Víkendový horoskop: Merkur s Venuší vás rozproudí

Páteční (19. dubna) konjunkce Merkuru s Venuší přikrášlí různá setkání a obvzvlášť randění a večer pomůže s odreagováním. Merkur v retrográdu možná připomene starší záležitosti. Slunce vejde do znamení Býka po poledni. Vládkyně tohoto znamení Venuše posílí vztahy, lásku a smysl pro krásu. Bude chtít všechno zkrášlit.  Sextil Marsu s Jupiterem vám dá chuť vyjít ze své komfortní zóny, pomůže lásce a realizaci plánů, které vám přinášejí radost.

V sobotu (20.dubna) byste možná po pátečním dnu a hlavně večeru odpočívali, ale  sextil Marsu s Uranem a trigon Luny s Jupiterem a Uranem budou lákat k aktivitám spojeným s regenerací těla i ducha. S tímto nábojem vám odpolední opozice Luny s Marsem pomůže spláchnout i všechny možné staré frustrace, protože pro vás nebudou už žádné potíže, jen výzvy.

V neděli (21. dubna) nastane konjunkce Jupitera s Uranem ve znamení Býka. Jedna z nejočekávanějších astrologických událostí roku přinese skvělou šanci pro ty, kteří ztrácí smysl svého dosavadního konání. Opozice Luny s Neptunem a opozice Slunce s Plutem posílí blahodárný vliv Jupitera. Luna vejde do znamení Vah v trigonu s Plutem a pomůže nalézt pevné body, o které se budete moci opřít.

 

Beran

V pátek vám pomohou vaši přátelé vyřešit spoustu věcí a nastaví ochotu někoho vašeho okolí vyjít vám naproti. Sobota slibuje dobrou náladu a vůbec by nebylo od věci vyrazit někam za kulturou. V neděli vám Luna v opozici nese překvapení. Někdo se bude chovat jinak, než jste čekali. Ve výsledku přijdete na zajímavý nápad.

 

Býk

Páteční den vás ozáří svojí přízní Slunce v konjunkci a vy získáte podporu pro své nápady. V sobotu budete muset splnit, co jste někomu slíbili, ale nezapomeňte si také odpočinout. Nedělní den přeje štěstí v lásce.

Blíženci

V pátek radí hvězdy nerozptylovat se a soustředit se jen na to podstatné. Kolem vás bude svištět spousta informací, které by vás mohly odvádět od práce. V sobotu můžete vyrazit mezi lidi, všude vás rádi uvidí. Nedělní Luna v trigonu slibuje skvělý den pro randění.

 

Rak

V pátek budete jiskřit osobním šarmem a s diplomacií sobě vlastní dokážete vycouvat z každé nemilé situace. V sobotu se věnujte vlastním potřebám a nepodléhejte melancholickým náladám. V neděli vám Venuše v kvadratuře připomene, že je potřeba zapracovat na svém vzhledu.

 

Lev

Pátek přinese dobré nápady. Dlouho jste si nedopřáli nic pro sebe, udělejte si tedy nějakou radost. Sobota je ideální pro rodinu a rodinné záležitosti. Pokud byste v neděli zvolili odpočinek, bude to velmi dobré rozhodnutí, nicméně i mezi přáteli vám bude dobře. Luna v sextilu přeje i lásce a randění.

 

Panna

V pátek můžete být poněkud chaotičtí a snadno se vám může stát, že zapomenete na nějaké povinnosti. Sobotní Luna v konjunkci ve vás zvedne vlnu emocí a něčí úspěch vás inspiruje a podráždí váš s mysl pro umění. V neděli máte možnost poznat nové lidi a také uspět v lásce.

 

Váhy

Páteční aura dne radí přijmout nové informace a vjemy a hlavně si dopřát nějakou radost. Sobotní Luna v trigonu nese zajímavé informace a štěstí v lásce. Nedělní Luna v konjunkci radí do ničeho se nenutit a dávat si pozor na manipulátory, kteří by z vás chtěli vymámit nějaké tajemství.

 

Štír

V pátek vám nese Luna v sextilu zajímavou nabídku týkající se dalekých cest. Sobotní Luna v sextilu podpoří vaše rozumové schopnosti a možná přijdete na něco neobvyklého. V neděli máte šanci udělat si radost příjemnou meditací.

 

Střelec

V pátek se budete moci poučit z chyb druhých lidí, které by nebylo radno opakovat. V sobotu budete přemýšlet o starém tajemství a bylo by dobré věnovat se něčemu manuálnímu. Nedělní Luna v sextilu podpoří vaše rozumové schopnosti a možná přijdete na něco neobvyklého.

 

Kozoroh

V pátek se vám možná připomenout staré závazky. V sobotu máte možnost vyřešit nějakou rozepři  Luna v trigonu přeje přátelskému setkání. Nedělní aura dne radí posbírat síly a vyhnout se věčným stěžovatelům.

 

Vodnář

Páteční Slunce v kvadratuře zvýší vaši citlivost vůči cizím lidem, možná se seznámíte s někým, kdo vám nese nějaké poselství.  V sobotu máte možnost věnovat se svým věcem a zájmům. Bylo by dobré vyhnout se chronicky nespokojeným lidem. Jejich negativní energie by mohly být nakažlivé. Nedělní Luna v trigonu V neděli vám jde štěstí v lásce a přeje dobrým nákupům.

 

Ryby

Páteční Luna v opozici radí zvolnit a vnímejte svoji intuici. Provede vás bezpečně různými úskalími. V sobotu Luna v opozici nese několik nečekaných událostí a vy někomu budete moci dobře poradit. Neděle přeje veselé zábavě, pokud se vyvarujte dvojsmyslů. Někdo by je mohl špatně pochopit.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...