Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či přátelská setkávání a voňavé grilování.

V sobotu 27. dubna podpoří pohodovou náladu trigon Luny s Merkurem. Budete mít potřebu s někým si popovídat a možná i něco vyjasnit. Kvadratura Luny se Saturnem udrží vztahy v přátelských mezích.

V neděli 28. dubna bude přát trigon Luny s Venuší lásce, randění a dobrým přátelským setkáním. Konjunkce Marsu s Neptunem nabádá k obezřetnosti s náhlými nápady. Mars je zosobněním živlu horkého Ohně a Neptun zase jeho protipólu, živlu Ohně. Bude dobré zvážit své skutečné možnosti a energii, než se do něčeho pustíte. Mars ve vás rozpálí tvůrčí sílu a  může vás do něčeho hnát prudce a bez rozmyslu a Neptun zase může přinést studenou spršku. Výsledná pára může docela zasyčet.

Beran

Pátek slibuje velmi aktivní den, k úspěchu vám pomůže Luna v trigonu. V sobotu se snažte všechny důležité záležitosti vyřídit již během dopoledne, protože odpoledne přijde čas udělat si radost. Štěstí v lásce přeje připraveným. Můžete se potkat s někým, koho jste měli kdysi rádi. V neděli dozvíte dobré zprávy od vašich přátel, či blízkých.

Býk

V pátek můžete mít dost práce, ale pokud vás někdo pozve k nějakému aktivnímu odpočinku, využijte to. Můžete si získat uznání a bude to smysluplně strávený čas. V sobotu se snažte držet dál od hádek. Mohli byste se dostat do nepříjemné situace. V neděli budete pod vlivem lásky a velkých emocí, někoho dokážete dokonale okouzlit.

Blíženci

V pátek dostanete zajímavý tip, jak si finančně přilepšit. Buď to bude dobrý nápad, nebo výhodná investice. V sobotu budete v pohodě, díky duševní síle a odvaze dokážete zvládnout všechny úkoly, které jste si sami stanovili. V neděli máte příležitost poznat nové lidi a získat zajímavé informace.

Rak

V pátek budete mít štěstí v lásce a k tomu se toho ještě dokážete hodně naučit i v pracovní oblasti. Sobota přeje výletům a rodinným oslavám. Nedělní Luna v opozici pomůže přehodnotit váš pohled na důležité úkoly.

Lev

Páteční Luna v kvadratuře radí mysletvíce na odpočinek a nepřepínat se. Sobotní Luna v trigonu vyladí vaši vnitřní rovnováhu. V neděli budete mít příjemný den, stačí nedovolit zkazit si náladu nějakými bručouny v okolí.

Panna

V pátek vám hodně pomůže váš smysl pro humor. V sobotu se může někdo pokoušet o kritiku na vaši adresu a k tomu vás ještě do něčeho nutit. Bude dobré se tím vůbec nezabývat. V neděli dokážete zařídit více věcí naráz. Skvěle vám to půjde i na poli vlastního sebe rozvoje.

Váhy

V pátek vám někdo připomene, že jste spolu již dlouho nebyli někde na kávě. Luna v sextilu vám dodá náladu to napravit. V sobotu budete ochotni naslouchat druhým lidem a možná někomu pomůžete. Neděle se vám odmění dobrými nápady, jak řešit různé komplikace a jak vycházet s lidmi.

Štír

V pátek k vám přijdou zajímavé nápady a možná odhalíte i nějaké tajemství. V sobotu můžete mít pocit, že nestíháte. Bude dobré si dopřát větší časovou rezervu. Nedělní Luna v sextilu doplní zásoby energie. Šetřete si ji na příští týden.

Střelec

Páteční Luna v konjunkci přeje randění i přátelskému setkání. V sobotu myslete na to, že je potřeba i odpočívat a dopřát si dobrou kávičku. V neděli se s vámi bude chtít někdo dohadovat o malichernostech. Neztrácejte energii tím, že přistoupíte na jeho hru. Na světě jsou i příjemnější aktivity.

Kozoroh

V pátek si najdete nějaké místo, kde vás nebude nikdo rušit a kde se můžete soustředit jen sami na sebe. Sobota přeje rodinným záležitostem a práci doma, či na zahrádce. V neděli se vám může připomenout nějaká dávná láska, případně poznáte někoho, kdo by vás zajímal. Na nějaký vážný vztah to však nevypadá.

Vodnář

Páteční Luna v sextilu přinese zajímavé nápady a pomůže vám postavit se různým výzvám. Sobota slibuje dobrou náladu. Skvěle půjde randění a cit pro umění a kulturu přinese zajímavou inspiraci. V neděli vás může někdo překvapit nečekanou návštěvou. Pokud o to nestojíte, raději běžte na procházku a dělejte to, co vás baví.

Ryby

Páteční kvadratura Luny radí nepouštět se příliš do různých diskuzí, mohlo by vám utéct něco opravdu podstatného a důležitého. Sobota bude skvělý den pro odhalení nové oblasti vašich zájmů a koníčků. Celkem dobře se vám podaří vyrovnat s tím, co vám jinde dělalo těžkosti. V neděli si udržíte klid a pohodu, když nedáte na pomluvy. Měli byste si projít  poštu za uplynulých několik týdnů a odpovědět na zatoulané e-maily.

Horoskop na květen

 

Beran 21. 3. – 20. 4.

 

Jste pohlceni nápady a nevnímáte ubíhající čas. Najde se pár nepřejících lidí, kteří budou chtít zpochybnit vaši práci. Vy však máte dostatek klidu a rozvahy, abyste odolali jakýmkoliv nástrahám. Nezapomeňte si udělat čas na svého partnera a rodinu. Nezadaní si mohou padnout do oka se známým svého kamaráda. Pravděpodobně půjde o někoho, koho už dlouho znáte od vidění.

 

Býk 21. 4. – 20. 5.

 

Zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Vypněte a zapomeňte na starosti běžného dne. Potřebujete pročistit hlavu. V práci budete muset řešit menší problémy. Očekává se od vás, že právě vy řeknete rozhodující slovo. Snažte se nezklamat důvěru ve vás vloženou. Uvažujete-li o koupi dražší věci, jako je elektronika nebo domácí spotřebiče, dejte si pozor na nákupy ve slevách.

 

Blíženci 21. 5. – 21. 6.

 

Květen bude ve znamení nových zážitků. Rozruch do vašeho života přinese člověk, kterého poznáte někde ve společnosti. Bude to někdo, kdo je zvyklý ovládat své okolí a má vždycky navrch. Je lepší si od něj držet odstup, než ho lépe poznáte. Na práci potřebujete více klidu než obvykle, proto se nenechte zbytečně rozptylovat. Pokud se budete dlouhodobě stresovat nebo přespříliš namáhat, vaše zdraví na to doplatí.

 

Rak 22. 6. – 22. 7.

 

Budete si užívat rodinného a partnerského souznění a pohody. Po společných romantických dnech se váš vztah ještě více upevní. Nezadaní se budou snažit najít lásku za každou cenu. Svou úpěnlivostí působíte spíše jako magnet na pochybné existence. Pokud chcete najít vážnou známost, nesmíte působit jako lehce získaný úlovek. Někdo z vaší rodiny může mít problémy a chce je před ostatními utajit. Pomozte mu a zachovejte jeho tajemství.

 

Lev 23. 7. – 22. 8.

 

Můžete se těšit na příliv nové energie, díky které budete mít chuť vyzkoušet něco nového. Jděte do toho. Zažijte něco dosud nepoznaného a budete se cítit spokojeně a naplněně. V práci se obrňte trpělivostí, ne vše půjde podle vašich představ. Některé věci holt potřebují čas, než se podaří je uskutečnit. Tento měsíc to platí dvojnásob.

 

Panna 23. 8. – 22. 9.

 

Máte spoustu energie a jste ve výborné kondici. S květnem k vám přichází klidnější období. Budete si užívat každého dne, i když zrovna o velkou zábavu nepůjde. Po práci a povinnostech se dokážete odměnit něčím příjemným. Dokonce si i najdete čas na návštěvu příbuzných, kteří vás rádi uvidí. Prožíváte pohodové dny, nerozhodí vás ani nedorozumění se sousedem či jednání na úřadech.

 

Váhy 23. 9. – 23. 10.

 

Často míváte melancholické nálady. Možná pomůže na pár dní změnit prostředí a odjet někam do přírody. Pobyt na čerstvém vzduchu spojený s pohybem vám pročistí hlavu a srovná myšlenky. Pokud máte trápení s partnerem, je vhodný čas si promluvit. Možná se trápíte něčím, o čem nemá váš protějšek ani potuchy. Obecně platí pro všechny Váhy, všímejte si více svých blízkých. Vaše neúmyslné jednání si někteří můžou špatně vyložit.

 

Štír 24. 10. – 22. 11.

 

V zaměstnání lehce nestíháte. Zdá se, že to nikomu nevadí, a pokud na to nebudete nikoho upozorňovat, můžete v pohodě hotovou práci odevzdat později. Hladce vám budou procházet i drobné přešlapy v rodinném životě. Dejte si pozor na přílišné utrácení, na pozdní návrat z oslavy, či na sliby, na které jste už zapomněli. To vše může být příčinou hádky. Nemyslete jen na sebe a na své pohodlí. Někdy je třeba trochu empatie, abychom si uvědomili své chování.

 

Střelec 23. 11. – 21. 12.

 

Nezadaní Střelci mají šanci potkat spřízněnou duši. Pomozte svému štěstí a vyrazte ven do společnosti nebo se zapište třeba do nového kurzu. Po pracovní stránce se vám bude dařit, když se budete více snažit. Chce to trochu iniciativy, klidně nahlas řekněte, co se vám nelíbí, a co by se mělo zlepšit.  Nebuďte lhostejní k problémům někoho z vašich přátel. Možná právě vy můžete pomoci.

 

Kozoroh 22. 12. – 20. 1.

 

Dávejte si pozor na rodinné hádky. Partner bude zkoušet vaši trpělivost, koncem měsíce vás už může vytočit úplná malichernost. Těžko pak budete hledat cestu k usmíření. V pracovní oblasti budete muset projevit trochu soutěživosti. Konkurence vystrkuje růžky a čeká na příležitost, kdy vás položí na lopatky. Přitom stačí vyvinout jen trochu více iniciativy.

 

Vodnář 21. 1. – 20. 2.

 

Jste plni energie a plánů. Rozmyslete si pečlivě, do čeho se pustíte. Koncem měsíce se může stát, že budete zcela vysátí. Pravděpodobně na vás přijde únava a budete se muset přemáhat udělat i běžné věci. Nezapomínejte na odpočinek a zvolněte tempo. Na čas vás může ochromit viróza nebo chřipka. V poslední době jste utráceli za zbytečnosti. Je třeba si udělat menší finanční inventuru, abyste později nebyli překvapení.

 

Ryby 21. 2. – 20. 3.

 

Čeká vás měsíc plný silných zážitků. Partner nebo kamarádi vás pozvou někam, kde poznáte zajímavé lidi. Možná se s nimi budete chtít vidět i příště. Pro květnové dny platí, že budete chvilku dole a chvilku nahoře. Půjde o emociálně náročný měsíc. Se svými pocity byste se měli někomu svěřit. Pomůže vám to uspořádat myšlenky a uleví se vám.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 6.5.-12.5.

Berani "Empatie je most, představivost jsou křídla a hravost  tancem duše. Tento týden bude plný příležitostí, Berani – které když správně využijete, mohou vás posunout ...

Karta týdne 6.5.-12.5. Rytíř pohárů umí pořádně rozbušit i srdce zdánlivě zchladlá

Rytíř pohárů nese náboj energie a síly. Umí rychle zatočit s potížemi. Může přinášet i zajímavou nabídku, ale hlavně věští změny v citové oblasti. Nese ...

Týdenní horoskop 6.5.-12.5. Jaká překvapení chystá magické novoluní v Býku

V pondělí 6. května přinese energii a zapálení do práce konjunkce Luny s Merkurem. Večer vejde Luna do znamení Býka a dopřeje vám klidný spánek ...

Partnerský horoskop: Kozoroh. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje disciplinovaný, důsledný, pracovitý a ...

Čas narození toho o vás může prozradit víc, než si myslíte. Víte, kdy se podle numerologie rodí nejstatečnější lidé?

Pokud jde o čas narození, nezáleží jen na měsíci nebo dni, ale dokonce i na konkrétní hodině. Numerologové a astrologové tvrdí, že pokud budete znát ...

Víkendový horoskop od 3.5. Mars s Plutem nesou velké výzvy

V pátek 3. května osvěží dobrou náladou skvělé sextily Luny s Venuší a Sluncem, a dokonce i Marsu s Plutem. Ty nesou velké výzvy. Nastává ...

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články