Týdenní horoskop 4.12.-10.12. Neptun vás bude svádět na každém rohu

V pondělí 4. prosince vstoupí Luna do znamení Panny v opozici se Saturnem. Buďte opatrní na svá slova. Někdo by si je mohl vyložit po svém. Zaskřípat to může i mezi obchodními partnery. Hrozí různá zpoždění a zapomínání. Naštěstí příznivý trigon Luny s Merkurem a Jupiterem vyladí chuť vidět věci z té lepší strany. Večer vejde Venuše do znamení Štíra. Můžete mít pocit, že vypadáte příšerně a jste příliš utahaní.

 

V úterý 5. prosince připomene Venuše v trigonu se Saturnem staré zvyky a posílí náladu táhnou za jeden provaz. Důležité je také vědomí, že se máte na koho spolehnout. Kdyby ne na anděla, tak na čerta určitě a Mikuláš to jistí.

 

Ve středu 6. prosince vám může přinést Luna v opozici s Neptunem menší překvapení, které jste nečekali. Sice můžete být nervózní, ale Neptun vychází z retrogradu a přináší romantické chvíle a milá láskyplná gesta. Neptun je velký pokušitel, hlídejte si svou životosprávu a kalorie! Večer vejde Luna do znamení Vah a spolu s ní přichází i dobrá nálada.

 

Ve čtvrtek 7. prosince bude dobré nepřeceňovat své síly. Kvadratura Luny s Merkurem může působit jako deka na mozku a moc toho nevymyslíte. Lepší je vynechat vše, co nespěchá.

 

V pátek 8. prosince posílí trigon Merkuru s Jupiterem veškeré logické a myšlenkové pochody. To, co dnes vymyslíte a uděláte, bude mít dobré a dlouhodobé výsledky.

 

V sobotu 9. prosince vejde Luna do znamení Štíra v kvadratuře s Plutem a kvůli tomu se budete cítit jako na houpačce. Chvíli odhodlaní všechno stihnout, chvíli v totálním chaosu a zmaru. I tak ale budete mít dost optimismu. Trigon Luny se Saturnem a konjunkce s Venuší vás spojí s přáteli. Večerní opozice Luny s Jupiterem nabádá odpočinout si od každodenních starostí a jít se bavit.

 

V neděli 10. prosince věští opozice Venuše s Jupiterem a Luny s Uranem vzpouru proti zažitým každoročním tradicím. Budete si chtít dělat věci po svém a nastavíte nové pořádky. Skvěle se vám bude dařit také na milostném poli a ve hře je i příjemný flirt.

 

Hvězdy jsou ve znamení Střelce. Toto ohnivé znamení patří k nejhrdějším lidem. Svoji hrdost jsou ochotni chránit za každou cenu, a to i za cenu materiálních ztrát. Nejvíce si v partnerském soužití rozumí s Blíženci, Berany a Kozorohy.

Střelci, pravděpodobně jste něco přehlédli a určité povinnosti nepůjdou vyřešit tak, jak jste si představovali a slíbili. Budete tomu muset věnovat více času.

Kozorozi, dost vám pomůže rada dobrého přítele, kterou dostanete. Možná jste si ji vyžádali, možná ne, i tak ji přijmete s pokorou.

Vodnáři, tento týden se zaměřte především na pracovní úkoly. Tam se můžete realizovat i díky svým nadčasovým nápadům. V mezilidských vztazích se vám moc dařit nebude, spíše naopak. Tak opatrně.

Ryby, dávejte si pozor na to, abyste se nedostali do nějaké slovní přestřelky s kolegou nebo šéfem, protože jste nyní rozjetí a pro ostřejší slovo nejdete daleko.

Berani, nálada nebude nic moc, a to ani ve vztazích, ani v práci. Máte dojem, že nikdo není schopen ocenit vaši snahu. V lásce si dejte odstup od současné situace a podívejte se na vše jinýma očima.

Býci, snažte se o to, abyste se dostali v tam, kam jste vždy chtěli. Nyní máte mnoho příležitostí se posunout nejenom v pracovní oblasti.

Blíženci, díky vaší přátelské povaze si můžete získat na svou stranu lidi jak v profesním životě, tak i v tom soukromém. Mnoho z nich se může stát vašimi kamarády na dlouhou dobu.

Raci, při chronických potížích byste měli raději vyhledat lékaře a neléčit se pokoutně doma. Tím si totiž můžete ještě ublížit.

Lvi, budete se muset obrnit trpělivostí a nadějí, že se vše brzy zlepší. Sice vás to bude stát hodně sil, ale přesto to zvládnete. Nezapomeňte si vyjít do společnosti a odreagovat se.

Panny, pokud se cítíte podráždění, unavení a ve stresu, budete se muset naučit novým způsobům odpočinku nebo meditačním technikám, jinak stále budete bloudit v kruhu.

Váhy, pokud vycítíte šanci na vytvoření nového a pevného vztahu s někým, kdo se vám zamlouvá, chopíte se jí a nebudete otálet. Motivační pro vás bude nový projekt v práci, který sice zabere hodně času, ale vás to ani nevyčerpá a ani nepřestane bavit.

Štíři, budou s vámi cloumat negativní emoce, chuť osočovat všechny a všechno kolem vás. Není vyloučeno, že máte v něčem pravdu, ale i tak byste se měli na vše podívat z jiného úhlu.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Partnerský horoskop: Kozoroh. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje disciplinovaný, důsledný, pracovitý a ...

Čas narození toho o vás může prozradit víc, než si myslíte. Víte, kdy se podle numerologie rodí nejstatečnější lidé?

Pokud jde o čas narození, nezáleží jen na měsíci nebo dni, ale dokonce i na konkrétní hodině. Numerologové a astrologové tvrdí, že pokud budete znát ...

Víkendový horoskop od 3.5. Mars s Plutem nesou velké výzvy

V pátek 3. května osvěží dobrou náladou skvělé sextily Luny s Venuší a Sluncem, a dokonce i Marsu s Plutem. Ty nesou velké výzvy. Nastává ...

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...