Víkendový horoskop: Merkur v Kozorohu ví, co chce

V pátek 1. prosince bude klást vyšší nároky na vaši pozornost kvadratura Luny s Venuší a opozice s Plutem. Luna vejde do znamení Lva a Merkur do znamení Kozoroha. Přestanete se ztrácet v detailech a stanovíte si vyšší cíle..

 

V sobotu 2. prosince budete s přispěním sextilu Merkuru se Saturnem s větším nadhledem a klidněji plánovat, co všechno potřebujete udělat. Může se to týkat i vašeho sebe rozvoje.

 

V neděli 3. prosince se nenechte nikým vytočit, kvadratura Venuše s Plutem by mohla narušit rovnováhu ve vztazích a  případné diskuse vyhrotit až do krajností.

 

Beran

V pátek můžete být vlivem Merkuru v kvadratuře více tvrdohlaví. V sobotu vám pošle Luna v trigonu do cesty milé lidi a vám se podaří udělat někomu radost a možná mu i tím pomůžete. Získáte tak sympatie a vděk. Večer si dopřejte malou odměnu. V neděli budete tak sebejistí, že nikomu nedovolíte, aby vás řídil, či o vás rozhodoval.

Býk

Páteční Luna v sextilu posílí vaši popularitu mezi přáteli  a jejich zájem o vás.  Den přeje také návštěvám wellnessu a kosmetických salónů. V sobotu může být poněkud nudný den, který mohou narušit vaši známí svou nečekanou návštěvou. Na neděli se pořádně vyspěte a vyhýbejte se stresům. Luna v kvadratuře zařídí vášnivé zážitky při přích, kdo umyje nádobí. Usmiřování bude vlídnější.

Blíženci

V pátek se hlavně nepřepracujte. Večer můžete mít romantickou náladu a možná se budete zabývat něčím ezoterickým. V sobotu se snažte zvolnit a dospat poslední týden. Luna v sextilu vybízí k odpočinku. Nezapomeňte se postarat o své zdraví. Dopřejte si horkou vanu s bylinkami a solí. Zasloužíte si to. V neděli vás někdo navštíví, nebo někam pozve. A o svých plánech řekněte raději rodině včas.

Rak

V pátek vám nese Merkur v opozici inspiraci a dobré nápady. Ty využijete k tomu, abyste zjistili, co vás čeká a jak si přivolat štěstí. V sobotu budete plni síly a odvahy, a tak se s lehkostí vypořádáte s veškerými potížemi.  V neděli máte šanci poznat nové přátele a získat mnoho zajímavých informací. V lásce vám bude přát štěstí.

 

Lev

 

V pátek mějte oči široko otevřené, protože známosti dnes navázané budou do budoucna velmi prospěšné. Akorát moc nerozebírejte své plány do budoucna. Sobotní Luna v konjunkci posílí intuici a přeje setkání a cestování, během něhož vás někdo inspiruje. Možná se pak odhodláte na další cestu. V neděli si toho neberte příliš mnoho a uklízení nechte druhým. Zato setkání s přáteli budou úžasná a odpoledne přeje lásce.

Panna

V pátek nese merkur v trigonu plno inspirací a vy se můžete ocitnout v centru příjemných událostí a možná se vám podaří usmířit rozhádané kamarády. Věnujte se i umění. V sobotu je ideální den pro fyzickou aktivitu. Single Panny budou mít štěstí v lásce pod podmínkou, že se nebudou vracet do starých vod. V neděli se můžete setkat s příbuznými, pořádat rodinné obědy a komunikovat s dětmi. Aura dne pomůže něco urovnat, může se to týkat i lásky.

Váhy

V pátek byste měli připomenout všem, kdo nesplnil své sliby, že je nejvyšší čas je dodržet.  V sobotu budete vlivem Luny v sextilu středem pozornosti. Budete se všem líbit a díky svému osobnímu kouzlu získáte nové ctitele.  V neděli se projděte, uvařte něco dobrého, ale nepřehánějte to s množstvím domácích povinností. Pocit, že vše hrnete před sebou a nestíháte vás může poněkud prohánět.

Štír

Páteční den vám zpestří Merkur v sextilu. Nese zajímavé informace a dobrý postřeh. Vyplatí se jet na nákupy, postarat se o dům a rodinu. V sobotu jsou na cestě dobré zprávy a tím i zlepšení nálady. Budete mít úspěch v domácích záležitostech a někdo blízký uzná vaši pravdu. Nedělní Luna v kvadratuře se přičiní a někdo blízký vám pomůže rychle a rázně nastolit domácí pořádky. Jako čert kříži se vyhýbejte sporům se sousedy. Pokud byste pocítili závan smutku, běžte na procházku a odpočiňte si.

Střelec

V pátek můžete být na roztrhání, ale nezapomeňte na důležitá setkání a hlídejte si zpoždění, neboť máte šanci dost věcí zařídit na výbornou. Sobotní Luna v trigonu přeje cestování a nakupování. Budete ve skvělé náladě a odlehčíte domácí atmosféře a náladám v rodině. Pokud máte něco na zařizování, nechte si to na neděli a uvidíte, jak se vám to povede. Odpoledne pocítíte, že si potřebujete odpočinout, není od věci si dát po obědě šlofíka.

Kozoroh

V pátek vás může někdo požádat o vysvětlení toho, co děláte a co si plánujete. Merkur v konjunkci pomůže odlehčit situaci a nalézt správná slova i vhodný žert. S klidným úsměvem  řekněte i tvrdohlavým lidem, co právě děláte a jak se cítíte a že si také musíte odpočinout. V neděli vám příbuzní nebudou příliš zasahovat do vašich plánů. Podívejte se, jak to dělají oni a bavte se také. Jděte na procházku, přečtěte si knihu, pusťte si pěkný film.

Vodnář

Páteční hvězdy věští zajímavý den. Vaše netradiční nápady se mohou líbit. Objasníte jakési tajemství. V sobotu se můžete dozvědět od vašich přátel nějakou zajímavou historku. Ucítíte, jak si vás druzí váží a jak vás potřebují, a to vás povzbudí. Single Vodnáři budou mít štěstí v lásce. Nedělní aura dne může přinést jistou přesycenost nápady druhých lidí. Nenechte se vyprovokovat k hádkám a zklidněte se hlubokým dýcháním.

Ryby

Pátek může být pro vás náročnější než obvykle. Ani lidé kolem vás nebudou tolik vstřícní. Nic si z toho nedělejte a na odpoledne si naplánujte odpočinek. V sobotu se najde hodně témat, která s chutí proberete s vašimi blízkými včetně společných věcí, které vás sbližují. Buďte však opatrní na lidi, kteří si věčně na něco stěžují. Mohou z vás vysávat vaši energii. Nové zprávy, které získáte v neděli budou zajímavé, ačkoliv budete mít tendenci se na někoho hněvat. Na poslední chvíli může někdo zamávat s vašimi plány, ale to přispěje zábavnému odpoledni.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Barvy a jejich vliv na člověka

Dnes je už prokázanou pravdou, že barvy ovlivňují život i zdraví jedince. Používání barev v životě každého z nás pozitivně i negativně ovlivňuje jak naše ...

Proč jsou děti 21.století neposedné a jak to souvisí s čísly

Jak už bylo vypozorováno maminkami malých dětí, jsou noví zrozenci další generace, jednoduše řečeno, neposední. Proč a proto, těch je hned několik. Každá nová generace ...

Jak funguje čas a co je vlastně čas?

Ze školy známe, že čas je měřitelná jednotka. Správně. Jasně, výstižně pojmenovaná jednotka něčeho, co si „opět“ podmanil člověk ve snaze dát řád už danému, ...

Jak si splnit svá přání 8. října při magickém úplňku

Letošní rok byl v mnohém výjimečný. Byl to rok, kdy se změnilo vše, co mohlo. Mnozí jste se stěhovali, mnozí jste malovali a tapetovali, či jinak ...

Zbavte se problémů při podzimní rovnodennosti

Ať chceme nebo ne podzim se už hlásí o slovo a léto je nenávratně pryč. Listy se začínají vybarvovat a okouzlovat nás svými barvami a ...
kartářka Helen Stanku

Co je to aura?

Aura je jisté energetické pole obklopující, nejenom všechny živé bytosti. Nejenom lidi a zvířata, ale také rostliny. Jistou aurou jsou obklopeny i předměty. V auře ...

Najděte odvahu a svěřte se

Příběh, který vám budu vyprávět, je ze života… Jednoho slunného dne zazvonil telefon a na druhém konci se ozval docela zoufalý ženský hlas paní Markéty, ...
kartářky-věštění

Jak a na co se ptát karet

I vy rádi vyslechnete rady kartářky a pro své starosti čas od času využijete možnosti výkladu karet? A výklad karet od dobré kartářky chcete pro ...

Jaké bylo moje první setkání s kartářkou a výkladem karet

Příběh, se kterým se vám svěřím, je můj osobní a opravdu je tomu hodně dávno, kdy se přihodil. Je možné, když to bude číst mladší ...
kartářka Katka

Když věříš, tak to přijde

Výklady z karet se zabývám hezkou řádku let.  Jednou mi zavolala na výklad karet po telefonu paní Ivona (40) a chtěla vědět,  kdy s manželem otěhotní, ...