Víkendový horoskop 22.9.-24.9. Slunce ve Vahách vyjasní nesoulady. Láká lidi ven

Slunce ve Vahách má rádo milou společnost. Bude vás to hnát mezi lidi a na kulturní akce. Doma budete chtít mít vše sladěné a splněné veškeré resty. Mars a Venuše v sextilu zajistí spoustu příležitostí k zábavě a příjemnému randění. Luna v Kozorohu se postará, abyste sice utráceli, ale přiměřeně.

V sobotu 23.9. v 8:50 začíná astronomický podzim. Slunce opustí znamení Panny a vejde do znamení Vah v 18:20. První podzimní den oběhne pod aurou příznivých vztahu s okolím. Pokud se plánujete nějakou práci, více dosáhnete, když budete pracovat s druhými než samostatně. Vcelku snadno je přesvědčíte O svém pohledu na věc.

 

Slunce ve Vahách, přivede vaši pozornost k partnerským vztahům, smlouvám a problémům s komunikací s lidmi. Nenechejte se unést okolím a vyjasňujte si případná nedorozumění hned.

 

 

Na toto období také připadal svátek Mabon. Většinou se slavil mezi 21.-23. zářím. V době podzimní rovnodennosti (letos  23.9. v 8:50).

Svátek byl o dožínkách, posledních žních a příchodu temné roční doby. Tento den mají den i noc stejnou délku a pak se stávají noci další dny kratší. Je to čas poděkování. Ujasnění si toho, co člověk má a vítáni změn, které nese zima.

Je to čas, kdy se dají vytvořit mimořádně silné amulety a talismany z kamenů.  Kameny, které touto dobou nabijete budou mít energii naplnění a dosažení cílů a blahobytu. Můžete si tak to vyzkoušet pyrit, a tygří oko.

 

Beran

 

Někdo sympatický vám v pátek přinese dobré zprávy, které změní vaše dosavadní pohledy na věc. Nezapomeňte navštívit knihkupectví a pořídit si nějakou dobrou knihu na dlouhé podzimní večery. V sobotu zavzpomínáte na dávné události, které na vás budou mít vliv. Na neděli se vám může zdát sen, který vzbudí silné dojmy, či předtuchy.

 

Býk

 

V pátek budete sršet optimismem. Hvězdy povídání, učení a získávání nových dovedností. V sobotu vám Luna v trigonu slibuje vydařenou zábavu. Tedy pokud nenarazíte na věčné trpitele. Neděle přinese nečekaná setkání vám dodají hodně témat k zajímavým diskuzím.

 

Blíženci

 

V pátek se snažte při setkání se spolupracovníky držet dál od těch, které nemusíte, protože hrozí, že si nedáte pozor na ústa. Pár nepříjemných slov by mohlo vyletět ven. V sobotu hvězdy přejí úspěchům v milostné sféře a příjemným událostem. Myslete zejména na sebe a hlavně odpočívejte. Neděle přinese několik témat k diskuzím. Někdo po vás může chtít příliš mnoho a vy si tak neodpočinete.

 

Rak

 

Někdo vám dá za pravdu a rodina po vás přestane chtít věci, které jsou nemožné. V sobotu dopřejete sluchu někomu, kdo vám na oplátku vykouzlí úsměv na tváři a dodá příjemnou náladu. V neděli sice práce také nepočká, ale přijdou alespoň dobré zprávy s příslibem optimismu. Luna v konjunkci s Plutem  přinese zvláštní sny.

 

Lev

 

V pátek k vám přichází šťastný den. Úsměv a dobrá vůle mohou dnes vykonat skutečné zázraky. V sobotu vám někdo prozradí své tajemství, nebo vás poprosí o pomoc. Večer přeje umění, randění a koníčkům. V neděli máte šanci získat uznání a popularitu, pokud však nebudete hovořit výlučně o svých záležitostech. Hvězdy radí hlídat si všechna tajemství.

 

Panny

 

V pátek můžete mít se svými přáteli debatu o vašich postřezích a někdo vám může udělit cennou radu. Sobota nese příznivý čas pro lásku a dobrou zábavu. Neděle je vhodná k porozhlédnutí se i mezi lidmi, které neznáte. Vyhraďte si čas i pro odpočinek, umění, nebo kino. Luna v konjunkci s Plutem  přinese zvláštní sny, třeba vám mají něco naznačit.

 

Váhy

 

V pátek se snažte příliš se nehádat a poučovat druhé, ale spíše se postarejte o své záležitosti. Budete mít hodně sil a odvahy. V sobotu vejde Slunce do vašeho znamení. Budete odpouštět staré křivdy a zapomínat. Zatoužíte vyrazit do společnosti s přáteli. V neděli se rádi vypravíte na delší procházku a bylo by dobré se setkat se blízkými lidmi.

 

Štír

 

Pátek si konečně najdete čas i pro vlastní úvahy. Pokud uklidníte nervy a vytěsníte z mysli to, co vás trápí, přijdou k vám skvělé nápady. Sobotní aura dne věští příjemný den, a proto si dopřejte radosti a nehoňte se. Nedělní luna sextilu raději chránit své zdraví a nepřepínat se.  Strávíte hodně času u počítače a možná sáhnete po odbornějších knihách. Během odpoledne se vám bude lépe a rychleji učit.

 

Střelec

 

V pátek buďte opatrní, mohlo by vás opustit vaše sebeovládání. Snažte se vyhýbat hádkám a nepříjemným lidem. Držte se toho, co jste si naplánovali a Luna v konjunkci vám pomůže. V sobotu můžete ukončit různé spory. Aura dne nepřeje těžké práci, ale spíše odpočinku. V neděli dělejte to, co máte rádi.

 

Kozoroh

 

Páteční aura dne vám pomůže zařídit důležité záležitosti a Luna zajistí úspěch v lásce. Osamělí jedinci budou lehce nacházet nové známosti. Sobotní Luna v konjunkci ve všem pomůže a proto neseďte doma. Víkend je skvělou dobou pro rande a nese úspěchy. V neděli vás čeká klidný a příjemný den.

 

Vodnář

 

Páteční den může přinést složitější úkoly. Buďte opatrní na sousedské diskuze a pomluvy. Sobotní Slunce v trigonu radí vyjít odpoledne ven, či do společnosti. Neděle vám slibuje úspěšný den, který strávíte s blízkými. Luna v konjunkci s Plutem  přinese zvláštní nápady.

 

Ryby

 

V pátek si rychle zařiďte důležité záležitosti. Hvězdy vás ochrání před diskuzemi, které jsou jen ztrátou času. V sobotu buďte obezřetní, protože můžete narazit na někoho, kdo by chtěl využít vaši dobrotu. V neděli si neberte příliš práce navíc a najděte si raději výpomoc. Tento den je nejdůležitější být v klidu.

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Karta týdne 13.5-19.5. je Osmička holí. Nacvičí pohotové reakce

Berani pojedou na plné obrátky, Lvy budou vytáčet jejich lásky, Váhy čekají výzvy. Co čeká vás? Tarotová Osmička holí věští rychlý postup. Věci mají své ...

Polární záře nad hlavou

Překrásné barvy polární záře budí obdiv, ale i mystické prožitky. S astrologií toho moc společného nemá, snad jen fakt, že přichází v době aktivity Uranu ...

Týdenní horoskop 13.5.-19.5. Slunce s Uranem vše otáčí vzhůru nohama

V pondělí 13. května se snažte udělat co nejvíce práce, abyste získali časovou rezervu. Kvadratura Luny vcházející do znamení Lva s  Merkurem a opozice s ...

3 znamení zvěrokruhu, která potřebují žít v páru a hledají pravou lásku

Některým znamením zvěrokruhu samota nevadí. Na druhou stranu jsou taková, která sama žít nedokážou. Potřebují v životě najít partnera, s nímž prožijí pravou lásku a ...

Víkendový horoskop od 10.5. Konjunkce Slunce s Uranem spustí průtrž překvapení

Konjunkce Slunce s Uranem nese překvapení všeho druhu. Kdo je připraven, není překvapen. Kyž si s sebou přibalíte powerbanku, hever, vykládací karty, či repelent, možná ...

11 znamení, že nás andělé chrání

Rádi věříme tomu, že nad námi kdosi bdí. Někteří hovoří o andělech strážných, jiní o duchovních průvodcích, nebo o spřízněných duších zemřelých blízkých. Lidé se ...

Jaká jste máma podle měsíčního znamení

Vztah s maminkou je jeden z nejdůležitějších a má vliv i na to, jaké vztahy si budeme utvářet ve svém budoucím životě. Máma nás učí ...

Partnerský horoskop: Vodnář. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje originální, nezávislý,  nekonfliktní, tolerantní ...

Jaké dary nese zítřejší novoluní pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Ve středu 8. května nastane novoluní ve znamení smyslného Býka, který si umí opatřit to, co od života žádá. Novoluní vám přinese čas, abyste nabrali ...

Jak vybrat perfektní datum pro svatbu? Zkuste si ho vypočítat!

Svatba je velký životní krok a je s ní spojena spousta plánování. Jedním z velmi důležitých úkolů je i výběr data, kdy si řeknete ano. To byste ...