Víkendový horoskop: Co nese úplněk v Raku?

Úplněk v Raku a konjunkce Slunce s Merkurem se postarají o auru tohoto víkendu, kdy se můžete cítit, jako na houpačce nálad. Vaše okolí bude také nevyzpytatelné. Postarejte se o to, ať vám nic nechybí, a udělejte si vlastní rituál na svoji pohodu.

Rak potřebuje mít rodinu v pořádku, krytá záda a bezpečné zázemí. City a vztahy si dělá sám a ke druhým se chová často formou zrcadlení. Pokud ho někdo zklame, či zradí, už ho k sobě nepustí. Pro své bezpečné zázemí a klidnou mysl se potřebuje cítit stabilně i materiálně a k tomu je potřebná nejenom píle, ale i štěstí. Zapalte zlatou svíci a kolem rozložte pár mincí. Myslete na to, co potřebujete pořídit a co vám udělá radost. Mince posypte zlatými třpytkami a svíci nechte dohořet v blízkosti vany, kde si připravíte lázeň do které dáte ty očarované mince a tři lžíce medu. Můžete přidat pár kapek růžového oleje.  Při koupeli myslete na to, že se na vás lepí dobrá nálada, radost, štěstí i peníze jako na med a pokud se chcete chránit proti zlým energiím, pak do vody přidejte i špetku soli.

 

Nerozcházejte se s partnerem. Neřešte staré křivdy. Úpněk v Raku někdy svádí k pitvání minulosti. Nálady mohou být divoké a pro ostřejší slůvko nemusí být daleko. To umění není. Raději vymyslete něco, co mu/jí udělá radost. Dobré jídlo, pěkný film v kině, divadlo, výlet? Největší kouzlo je říkat partnerovi jménem. Broučku, zlato, drahoušku, myšáku vynechte. Začne se cítit respektovaný a vy uvidíte, jak to změní váš vztah.

 

Beran

 

Páteční den může být díky vlivu Luny v kvadratuře neklidný. Pokud máte nějaké povinnosti, snažte se je rychle vyřešit. V sobotu vás může překvapit, jak rychle utekl den a nestihli jste udělat spoustu věcí. Úplněk v kvadratuře k vašemu znamení může přinést chaos. Nedělní Luna v trigonu slibuje zlepšení nálady, v rodině zavládne příjemná atmosféra.

 

Býk

 

Páteční Luna v trigonu vám nabídne více času na své radosti. Myslete i na své city. Sobotní Luna v trigonu vám nese štěstí. Odpočívejte, věnujte se koníčkům, nebo si jděte koupit něco pěkného na sebe. V neděli hlavně nespěchejte a uvařte si nějakou specialitu, kterou si vychutnáte s někým, koho máte rádi. Hlavně buďte spolu.

 

Blíženci

 

V pátek vás pohltí rodinné záležitosti a plánování. V sobotu se vám možná podaří vymanit se z vlivu lidí, kteří vám pouze berou čas a energii. Berte to jako lekci asertivity. Své vřelé city investujte tam, kde se vám to vrátí stejnou měrou. V neděli očekávejte štěstí v lásce. Pokud vás bude vábit umění, zajděte si někam na výstavu, či koncert.

 

Rak

 

V pátek půjdete s větší chutí mezi lidi, ale jejich podrážděnost vám sebere náladu. Vyhýbejte se konfliktům. Zejména s lidmi, které neznáte. Luna v konjunkci přeje lásce. Sobotní úplněk ve vašem znamení nese náladu na vtipkování a optimistický pohled na spoustu věcí. Na cestách buďte opatrní. V neděli budete mít tendenci dělat z komára velblouda. Snažte se trénovat svoji trpělivost.

 

Lev

 

Páteční aura dne přeje poznávání nových lidí a je nakloněna novým nápadům. V sobotu budete již od rána probírat finance. Úplněk vám přeje dobrou ruku při nákupech. Nedělní Luna v konjunkci zlepší vaši náladu, pokud si dopřejete dostatek odpočinku. Pak vám zbyde i síla na to, abyste uklidnili někoho ve vašem okolí, či mu pomohli a tím zvedli náladu nejenom jemu, ale i sobě.

 

Panna

 

V pátek budete rozhodní a plní nápadů. Můžete se dokonce shodnout i s lidmi, které jste předtím kritizovali. Sobotní úplněk v sextilu přeje projevům citů a dobré náladě. V neděli můžete uklidnit spory díky své dobré intuici.

 

Váhy

 

V pátek vás ovlivní emoce a možná i cizí zkušenosti. Nejdřív mějte na paměti sebe a potom teprve zbytek světa. A neponocujte. V sobotu sice budete vědět, po čem lidi touží, ale měli byste se raději vlivem úplňku v kvadratuře starat o sebe a své dobro. Nedělní Luna v sextilu vám nese dobrou náladu i štěstí v lásce.

 

Štír

 

Dobrou náladu a dostatek energie vám v pátek přinese Luna v trigonu. Najdete spoustu společných věcí, které budete moci probrat s přáteli. Budete studnice moudrosti. Sobotní úplněk v trigonu vás vyžene do víru zábavy, i když máte spoustu povinností. Usínat budete plni dojmů. Možná by stálo za to udělat si večer meduňkový čaj. Nedělní Luna v kvadratuře vás požene na procházku a třeba někomu dovolíte, aby vás trochu sváděl.

 

Střelec

 

Páteční pozvání by se vyplatilo přijmout, neboť nové známosti mohou být přínosem pro vaši další kariéru. Sobota slibuje spoustu překvapení. Luna v úplňku nese štěstí v lásce. V neděli vás samotné překvapí vaše nápady a Luna v trigonu podpoří nové dovednosti, či realizaci plánů.

 

Kozoroh

 

V pátek vás mohou vaši blízcí přesvědčovat k tomu, abyste je vzali na nákupy a také je zaplatili. Sobotní úplněk v opozici k vašemu znamení radí odpočívat a nedělat nic důležitého. V neděli na vás čeká úspěch v oblasti lásky. Vaši přátelé budou mít zájem o to, jak se vám daří.

 

Vodnář

 

V pátek zapomeňte na všechno, co není nezbytně nutné. Běžte se raději bavit. Možná se při té příležitosti dozvíte zajímavé věci. Sobota slibuje příjemný den. Děti a přátelé vám udělají radost. Protože je Luna v úplňku, možná se pustíte do nějakého rituálu. Nedělní Luna v opozici přeje dobrým nápadům, ale vyhýbejte se rozhodování. Štěstí můžete mít na cestách a při randění.

 

Ryby

 

Pátek slibuje příjemný den, neboť Luna v trigonu pomůže odstranit všechny překážky. V lásce vám bude přát štěstí. Sobotní úplněk v trigonu možná změní váš pohled na dosavadní starosti. Najdete si čas na své přátele a popovídáte si s nimi. Večer je vhodná doba pro meditaci. V neděli buďte opatrnější a moc se fyzicky nepřepínejte. Na noc si udělejte nějaký uklidňující rituál, či meditaci a budete spát jako mimino.

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...