Zítřejší novoluní v ohnivém znamení Lva vás naplní žárem

16. srpna 2023 přinese novoluní Ve Lvu  lásku, odvahu a touhu být sami sebou.

Co můžete dělat? Věnujte pozornost vlastnímu životu a věřte své šťastné hvězdě. Luna vaši víru v sebe posílí a to vám možná přinese kuráž vyjít ze své komfortní zóny. Možná přišel čas, vykonat něco, o čem jste již delší dobu snili.

 

Připravte se na všechna možná překvapení. Přijměte spontánnost, se kterou nyní život přichází.

 

Máte nápady? Ohnivý Lev podporuje vaši kreativitu a dodává touhu prožít něco nového. Novoluní ve Lvu vás naplní tvůrčím ohněm.

 

Je dost dobře možné, že se přistihnete při vzpomínkách na počátky svých vztahů a možná si vybavíte nějaké skutečnosti, které jste tehdy nevnímaly a možná i něco přehodnotíte. Novoluní totiž bude probíhat v době, kdy je retrográdní Venuše ve Lvu. Nebude tak náhoda, pokud se vám připomenou vaše dávné lásky. Nic se neděje jen tak, spíše je to vesmírná pozvánka k napsání nových dílů vaší staré story. Váš úkol třeba není o tom, znovu vplout po hlavě do starých vztahů, jde tu o načerpání moudrosti a vyhojení.

 

Touto dobou můžete cítit vnitřní výzvu vykonat velké věci, avšak přesto vás něco bude držet nohama pevně na zemi. Kvadratura novoluní s Jupiterem v Býku vás vyladí k nalezení té správné rovnováhy mezi velkými vizemi a tím, jak k nim přistupovat prakticky.

 

K tomu, abyste se přizpůsobili svým skutečným cílům, vás popožene harmonický trigon novoluní ve Lvu a Severním uzlem v Beranu.

 

Beran

 

Připravte se na různá překvapení, která vás vyruší z vaší běžné rutiny. Hvězdy chtějí, abyste začali vidět věci z nové perspektivy.

 

Býk

 

Ačkoliv můžete mít i nějaké starosti ohledně domácnosti, věřte, že hvězdy stojí při vás a všechno zvládnete. Změny, které chystáte  zvládnete ku spokojenosti.

 

Blíženci

 

Kdybyste se přistihli, že vedete diskuse s lidmi z různých směrů, se kterými jste doposud neměli co do činění, uvědomte si, že každý má kousek moudrosti o který se s vámi může podělit.

 

Rak

 

Během tohoto novoluní si hvězdy posvítí na vaše priority. Bude důležité uvědomit si, co je pro vás opravdu důležité.

 

Lev

 

Novoluní je ve vašem znamení a vás čeká příval regenerující energie. Budete vyzařovat zvláštní charisma a víra v sebe sama může být nebývale posílena. Kamkoliv se vydáte, zanecháte dojem. Zaměřte se na svůj styl.

 

Panna

 

Přichází čas regenerace a uzdravení sebe sama. Máte možnost dát do pořádku své tělo, ducha i mysl.

 

Váhy

 

Novoluní ve znamení lva se pojí s vaší planetou Venuší a tak se můžete ponořit do ducha nostalgické nálady a myšlenek na dávné známosti. Dopřejte si setkání s nimi a zavzpomínejte na staré časy. Ta skutečná spojení a opravdické vztahy zůstávají napořád.

 

Štír

 

Přišel čas úspěchu a novoluní ve lvu vám dá chuť postavit se výzvám a předvést to, co opravdu umíte.

 

Střelec

 

Novoluní ve lvu probudí vaše touhy po poznávání a dalekých cestách. Ať už pojedete daleko, nebo si dopřejete výlety a procházky organizované narychlo, ponořte se do radosti objevování.

 

Kozoroh

 

Novoluní ve Lvu posílí vaše citové vazby a ty skutečné vztahy, založené na porozumění mohou přejít do vyššího levelu. Je vcelku jedno, jestli máte romantickou lásku, přátelství, či dlouhodobý vztah, přímá komunikace a autenticita může vždycky pomoci.

 

Vodnář

 

Máte možnost započít éru vyrovnaných vztahů ve vašem životě. Je čas rozvíjet přátelství, spolupráci i vztahy.

 

Ryby

 

I každodenní věci můžete dělat s radostí a, jako kdybyste v tuto chvíli nemohli být někde jinde lépe a dělat něco lepšího. Užívejte si každý okamžik vašeho života a vnímejte přítomnou chvíli tady a teď. Můžete si tak navodit pocit rovnováhy a vnitřního klidu.

Pro Kartářky světla Hel a Tn

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články se štítky a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.