Karta týdne 22.4.-28.4. je Sedmička mečů. Pochopíte, co je to štěstí

Váhy čekají složité debaty. Vodnáři si budou z nepřátel rekrutovat přátele. Střelci zabojují se svou vášní…

Mečová sedmička věští různá protivenství, která nakonec, dříve, či později překonáte. Astrologickým aspektem Sedmičky mečové je Slunce a Luna ve Vodnáři. Výklad je o tom, že jste pravděpodobně ve fázi myšlenek o tom, jestli to, co právě děláte a směřujete má smysl. Můžete se cítit vyčerpaní, přetažení a znudění.

Pozor na sedmilháře. Vše si vydělte sedmi, než vezmete nějakou nepříjemnou informaci v potaz. Tato karta ukazuje vaši možnost odhalit úmysly, či pomlouvání někoho, s nímž můžete mít otevřenou, nebo i skrytou válku. V šíření svých lží mohou být nepřátelé úspěšní. Nemáte se jich bát. Je to karta naznačující, že čas pracuje pro vás a je čas vykřesat psychickou sílu a pomalu, leč jistě se vyhýbat překážkám, nebo je přeskočit a najít v nich výhody dávající vám vrch nad vašimi protivníky.

Mečová sedmička by měla být ve své podstatě vnímána jako pomáhající karta, nabádá totiž k tomu, být klidně a pozorně aktivní v těžších chvílích, okamžicích stresů, neklidu, nebo depresí. Podporuje učení a paměť.

Předvídá příliv psychické energie a ta drží všechny neduhy, nemoci a nepřízně dále z vaší blízkosti. Během příštích sedmi týdnů, měsíců, či dnů, budete odhodlaní postavit se čelem svým negativním vzorcům v myšlení, které vám brání v dalším postupu a získávání toho po čem toužíte. Věřte si, že svoji vlastní válku vyhrajete.

Ve vztazích ukazuje Mečová sedmička na období, kdy vám vše může přerůstat přes hlavu, můžete se vracet k nedořešeným záležitostem, které vás teď začnou více hníst.  Vy i partner může přicházet o zbytky trpělivosti. Ideální by však bylo se k věcem stavět konstruktivně a moc se v tom nešťourat. Můžete být šťastni, pokud vaše přání nejsou příliš velká.

V práci, a ve financích karta radí vyhnout se experimentům a držet se osvědčených a zaběhlých postupů. Někdy člověk může propadat tendenci zveličovat své zásluhy a v rauši umlčení svého vnitřního kritika může přehlédnout, kde opravdu vydělává a kde ztrácí. Chraňte se před zloději, kteří se z vás snaží vydolovat vaše bankovní a jiná hesla.  Karta doporučuje klid.

Ve zdraví karta varuje před zanedbáváním stavu věcí, přeceňování se a tendencí si vše malovat jako kreslenou grotesku. Varuje před chybnými předpoklady i závěry.

Ve formě materializace si můžete dát afirmaci: Naše ukradené věci se nalezly a vrátily zpět.

V myšlence vděku: Jsem vděčný za to, že jsem součástí celku. Jsem vděčný za ty, kteří se mi ve shodě se svým svědomím staví do opozice.

Ve formě vnitřního slibu: V této situaci budu pracovat v souhře s ostatními. Řeknu nahlas to, co si všichni myslí.

Berani,  jde vám uznání za dobře vykonanou práci, nebo nějaká náhrada.

Býci, měli byste nyní o svých plánech raději mlčet a více se spoléhat na sebe.

Blíženci, vyvarujte se možné půtky se sousedy.

Raci, uchovejte si svoji rozhodnost a směr. Máte před sebou překážku, nad kterou zvítězíte.

Lvi,  mohou přijít starosti s ratolestmi. Po překonání těžkosti si uvědomíte, že štěstí se někdy ukrývá i v trní.

Panny, vyjdete aktivně novým směrem. Jde vám uzdravení. To vede skrze rovnováhu v práci i soukromí.

Váhy, čekají vás složité, ale nutné debaty na poli soukromém, nebo pracovním. Pomohou vám.  Každopádně vyhrajete tichou válku se svými nepřáteli. Trpělivost a uchování plánů v tajnosti jsou však nezbytné předpoklady.

Štíři, můžete mít pocit, že snad bojujete o holý život. Bude totiž zapotřebí přijmout režim, do kterého se vám nechce. Je to důsledek předchozího shonu. Klid pomůže.

Střelci, můžete bojovat sami se sebou a pochybnostmi o sobě. Uvědomíte si, jak jste zmítáni vlastními vášněmi, které se daří jen těžko ovládat. Po mnoha bitvách nakonec zvítězíte.

Kozorozi, musíte vsadit na opatrnost a uchovat si optimistický pohled. Po mnoha těžkostech dojdete svému vysněnému cíli.

Vodnáři, cíl je tvořit si z nepřátel přátele. A to je to umění, které si nyní máte nejvíce osvojit. Vyhrajete, a ještě učiníte spravedlnosti zadost.

Ryby, oblast vašich zkoušek vrcholí. Vydržte ještě chvilku a uzdravíte vše, na co sáhnete. Naleznete způsob, jak realizovat své plány.

Pro Kartářky světla  Helen Stanku

 

Pro Kartářky světla Helen Stanku

Foto: Monika Navrátilová

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Karta týdne 13.5-19.5. je Osmička holí. Nacvičí pohotové reakce

Berani pojedou na plné obrátky, Lvy budou vytáčet jejich lásky, Váhy čekají výzvy. Co čeká vás? Tarotová Osmička holí věští rychlý postup. Věci mají své ...

Polární záře nad hlavou

Překrásné barvy polární záře budí obdiv, ale i mystické prožitky. S astrologií toho moc společného nemá, snad jen fakt, že přichází v době aktivity Uranu ...

Týdenní horoskop 13.5.-19.5. Slunce s Uranem vše otáčí vzhůru nohama

V pondělí 13. května se snažte udělat co nejvíce práce, abyste získali časovou rezervu. Kvadratura Luny vcházející do znamení Lva s  Merkurem a opozice s ...

3 znamení zvěrokruhu, která potřebují žít v páru a hledají pravou lásku

Některým znamením zvěrokruhu samota nevadí. Na druhou stranu jsou taková, která sama žít nedokážou. Potřebují v životě najít partnera, s nímž prožijí pravou lásku a ...

Víkendový horoskop od 10.5. Konjunkce Slunce s Uranem spustí průtrž překvapení

Konjunkce Slunce s Uranem nese překvapení všeho druhu. Kdo je připraven, není překvapen. Kyž si s sebou přibalíte powerbanku, hever, vykládací karty, či repelent, možná ...

11 znamení, že nás andělé chrání

Rádi věříme tomu, že nad námi kdosi bdí. Někteří hovoří o andělech strážných, jiní o duchovních průvodcích, nebo o spřízněných duších zemřelých blízkých. Lidé se ...

Jaká jste máma podle měsíčního znamení

Vztah s maminkou je jeden z nejdůležitějších a má vliv i na to, jaké vztahy si budeme utvářet ve svém budoucím životě. Máma nás učí ...

Partnerský horoskop: Vodnář. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje originální, nezávislý,  nekonfliktní, tolerantní ...

Jaké dary nese zítřejší novoluní pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Ve středu 8. května nastane novoluní ve znamení smyslného Býka, který si umí opatřit to, co od života žádá. Novoluní vám přinese čas, abyste nabrali ...

Jak vybrat perfektní datum pro svatbu? Zkuste si ho vypočítat!

Svatba je velký životní krok a je s ní spojena spousta plánování. Jedním z velmi důležitých úkolů je i výběr data, kdy si řeknete ano. To byste ...