Týdenní horoskop 5.2.-11.2. Co probudí novoluní ve Vodnáři?

V pondělí 5. února můžete využít sílu Merkuru vcházejícího do znamení Vodnáře. Půjdou vám rychle vyřešit různé rébusy, případně můžete dostat zajímavý nápad, který přijde s lehkostí vánku. Merkur bude v konjunkci s Plutem a to vám pomůže ještě více posílit intuici a upozornit vás na dávno zapomenuté nápady.

V úterý 6. února vejde Luna do znamení Kozoroha. Počítejte s tím, že se mohou objevit nějaké zapomenuté povinnosti, nebo se vynoří něco, co si vyžádá vaši intervenci.

Ve středu 7. února připraví hvězdné nebe spoustu příjemných překvapení. Luna v sextilu se Saturnem, v trigonu s Jupiterem a Uranem, v konjunkci s Venuší a také trigon Venuše s Uranem přinesou velkou dávku dobré nálady. Ten, kdo se vypraví na rande, nebude litovat. Také vás mohou překvapit nečekaní hosté.

Ve čtvrtek 8. února může sextil Marsu a Luny s Neptunem ovlivnit vaše smysly a zejména chuť na všechno dobré a sladké. Vyhrává ten, kdo dokáže najít tu správnou vyváženost. Luna v konjunkci s Marsem a Plutem a kvadratura Slunce s Uranem varují před přejídáním.

V pátek 9. února bude všechno uspěchané. Pocit stresu posílí konjunkce Luny s Merkurem a kvadratury s Jupiterem a Uranem. Jistou aktivitu ve vás probudí novoluní ve znamení Vodnáře. Večer se můžete dobře bavit a možná si dáte i nějaké dobré předsevzetí.

V sobotu 10. února si hlídejte všechny důležité věci a snažte se udržet myšlenku. Kvadratura Merkuru s Jupiterem a Luna vcházející do znamení Ryb přinese určitý myšlenkový chaos. Zajímat vás můžou klepy i nakupování toho, co vůbec nepotřebujete. Naordinujte si nějaké relaxační aktivity a případně i sport, protože cokoliv konstruktivního a tvořivého odsunete na vedlejší kolej.

V neděli 11. února zatoužíte po tělesné i duchovní očistě. Konjunkce Luny se Saturnem nasadí přísnější sebereflexi. Odměnou bude dobrá nálada a velká porce milých událostí, kterou přinese sextil Luny s Jupiterem a Uranem.

Hvězdy jsou ve znamení Vodnáře. Toto vzdušné znamení potřebuje partnera, který je v ničem neomezuje. Nejlepší partnerem pro Vodnáře je Beran, Vodnář a Blíženec. Dobře si budou rozumět s Váhami, naopak špatné vztahy mívají s Pannou či Býkem.

Vodnáři, k druhým budete otevření, klidně kolegům svěříte své problémy v osobních vztazích. Jejich sdílení vás velmi sblíží.

Ryby, hvězdy vás obdařily přemírou citů, kterých budete mít dost pro všechny své blízké. Díky dobré vůli se obrousí hrany.

Berani, snadno přeceníte své síly a naberete si množství povinností. Udělejte si předem jasno, zda je to opravdu nutné.

Býci, v partnerských vztazích se rozhostí klid a mír. Se svým protějškem budete jedna duše a jedna mysl. Užívejte si to plnými doušky, odrazí se to pozitivně i na vaší náladě a pracovním nasazení.

Blíženci, udělá vám radost, když vaše snaha přinese ostatním užitek. Může jít o vaše blízké, ale i o zcela neznámé lidi.

Raci, budete velmi vstřícní, tolerantní a plní dobré vůle. S jistými členy rodiny se konečně můžete rozumně bavit. Zatím s nimi bylo k nevydržení. Teď jim ale po nějakém nezdaru spadne hřebínek a vrátí se k normální komunikaci.

Lvi, kritika profesních kvalit se vás hluboce dotkne. Neberte si ji tolik k srdci, je cílena spíše jako jízlivá poznámka příští týden už o ni nebude nikdo vědět.

Panny, máte příznivý čas pro studia a kurzy všeho druhu. Také při debatách s blízkými budete hýřit bystrými postřehy. Mnohým poskytnete vodítko k řešení jejich osobních problémů.

Váhy, hvězdy od vás odklánějí veškeré spory a nehody. Budete si užívat jak vnější slávu, tak uznání autorit ve vaší rodině.

Štíři, v zaměstnání budete v jednom kole. Přitom vám bude připadat, že vaše energie vůbec neubývá. Dávejte proto pozor, abyste nepřecenili své síly. Pokuste se trochu krotit svou bezmeznou pracovní iniciativu, abyste si pak dokázali užít i chvíle volna.

Střelci, spokojenost v soukromí vás bude povznášet. Připadáte si žádoucí a díky tomu z vás vyzařuje sebevědomí. Komplimenty mohou přijít od osob, od kterých byste nikdy nečekali.

Kozorozi, můžete mít pocit, že byste si lépe rozuměli s cizími lidmi než se svými blízkými. Vzájemná domluva bude tento týden drhnout.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...