Víkendový horoskop: trigon Merkuru s Neptunem připomene dávnou známost, úplněk ve Vodnáři překvapí

Úplněk ve Vodnáři může překvapit a Trigon Merkuru s Plutem nenechají nikoho zahálet, když je kolem tolik možností se bavit.

 

Beran

 

V sobotu se můžete cítit ospale. Ani domácí práce vás nezvábí. Tak si raději přečtěte dobrou knihu. V neděli se snažte krotit, protože můžete být více podráždění.

 

Býk

 

Můžete čekat zajímavé zprávy od známých, kteří jsou z jiného města, nebo jsou v zahraničí.

 

Blíženci

 

Sobota bude přát randění a poznávání nových lidí, či věcí. V neděli budete roztržití. Hlídejte se. Hrozí, že něco ztratíte. Na oplátku zase můžete nalézt něco, co bylo ztraceno.

 

Rak

 

Luna v úplňků ve vás vzbudí chuť do života. Budete si chtít splnit nějaké přání, byť třeba malé. Snažte se ale neutrácet příliš. Lidé v okolí k vám budou mimořádně přátelští.

 

Lev

 

O víkendu pocítíte, jak se vám životní energie vlévá do žil. Dokážete se poprat s každým problémem. Pak bude na řadě odpočinek, nebo rande, či nějaká oslava. Luna v úplňků přeje ve vašem případě zajímavým známostem.

 

Panna

O víkendu vás nikdo nedonutí dělat něco, co by se vám nechtělo. Úplněk ve vás vzbudí větší jistotu sebe sama. Půjdou vám nákupy i péče o domov. Díky svému osobnímu kouzlu, máte šanci udělat dobrý dojem a hodně získat.

 

Váha

 

Vyplatí se vám postarat se o své zdraví, uvařit si něco dobrého a meditovat. Úplněk ve vašem případě přeje vašemu seberozvoji i lásce.

 

Štír

 

Duchovní rozvoj a s ním věci svázané si přitáhnou vaši pozornost. Luna v úplňku v kvadratuře přeje nápadům. Do hlavy se vám vetře vzpomínka na někoho z dávné minulosti. Jak se asi má? Díky správnému vcítění uniknete sporům.

 

Střelec

 

Luna v úplňků v sextilu věští příjemný den. Hodně získáte díky známostem a přátelským vztahům. V neděli budete kromě volného dne řešit i závazky na přátelském poli.

 

Kozoroh

 

Vaše nápady vám přinesou zisk, ale nepřehánějte to s tou prací. Dny budou přát randění a oslavám. Máte šanci něco získat tam, kde se jiní trápí, nebo hádají. Snažte se vypustit z hlavy staré problémy.

 

Vodnář

 

Úplněk ve vašem znamení znamená, že neutečete před známými, ani se neschováte před kolegy z práce, a tak vás možná čeká dodatečná nadílka úkolů a práce.

 

Ryby

 

Luna v úplňků vám radí abyste nespěchali, a hlavně si nebrali příliš mnoho závazků. Máte šanci přijít na zajímavý nápad, nebo se naučit něco užitečného. Během dne si dopřejte šlofíka. Asi zatoužíte po odpočinku na příjemném místě. Dojem ve vás zanechá umění. Možná navštívíte nějakou výstavu, či koncert, nebo si poslechnete dobrou hudbu.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Partnerský horoskop: Střelec. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje energický, optimistický, svobodomyslný a ...

Týdenní horoskop 22.4.-28.4. Štíří úplněk se blíží. Co nese?

Slunce v Býku odvede pozornost k partnerským záležitostem. Vyplatí se udělat si pořádek v citové oblasti, vyjasnit nedorozumění, nenechat se provokovat různými narážkami a ...

Osudová konjunkce Jupitera a Uranu přinese obrovskou energii úspěchu. Využijte toho!

Ke konjunkci planet Jupiter a Uran nedochází příliš často, jen jednou za 14 let. A když se to stane, vytvoří společně neuvěřitelně silnou energii. Nepropásněte ...

Máte na zahradě jabloň? A znáte její kouzelnou moc?

Jabloň byla kdysi vnímána jako posvátný strom. Možná proto, že je považována za strom života, který se pojil s nesmrtelností,  i kosmický strom. V kořenech ...

Víkendový horoskop: Merkur s Venuší vás rozproudí

Páteční (19. dubna) konjunkce Merkuru s Venuší přikrášlí různá setkání a obvzvlášť randění a večer pomůže s odreagováním. Merkur v retrográdu možná připomene starší záležitosti ...

Co o vás vypovídá roční období, ve kterém jste se narodili?

Osobnost a charakter člověka ovlivňuje mnoho faktorů a zdá se, že k určitým vlastnostem může přispět i roční období, ve kterém jste se narodili. Nejen ...

Je váš vztah ten pravý?

Máte novou známost a všechno se zdá fajn, ale nevíte jistě, jestli je to ten pravý ve vašem životě. Přinášíme devět osvědčených způsobů, jak to ...

Andělský horoskop od 17. 4. do 16. 5.

Berani, projevuje o vás zájem člověk, který na první pohled není váš typ. Kozorozi, měli byste více naslouchat svým blízkým... Živel země BÝK – Vaším ...

Mezi nebem a zemí: Prstýnek s kamenem lásky

Kartářka Anička nám vypráví další ze svých příběhů. Tentokráte o tom, jak se jí spnil sen i předtucha. Dnes jsem si vzpomněla na takový hodně ...

Horoskop štěstí pro Býky (21. 4. – 21. 5.)

Prožijte opravdu zajímavé období. Vlivem sextilu Venuše s Plutem se vám bude dařit ve společnosti i v lásce. Je vhodná doba položit základní kameny pro ...

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články se štítky a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.