Týdenní horoskop 11.9.-17.9. Mars ve Vahách oživí vaše lásky

Mars ve znamení Vah vžene energii nadšení pro nové věci. Oživení můžete pocítit i v citové sféře a začnete se starat o své štěstí. Ten, kdo má rád naději na štěstí si může vsadit.
Nostalgii posílí retrográdní Neptun V Rybách. Vynoří se vzpomínky na dávné lásky.

Retrográdní Pluto v Kozorohu pomůže rychleji pořešit různé závazky a přinese nové překvapující zprávy. Neváhejte dlouho s rozhodováním o práci. Reagujte na různé nabídky, máte šanci získat lepší práci.

Novoluní ve znamení Panny vám pomůže dát si do pořádku různé záležitosti. Díky vytrvalé práci dosáhnete na své cíle. Nezapomeňte navštívit dávné známé a být v kontaktu s přáteli. Můžete se podělit o spoustu zajímavostí.

V pondělí 11. září vrátí Luna v sextilu s Marsem a v konjunkci s Venuší náladu ke všem oblíbeným činnostem.

V úterý 12. září mohou vyvolat kvadratury Luny s Jupiterem a Uranem zmatek. Raději se držte svých plánů a neriskujte.

Ve středu 13. září otestuje Luna v Panně vaši motivaci a výdrž.

Ve čtvrtek 14. září podpoří všechny dobré nápady Luna v konjunkci s Merkurem.

V pátek 15. září slibuje aktivní den časné novoluní  v trigonu s Uranem, které mimo jiné podpoří různé plány a předsevzetí. V poledne vás přinutí Luna v opozici s Neptunem zamyslet se nad tím, jak moc toužíte své plány dotáhnout do konce.

Večer povzbudí vaši rozhodnost trigon Luny vcházející do znamení Vah s Plutem. Navíc přinese touhu po objetí a možná i romantického večera. Merkur končí svojí retrográdní fázi, a tak se vám bude lépe přemýšlet.

V sobotu 16. září podpoří přátelské vztahy a kontakty trigon Slunce s Uranem a konjunkce Luny s Marsem. Běžte se bavit a nebudete litovat.

V neděli 17. září se držte dál od konfliktních situací a různých intrik. Kvadratura Venuše s Jupiterem může přinést vyostřené situace, které se stanou terčem dalších diskuzí. Nicméně i tyto věci oživují vztahy.

Hvězdy jsou ve znamení Panny. Jejich slabou stránkou je, že nedokáží mluvit o tom, co je trápí. Své problémy dusí v sobě. Pocity sdělují jen velmi opatrně. Někdy jsou přehnaně kritičtí. Nejen vůči svému okolí, ale především sami k sobě. Bývají puntičkářští. Nadevše si cení pořádku a jsou schopní ho velmi metodiky udržovat.

Panny, tento týden počítejte s tím, že se budete řešit více problémů. Z nejhoršího vás dostane někdo, s kým jste již nepočítali. Tím získáte i příliv nové energie, která vám pomůže se s potížemi lépe poprat.

Váhy, určitá povinnost, která je před vámi, a na kterou se vůbec netěšíte, vás překvapí. Vše vyjde, a navíc poznáte skvělé lidi a získáte zážitky, na které budete rádi vzpomínat.

Štíři, jestli má někdo z vašeho okolí pocit, že jste snadno ovlivnitelní a pasivní, je pravý čas dokázat, že se plete. Začít můžete hned tento týden.

Střelci, připravte se na to, že i váš uspořádaný život se může čas od času převrátit naruby. Pokud zachováte chladnou hlavu, podaří se vám omezit negativní důsledky na minimum.

Kozorozi, v tomto týdnu získáte nadhled. Podaří se vám rozplést některé složité vazby. Tím se také přestanete divit, proč se jisté věci vyvíjejí jinak, než jste očekávali.

Vodnáři, opět se ukáže, že díky schopnosti strategického plánování dokážete zvládnout i to, co je pro ostatní překážka.

Ryby, jestliže vám zůstávají stále nějaké resty, pokuste se je tento týden alespoň zčásti vyřešit. Brzy by vám totiž mohly přerůst přes hlavu.

Berani, čeká vás poklidný týden. Budete však muset vyřešit nějaké úřední povinnosti. Vyčleňte si na to dostatek času, abyste vše stihli.

Býci, těšte se na zajímavé setkání, které pro vás bude v mnoha ohledech inspirací. Máte velkou šanci vyhrát v nějaké loterii.

Blíženci, přestaňte udržovat kontakt s osobou nevalné pověsti, která vás ovlivňuje. Z její strany je to čistá vypočítavost.

Raci, neotálejte s odpověďmi na zajímavé nabídky, které by vám mohly změnit život. Nezáleží, z jaké oblasti budou.

Lvi, dejte si pozor na sebevědomé jednání. Je totiž možné, že se ve svých úsudcích velice snadno zmýlíte. Špatná rozhodnutí by vás přivedla na složitou cestu.

 

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie