Zítřejší novoluní v ohnivém znamení Lva vás naplní žárem

16. srpna 2023 přinese novoluní Ve Lvu  lásku, odvahu a touhu být sami sebou.

Co můžete dělat? Věnujte pozornost vlastnímu životu a věřte své šťastné hvězdě. Luna vaši víru v sebe posílí a to vám možná přinese kuráž vyjít ze své komfortní zóny. Možná přišel čas, vykonat něco, o čem jste již delší dobu snili.

 

Připravte se na všechna možná překvapení. Přijměte spontánnost, se kterou nyní život přichází.

 

Máte nápady? Ohnivý Lev podporuje vaši kreativitu a dodává touhu prožít něco nového. Novoluní ve Lvu vás naplní tvůrčím ohněm.

 

Je dost dobře možné, že se přistihnete při vzpomínkách na počátky svých vztahů a možná si vybavíte nějaké skutečnosti, které jste tehdy nevnímaly a možná i něco přehodnotíte. Novoluní totiž bude probíhat v době, kdy je retrográdní Venuše ve Lvu. Nebude tak náhoda, pokud se vám připomenou vaše dávné lásky. Nic se neděje jen tak, spíše je to vesmírná pozvánka k napsání nových dílů vaší staré story. Váš úkol třeba není o tom, znovu vplout po hlavě do starých vztahů, jde tu o načerpání moudrosti a vyhojení.

 

Touto dobou můžete cítit vnitřní výzvu vykonat velké věci, avšak přesto vás něco bude držet nohama pevně na zemi. Kvadratura novoluní s Jupiterem v Býku vás vyladí k nalezení té správné rovnováhy mezi velkými vizemi a tím, jak k nim přistupovat prakticky.

 

K tomu, abyste se přizpůsobili svým skutečným cílům, vás popožene harmonický trigon novoluní ve Lvu a Severním uzlem v Beranu.

 

Beran

 

Připravte se na různá překvapení, která vás vyruší z vaší běžné rutiny. Hvězdy chtějí, abyste začali vidět věci z nové perspektivy.

 

Býk

 

Ačkoliv můžete mít i nějaké starosti ohledně domácnosti, věřte, že hvězdy stojí při vás a všechno zvládnete. Změny, které chystáte  zvládnete ku spokojenosti.

 

Blíženci

 

Kdybyste se přistihli, že vedete diskuse s lidmi z různých směrů, se kterými jste doposud neměli co do činění, uvědomte si, že každý má kousek moudrosti o který se s vámi může podělit.

 

Rak

 

Během tohoto novoluní si hvězdy posvítí na vaše priority. Bude důležité uvědomit si, co je pro vás opravdu důležité.

 

Lev

 

Novoluní je ve vašem znamení a vás čeká příval regenerující energie. Budete vyzařovat zvláštní charisma a víra v sebe sama může být nebývale posílena. Kamkoliv se vydáte, zanecháte dojem. Zaměřte se na svůj styl.

 

Panna

 

Přichází čas regenerace a uzdravení sebe sama. Máte možnost dát do pořádku své tělo, ducha i mysl.

 

Váhy

 

Novoluní ve znamení lva se pojí s vaší planetou Venuší a tak se můžete ponořit do ducha nostalgické nálady a myšlenek na dávné známosti. Dopřejte si setkání s nimi a zavzpomínejte na staré časy. Ta skutečná spojení a opravdické vztahy zůstávají napořád.

 

Štír

 

Přišel čas úspěchu a novoluní ve lvu vám dá chuť postavit se výzvám a předvést to, co opravdu umíte.

 

Střelec

 

Novoluní ve lvu probudí vaše touhy po poznávání a dalekých cestách. Ať už pojedete daleko, nebo si dopřejete výlety a procházky organizované narychlo, ponořte se do radosti objevování.

 

Kozoroh

 

Novoluní ve Lvu posílí vaše citové vazby a ty skutečné vztahy, založené na porozumění mohou přejít do vyššího levelu. Je vcelku jedno, jestli máte romantickou lásku, přátelství, či dlouhodobý vztah, přímá komunikace a autenticita může vždycky pomoci.

 

Vodnář

 

Máte možnost započít éru vyrovnaných vztahů ve vašem životě. Je čas rozvíjet přátelství, spolupráci i vztahy.

 

Ryby

 

I každodenní věci můžete dělat s radostí a, jako kdybyste v tuto chvíli nemohli být někde jinde lépe a dělat něco lepšího. Užívejte si každý okamžik vašeho života a vnímejte přítomnou chvíli tady a teď. Můžete si tak navodit pocit rovnováhy a vnitřního klidu.

Pro Kartářky světla Hel a Tn

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

kartářka Helen Stanku

Odkud se bere jasnozřivost

Jak se říká, jsou věci mezi nebem a zemí... Nedávno volala jedna moje dobrá kamarádka Lucia se svým trápením. Není rodilou Češkou a žije tady sama ...

O spánku a snech

Tělo, které nepije, nejí a nespí, zemře. Je to tak jednoduché či obtížné, podle toho jaké jsou životní podmínky a uvědomělost člověka, který dané tělo ...

Anděl strážný pana Matěje

Dnešní příběh je opět příběhem skutečným. Stal se zcela nedávno. Můj klient Matěj mi připravil skutečně velmi nádherný den s andělem a já jsem ráda, že ...

Barvy a jejich vliv na člověka

Dnes je už prokázanou pravdou, že barvy ovlivňují život i zdraví jedince. Používání barev v životě každého z nás pozitivně i negativně ovlivňuje jak naše ...

Proč jsou děti 21.století neposedné a jak to souvisí s čísly

Jak už bylo vypozorováno maminkami malých dětí, jsou noví zrozenci další generace, jednoduše řečeno, neposední. Proč a proto, těch je hned několik. Každá nová generace ...

Jak funguje čas a co je vlastně čas?

Ze školy známe, že čas je měřitelná jednotka. Správně. Jasně, výstižně pojmenovaná jednotka něčeho, co si „opět“ podmanil člověk ve snaze dát řád už danému, ...

Jak si splnit svá přání 8. října při magickém úplňku

Letošní rok byl v mnohém výjimečný. Byl to rok, kdy se změnilo vše, co mohlo. Mnozí jste se stěhovali, mnozí jste malovali a tapetovali, či jinak ...

Zbavte se problémů při podzimní rovnodennosti

Ať chceme nebo ne podzim se už hlásí o slovo a léto je nenávratně pryč. Listy se začínají vybarvovat a okouzlovat nás svými barvami a ...
kartářka Helen Stanku

Co je to aura?

Aura je jisté energetické pole obklopující, nejenom všechny živé bytosti. Nejenom lidi a zvířata, ale také rostliny. Jistou aurou jsou obklopeny i předměty. V auře ...

Najděte odvahu a svěřte se

Příběh, který vám budu vyprávět, je ze života… Jednoho slunného dne zazvonil telefon a na druhém konci se ozval docela zoufalý ženský hlas paní Markéty, ...

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články se štítky a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.