Víkendový horoskop: trigon Merkuru s Neptunem připomene dávnou známost, úplněk ve Vodnáři překvapí

Úplněk ve Vodnáři může překvapit a Trigon Merkuru s Plutem nenechají nikoho zahálet, když je kolem tolik možností se bavit.

 

Beran

 

V sobotu se můžete cítit ospale. Ani domácí práce vás nezvábí. Tak si raději přečtěte dobrou knihu. V neděli se snažte krotit, protože můžete být více podráždění.

 

Býk

 

Můžete čekat zajímavé zprávy od známých, kteří jsou z jiného města, nebo jsou v zahraničí.

 

Blíženci

 

Sobota bude přát randění a poznávání nových lidí, či věcí. V neděli budete roztržití. Hlídejte se. Hrozí, že něco ztratíte. Na oplátku zase můžete nalézt něco, co bylo ztraceno.

 

Rak

 

Luna v úplňků ve vás vzbudí chuť do života. Budete si chtít splnit nějaké přání, byť třeba malé. Snažte se ale neutrácet příliš. Lidé v okolí k vám budou mimořádně přátelští.

 

Lev

 

O víkendu pocítíte, jak se vám životní energie vlévá do žil. Dokážete se poprat s každým problémem. Pak bude na řadě odpočinek, nebo rande, či nějaká oslava. Luna v úplňků přeje ve vašem případě zajímavým známostem.

 

Panna

O víkendu vás nikdo nedonutí dělat něco, co by se vám nechtělo. Úplněk ve vás vzbudí větší jistotu sebe sama. Půjdou vám nákupy i péče o domov. Díky svému osobnímu kouzlu, máte šanci udělat dobrý dojem a hodně získat.

 

Váha

 

Vyplatí se vám postarat se o své zdraví, uvařit si něco dobrého a meditovat. Úplněk ve vašem případě přeje vašemu seberozvoji i lásce.

 

Štír

 

Duchovní rozvoj a s ním věci svázané si přitáhnou vaši pozornost. Luna v úplňku v kvadratuře přeje nápadům. Do hlavy se vám vetře vzpomínka na někoho z dávné minulosti. Jak se asi má? Díky správnému vcítění uniknete sporům.

 

Střelec

 

Luna v úplňků v sextilu věští příjemný den. Hodně získáte díky známostem a přátelským vztahům. V neděli budete kromě volného dne řešit i závazky na přátelském poli.

 

Kozoroh

 

Vaše nápady vám přinesou zisk, ale nepřehánějte to s tou prací. Dny budou přát randění a oslavám. Máte šanci něco získat tam, kde se jiní trápí, nebo hádají. Snažte se vypustit z hlavy staré problémy.

 

Vodnář

 

Úplněk ve vašem znamení znamená, že neutečete před známými, ani se neschováte před kolegy z práce, a tak vás možná čeká dodatečná nadílka úkolů a práce.

 

Ryby

 

Luna v úplňků vám radí abyste nespěchali, a hlavně si nebrali příliš mnoho závazků. Máte šanci přijít na zajímavý nápad, nebo se naučit něco užitečného. Během dne si dopřejte šlofíka. Asi zatoužíte po odpočinku na příjemném místě. Dojem ve vás zanechá umění. Možná navštívíte nějakou výstavu, či koncert, nebo si poslechnete dobrou hudbu.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Jak si splnit svá přání 8. října při magickém úplňku

Letošní rok byl v mnohém výjimečný. Byl to rok, kdy se změnilo vše, co mohlo. Mnozí jste se stěhovali, mnozí jste malovali a tapetovali, či jinak ...

Zbavte se problémů při podzimní rovnodennosti

Ať chceme nebo ne podzim se už hlásí o slovo a léto je nenávratně pryč. Listy se začínají vybarvovat a okouzlovat nás svými barvami a ...
kartářka Helen Stanku

Co je to aura?

Aura je jisté energetické pole obklopující, nejenom všechny živé bytosti. Nejenom lidi a zvířata, ale také rostliny. Jistou aurou jsou obklopeny i předměty. V auře ...

Najděte odvahu a svěřte se

Příběh, který vám budu vyprávět, je ze života… Jednoho slunného dne zazvonil telefon a na druhém konci se ozval docela zoufalý ženský hlas paní Markéty, ...
kartářky-věštění

Jak a na co se ptát karet

I vy rádi vyslechnete rady kartářky a pro své starosti čas od času využijete možnosti výkladu karet? A výklad karet od dobré kartářky chcete pro ...

Jaké bylo moje první setkání s kartářkou a výkladem karet

Příběh, se kterým se vám svěřím, je můj osobní a opravdu je tomu hodně dávno, kdy se přihodil. Je možné, když to bude číst mladší ...
kartářka Katka

Když věříš, tak to přijde

Výklady z karet se zabývám hezkou řádku let.  Jednou mi zavolala na výklad karet po telefonu paní Ivona (40) a chtěla vědět,  kdy s manželem otěhotní, ...

Věštba po telefonu – jak se ptát kartářky a jak probíhá výklad karet

Věštba po telefonu – jak se ptát kartářky a jak probíhá výklad karet Před zavoláním si dobře zformulujte otázku. Nejlépe, aby začínala Jak, Kde, Co..? ...

Helen Stanku v pořadu České televize Sama doma

TV Sama doma Jaký bude rok 2015 TV pořad České televize Sama doma s naší kartářkou Helen Stanku: ...
/ Články

Vodnář – Co přináší štěstí Vodnářům?

Věštírna, znamení, horoskopy Kartářek světla Co přináší štěstí Vodnářům? Vodnáři, jestlipak víš, že Tvojí barvou je fialová, rostlinou jmelí a kamenem meteor? A víš proč? ...
/ Články, Horoskopy

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články se štítky a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.