Víkendový horoskop: Jaké perspektivy vám nese novoluní ve Vodnáři?

V pátek 20.1. vejde večer Slunce do znamení Vodnáře a ukáže svět z nové perspektivy. Přistihnete se, že už plánujete letní dovolenou, nebo alespoň prodloužený víkend.

V sobotu 21.1. novoluní ve znamení Vodnáře dá zapomenout na každodenní starosti a umožní nastavit si nové plány. Udržte si nezávislost ve svých názorech.  Novoluní ve Vodnáři přeje snům o změnách, přátelství a zbavuje iluzí. Snažte se k sobě nebýt příliš kritičtí.

Novoluní ve Vodnáři nese nové lásky i nápady. Novoluní dá svou sílu znát již tři dny přede a bude dobíhat tři dny po. V tomto období se připravte na to, že do vašeho života přijdou noví lidé a v hlavě se vylíhnou neotřelé nápady. Máte možnost zbavit se nefunkčních vzorců a starých strachů.

Představte si svůj život v křišťálové kouli a vše, co se vám nelíbí spláchněte pomocí bouřky, hromů a blesků. Pak si představte svůj život tak, jak by měl vypadat a promítněte jej opět do koule a pomyslně prosviťte slunečním jase. Poděkujte za vše, co máte i za to, co přijde tak, jako by se již stalo. Kdo nemá kouli, může použít sklenici s čistou vodou. Pokud by byla ze studánky, potom ještě lépe. Do sklenice vhoďte svůj oblíbený krystal. Může to být křišťál pro vize, ametyst pro vyšší napojení a čištění, záhněda podpoří ochranu od negativních energií nepřejících lidí.

Získáte pocit, že konečně žijete v souladu s plánem své duše. Období bezesných nocí, apatie, výbuchů pláče a pocitů bezmoci pomalu končí.

 

V neděli 22.1. se o dobrou náladu a úsměv na tváři postará trigon Luny s Marsem. Vlivem kvadratury Luny s Uranem a konjunkcí Venuše se Saturnem budete možná chtít řešit nějaké staré záležitosti, rozčarování a city. Nebojte se jít do toho, tato konstelace vám pomůže něco vyřešit a urovnat.

Beran

V pátek buďte opatrní a dávejte si pozor na někoho, koho příliš nemusíte. Luna v kvadratuře upozorňuje, že vás tento člověk může vytočit. Sobotní novoluní ve Vodnáři přinese spoustu nových nápadů a podpoří váš elán. Slunce v sextilu přeje lásce. V neděli se rozmazlujte a dopřejte si wellness.

Býk

Díky páteční Luně v trigonu pocítíte, že jste si vyčistili hlavu od malicherností. Můžete dokonce objasnit nějaká nedorozumění, či vám konečně něco dojde a uleví se vám. Sobotní novoluní v kvadratuře může vzbudit zájem o touhy vaší duše. Možná najdete způsob, jak si někoho získat. V neděli si dopřejete odpočinek a budete mít čas věnovat se jen sobě. Získáte větší nadhled, který se vám bude přes týden hodit.

Blíženci

Páteční slunce v trigonu podpoří vaši kariéru a vydělávání peněz. Běžte mezi lidi, vyplatí se vám vidět se se známými a možná i společně naplánovat nějaké akce. Sobotní novoluní v trigonu přinese touhu si s někým něco vyříkat. Uran v trigonu dopřeje nové nápady i možnost seznámení. V neděli se můžete cítit očištění od starých smutků.

Rak

Páteční Luna v opozici vás přiměje k většímu zamyšlení. Budete přemýšlet o skrytých motivech lidí. Pocítíte chuť poznání. Pokud máte sami černé svědomí, postupujte obezřetně, mohlo by se to otočit proti vám. Sobotní novoluní ve Vodnáři radí, abyste den věnovali odpočinku a nezahlcovali se příliš prací. V neděli se snažte příliš se nesvěřovat, někdo z vašich přátel má tuze rád senzace.

Lev

Pokud byl pro vás týden emočně náročný, pak v pátek by mohla přijít vlivem Slunce v opozici konečně úleva. Sobotní Luna v opozici radí nepropásnout příležitost pro čištění energií a milostnou magii. Až půjdete v neděli ven, nezapomeňte si vzít talisman s krystalem, který vás ochrání proti vlivům zlých lidí.

Panna

Díky páteční Luně v trigonu se možná i blýsknete. Můžete také nalézt nový zdroj příjmů. Lépe budete navazovat komunikaci. Sobotní novoluní v trigonu z vás udělá hvězdy. Budete elegantní, nepřehlédnutelní a neodolatelní. V neděli myslete na to, že je potřeba uchovat si chladnou hlavu a nenechat se ovládnout emocemi. V klidu prověřujte každou zprávu, protože se k vám mohou dostávat z různých zdrojů.

Váhy

Páteční Luna v kvadratuře radí myslet na sebe a udržet si zdravý životní styl. Sobotní novoluní v trigonu přinese překvapení v milostném životě. Můžete se zamilovat, nebo alespoň přijít na skvělý nápad. V neděli vás mohou iritovat sousedi a bylo by lepší se příliš neangažovat, neboť z maličkostí hrozí velká aféra.

Štír

V pátek se snažte dál od sebe držet lidi divného charakteru, jejich věčné nářky by vás mohli unavovat. Sobotní novoluní v kvadratuře může zvyšovat vaši nervozitu, proto se snažte zachovat klid a nevytáčet se nad každou maličkostí. Budete citlivější i na drobné maličkosti a zbytečně byste pak mohli ranit někoho, komu na vás záleží.  Neděle chystá překvapení a nečekané nabídky.

Střelec

Páteční Slunce v sextilu přeje množení peněz. Snažte se a přitáhnete si štěstí. Sobotní novoluní v sextilu přinese nový pohled na složité záležitosti. Napadnou vás revoluční nápady a budete se divit, kolik máte energie. V oblasti citů nezůstanete chladní. V neděli budete mít možnost vyvázat se z těžkého závazku.

Kozoroh

Páteční Luna ve vašem znamení způsobí touhu se rozmazlovat. Poznáte to především na zvýšeném apetitu. Bylo by dobré také navštívit kadeřnici, myslet na svůj vzhled a možná obohatit svůj šatník. Sobotní novoluní ve Vodnáři nese možnost promyslet si nové plány. V neděli zavolejte příbuzným, nebo si promluvte s dětmi o jejich starostech.

Vodnář

Páteční Slunce v konjunkci zvýší vaši duševní sílu. Poznáte, že máte větší odpovědnost a kontrolu nad svým životem i majetkem. Sobotní novoluní ve vašem znamení přeje duchovnímu rozvoji a sdílení zážitků s přáteli. Na složité věci se můžete podívat z jiného úhlu pohledu. V neděli budete mít pocit čisté hlavy a možná se i jinak podíváte na věci milostné. Ucítíte, že k vám přichází úspěch.

Ryby

Páteční Luna v sextilu zpříjemní váš život. Dopřejte si nějakou drobnou radost, běžte na rande, přečtěte si zajímavou knížku, hlavně se zbavte stresové nálože, která vás drtila celý pracovní týden. Sobotní novoluní v sextilu připomene vaše přátele a možná vyrazíte někam do společnosti. V neděli dělejte co chcete, ale hlavně se nenechte vyprovokovat k unáhleným rozhodnutím. I kdybyste sebevíc chtěli, nemusíte postřehnout důsledky.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Týdenní horoskop 15.4.-21.4. Slunce v Býku vás popostrčí

Uran ve znamení Býka vám dodá větší rozhodnost a vůli překonat různé nástrahy a vykonat vše pro vaši spokojenost. Pondělí 15. dubna přinese krásný den ...

Nejpřekvapivější dvojice znamení zvěrokruhu: S kým vám to může kupodivu klapat?

Pokud trochu znáte astrologii, jistě víte, že pokud jde o lásku a partnerství, některá znamení zvěrokruhu se k sobě hodí lépe než jiná. A nejspíš i ...

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích si nenechá nic ujít

V pátek 12. dubna nese prima nápady konjunkce Slunce s Merkurem.  Luna v Blížencích vás požene mezi lidi. Povedete zajímavé debaty, okořeníte své záliby o ...

Poselství včel

Už se opět bzučivě míhají vzduchem. Včely, včelky, včeličky… Jak je krásné vidět tyto malé tvorečky neúnavně létat z květu na květ. Člověk má po ...

Víte, jaký význam pro vás má, když na nebi zahlédnete mráček ve tvaru anděla, prstenu, či knihy?

Ležíte v trávě, na pláži, cestujete a pozorujete oblaka, jejich bílo-modře rozmanité tvary mráčků. Vědět tak, co vám asi mohou jejich prostřednictvím bohové sdělovat? Spojením ...

Ochranná magie stromů

Obklopují nás, voní, dělají radost, hojí a někdy si s vámi i ,,povídají". Věčně zelené stromy. Na jaře v rozpuku mají velikou sílu. Dnes se ...
/ Články

Slyšíte, jak k vám promlouvá duše?

Jak k nám promlouvá duše? Cítíte její přání, volání a touhy? Víte, že máte duši? Proč naslouchat a mluvit se svou duší? Pořád vám někdo ...

Rusalky a splněná přání

Kdysi se věřilo, že se na loukách, v lesních hájích a borech a všude tam, kde byla voda, tedy v okolí jezer, u studánek nebo pramenů, ...
/ Články

Partnerský horoskop: Váhy. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují mírumilovné, elegantní, přátelské, veselé, ...

Samuelčina šamanská předpověď na týden 8.4.-14.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...