Víkendový horoskop: Jaké perspektivy vám nese novoluní ve Vodnáři?

V pátek 20.1. vejde večer Slunce do znamení Vodnáře a ukáže svět z nové perspektivy. Přistihnete se, že už plánujete letní dovolenou, nebo alespoň prodloužený víkend.

V sobotu 21.1. novoluní ve znamení Vodnáře dá zapomenout na každodenní starosti a umožní nastavit si nové plány. Udržte si nezávislost ve svých názorech.  Novoluní ve Vodnáři přeje snům o změnách, přátelství a zbavuje iluzí. Snažte se k sobě nebýt příliš kritičtí.

Novoluní ve Vodnáři nese nové lásky i nápady. Novoluní dá svou sílu znát již tři dny přede a bude dobíhat tři dny po. V tomto období se připravte na to, že do vašeho života přijdou noví lidé a v hlavě se vylíhnou neotřelé nápady. Máte možnost zbavit se nefunkčních vzorců a starých strachů.

Představte si svůj život v křišťálové kouli a vše, co se vám nelíbí spláchněte pomocí bouřky, hromů a blesků. Pak si představte svůj život tak, jak by měl vypadat a promítněte jej opět do koule a pomyslně prosviťte slunečním jase. Poděkujte za vše, co máte i za to, co přijde tak, jako by se již stalo. Kdo nemá kouli, může použít sklenici s čistou vodou. Pokud by byla ze studánky, potom ještě lépe. Do sklenice vhoďte svůj oblíbený krystal. Může to být křišťál pro vize, ametyst pro vyšší napojení a čištění, záhněda podpoří ochranu od negativních energií nepřejících lidí.

Získáte pocit, že konečně žijete v souladu s plánem své duše. Období bezesných nocí, apatie, výbuchů pláče a pocitů bezmoci pomalu končí.

 

V neděli 22.1. se o dobrou náladu a úsměv na tváři postará trigon Luny s Marsem. Vlivem kvadratury Luny s Uranem a konjunkcí Venuše se Saturnem budete možná chtít řešit nějaké staré záležitosti, rozčarování a city. Nebojte se jít do toho, tato konstelace vám pomůže něco vyřešit a urovnat.

Beran

V pátek buďte opatrní a dávejte si pozor na někoho, koho příliš nemusíte. Luna v kvadratuře upozorňuje, že vás tento člověk může vytočit. Sobotní novoluní ve Vodnáři přinese spoustu nových nápadů a podpoří váš elán. Slunce v sextilu přeje lásce. V neděli se rozmazlujte a dopřejte si wellness.

Býk

Díky páteční Luně v trigonu pocítíte, že jste si vyčistili hlavu od malicherností. Můžete dokonce objasnit nějaká nedorozumění, či vám konečně něco dojde a uleví se vám. Sobotní novoluní v kvadratuře může vzbudit zájem o touhy vaší duše. Možná najdete způsob, jak si někoho získat. V neděli si dopřejete odpočinek a budete mít čas věnovat se jen sobě. Získáte větší nadhled, který se vám bude přes týden hodit.

Blíženci

Páteční slunce v trigonu podpoří vaši kariéru a vydělávání peněz. Běžte mezi lidi, vyplatí se vám vidět se se známými a možná i společně naplánovat nějaké akce. Sobotní novoluní v trigonu přinese touhu si s někým něco vyříkat. Uran v trigonu dopřeje nové nápady i možnost seznámení. V neděli se můžete cítit očištění od starých smutků.

Rak

Páteční Luna v opozici vás přiměje k většímu zamyšlení. Budete přemýšlet o skrytých motivech lidí. Pocítíte chuť poznání. Pokud máte sami černé svědomí, postupujte obezřetně, mohlo by se to otočit proti vám. Sobotní novoluní ve Vodnáři radí, abyste den věnovali odpočinku a nezahlcovali se příliš prací. V neděli se snažte příliš se nesvěřovat, někdo z vašich přátel má tuze rád senzace.

Lev

Pokud byl pro vás týden emočně náročný, pak v pátek by mohla přijít vlivem Slunce v opozici konečně úleva. Sobotní Luna v opozici radí nepropásnout příležitost pro čištění energií a milostnou magii. Až půjdete v neděli ven, nezapomeňte si vzít talisman s krystalem, který vás ochrání proti vlivům zlých lidí.

Panna

Díky páteční Luně v trigonu se možná i blýsknete. Můžete také nalézt nový zdroj příjmů. Lépe budete navazovat komunikaci. Sobotní novoluní v trigonu z vás udělá hvězdy. Budete elegantní, nepřehlédnutelní a neodolatelní. V neděli myslete na to, že je potřeba uchovat si chladnou hlavu a nenechat se ovládnout emocemi. V klidu prověřujte každou zprávu, protože se k vám mohou dostávat z různých zdrojů.

Váhy

Páteční Luna v kvadratuře radí myslet na sebe a udržet si zdravý životní styl. Sobotní novoluní v trigonu přinese překvapení v milostném životě. Můžete se zamilovat, nebo alespoň přijít na skvělý nápad. V neděli vás mohou iritovat sousedi a bylo by lepší se příliš neangažovat, neboť z maličkostí hrozí velká aféra.

Štír

V pátek se snažte dál od sebe držet lidi divného charakteru, jejich věčné nářky by vás mohli unavovat. Sobotní novoluní v kvadratuře může zvyšovat vaši nervozitu, proto se snažte zachovat klid a nevytáčet se nad každou maličkostí. Budete citlivější i na drobné maličkosti a zbytečně byste pak mohli ranit někoho, komu na vás záleží.  Neděle chystá překvapení a nečekané nabídky.

Střelec

Páteční Slunce v sextilu přeje množení peněz. Snažte se a přitáhnete si štěstí. Sobotní novoluní v sextilu přinese nový pohled na složité záležitosti. Napadnou vás revoluční nápady a budete se divit, kolik máte energie. V oblasti citů nezůstanete chladní. V neděli budete mít možnost vyvázat se z těžkého závazku.

Kozoroh

Páteční Luna ve vašem znamení způsobí touhu se rozmazlovat. Poznáte to především na zvýšeném apetitu. Bylo by dobré také navštívit kadeřnici, myslet na svůj vzhled a možná obohatit svůj šatník. Sobotní novoluní ve Vodnáři nese možnost promyslet si nové plány. V neděli zavolejte příbuzným, nebo si promluvte s dětmi o jejich starostech.

Vodnář

Páteční Slunce v konjunkci zvýší vaši duševní sílu. Poznáte, že máte větší odpovědnost a kontrolu nad svým životem i majetkem. Sobotní novoluní ve vašem znamení přeje duchovnímu rozvoji a sdílení zážitků s přáteli. Na složité věci se můžete podívat z jiného úhlu pohledu. V neděli budete mít pocit čisté hlavy a možná se i jinak podíváte na věci milostné. Ucítíte, že k vám přichází úspěch.

Ryby

Páteční Luna v sextilu zpříjemní váš život. Dopřejte si nějakou drobnou radost, běžte na rande, přečtěte si zajímavou knížku, hlavně se zbavte stresové nálože, která vás drtila celý pracovní týden. Sobotní novoluní v sextilu připomene vaše přátele a možná vyrazíte někam do společnosti. V neděli dělejte co chcete, ale hlavně se nenechte vyprovokovat k unáhleným rozhodnutím. I kdybyste sebevíc chtěli, nemusíte postřehnout důsledky.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: Merkur s Venuší vás rozproudí

Páteční (19. dubna) konjunkce Merkuru s Venuší přikrášlí různá setkání a obvzvlášť randění a večer pomůže s odreagováním. Merkur v retrográdu možná připomene starší záležitosti ...

Co o vás vypovídá roční období, ve kterém jste se narodili?

Osobnost a charakter člověka ovlivňuje mnoho faktorů a zdá se, že k určitým vlastnostem může přispět i roční období, ve kterém jste se narodili. Nejen ...

Je váš vztah ten pravý?

Máte novou známost a všechno se zdá fajn, ale nevíte jistě, jestli je to ten pravý ve vašem životě. Přinášíme devět osvědčených způsobů, jak to ...

Andělský horoskop od 17. 4. do 16. 5.

Berani, projevuje o vás zájem člověk, který na první pohled není váš typ. Kozorozi, měli byste více naslouchat svým blízkým... Živel země BÝK – Vaším ...

Mezi nebem a zemí: Prstýnek s kamenem lásky

Kartářka Anička nám vypráví další ze svých příběhů. Tentokráte o tom, jak se jí spnil sen i předtucha. Dnes jsem si vzpomněla na takový hodně ...

Horoskop štěstí pro Býky (21. 4. – 21. 5.)

Prožijte opravdu zajímavé období. Vlivem sextilu Venuše s Plutem se vám bude dařit ve společnosti i v lásce. Je vhodná doba položit základní kameny pro ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 15.4.-21.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 15.4.-21.4. je Svět. Přináší nové šance

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Partnerský horoskop: Štír. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje tajemný, vášnivý, ctižádostivý, hrdý ...

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 4.5.2024

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 4.5. 2024 od 10h do 16:30 (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 ...