen Stanku

Co je to aura?

Aura je jisté energetické pole obklopující, nejenom všechny živé bytosti. Nejenom lidi a zvířata, ale také rostliny. Jistou aurou jsou obklopeny i předměty. V auře ...

Najděte odvahu a svěřte se

Příběh, který vám budu vyprávět, je ze života… Jednoho slunného dne zazvonil telefon a na druhém konci se ozval docela zoufalý ženský hlas paní Markéty, ...
kartářky-věštění

Jak a na co se ptát karet

I vy rádi vyslechnete rady kartářky a pro své starosti čas od času využijete možnosti výkladu karet? A výklad karet od dobré kartářky chcete pro ...

Jaké bylo moje první setkání s kartářkou a výkladem karet

Příběh, se kterým se vám svěřím, je můj osobní a opravdu je tomu hodně dávno, kdy se přihodil. Je možné, když to bude číst mladší ...
kartářka Katka

Když věříš, tak to přijde

Výklady z karet se zabývám hezkou řádku let.  Jednou mi zavolala na výklad karet po telefonu paní Ivona (40) a chtěla vědět,  kdy s manželem otěhotní, ...