Víkendový horoskop od 8.9. Slunce s Jupiterem nesou štěstí tomu, kdo se nebojí

Trigon Slunce s Jupiterem nese vlnu štěstí. Se štětím je to však tak, že se musí chytnout za pačesy a k tomu je potřebná i odvaha.

Uran v Býku navádí k aktivnímu trávení volného času. O víkendu může nést milostné překvapení, třeba potkáte někoho nového, kdo vás zaujme.

 

Beran

 

Pateční Luna v kvadratuře radí odpočívat, případně vyrazit na nákupy. Hlavně se nenechte využívat někým, kdo spoléhá na vaši přirozenou dobrotu. V sobotu může kolem vás panovat lehká nervozita, proto bude lepší, když se zaměříte na svůj rozvoj a získávání nových informací. Budou se hodit. V neděli se někdo pokusí zahrát na vaše city. Dopřejte si delší procházku přírodou.

 

Býk

 

Páteční Luna v sextilu přeje dobrým nápadům, pohodě a také lásce. V sobotu můžete získat něco, po čem již delší dobu toužíte. Možná si všimnete, že zase dopnete staré džíny, případně objevíte někde vysněnou košili ve slevě. V neděli je den jako stvořený pro zábavu a lásku. Cokoliv jiného vás může nudit.

 

Blíženci

 

V pátek si držte odstup od lidí, kteří mají sklony vše zveličovat. V sobotu běžte na rande, přeje vám štěstí v lásce. Také se postarejte o svůj vzhled a fyzičku. V neděli to nepřehánějte s povinnostmi kolem svého domova a myslete také na odpočinek.

 

Rak

 

Páteční Luna v konjunkci pomůže s rozhodováním, které by mělo být moudré. Sobotní den bude vhodný na zařízení důležitých věcí ohledně vaší rodině. Nezadaní Raci by měli vyrazit někam ven, uklízení bytu počká. V neděli se k vám dostanou dobré zprávy.

 

Lev

 

V pátek se hodí zariskovat ohledně financí, budete mít štěstí na výhodný obchod. V sobotu si nepřipouštějte nářky okolí a vrhněte se do svých plánů. Vše vám půjde od ruky. V neděli se budete snažit někomu ukázat z té lepší stránky. Vypadá to, že poznání dorazí i k vám.

 

Panna

 

Páteční Luna v sextilu přinese velkou vlnu energie na všech frontách. Dokonce můžete urovnat nějaký starý spor. V sobotu očekávejte příliv zajímavých nápadů, jak dosáhnout úspěchu. Podpořte si to nějakým rituálem. V neděli získáte uznání.

 

Váhy

 

V pátek dělejte vše, co chcete, jen se nehádejte. Potřebujete si odpočinout a vyhnout se činnostem, do kterých se vám nechce. Sobota nese dobrou náladu, tak si ji nenechte zkazit rýpáním někoho, kdo vám chce vysát energii. Neděle překvapí zajímavými informacemi a novinkami ze života vašich přátel.

 

Štír

 

Páteční Luna v trigonu přeje získávání nových známostí a sympatií lidí kolem sebe. Stačí jenom chválit, chválit a zase chválit. V sobotu se budete dobře bavit, pokud se vyhnete poslouchání a šíření klepů. V neděli se vám povede splnit si tajné přání.

 

Střelec

 

V pátek buďte připraveni na změnu všech plánů. Mějte připraveni záložní plán, abyste se mohli situaci rychle přizpůsobit. Sobota bude skvělým dnem na výlet a společné chvíle s rodinou. V neděli očekávejte menší chaos. Někdo může na něco zapomenout, jiný se může opozdit a tak dále. Připravte si dostatek alternativních řešení.

 

Kozoroh

 

Páteční Luna v opozici radí v ničem příliš neriskovat a držet se ve své komfortní zóně. V sobotu vám bude dobře, pokud se nebudete snažit chovat podle očekávání druhých lidí. Je načase postavit si určité hranice. Neděle bude poklidná, pokud si udržíte určitý odstup od lidí, kteří na všechno pouze nadávají.

 

Vodnář

 

V pátek můžete získat uznání, stačí se zmínit o svých nápadech. V sobotu přijde někdo, kdo bude potřebovat podpořit. Vaše rady budou velmi dobré. Zkuste se jimi také někdy sami řídit. V neděli se věnujte všemu, co je spojené s mystikou. Otevřou se vám nové obzory.

 

Ryby

 

V páteční Luna v trigonu vám dodá spoustu energie a na vlně entuziasmu zakopete starou válečnou sekeru. Sobotní Luna v trigonu vás popostrčí směrem k módě a umění. Také může mít vliv na vydařené rande. V neděli budete přemítat nad tím, co se vám podařilo a co méně. Kde přidat a kde ubrat. Touto bilancí si také uvědomíte, co opravdu chcete.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Anděl strážný pana Matěje

Dnešní příběh je opět příběhem skutečným. Stal se zcela nedávno. Můj klient Matěj mi připravil skutečně velmi nádherný den s andělem a já jsem ráda, že ...

Barvy a jejich vliv na člověka

Dnes je už prokázanou pravdou, že barvy ovlivňují život i zdraví jedince. Používání barev v životě každého z nás pozitivně i negativně ovlivňuje jak naše ...

Proč jsou děti 21.století neposedné a jak to souvisí s čísly

Jak už bylo vypozorováno maminkami malých dětí, jsou noví zrozenci další generace, jednoduše řečeno, neposední. Proč a proto, těch je hned několik. Každá nová generace ...

Jak funguje čas a co je vlastně čas?

Ze školy známe, že čas je měřitelná jednotka. Správně. Jasně, výstižně pojmenovaná jednotka něčeho, co si „opět“ podmanil člověk ve snaze dát řád už danému, ...

Jak si splnit svá přání 8. října při magickém úplňku

Letošní rok byl v mnohém výjimečný. Byl to rok, kdy se změnilo vše, co mohlo. Mnozí jste se stěhovali, mnozí jste malovali a tapetovali, či jinak ...

Zbavte se problémů při podzimní rovnodennosti

Ať chceme nebo ne podzim se už hlásí o slovo a léto je nenávratně pryč. Listy se začínají vybarvovat a okouzlovat nás svými barvami a ...
kartářka Helen Stanku

Co je to aura?

Aura je jisté energetické pole obklopující, nejenom všechny živé bytosti. Nejenom lidi a zvířata, ale také rostliny. Jistou aurou jsou obklopeny i předměty. V auře ...

Najděte odvahu a svěřte se

Příběh, který vám budu vyprávět, je ze života… Jednoho slunného dne zazvonil telefon a na druhém konci se ozval docela zoufalý ženský hlas paní Markéty, ...
kartářky-věštění

Jak a na co se ptát karet

I vy rádi vyslechnete rady kartářky a pro své starosti čas od času využijete možnosti výkladu karet? A výklad karet od dobré kartářky chcete pro ...

Jaké bylo moje první setkání s kartářkou a výkladem karet

Příběh, se kterým se vám svěřím, je můj osobní a opravdu je tomu hodně dávno, kdy se přihodil. Je možné, když to bude číst mladší ...