Víkendový horoskop od 28.10. Pluto bude vábit do svých sítí

V pátek 28.10. vejde retrográdní Jupiter  do znamení Ryb. Dopřejte si klid a nedělejte nic na sílu. Držte se plánů, můžete tak zvýšit vaše šance na finanční, či pracovní úspěch.

V sobotu 29.10. vejde Merkur do znamení Štíra ve kterém zůstane do 17.11. Merkur přinese možné náhlé změny plánů na celý týden a možná na celý měsíc. Možná by stálo za to vyrazit někam mezi lidi a probrat zavzpomínat na něco příjemného u něčeho dobrého.

V neděli 30.11. věští ospalý den Mars, který zařadí zpátečku.  K tomu se přidá kvadratura Pluta s Merkurem. Připravte se, že se můžete potkat různě toxickými lidmi. Pluto exceluje v manipulaci a nenápadných intrikách. Nedejte se stáhnout do jeho sítí

Beran

 

Páteční Luna v trigonu vám pomůže získat uznání, a proto se nebojte veřejně prezentovat své dovednosti. Věřte si a budete mít štěstí. V sobotu pečujte o svůj vzhled, protože můžete potkat lidi, které jste dlouho neviděli. Luna v trigonu zabojuje o velký úspěch v lásce.

Nedělní Luna v kvadratuře přeje rodinným záležitostem, ale někteří Berani utečou do svého světa, aby si odpočinuli.

 

Býk

 

Páteční Jupiter v trigonu vám spraví náladu a dodá sílu. Den věnujte domácím povinnostem a večer randění a dobré zábavě. V sobotu nikam nespěchejte a dosáhnete svého. Opatrně na různé zmatky kolem nákupu a cestování. Nedělní Luna v trigonu vám dá šanci přesvědčit někoho pro vás důležitého o věcech, na kterých vám záleží. Single Býci mají tento den štěstí v lásce.

 

Blíženci

 

Páteční Luna v opozici a Jupiter v kvadratuře vám zajistí úspěch ve finančních záležitostech. Den věnujte práci a zařizování věcí po úřadech. Sobotní ráno bude plné ambiciózních plánů jenom proto, abyste si doma připadali potřební. Ne všem se však zavděčíte. V neděli se snažte mít pochopení pro druhé. Můžete mít sice pravdu, ale proč se hádat? Kdo si uchová klid, vyhraje.

 

Rak

 

V pátek se pravděpodobně nezastavíte a celý den bude plný nabídek, protože se Jupiter nachází v trigonu. V sobotu vám bude přát štěstí v lásce a objeví se nové šance. Merkur v trigonu přeje novým známostem. Nedělní Luna v opozici radí s ničím si nelámat hlavu. Rozhovor s někým blízkým změní váš pohled na různé krátkodobé záležitosti.

 

Lev

 

Páteční Jupiter a Luna v trigonech slibují příjemný den. Máte šanci získat to, o co usilujete již od začátku tohoto týdne. V sobotu se vyhněte nedorozumění s přáteli, kterému můžete předejít vycítěním změny nálad. Luna v trigonu přeje odpočinku a vážným úvahám. V neděli se vám příliš nebude chtít zabývat domácími povinnostmi. Pohltí vás totiž láska, a tak nepropásněte někoho výjimečného.

 

Panna

 

V pátek by byl hřích odmítnout pozvání na zajímavé setkání. Čemu se však vyhýbejte, to jsou klepy. Nepravdivá informace by vás mohla připravit o váš klid. Pokud si v sobotu dopřejete vydatnou a pestrou snídani, zajistí vám to dobrou náladu a hodně energie. Večer se nechte inspirovat svými přáteli a běžte s nimi na procházku. V neděli budete velmi přátelští a někdo vám dá své uznání, nebo si vás zamiluje.

 

Váhy

 

Páteční Luna v sextilu zvýší pravděpodobně vaši citlivost. Můžete také získat nové zprávy od přátel či příbuzných, které jste již delší dobu neviděli. Single Váhy budou mít velký úspěch v lásce. V sobotu zařiďte rychle všechno nejnutnější, aby vám zbyl čas udělat si radost. Večer už vás nic nepřinutí pustit se do nějakých povinností. V neděli se nenechte kritizovat a raději vyrazte do společnosti milých a optimistický lidí. Také by se vyplatilo dopřát si více spánku.

 

Štír

 

Páteční Jupiter v trigonu urychlí pracovní záležitosti. Každopádně se vyhýbejte sporům, raději si zlepšujte svoji fyzičku. V sobotu můžete být vlivem Merkuru v konjunkci v centru pozornosti svého okolí. Snažte se s nikým nesoupeřit a pochvala vás nemine. V neděli se nenechte vyprovokovat k nesmyslným diskuzím. Intuice vám poradí, jak se dostat z potíží.

 

Střelec

 

Páteční Luna ve vašem znamení radí nedělat si z ničeho předem těžkou hlavu, neboť vám přeje štěstí a úspěch. V sobotu oživíte svůj společenský život, máte šanci poznat nové přátele a získat zajímavé informace. Nezapomeňte však také odpočívat. V neděli se může někdo snažit vyzout ze slibů, které vám dal. Neřešte ho. Najděte si nové spojence pro své plány.

 

Kozoroh

 

Dobré zprávy a oživení přátelství nese v pátek Jupiter v sextilu. I jeho vlivem se vám připomenou staří známí. V sobotu si hlídejte své záležitosti. Může se stát, že po vás bude chtít někdo drobnou pomoc, která vám nakonec může zabrat téměř celý volný čas. Dost divoké nápady k vám přinese v neděli Luna v konjunkci. Každopádně by se od vás mohli ostatní učit, jak rychle a originálně se dají problémy řešit.

 

Vodnář

 

V pátek mohou být lidé kolem vás poněkud nervóznější, a proto se snažte ovládat. Dopřejte si raději procházku na čerstvém vzduchu. Sobotní Luna v sextilu přinese nový pohled na složitější věci. Luna v kvadratuře může poodhalit nějaké tajemství. V neděli budete cítit touhu na chvíli se od všeho odpoutat a být chvíli o samotě. Návštěvy známých, či rodiny musí počkat, protože váš vnitřní klid je důležitější.

 

Ryby

 

V pátek nepropásněte nabídku na zajímavé setkání. Díky Jupiteru v konjunkci můžete mít příležitost získat zajímavé podněty. Sobotní Merkur v trigonu přebírá štafetu informací a přidá i dobré nápady. Budete možná komunikativnější než kdy jindy, proto si hlídejte zvýšenou potřebu komentovat druhé lidi. Nedělní Luna v sextilu zvýší vaši citlivost. Hlídejte se, někdo vás může pobláznit, či naopak kompletně znechutit. Dopřejte si odpočinek, pohodu a nohy v teple.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Barvy a jejich vliv na člověka

Dnes je už prokázanou pravdou, že barvy ovlivňují život i zdraví jedince. Používání barev v životě každého z nás pozitivně i negativně ovlivňuje jak naše ...

Proč jsou děti 21.století neposedné a jak to souvisí s čísly

Jak už bylo vypozorováno maminkami malých dětí, jsou noví zrozenci další generace, jednoduše řečeno, neposední. Proč a proto, těch je hned několik. Každá nová generace ...

Jak funguje čas a co je vlastně čas?

Ze školy známe, že čas je měřitelná jednotka. Správně. Jasně, výstižně pojmenovaná jednotka něčeho, co si „opět“ podmanil člověk ve snaze dát řád už danému, ...

Jak si splnit svá přání 8. října při magickém úplňku

Letošní rok byl v mnohém výjimečný. Byl to rok, kdy se změnilo vše, co mohlo. Mnozí jste se stěhovali, mnozí jste malovali a tapetovali, či jinak ...

Zbavte se problémů při podzimní rovnodennosti

Ať chceme nebo ne podzim se už hlásí o slovo a léto je nenávratně pryč. Listy se začínají vybarvovat a okouzlovat nás svými barvami a ...
kartářka Helen Stanku

Co je to aura?

Aura je jisté energetické pole obklopující, nejenom všechny živé bytosti. Nejenom lidi a zvířata, ale také rostliny. Jistou aurou jsou obklopeny i předměty. V auře ...

Najděte odvahu a svěřte se

Příběh, který vám budu vyprávět, je ze života… Jednoho slunného dne zazvonil telefon a na druhém konci se ozval docela zoufalý ženský hlas paní Markéty, ...
kartářky-věštění

Jak a na co se ptát karet

I vy rádi vyslechnete rady kartářky a pro své starosti čas od času využijete možnosti výkladu karet? A výklad karet od dobré kartářky chcete pro ...

Jaké bylo moje první setkání s kartářkou a výkladem karet

Příběh, se kterým se vám svěřím, je můj osobní a opravdu je tomu hodně dávno, kdy se přihodil. Je možné, když to bude číst mladší ...
kartářka Katka

Když věříš, tak to přijde

Výklady z karet se zabývám hezkou řádku let.  Jednou mi zavolala na výklad karet po telefonu paní Ivona (40) a chtěla vědět,  kdy s manželem otěhotní, ...

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.