Týdenní horoskop 19.4.-25.4. Kdo znovu nalezne to, co ztratil?

Co nás čeká v druhé polovině dubna? Lvi, pozor na soukromé informace, které o sobě sdělujete. A to jak osobně, tak prostřednictvím sociálních sítí. Citlivá data může kdokoliv zneužít proti vám. Raci, nenechte si ujít jedinou příležitost, jak si s partnerem dopřát něžnosti, potěšení a láskyplná gesta. Máte potřebu cítit lásku a bude vám to v tyto dny rozhodně dopřáno. Co čeká vás?

 

Pondělí by mělo být díky konjunkci Merkura se Sluncem svižné. Venuše v Býku také nezahálí, a proto si věřte v lásce.

Úterý bude poněkud hádavé. Luna s Plutem v opozici a její kvadratury se Sluncem, Merkurem a Venuší udělají své.

Středa může být unavenější. Kvadratura Luny s Uranem a opozice se Saturnem prověří hladinu motivace a odhodlání vykonat naplánované věci.

Čtvrtek bude díky Luně, vcházející do znamení Panny o zvýšené pozornosti ve směru svého zdraví.

Páteční konjunkce Venuše s Uranem bude hnát do změn stylu oblékání. Budeme se chtít také hýčkat a rozmazlovat.

V sobotu si zapisujte nápady. Konjunkce Merkura s Uranem může přinést zajímavé záblesky inspirace.

V neděli se nám bude chtít něco prodat, něco koupit, zkrátka obchodovat. Konjunkce Merkura s Venuší přinese zajímavé nápady.

 

Ve středu 21. dubna také vstoupí hvězdy do znamení Býka. Lidí narození v tomto znamení jsou převážně materialistické povahy a snaží se ve všem hledat praktičnost. Jsou však velmi citově založeni a těmto citům silně podléhají. Charakteristická je jejich vytrvalost, se kterou sledují své cíle. Lidé narozeni v tomto zemitém znamení milují přírodu a umění.

Býci, tento týden se uzavřete do sebe, abyste mohli učinit závažné rozhodnutí. Výsledkem bude krok správným směrem, který může obrátit váš život naruby. Znovu objevíte něco, co bylo dávno ztracené.

Blíženci, střádání financí na horší časy vám problém nedělá. Ale rozhodně s tím nyní nepřestávejte. Uvidíte, že později se peníze budou dost hodit.

Raci, nenechte si ujít jedinou příležitost, jak si s partnerem dopřát něžnosti, potěšení a láskyplná gesta. Máte potřebu cítit lásku a bude vám to v tyto dny rozhodně dopřáno.

Lvi, pozor na soukromé informace, které o sobě sdělujete. A to jak osobně, tak prostřednictvím sociálních sítí. Citlivá data může kdokoliv zneužít proti vám.

Panny, pro hledání nového vztahu máte nyní vynikající podmínky. Nebojte se oslovit někoho, kdo je vám už delší dobu sympatický.

Váhy, i tento týden je třeba opatrnosti při komunikaci. Především v zaměstnání se můžete pustit na tenký led, pokud budete trousit jízlivé poznámky před kolegy.

Štíři, vám nejlépe prospěje fyzická aktivita na čerstvém vzduchu. Vyčistíte si hlavu a uděláte něco pro své zdraví. Jedině tak si efektivně odpočinete.

Střelci, pokud zjistíte, že váš nový partner se začíná chovat poněkud jinak, než tomu bylo ze začátku, je třeba, abyste si o tom co nejdříve promluvili.

Kozorozi, budete zřejmě muset promluvit do duše potomkům. Mají názory, které by jim mohly ublížit. Jde o to jim vše vysvětlit.

Vodnáři, přiznejte si, že už nutně potřebujete dobít baterky. Na rozdíl od ostatních, kteří k tomu potřebují komunikaci, však toužíte o samotě srovnat si myšlenky.

Ryby, pro povzbuzení imunity si do čaje můžete kromě citronu a medu přidat také kurkumu. Má blahodárné detoxikační účinky a vy teď potřebujete své tělo pročistit.

Berani, potřebujete provést jisté úpravy domova. Teď je zrovna vhodná doba na plánování oprav a rekonstrukcí. Pokud nechybí dostatek financí, pusťte se do toho.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Barvy a jejich vliv na člověka

Dnes je už prokázanou pravdou, že barvy ovlivňují život i zdraví jedince. Používání barev v životě každého z nás pozitivně i negativně ovlivňuje jak naše ...

Proč jsou děti 21.století neposedné a jak to souvisí s čísly

Jak už bylo vypozorováno maminkami malých dětí, jsou noví zrozenci další generace, jednoduše řečeno, neposední. Proč a proto, těch je hned několik. Každá nová generace ...

Jak funguje čas a co je vlastně čas?

Ze školy známe, že čas je měřitelná jednotka. Správně. Jasně, výstižně pojmenovaná jednotka něčeho, co si „opět“ podmanil člověk ve snaze dát řád už danému, ...

Jak si splnit svá přání 8. října při magickém úplňku

Letošní rok byl v mnohém výjimečný. Byl to rok, kdy se změnilo vše, co mohlo. Mnozí jste se stěhovali, mnozí jste malovali a tapetovali, či jinak ...

Zbavte se problémů při podzimní rovnodennosti

Ať chceme nebo ne podzim se už hlásí o slovo a léto je nenávratně pryč. Listy se začínají vybarvovat a okouzlovat nás svými barvami a ...
kartářka Helen Stanku

Co je to aura?

Aura je jisté energetické pole obklopující, nejenom všechny živé bytosti. Nejenom lidi a zvířata, ale také rostliny. Jistou aurou jsou obklopeny i předměty. V auře ...

Najděte odvahu a svěřte se

Příběh, který vám budu vyprávět, je ze života… Jednoho slunného dne zazvonil telefon a na druhém konci se ozval docela zoufalý ženský hlas paní Markéty, ...
kartářky-věštění

Jak a na co se ptát karet

I vy rádi vyslechnete rady kartářky a pro své starosti čas od času využijete možnosti výkladu karet? A výklad karet od dobré kartářky chcete pro ...

Jaké bylo moje první setkání s kartářkou a výkladem karet

Příběh, se kterým se vám svěřím, je můj osobní a opravdu je tomu hodně dávno, kdy se přihodil. Je možné, když to bude číst mladší ...
kartářka Katka

Když věříš, tak to přijde

Výklady z karet se zabývám hezkou řádku let.  Jednou mi zavolala na výklad karet po telefonu paní Ivona (40) a chtěla vědět,  kdy s manželem otěhotní, ...