Týdenní horoskop 5.2.-11.2. Co probudí novoluní ve Vodnáři?

V pondělí 5. února můžete využít sílu Merkuru vcházejícího do znamení Vodnáře. Půjdou vám rychle vyřešit různé rébusy, případně můžete dostat zajímavý nápad, který přijde s lehkostí vánku. Merkur bude v konjunkci s Plutem a to vám pomůže ještě více posílit intuici a upozornit vás na dávno zapomenuté nápady.

V úterý 6. února vejde Luna do znamení Kozoroha. Počítejte s tím, že se mohou objevit nějaké zapomenuté povinnosti, nebo se vynoří něco, co si vyžádá vaši intervenci.

Ve středu 7. února připraví hvězdné nebe spoustu příjemných překvapení. Luna v sextilu se Saturnem, v trigonu s Jupiterem a Uranem, v konjunkci s Venuší a také trigon Venuše s Uranem přinesou velkou dávku dobré nálady. Ten, kdo se vypraví na rande, nebude litovat. Také vás mohou překvapit nečekaní hosté.

Ve čtvrtek 8. února může sextil Marsu a Luny s Neptunem ovlivnit vaše smysly a zejména chuť na všechno dobré a sladké. Vyhrává ten, kdo dokáže najít tu správnou vyváženost. Luna v konjunkci s Marsem a Plutem a kvadratura Slunce s Uranem varují před přejídáním.

V pátek 9. února bude všechno uspěchané. Pocit stresu posílí konjunkce Luny s Merkurem a kvadratury s Jupiterem a Uranem. Jistou aktivitu ve vás probudí novoluní ve znamení Vodnáře. Večer se můžete dobře bavit a možná si dáte i nějaké dobré předsevzetí.

V sobotu 10. února si hlídejte všechny důležité věci a snažte se udržet myšlenku. Kvadratura Merkuru s Jupiterem a Luna vcházející do znamení Ryb přinese určitý myšlenkový chaos. Zajímat vás můžou klepy i nakupování toho, co vůbec nepotřebujete. Naordinujte si nějaké relaxační aktivity a případně i sport, protože cokoliv konstruktivního a tvořivého odsunete na vedlejší kolej.

V neděli 11. února zatoužíte po tělesné i duchovní očistě. Konjunkce Luny se Saturnem nasadí přísnější sebereflexi. Odměnou bude dobrá nálada a velká porce milých událostí, kterou přinese sextil Luny s Jupiterem a Uranem.

Hvězdy jsou ve znamení Vodnáře. Toto vzdušné znamení potřebuje partnera, který je v ničem neomezuje. Nejlepší partnerem pro Vodnáře je Beran, Vodnář a Blíženec. Dobře si budou rozumět s Váhami, naopak špatné vztahy mívají s Pannou či Býkem.

Vodnáři, k druhým budete otevření, klidně kolegům svěříte své problémy v osobních vztazích. Jejich sdílení vás velmi sblíží.

Ryby, hvězdy vás obdařily přemírou citů, kterých budete mít dost pro všechny své blízké. Díky dobré vůli se obrousí hrany.

Berani, snadno přeceníte své síly a naberete si množství povinností. Udělejte si předem jasno, zda je to opravdu nutné.

Býci, v partnerských vztazích se rozhostí klid a mír. Se svým protějškem budete jedna duše a jedna mysl. Užívejte si to plnými doušky, odrazí se to pozitivně i na vaší náladě a pracovním nasazení.

Blíženci, udělá vám radost, když vaše snaha přinese ostatním užitek. Může jít o vaše blízké, ale i o zcela neznámé lidi.

Raci, budete velmi vstřícní, tolerantní a plní dobré vůle. S jistými členy rodiny se konečně můžete rozumně bavit. Zatím s nimi bylo k nevydržení. Teď jim ale po nějakém nezdaru spadne hřebínek a vrátí se k normální komunikaci.

Lvi, kritika profesních kvalit se vás hluboce dotkne. Neberte si ji tolik k srdci, je cílena spíše jako jízlivá poznámka příští týden už o ni nebude nikdo vědět.

Panny, máte příznivý čas pro studia a kurzy všeho druhu. Také při debatách s blízkými budete hýřit bystrými postřehy. Mnohým poskytnete vodítko k řešení jejich osobních problémů.

Váhy, hvězdy od vás odklánějí veškeré spory a nehody. Budete si užívat jak vnější slávu, tak uznání autorit ve vaší rodině.

Štíři, v zaměstnání budete v jednom kole. Přitom vám bude připadat, že vaše energie vůbec neubývá. Dávejte proto pozor, abyste nepřecenili své síly. Pokuste se trochu krotit svou bezmeznou pracovní iniciativu, abyste si pak dokázali užít i chvíle volna.

Střelci, spokojenost v soukromí vás bude povznášet. Připadáte si žádoucí a díky tomu z vás vyzařuje sebevědomí. Komplimenty mohou přijít od osob, od kterých byste nikdy nečekali.

Kozorozi, můžete mít pocit, že byste si lépe rozuměli s cizími lidmi než se svými blízkými. Vzájemná domluva bude tento týden drhnout.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Anděl strážný pana Matěje

Dnešní příběh je opět příběhem skutečným. Stal se zcela nedávno. Můj klient Matěj mi připravil skutečně velmi nádherný den s andělem a já jsem ráda, že ...

Barvy a jejich vliv na člověka

Dnes je už prokázanou pravdou, že barvy ovlivňují život i zdraví jedince. Používání barev v životě každého z nás pozitivně i negativně ovlivňuje jak naše ...

Proč jsou děti 21.století neposedné a jak to souvisí s čísly

Jak už bylo vypozorováno maminkami malých dětí, jsou noví zrozenci další generace, jednoduše řečeno, neposední. Proč a proto, těch je hned několik. Každá nová generace ...

Jak funguje čas a co je vlastně čas?

Ze školy známe, že čas je měřitelná jednotka. Správně. Jasně, výstižně pojmenovaná jednotka něčeho, co si „opět“ podmanil člověk ve snaze dát řád už danému, ...

Jak si splnit svá přání 8. října při magickém úplňku

Letošní rok byl v mnohém výjimečný. Byl to rok, kdy se změnilo vše, co mohlo. Mnozí jste se stěhovali, mnozí jste malovali a tapetovali, či jinak ...

Zbavte se problémů při podzimní rovnodennosti

Ať chceme nebo ne podzim se už hlásí o slovo a léto je nenávratně pryč. Listy se začínají vybarvovat a okouzlovat nás svými barvami a ...
kartářka Helen Stanku

Co je to aura?

Aura je jisté energetické pole obklopující, nejenom všechny živé bytosti. Nejenom lidi a zvířata, ale také rostliny. Jistou aurou jsou obklopeny i předměty. V auře ...

Najděte odvahu a svěřte se

Příběh, který vám budu vyprávět, je ze života… Jednoho slunného dne zazvonil telefon a na druhém konci se ozval docela zoufalý ženský hlas paní Markéty, ...
kartářky-věštění

Jak a na co se ptát karet

I vy rádi vyslechnete rady kartářky a pro své starosti čas od času využijete možnosti výkladu karet? A výklad karet od dobré kartářky chcete pro ...

Jaké bylo moje první setkání s kartářkou a výkladem karet

Příběh, se kterým se vám svěřím, je můj osobní a opravdu je tomu hodně dávno, kdy se přihodil. Je možné, když to bude číst mladší ...