Víkendový horoskop od 28.10. Pluto bude vábit do svých sítí

V pátek 28.10. vejde retrográdní Jupiter  do znamení Ryb. Dopřejte si klid a nedělejte nic na sílu. Držte se plánů, můžete tak zvýšit vaše šance na finanční, či pracovní úspěch.

V sobotu 29.10. vejde Merkur do znamení Štíra ve kterém zůstane do 17.11. Merkur přinese možné náhlé změny plánů na celý týden a možná na celý měsíc. Možná by stálo za to vyrazit někam mezi lidi a probrat zavzpomínat na něco příjemného u něčeho dobrého.

V neděli 30.11. věští ospalý den Mars, který zařadí zpátečku.  K tomu se přidá kvadratura Pluta s Merkurem. Připravte se, že se můžete potkat různě toxickými lidmi. Pluto exceluje v manipulaci a nenápadných intrikách. Nedejte se stáhnout do jeho sítí

Beran

 

Páteční Luna v trigonu vám pomůže získat uznání, a proto se nebojte veřejně prezentovat své dovednosti. Věřte si a budete mít štěstí. V sobotu pečujte o svůj vzhled, protože můžete potkat lidi, které jste dlouho neviděli. Luna v trigonu zabojuje o velký úspěch v lásce.

Nedělní Luna v kvadratuře přeje rodinným záležitostem, ale někteří Berani utečou do svého světa, aby si odpočinuli.

 

Býk

 

Páteční Jupiter v trigonu vám spraví náladu a dodá sílu. Den věnujte domácím povinnostem a večer randění a dobré zábavě. V sobotu nikam nespěchejte a dosáhnete svého. Opatrně na různé zmatky kolem nákupu a cestování. Nedělní Luna v trigonu vám dá šanci přesvědčit někoho pro vás důležitého o věcech, na kterých vám záleží. Single Býci mají tento den štěstí v lásce.

 

Blíženci

 

Páteční Luna v opozici a Jupiter v kvadratuře vám zajistí úspěch ve finančních záležitostech. Den věnujte práci a zařizování věcí po úřadech. Sobotní ráno bude plné ambiciózních plánů jenom proto, abyste si doma připadali potřební. Ne všem se však zavděčíte. V neděli se snažte mít pochopení pro druhé. Můžete mít sice pravdu, ale proč se hádat? Kdo si uchová klid, vyhraje.

 

Rak

 

V pátek se pravděpodobně nezastavíte a celý den bude plný nabídek, protože se Jupiter nachází v trigonu. V sobotu vám bude přát štěstí v lásce a objeví se nové šance. Merkur v trigonu přeje novým známostem. Nedělní Luna v opozici radí s ničím si nelámat hlavu. Rozhovor s někým blízkým změní váš pohled na různé krátkodobé záležitosti.

 

Lev

 

Páteční Jupiter a Luna v trigonech slibují příjemný den. Máte šanci získat to, o co usilujete již od začátku tohoto týdne. V sobotu se vyhněte nedorozumění s přáteli, kterému můžete předejít vycítěním změny nálad. Luna v trigonu přeje odpočinku a vážným úvahám. V neděli se vám příliš nebude chtít zabývat domácími povinnostmi. Pohltí vás totiž láska, a tak nepropásněte někoho výjimečného.

 

Panna

 

V pátek by byl hřích odmítnout pozvání na zajímavé setkání. Čemu se však vyhýbejte, to jsou klepy. Nepravdivá informace by vás mohla připravit o váš klid. Pokud si v sobotu dopřejete vydatnou a pestrou snídani, zajistí vám to dobrou náladu a hodně energie. Večer se nechte inspirovat svými přáteli a běžte s nimi na procházku. V neděli budete velmi přátelští a někdo vám dá své uznání, nebo si vás zamiluje.

 

Váhy

 

Páteční Luna v sextilu zvýší pravděpodobně vaši citlivost. Můžete také získat nové zprávy od přátel či příbuzných, které jste již delší dobu neviděli. Single Váhy budou mít velký úspěch v lásce. V sobotu zařiďte rychle všechno nejnutnější, aby vám zbyl čas udělat si radost. Večer už vás nic nepřinutí pustit se do nějakých povinností. V neděli se nenechte kritizovat a raději vyrazte do společnosti milých a optimistický lidí. Také by se vyplatilo dopřát si více spánku.

 

Štír

 

Páteční Jupiter v trigonu urychlí pracovní záležitosti. Každopádně se vyhýbejte sporům, raději si zlepšujte svoji fyzičku. V sobotu můžete být vlivem Merkuru v konjunkci v centru pozornosti svého okolí. Snažte se s nikým nesoupeřit a pochvala vás nemine. V neděli se nenechte vyprovokovat k nesmyslným diskuzím. Intuice vám poradí, jak se dostat z potíží.

 

Střelec

 

Páteční Luna ve vašem znamení radí nedělat si z ničeho předem těžkou hlavu, neboť vám přeje štěstí a úspěch. V sobotu oživíte svůj společenský život, máte šanci poznat nové přátele a získat zajímavé informace. Nezapomeňte však také odpočívat. V neděli se může někdo snažit vyzout ze slibů, které vám dal. Neřešte ho. Najděte si nové spojence pro své plány.

 

Kozoroh

 

Dobré zprávy a oživení přátelství nese v pátek Jupiter v sextilu. I jeho vlivem se vám připomenou staří známí. V sobotu si hlídejte své záležitosti. Může se stát, že po vás bude chtít někdo drobnou pomoc, která vám nakonec může zabrat téměř celý volný čas. Dost divoké nápady k vám přinese v neděli Luna v konjunkci. Každopádně by se od vás mohli ostatní učit, jak rychle a originálně se dají problémy řešit.

 

Vodnář

 

V pátek mohou být lidé kolem vás poněkud nervóznější, a proto se snažte ovládat. Dopřejte si raději procházku na čerstvém vzduchu. Sobotní Luna v sextilu přinese nový pohled na složitější věci. Luna v kvadratuře může poodhalit nějaké tajemství. V neděli budete cítit touhu na chvíli se od všeho odpoutat a být chvíli o samotě. Návštěvy známých, či rodiny musí počkat, protože váš vnitřní klid je důležitější.

 

Ryby

 

V pátek nepropásněte nabídku na zajímavé setkání. Díky Jupiteru v konjunkci můžete mít příležitost získat zajímavé podněty. Sobotní Merkur v trigonu přebírá štafetu informací a přidá i dobré nápady. Budete možná komunikativnější než kdy jindy, proto si hlídejte zvýšenou potřebu komentovat druhé lidi. Nedělní Luna v sextilu zvýší vaši citlivost. Hlídejte se, někdo vás může pobláznit, či naopak kompletně znechutit. Dopřejte si odpočinek, pohodu a nohy v teple.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.