Tánin numerologický horoskop na říjen 2023

Naše numeroložka Táňa vyzpovídala čísla, aby nám mohla prozradit, na co se v říjnu připravit.

Říjen letošního roku se nejen zabarví do žluté, oranžové, červené a odstínů hnědé, které dodají našemu životu svěží kolorit, ale také do našich životů vnese energie čísla osm (desátý měsíc v roce + rok 2023… 1 + 0 + 2 + 0 + 2 + 3 = 8).

Pěkné, sluneční dny vystřídá chladné a deštivé počasí… i takovým způsobem o sobě dá osmička vědět. Ta nic nedělá prvoplánově krásné, všechno si potřebuje odpracovat a zasloužit. Osmička také ví, že poctivá, usilovná práce a nezdolnost vždy přináší své ovoce. A tak se vydává na svou cestu, aby na ní sklidila vše, co ji náleží.

Tento měsíc nám přinese aktivní energie, výzvy, úkoly a lekce. Dá nám najevo, že už
opravdu není léto, že už ani není čas „oťukávání“, jako v září, ale že je tu realita, ke které je smysluplné se postavit čelem.

Aktivita si žádá vše si dobře zorganizovat a naplánovat. I s tím vám osmička pomůže. Jen se na ni chvíli soustřeďte a splyňte s jejími energiemi. Dodá Vám sílu i vůli. Když ji (8) převrátíme na bok, získáme znak nekonečna ∞, a tím posílí i naši víru a odhodlání využít nekonečně mnoho možností a cest, jak dosáhnout úspěšného cíle.
Osmička oplývá silou, kterou ráda věnuje na pomoc druhým.

Uvažovali jste, že byste se zapojili do nějaké charitativní organizace, nebo máte ve svém okolí někoho, kdo by si vaše nasazení zasloužil a přijal? Pak neváhejte. Letošní říjen je velkorysý, a podpoří vás v takovéto činnosti a umocní vaši vnímavost a soucit.

Když k číslu měsíce, v říjnu tedy k osmičce, přičtete své číslo životní ( zjistíte ho tak, že sečtěte
číslice Vašeho dna, měsíce a roku narození, př.:
13. 2. 1985… 1 + 3 + 2 + 1 + 9 + 8 + 6 = 30… 3 + 0 = 3,
následně v našem příkladu tedy:
8 + 3 = 11… 1 + 1 = 2),
Zjistíte, jaké energie vás budou v tomto měsíci provázet, které vás podpoří nebo zvednou laťku, abyste postoupili dál.

Jedničky, říjen uzavírá jeden z vašich numerologických cyklů, a je tak symbolem
dokončování, ale také přípravou pro období nové. Jestliže některé z vašich věcí jsou před dokončením, pak s nimi neotálejte. Devítka je pro vás nyní důležitá a skvěle vám pomůže dotáhnout věc do konce a zažít pocit vítězství. Navíc vám dokáže ukázat to, co vám zatím bylo skryto… odhalí tajemství, zjeví vidění, posílí vaši intuici.

Ptejte se, hledejte odpovědi, získávejte informace, jistě se vám budou již brzy hodit a pomohou vám v novém numerologickém cyklu i nových projektech.
Buďte však opatrní. Devítka jako symbol ukončení, a může zapříčinit, že se zbavíte něčeho či někoho, kdo nebo co se vám ještě bude hodit. Aktivujte svou pozornost, ale i vyšší vědomí, ať neztratíte něco, na čem vám záleží.

Ve dnech 9, 18 a 27. října se všechny výše uvedené aspekty ve vašem životě znásobí, využijte je, vše půjde hladce. Jsou to dobré dny i pro očistný půst nebo kosmetické ošetření. A nezapomeňte si naplánovat svůj další osud…

Dvojky, pro vás je říjen časem nových začátků, nového období. A dobré je začít tím, že se domluvíte s dalšími na spolupráci či podpoře. A vaše diplomatické schopnosti vám skvěle pomohou. Celkově, komunikace je v tomto měsíci prostředek vedoucí k úspěchu. Nenechávejte si tedy pro sebe své myšlenky, nápady, názory, sdílejte. Nebojte se ani navazování nových kontaktů, známostí, vztahů. Přinesou další, čerstvé impulsy a občerství i ty stávající.

Nenechte příležitosti ležet ladem, protože jsou základem na dlouhý čas do budoucna. Ale nevrhejte se do ničeho bezhlavě, dopřejte si čas, vše zvážit, promyslet, vytvořit strategii, a jestliže v příležitosti uvidíte také šanci, přijměte jej za svou a s radostí se pusťte do realizace. Ve vztazích, a na těch vám záleží nejvíc, je doba porozumění a usmíření, využijte ji.

Vaše top dny jsou hned 1. října, ale také 10., 19. a sváteční sobota 28.. Jsou to dny aktivní a pro vás i akční. Využijte jejich dynamiku ke svému posunu.

Trojky, to, co vás bude na říjnu těšit, je fakt, že podpoří vaše společenské založení. Akce a setkávání se budou doslova hrnout. Nezapomeňte, ale také na odpočinek. Dvojkové energie vašeho října přejí i pohodlí a požitkům tělesným i duševním. Dopřejte si třeba pár dnů wellness pobytu nebo dojděte alespoň na masáž. Jestliže bude čas nedostatkovým zbožím, věnujte pár minut Óm meditaci, vyrovná vaše energie, navodí klid, dodá sílu. Možná budete mít pocit, že se vaše okolí příliš vměšuje do vašich záležitostí. Každý ví, jak a co máte dělat. Naslouchejte jim, ale rozhodnutí nechte na sobě. Mohou vás inspirovat a přinést nové nápady, tak je hned nezavrhujte. Navíc, tím, že dopřejete sluchu ostatním, víc si je nakloníte.
Není důvod hned reagovat odmítavě a agresivně.

Chcete-li říjnových energií využít naplno, pak věnujte pozornost 2, 11, 20. a 29. říjnu.
Obzvláště jedenáctého je doslova kouzelný den, kdy všechno do sebe zapadne a vás posune vpřed.
Opatrně dvacátého devátého… nic nebude takové, jaké se zdá na první pohled.

Čtyřky, vám se říjen bude jevit lehkovážný, chaotický, povrchní. Přeci jen vzhledem k
vašemu nastavení zodpovědného člověka energie hravosti a nespoutanosti moc nesedí. Ale nenechte se odradit. Právě pozitivita a touha po seberealizaci jsou klíčem k úspěchu. To, že o vás nebo vaši práci je zájem přeje je jen ku prospěchu. Nestyďte se projevit, prezentovat se s humorem, ani vám neschází. Ale zachovejte si profesionalitu a projevte své znalosti.

Trojkové energie jsou čistě komunikační. Pomohou vám s výřečností, trochu obrousí hrany vaší obvyklé břitkosti, lépe se tak prosadíte v kolektivu, navážete nové kontakty a třeba i nový vztah. Zatím nemůžete očekávat žádné dalekosáhlé přísliby slastné budoucnosti, ale jako začátek to nebude vůbec špatné.

Jako nejlepší den měsíce se ukazuje 21. října… tam na vás čeká jackpot, ale i 3., 12. a 30. 10. vám energie přejí, když se otevřete novým společenským kontaktům.

Pětky, nadchne vás měsíc plný práce? Určitě! Práce je aktivita, a pokud není rutinní, pak ji vnímáte jako zábavu a prostor, jak ze sebe vydat to nejlepší. Ano, chce to přidat kapku zodpovědnosti a vytrvalosti, ale pak se vám říjen stane velmi užitečným obdobím.
Věnujete-li se nějakému dlouhodobému projektu, podnikání, stavbě, budování vztahu, pakbudete vidět, že se vaše úsilí vyplácí. Vše půjde snáz a působíte opravdověji. Ale nespoléhejte se jen na své osobní kouzlo, chce to hmatatelné výsledky a důkazy.

Čtyřkové energie vám pomohou si ujasnit cíl směřování, konkrétní kroky, a inspirují vás k novým postupům a strategiím. Jen se spoléhejte na sebe, nedelegujte. Nevyplatí se to, a ještě přidělá práci. A přece jen lásku do svých věcí můžete vložit jen vy.

V tomto duchu také nejúspěšnějšími dny bude 4. a 22. říjen. Se změnami počkejte na
třináctého, a vše dokončete v poslední den měsíce, ať máte čistý stůl na měsíc ve vašich energiích.

Šestky, říjen pro vás je zlomovým měsícem. Je čas zrekapitulovat, co vám přineslo období od začátku června, kdy vám začal nový numerologický cyklus. Ale je také ten správný čas na základě hodnocení nastolit změny, určit nový směr a doladit, co se zatím neosvědčilo.

Počítejte se s nečekanými událostmi, které změní vaše plány. Nejsou tu ale proto, aby vám uškodily. Jen vám nesou nové energie, a když je přijmete za své, uvidíte, že jsou v podstatě velmi dobré. Nebojte se zviditelnit. To, čemu se věnujete, váš charakter, si zaslouží ocenění. Jen si dejte pozor na pusu, volte slova opatrně, ostatní je nemusí chápat stejně. Ale nebuďte v křeči. Vaše přirozenost je takt, tak jistě správná slova naleznete. Naopak máte příležitost urovnat nějaké dávná nedorozumění a nastolit nové pořádky.

5. října je skvělý den nastolit změnu. 14. 10. využijte komunikační schopnosti, inteligenci i tvořivost k prosazení svého názoru či myšlenky. A 23. října projevte své city, protože jsou upřímné a vřelé a někdo na ně čeká.

Sedmičky, říjen pro vás bude měsícem, kdy budete mít víc času na relax a na lidi, na
kterých vám opravdu záleží. Obvykle považujete tak „přízemní“ záležitosti jako je rodina, vztahy, přátelství jako samozřejmost nebo něco, co prostě funguje samo. Tento měsíc však potřebujete cítit větší sounáležitost a blízkost, tak se „snesete“ ze svých výšin do reálného světa.

Ne, není tam nic, čeho by vás mohlo děsit, naopak najdete tam moře lásky, klid a harmonii. Jakmile to ucítíte, přiznáte si, že jste to potřebovali víc, než co jiného. Opět zažijete ten skvělý pocit, že někam patříte, že ti lidé jsou vaši blízcí. Z toho vyplyne i vaše odhodlání, trávit s nimi víc času, a alespoň během října, se vám to bude dařit.
Nové zkušenosti vás i inspirují k nějakému novému studiu nebo rozvoji své kreativity.
Seberozvoji věnujte pozornost 6. října, to, co se dnes naučíte, to si uchováte na dlouhý čas.
16. a 24. října navštivte rodinu, dávné přátelé, rádi se uvidíte a můžete domluvit i nějakou spolupráci do budoucna.

Osmičky, říjen, jako intuitivní měsíc vám může přinést zajímavá a důležitá poznání,
pochopení, pohled na sebe, svůj život i svou budoucnost. Jako by všechno dostávalo jasnější obrysy a smysl. Samozřejmě že ne všechno bude takové, jaké se zdálo z dálky. Jestli horší či lepší, to není podstatné. Důležité je, že teď už jsou to jasné záležitosti. Protože teď zjistíte, kam a jak směřovat, a všechno tak půjde snáz.

Jste osmičky, tak se nemusíte obávat, že by vás energie čísla sedm obalamutily. Tato
kombinace spojuje neviditelné s viditelným, takže myšlenka se velice rychle promítá do reality. Budete se cítit jako badatelé, archeologové či vědci, kteří ze střípků a atomů skládají tajuplnou skládanku, která až ve svém celku ukáže, čím je a jaký má smysl.
7. října se soustřeďte čistě na sebe, dopřejte si klid a podívejte se důkladně na svůj život a kam spějete.

Naopak 16. října máte příležitost prožít krásný den se svými nejbližšími. Všechno do sebe začne skvěle zapadat a v životě zavládne nebývalá harmonie.

Devítky, vy se v říjnu máte příležitost dobrat úspěchu a získat tu pozici, o kterou jste již
dlouho usilovali. Ať už v zaměstnání nebo v mezilidských vztazích získáváte hodnotu v očích svých, ale i v očích ostatních. Postačí jen, když se aktivně angažujete tam, kde se toužíte prosadit. Je jedno, jestli chcete uplatnit svou zručnost, inteligenci nebo pohybový talent, motivační schopnosti nebo schopnost se rychle učit. Na co sáhnete, to vám půjde.
Nenechávejte si to pro sebe. Teď vás nikdo nebude obviňovat z vychloubání, ale budete skvělou inspirací pro ostatní.
Jestli řešíte svou finanční situaci, pak je tento měsíc ideální pro posun. Jestli zažádáte o zvýšení platu, nebo se podíváte na výnosy svých investic, energie jsou vám nakloněny a výsledek bude potěšující.

Vašim skvělým dnem by měl být 17. říjen, protože to je doslova den úspěchů.

8. a 26. října jsou zase dobré dny pro organizační záležitosti, úklid a zaměření se na materiální a finanční stránku vašeho života.

Pro Kartářky světla Táňa

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Víkendový horoskop od 10.5. Konjunkce Slunce s Uranem spustí průtrž překvapení

Konjunkce Slunce s Uranem nese překvapení všeho druhu. Kdo je připraven, není překvapen. Kyž si s sebou přibalíte powerbanku, hever, vykládací karty, či repelent, možná ...

11 znamení, že nás andělé chrání

Rádi věříme tomu, že nad námi kdosi bdí. Někteří hovoří o andělech strážných, jiní o duchovních průvodcích, nebo o spřízněných duších zemřelých blízkých. Lidé se ...

Jaká jste máma podle měsíčního znamení

Vztah s maminkou je jeden z nejdůležitějších a má vliv i na to, jaké vztahy si budeme utvářet ve svém budoucím životě. Máma nás učí ...

Partnerský horoskop: Vodnář. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje originální, nezávislý,  nekonfliktní, tolerantní ...

Jaké dary nese zítřejší novoluní pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Ve středu 8. května nastane novoluní ve znamení smyslného Býka, který si umí opatřit to, co od života žádá. Novoluní vám přinese čas, abyste nabrali ...

Jak vybrat perfektní datum pro svatbu? Zkuste si ho vypočítat!

Svatba je velký životní krok a je s ní spojena spousta plánování. Jedním z velmi důležitých úkolů je i výběr data, kdy si řeknete ano. To byste ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 6.5.-12.5.

Berani "Empatie je most, představivost jsou křídla a hravost  tancem duše. Tento týden bude plný příležitostí, Berani – které když správně využijete, mohou vás posunout ...

Karta týdne 6.5.-12.5. Rytíř pohárů umí pořádně rozbušit i srdce zdánlivě zchladlá

Rytíř pohárů nese náboj energie a síly. Umí rychle zatočit s potížemi. Může přinášet i zajímavou nabídku, ale hlavně věští změny v citové oblasti. Nese ...

Týdenní horoskop 6.5.-12.5. Jaká překvapení chystá magické novoluní v Býku

V pondělí 6. května přinese energii a zapálení do práce konjunkce Luny s Merkurem. Večer vejde Luna do znamení Býka a dopřeje vám klidný spánek ...

Partnerský horoskop: Kozoroh. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje disciplinovaný, důsledný, pracovitý a ...