Víkendový horoskop: Co nese úplněk v Raku?

Úplněk v Raku a konjunkce Slunce s Merkurem se postarají o auru tohoto víkendu, kdy se můžete cítit, jako na houpačce nálad. Vaše okolí bude také nevyzpytatelné. Postarejte se o to, ať vám nic nechybí, a udělejte si vlastní rituál na svoji pohodu.

Rak potřebuje mít rodinu v pořádku, krytá záda a bezpečné zázemí. City a vztahy si dělá sám a ke druhým se chová často formou zrcadlení. Pokud ho někdo zklame, či zradí, už ho k sobě nepustí. Pro své bezpečné zázemí a klidnou mysl se potřebuje cítit stabilně i materiálně a k tomu je potřebná nejenom píle, ale i štěstí. Zapalte zlatou svíci a kolem rozložte pár mincí. Myslete na to, co potřebujete pořídit a co vám udělá radost. Mince posypte zlatými třpytkami a svíci nechte dohořet v blízkosti vany, kde si připravíte lázeň do které dáte ty očarované mince a tři lžíce medu. Můžete přidat pár kapek růžového oleje.  Při koupeli myslete na to, že se na vás lepí dobrá nálada, radost, štěstí i peníze jako na med a pokud se chcete chránit proti zlým energiím, pak do vody přidejte i špetku soli.

 

Nerozcházejte se s partnerem. Neřešte staré křivdy. Úpněk v Raku někdy svádí k pitvání minulosti. Nálady mohou být divoké a pro ostřejší slůvko nemusí být daleko. To umění není. Raději vymyslete něco, co mu/jí udělá radost. Dobré jídlo, pěkný film v kině, divadlo, výlet? Největší kouzlo je říkat partnerovi jménem. Broučku, zlato, drahoušku, myšáku vynechte. Začne se cítit respektovaný a vy uvidíte, jak to změní váš vztah.

 

Beran

 

Páteční den může být díky vlivu Luny v kvadratuře neklidný. Pokud máte nějaké povinnosti, snažte se je rychle vyřešit. V sobotu vás může překvapit, jak rychle utekl den a nestihli jste udělat spoustu věcí. Úplněk v kvadratuře k vašemu znamení může přinést chaos. Nedělní Luna v trigonu slibuje zlepšení nálady, v rodině zavládne příjemná atmosféra.

 

Býk

 

Páteční Luna v trigonu vám nabídne více času na své radosti. Myslete i na své city. Sobotní Luna v trigonu vám nese štěstí. Odpočívejte, věnujte se koníčkům, nebo si jděte koupit něco pěkného na sebe. V neděli hlavně nespěchejte a uvařte si nějakou specialitu, kterou si vychutnáte s někým, koho máte rádi. Hlavně buďte spolu.

 

Blíženci

 

V pátek vás pohltí rodinné záležitosti a plánování. V sobotu se vám možná podaří vymanit se z vlivu lidí, kteří vám pouze berou čas a energii. Berte to jako lekci asertivity. Své vřelé city investujte tam, kde se vám to vrátí stejnou měrou. V neděli očekávejte štěstí v lásce. Pokud vás bude vábit umění, zajděte si někam na výstavu, či koncert.

 

Rak

 

V pátek půjdete s větší chutí mezi lidi, ale jejich podrážděnost vám sebere náladu. Vyhýbejte se konfliktům. Zejména s lidmi, které neznáte. Luna v konjunkci přeje lásce. Sobotní úplněk ve vašem znamení nese náladu na vtipkování a optimistický pohled na spoustu věcí. Na cestách buďte opatrní. V neděli budete mít tendenci dělat z komára velblouda. Snažte se trénovat svoji trpělivost.

 

Lev

 

Páteční aura dne přeje poznávání nových lidí a je nakloněna novým nápadům. V sobotu budete již od rána probírat finance. Úplněk vám přeje dobrou ruku při nákupech. Nedělní Luna v konjunkci zlepší vaši náladu, pokud si dopřejete dostatek odpočinku. Pak vám zbyde i síla na to, abyste uklidnili někoho ve vašem okolí, či mu pomohli a tím zvedli náladu nejenom jemu, ale i sobě.

 

Panna

 

V pátek budete rozhodní a plní nápadů. Můžete se dokonce shodnout i s lidmi, které jste předtím kritizovali. Sobotní úplněk v sextilu přeje projevům citů a dobré náladě. V neděli můžete uklidnit spory díky své dobré intuici.

 

Váhy

 

V pátek vás ovlivní emoce a možná i cizí zkušenosti. Nejdřív mějte na paměti sebe a potom teprve zbytek světa. A neponocujte. V sobotu sice budete vědět, po čem lidi touží, ale měli byste se raději vlivem úplňku v kvadratuře starat o sebe a své dobro. Nedělní Luna v sextilu vám nese dobrou náladu i štěstí v lásce.

 

Štír

 

Dobrou náladu a dostatek energie vám v pátek přinese Luna v trigonu. Najdete spoustu společných věcí, které budete moci probrat s přáteli. Budete studnice moudrosti. Sobotní úplněk v trigonu vás vyžene do víru zábavy, i když máte spoustu povinností. Usínat budete plni dojmů. Možná by stálo za to udělat si večer meduňkový čaj. Nedělní Luna v kvadratuře vás požene na procházku a třeba někomu dovolíte, aby vás trochu sváděl.

 

Střelec

 

Páteční pozvání by se vyplatilo přijmout, neboť nové známosti mohou být přínosem pro vaši další kariéru. Sobota slibuje spoustu překvapení. Luna v úplňku nese štěstí v lásce. V neděli vás samotné překvapí vaše nápady a Luna v trigonu podpoří nové dovednosti, či realizaci plánů.

 

Kozoroh

 

V pátek vás mohou vaši blízcí přesvědčovat k tomu, abyste je vzali na nákupy a také je zaplatili. Sobotní úplněk v opozici k vašemu znamení radí odpočívat a nedělat nic důležitého. V neděli na vás čeká úspěch v oblasti lásky. Vaši přátelé budou mít zájem o to, jak se vám daří.

 

Vodnář

 

V pátek zapomeňte na všechno, co není nezbytně nutné. Běžte se raději bavit. Možná se při té příležitosti dozvíte zajímavé věci. Sobota slibuje příjemný den. Děti a přátelé vám udělají radost. Protože je Luna v úplňku, možná se pustíte do nějakého rituálu. Nedělní Luna v opozici přeje dobrým nápadům, ale vyhýbejte se rozhodování. Štěstí můžete mít na cestách a při randění.

 

Ryby

 

Pátek slibuje příjemný den, neboť Luna v trigonu pomůže odstranit všechny překážky. V lásce vám bude přát štěstí. Sobotní úplněk v trigonu možná změní váš pohled na dosavadní starosti. Najdete si čas na své přátele a popovídáte si s nimi. Večer je vhodná doba pro meditaci. V neděli buďte opatrnější a moc se fyzicky nepřepínejte. Na noc si udělejte nějaký uklidňující rituál, či meditaci a budete spát jako mimino.

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...

Karta týdne 22.4.-28.4. je Sedmička mečů. Pochopíte, co je to štěstí

Váhy čekají složité debaty. Vodnáři si budou z nepřátel rekrutovat přátele. Střelci zabojují se svou vášní… Mečová sedmička věští různá protivenství, která nakonec, dříve, či ...

Partnerský horoskop: Střelec. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje energický, optimistický, svobodomyslný a ...

Týdenní horoskop 22.4.-28.4. Štíří úplněk se blíží. Co nese?

Slunce v Býku odvede pozornost k partnerským záležitostem. Vyplatí se udělat si pořádek v citové oblasti, vyjasnit nedorozumění, nenechat se provokovat různými narážkami a ...

Osudová konjunkce Jupitera a Uranu přinese obrovskou energii úspěchu. Využijte toho!

Ke konjunkci planet Jupiter a Uran nedochází příliš často, jen jednou za 14 let. A když se to stane, vytvoří společně neuvěřitelně silnou energii. Nepropásněte ...

Máte na zahradě jabloň? A znáte její kouzelnou moc?

Jabloň byla kdysi vnímána jako posvátný strom. Možná proto, že je považována za strom života, který se pojil s nesmrtelností,  i kosmický strom. V kořenech ...

Víkendový horoskop: Merkur s Venuší vás rozproudí

Páteční (19. dubna) konjunkce Merkuru s Venuší přikrášlí různá setkání a obvzvlášť randění a večer pomůže s odreagováním. Merkur v retrográdu možná připomene starší záležitosti ...

Co o vás vypovídá roční období, ve kterém jste se narodili?

Osobnost a charakter člověka ovlivňuje mnoho faktorů a zdá se, že k určitým vlastnostem může přispět i roční období, ve kterém jste se narodili. Nejen ...