Víkendový horoskop od 8.9. Slunce s Jupiterem nesou štěstí tomu, kdo se nebojí

Trigon Slunce s Jupiterem nese vlnu štěstí. Se štětím je to však tak, že se musí chytnout za pačesy a k tomu je potřebná i odvaha.

Uran v Býku navádí k aktivnímu trávení volného času. O víkendu může nést milostné překvapení, třeba potkáte někoho nového, kdo vás zaujme.

 

Beran

 

Pateční Luna v kvadratuře radí odpočívat, případně vyrazit na nákupy. Hlavně se nenechte využívat někým, kdo spoléhá na vaši přirozenou dobrotu. V sobotu může kolem vás panovat lehká nervozita, proto bude lepší, když se zaměříte na svůj rozvoj a získávání nových informací. Budou se hodit. V neděli se někdo pokusí zahrát na vaše city. Dopřejte si delší procházku přírodou.

 

Býk

 

Páteční Luna v sextilu přeje dobrým nápadům, pohodě a také lásce. V sobotu můžete získat něco, po čem již delší dobu toužíte. Možná si všimnete, že zase dopnete staré džíny, případně objevíte někde vysněnou košili ve slevě. V neděli je den jako stvořený pro zábavu a lásku. Cokoliv jiného vás může nudit.

 

Blíženci

 

V pátek si držte odstup od lidí, kteří mají sklony vše zveličovat. V sobotu běžte na rande, přeje vám štěstí v lásce. Také se postarejte o svůj vzhled a fyzičku. V neděli to nepřehánějte s povinnostmi kolem svého domova a myslete také na odpočinek.

 

Rak

 

Páteční Luna v konjunkci pomůže s rozhodováním, které by mělo být moudré. Sobotní den bude vhodný na zařízení důležitých věcí ohledně vaší rodině. Nezadaní Raci by měli vyrazit někam ven, uklízení bytu počká. V neděli se k vám dostanou dobré zprávy.

 

Lev

 

V pátek se hodí zariskovat ohledně financí, budete mít štěstí na výhodný obchod. V sobotu si nepřipouštějte nářky okolí a vrhněte se do svých plánů. Vše vám půjde od ruky. V neděli se budete snažit někomu ukázat z té lepší stránky. Vypadá to, že poznání dorazí i k vám.

 

Panna

 

Páteční Luna v sextilu přinese velkou vlnu energie na všech frontách. Dokonce můžete urovnat nějaký starý spor. V sobotu očekávejte příliv zajímavých nápadů, jak dosáhnout úspěchu. Podpořte si to nějakým rituálem. V neděli získáte uznání.

 

Váhy

 

V pátek dělejte vše, co chcete, jen se nehádejte. Potřebujete si odpočinout a vyhnout se činnostem, do kterých se vám nechce. Sobota nese dobrou náladu, tak si ji nenechte zkazit rýpáním někoho, kdo vám chce vysát energii. Neděle překvapí zajímavými informacemi a novinkami ze života vašich přátel.

 

Štír

 

Páteční Luna v trigonu přeje získávání nových známostí a sympatií lidí kolem sebe. Stačí jenom chválit, chválit a zase chválit. V sobotu se budete dobře bavit, pokud se vyhnete poslouchání a šíření klepů. V neděli se vám povede splnit si tajné přání.

 

Střelec

 

V pátek buďte připraveni na změnu všech plánů. Mějte připraveni záložní plán, abyste se mohli situaci rychle přizpůsobit. Sobota bude skvělým dnem na výlet a společné chvíle s rodinou. V neděli očekávejte menší chaos. Někdo může na něco zapomenout, jiný se může opozdit a tak dále. Připravte si dostatek alternativních řešení.

 

Kozoroh

 

Páteční Luna v opozici radí v ničem příliš neriskovat a držet se ve své komfortní zóně. V sobotu vám bude dobře, pokud se nebudete snažit chovat podle očekávání druhých lidí. Je načase postavit si určité hranice. Neděle bude poklidná, pokud si udržíte určitý odstup od lidí, kteří na všechno pouze nadávají.

 

Vodnář

 

V pátek můžete získat uznání, stačí se zmínit o svých nápadech. V sobotu přijde někdo, kdo bude potřebovat podpořit. Vaše rady budou velmi dobré. Zkuste se jimi také někdy sami řídit. V neděli se věnujte všemu, co je spojené s mystikou. Otevřou se vám nové obzory.

 

Ryby

 

V páteční Luna v trigonu vám dodá spoustu energie a na vlně entuziasmu zakopete starou válečnou sekeru. Sobotní Luna v trigonu vás popostrčí směrem k módě a umění. Také může mít vliv na vydařené rande. V neděli budete přemítat nad tím, co se vám podařilo a co méně. Kde přidat a kde ubrat. Touto bilancí si také uvědomíte, co opravdu chcete.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 6.5.-12.5.

Berani "Empatie je most, představivost jsou křídla a hravost  tancem duše. Tento týden bude plný příležitostí, Berani – které když správně využijete, mohou vás posunout ...

Karta týdne 6.5.-12.5. Rytíř pohárů umí pořádně rozbušit i srdce zdánlivě zchladlá

Rytíř pohárů nese náboj energie a síly. Umí rychle zatočit s potížemi. Může přinášet i zajímavou nabídku, ale hlavně věští změny v citové oblasti. Nese ...

Týdenní horoskop 6.5.-12.5. Jaká překvapení chystá magické novoluní v Býku

V pondělí 6. května přinese energii a zapálení do práce konjunkce Luny s Merkurem. Večer vejde Luna do znamení Býka a dopřeje vám klidný spánek ...

Partnerský horoskop: Kozoroh. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje disciplinovaný, důsledný, pracovitý a ...

Čas narození toho o vás může prozradit víc, než si myslíte. Víte, kdy se podle numerologie rodí nejstatečnější lidé?

Pokud jde o čas narození, nezáleží jen na měsíci nebo dni, ale dokonce i na konkrétní hodině. Numerologové a astrologové tvrdí, že pokud budete znát ...

Víkendový horoskop od 3.5. Mars s Plutem nesou velké výzvy

V pátek 3. května osvěží dobrou náladou skvělé sextily Luny s Venuší a Sluncem, a dokonce i Marsu s Plutem. Ty nesou velké výzvy. Nastává ...

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články