Týdenní horoskop 4.12.-10.12. Neptun vás bude svádět na každém rohu

V pondělí 4. prosince vstoupí Luna do znamení Panny v opozici se Saturnem. Buďte opatrní na svá slova. Někdo by si je mohl vyložit po svém. Zaskřípat to může i mezi obchodními partnery. Hrozí různá zpoždění a zapomínání. Naštěstí příznivý trigon Luny s Merkurem a Jupiterem vyladí chuť vidět věci z té lepší strany. Večer vejde Venuše do znamení Štíra. Můžete mít pocit, že vypadáte příšerně a jste příliš utahaní.

 

V úterý 5. prosince připomene Venuše v trigonu se Saturnem staré zvyky a posílí náladu táhnou za jeden provaz. Důležité je také vědomí, že se máte na koho spolehnout. Kdyby ne na anděla, tak na čerta určitě a Mikuláš to jistí.

 

Ve středu 6. prosince vám může přinést Luna v opozici s Neptunem menší překvapení, které jste nečekali. Sice můžete být nervózní, ale Neptun vychází z retrogradu a přináší romantické chvíle a milá láskyplná gesta. Neptun je velký pokušitel, hlídejte si svou životosprávu a kalorie! Večer vejde Luna do znamení Vah a spolu s ní přichází i dobrá nálada.

 

Ve čtvrtek 7. prosince bude dobré nepřeceňovat své síly. Kvadratura Luny s Merkurem může působit jako deka na mozku a moc toho nevymyslíte. Lepší je vynechat vše, co nespěchá.

 

V pátek 8. prosince posílí trigon Merkuru s Jupiterem veškeré logické a myšlenkové pochody. To, co dnes vymyslíte a uděláte, bude mít dobré a dlouhodobé výsledky.

 

V sobotu 9. prosince vejde Luna do znamení Štíra v kvadratuře s Plutem a kvůli tomu se budete cítit jako na houpačce. Chvíli odhodlaní všechno stihnout, chvíli v totálním chaosu a zmaru. I tak ale budete mít dost optimismu. Trigon Luny se Saturnem a konjunkce s Venuší vás spojí s přáteli. Večerní opozice Luny s Jupiterem nabádá odpočinout si od každodenních starostí a jít se bavit.

 

V neděli 10. prosince věští opozice Venuše s Jupiterem a Luny s Uranem vzpouru proti zažitým každoročním tradicím. Budete si chtít dělat věci po svém a nastavíte nové pořádky. Skvěle se vám bude dařit také na milostném poli a ve hře je i příjemný flirt.

 

Hvězdy jsou ve znamení Střelce. Toto ohnivé znamení patří k nejhrdějším lidem. Svoji hrdost jsou ochotni chránit za každou cenu, a to i za cenu materiálních ztrát. Nejvíce si v partnerském soužití rozumí s Blíženci, Berany a Kozorohy.

Střelci, pravděpodobně jste něco přehlédli a určité povinnosti nepůjdou vyřešit tak, jak jste si představovali a slíbili. Budete tomu muset věnovat více času.

Kozorozi, dost vám pomůže rada dobrého přítele, kterou dostanete. Možná jste si ji vyžádali, možná ne, i tak ji přijmete s pokorou.

Vodnáři, tento týden se zaměřte především na pracovní úkoly. Tam se můžete realizovat i díky svým nadčasovým nápadům. V mezilidských vztazích se vám moc dařit nebude, spíše naopak. Tak opatrně.

Ryby, dávejte si pozor na to, abyste se nedostali do nějaké slovní přestřelky s kolegou nebo šéfem, protože jste nyní rozjetí a pro ostřejší slovo nejdete daleko.

Berani, nálada nebude nic moc, a to ani ve vztazích, ani v práci. Máte dojem, že nikdo není schopen ocenit vaši snahu. V lásce si dejte odstup od současné situace a podívejte se na vše jinýma očima.

Býci, snažte se o to, abyste se dostali v tam, kam jste vždy chtěli. Nyní máte mnoho příležitostí se posunout nejenom v pracovní oblasti.

Blíženci, díky vaší přátelské povaze si můžete získat na svou stranu lidi jak v profesním životě, tak i v tom soukromém. Mnoho z nich se může stát vašimi kamarády na dlouhou dobu.

Raci, při chronických potížích byste měli raději vyhledat lékaře a neléčit se pokoutně doma. Tím si totiž můžete ještě ublížit.

Lvi, budete se muset obrnit trpělivostí a nadějí, že se vše brzy zlepší. Sice vás to bude stát hodně sil, ale přesto to zvládnete. Nezapomeňte si vyjít do společnosti a odreagovat se.

Panny, pokud se cítíte podráždění, unavení a ve stresu, budete se muset naučit novým způsobům odpočinku nebo meditačním technikám, jinak stále budete bloudit v kruhu.

Váhy, pokud vycítíte šanci na vytvoření nového a pevného vztahu s někým, kdo se vám zamlouvá, chopíte se jí a nebudete otálet. Motivační pro vás bude nový projekt v práci, který sice zabere hodně času, ale vás to ani nevyčerpá a ani nepřestane bavit.

Štíři, budou s vámi cloumat negativní emoce, chuť osočovat všechny a všechno kolem vás. Není vyloučeno, že máte v něčem pravdu, ale i tak byste se měli na vše podívat z jiného úhlu.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Karta týdne 13.5-19.5. je Osmička holí. Nacvičí pohotové reakce

Berani pojedou na plné obrátky, Lvy budou vytáčet jejich lásky, Váhy čekají výzvy. Co čeká vás? Tarotová Osmička holí věští rychlý postup. Věci mají své ...

Polární záře nad hlavou

Překrásné barvy polární záře budí obdiv, ale i mystické prožitky. S astrologií toho moc společného nemá, snad jen fakt, že přichází v době aktivity Uranu ...

Týdenní horoskop 13.5.-19.5. Slunce s Uranem vše otáčí vzhůru nohama

V pondělí 13. května se snažte udělat co nejvíce práce, abyste získali časovou rezervu. Kvadratura Luny vcházející do znamení Lva s  Merkurem a opozice s ...

3 znamení zvěrokruhu, která potřebují žít v páru a hledají pravou lásku

Některým znamením zvěrokruhu samota nevadí. Na druhou stranu jsou taková, která sama žít nedokážou. Potřebují v životě najít partnera, s nímž prožijí pravou lásku a ...

Víkendový horoskop od 10.5. Konjunkce Slunce s Uranem spustí průtrž překvapení

Konjunkce Slunce s Uranem nese překvapení všeho druhu. Kdo je připraven, není překvapen. Kyž si s sebou přibalíte powerbanku, hever, vykládací karty, či repelent, možná ...

11 znamení, že nás andělé chrání

Rádi věříme tomu, že nad námi kdosi bdí. Někteří hovoří o andělech strážných, jiní o duchovních průvodcích, nebo o spřízněných duších zemřelých blízkých. Lidé se ...

Jaká jste máma podle měsíčního znamení

Vztah s maminkou je jeden z nejdůležitějších a má vliv i na to, jaké vztahy si budeme utvářet ve svém budoucím životě. Máma nás učí ...

Partnerský horoskop: Vodnář. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje originální, nezávislý,  nekonfliktní, tolerantní ...

Jaké dary nese zítřejší novoluní pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Ve středu 8. května nastane novoluní ve znamení smyslného Býka, který si umí opatřit to, co od života žádá. Novoluní vám přinese čas, abyste nabrali ...

Jak vybrat perfektní datum pro svatbu? Zkuste si ho vypočítat!

Svatba je velký životní krok a je s ní spojena spousta plánování. Jedním z velmi důležitých úkolů je i výběr data, kdy si řeknete ano. To byste ...