Víkendový horoskop 1.9.-3.9. Luna v Branu probudí chuť dohnat vše, co jste si o prázdninách nestihli užít

Páteční Luna v Rybách připraví pomalejší ráno s nostalgickým ohlédnutím za ubíhajícím létem. Naštěstí již odpoledne Luna přejde do znamení Berana a to vám vrátí chuť do života. Již v sobotu se s vervou pustíte do všech výzev. Budete chtít dohnat vše, co jste o prázdninách ještě chtěli zažít.

V neděli odpoledne přejde Luna do znamení Býka a posvítí na vaši potřebu mít zajištěné nákupy, pořádky, doma vše harmonicky sladěné a zajištěné vše potřebné pro příští týden. Nějaký dobrý oběd, či večeře vám udělá také dobře. Pokud to bude v kruhu vašich blízkých, partnera, či přátel, budete spokojení.

 

Beran

V pátek myslete i na sebe a dopřejte si nějakou radost. Třeba zmrzlinový pohár s kamarádkou, nebo relaxační masáž vám přinesou zlepšení nálady. Sobotní Luna v konjunkci vás přiměje více meditovat a odpočívat. Na řadu přijdou také rodinné záležitosti. V neděli díky přetrvávajícímu vlivu Luny v konjunkci raději nic nelámejte přes koleno a nedělejte ukvapené závěry.

 

Býk

 

V pátek se Uran ve vašem znamení postará o změnu plánů, než jste původně zamýšleli. V sobotu to nepřežeňte s nákupy a dobrým jídlem. Vlivem Jupiteru vás budou lákat veškeré množstevní slevy a vůči kulinářským specialitám také nebudete příliš odolní. Neděle bude klidným dnem, kdy si můžete přečíst pěknou knihu a večer pustit zajímavý film.

 

Blíženci

 

V pátek nebudete vědět co dřív a k tomu se přidá pozvání do zajímavé společnosti, kde o dobrou náladu nebude nouze. V sobotu máte co dohánět, tělo i duše potřebují odpočívat. Všechno ostatní počká. Nedělní Luna v sextilu přinese vcelku příznivý den. Stálo by za to nasadit lehčí stravu, třeba ovocem nic nezkazíte.

 

Rak

 

Páteční Luna v trigonu podpoří dobrou zábavu a randění. V sobotu se vydejte na výlet nejlépe s přáteli. V neděli se věnujte rodině, zavolejte příbuzným a připravte si věci na pondělí. Co je však důležité, svá tajemství si držte jen pro sebe.

 

Lev

 

Je dost dobře možné, že se vám v pátek nebude do ničeho chtít. O to více vás však všichni kolem budou potřebovat. Sobotní Luna v trigonu nese větší klid a vy si můžete vyrazit někam s přáteli, či na rande. Neděle bude přát romantickým chvílím, pošeptejte svému milému do ouška, co k němu cítíte.

 

Panna

 

V pátek dělejte vše, co uznáte za vhodné, pouze se vyhněte pomluvám. Řiďte se svojí intuicí, která vám napoví, kde je pravda. V sobotu vyrazte někam na koncert, či do kina, ale hlavně si užívejte volného dne. Zasloužíte si to. Kdybyste si chtěli v neděli odpočinout, zkuste to, ale věřte tomu, že bude pořád něco na práci.

 

Váhy

 

V pátek vás zcela ovládne lenivost. Udělejte jenom to, co musíte a pak se běžte někam odreagovat. V sobotu vás možná zaujme nějaká dobrá knížka a zatoužíte dozvědět se novinky od svých přátel. V neděli vám Venuše pomůže načerpat energii. Běžte mezi lidi, na oslavu, do kina a uvidíte, že se budete dobře bavit.

 

Štír

 

V pátek budete mít příjemný den, kdy vám půjde vše od ruky. V sobotu si více věřte, jedině tak dosáhnete nebývalého úspěchu. Nebojte se podělit s druhými o svůj názor. Nedělní atmosféra bude jako stvořená k vytvoření nějaké kulinářské speciality a domácímu štěstí.

 

Střelec

 

V pátek nastane čas jen pro vaši rodinu a řešení jistých záležitostí. V sobotu vám někdo odhalí určité tajemství, které možná odpoledne rozchodíte příjemnou procházkou. V neděli zatoužíte po odpočinku na nějakém krásném místě.

 

Kozoroh

 

V pátek můžete randit, setkávat se s přáteli, ale hlavně se držte dál od domácích povinností. V sobotu na sebe buďte hodní a nic nepodnikejte. Nejlépe vám bude někde venku na lehátku s dobrým pitím v ruce. V neděli se ohlásí potřeba dořešit nějaké domácí záležitosti. Bude dobré, když si práci rozfázujete.

 

Vodnář

 

Páteční Luna v konjunkci nese zajímavé nápady. V případných nesnázích poznáte přátele, kteří budou při vás stát. V sobotu můžete být citlivější než jiné dny. Bylo by dobré si dopřát procházku tichou přírodou. Nedělní Luna v sextilu přinese poněkud zasněnou náladu.

 

Ryby

 

V pátek budete mít příležitost vyřídit více věcí než obvykle koncem týdne. Možná se také s někým udobříte a lidé k vám budou vlídnější než jiné dny. V sobotu se nepřepínejte a hlavně myslete na to, že dostatečný odpočinek je základ dobré nálady. V neděli se vrhnete s vervou do všech záležitostí spojených s vaší rodinou.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

kartářka Helen Stanku

Odkud se bere jasnozřivost

Jak se říká, jsou věci mezi nebem a zemí... Nedávno volala jedna moje dobrá kamarádka Lucia se svým trápením. Není rodilou Češkou a žije tady sama ...

O spánku a snech

Tělo, které nepije, nejí a nespí, zemře. Je to tak jednoduché či obtížné, podle toho jaké jsou životní podmínky a uvědomělost člověka, který dané tělo ...

Anděl strážný pana Matěje

Dnešní příběh je opět příběhem skutečným. Stal se zcela nedávno. Můj klient Matěj mi připravil skutečně velmi nádherný den s andělem a já jsem ráda, že ...

Barvy a jejich vliv na člověka

Dnes je už prokázanou pravdou, že barvy ovlivňují život i zdraví jedince. Používání barev v životě každého z nás pozitivně i negativně ovlivňuje jak naše ...

Proč jsou děti 21.století neposedné a jak to souvisí s čísly

Jak už bylo vypozorováno maminkami malých dětí, jsou noví zrozenci další generace, jednoduše řečeno, neposední. Proč a proto, těch je hned několik. Každá nová generace ...

Jak funguje čas a co je vlastně čas?

Ze školy známe, že čas je měřitelná jednotka. Správně. Jasně, výstižně pojmenovaná jednotka něčeho, co si „opět“ podmanil člověk ve snaze dát řád už danému, ...

Jak si splnit svá přání 8. října při magickém úplňku

Letošní rok byl v mnohém výjimečný. Byl to rok, kdy se změnilo vše, co mohlo. Mnozí jste se stěhovali, mnozí jste malovali a tapetovali, či jinak ...

Zbavte se problémů při podzimní rovnodennosti

Ať chceme nebo ne podzim se už hlásí o slovo a léto je nenávratně pryč. Listy se začínají vybarvovat a okouzlovat nás svými barvami a ...
kartářka Helen Stanku

Co je to aura?

Aura je jisté energetické pole obklopující, nejenom všechny živé bytosti. Nejenom lidi a zvířata, ale také rostliny. Jistou aurou jsou obklopeny i předměty. V auře ...

Najděte odvahu a svěřte se

Příběh, který vám budu vyprávět, je ze života… Jednoho slunného dne zazvonil telefon a na druhém konci se ozval docela zoufalý ženský hlas paní Markéty, ...