Víkendový horoskop: Mars s Jupiterem v sextilu prosytí vzduch jiskrami

Konjunkce Slunce a Saturnu (4.2.) může nastavit sebekritické myšlení a sextil Marsu s Jupiterem rozmíšky. Naštěstí vyjde Merkur z retrográdu a ten podpoří komunikaci a tak si to bude možné i rozumně vyargumentovat.

 

Beran

Nenechte se vtáhnout do žádných intrik. Hrozí, že byste museli pendlovat mezi rozhádanými lidmi.  V sobotu můžete pro změnu díky svému osobnímu kouzlu objasnit někdejší nedorozumění. V neděli bude chtít někdo revanš za jeho dřívější vstřícnost.

 

Býk

Budete se líbit. Nejvíce v pátek. Luna v sextilu a Merkur, který vyšel z retrográdu budou přát nákupům i cestám. Měli byste jednou za čas přesunout povinnosti do roviny plánu B a oživit své vztahy nebo si vyrazit na rande.

 

Blíženci

V pátek mohou nastat pracovní zmatky. Zábava by vyšla lépe. Blízká osoba vám poskytne informace a zajímavé tipy na víkend.  Luna v sextilu nese úspěch v sobotu. Pár zajímavých nápadů může otevřít cestu penězům do vaší peněženky. Neděle bude chvílemi romantická.

 

Rak

Konec týdne bude přát zábavě, ale Luna v kvadratuře může nést spory o výdaje.  V sobotu si dejte záležet na svém vzhledu, můžete totiž potkat někoho, koho už jste dlouho neviděli. V neděli si dopřejte svůj pyžamový den a nebojte se zabojovat o svůj volný čas a o své pohodlí.

 

Lev

Pokud se cítíte být unaveni prací i různými spory, pokuste se na vše podívat jinak a promyslete si, co děláte špatně. Duchovní rozvoj se vyplatí podporovat. V sobotu si pod vlivem Luny přeberete, co chcete a co už nepotřebujete. V neděli vás mohou trochu štvát druzí lidé. Možná by bylo lepší si pustit nějakou pěknou hudbu.

 

Panna

Merkur vyjde z retrográdu a vás mohou zasypat nabídky všeho druhu. Snažte se nedělat unáhlené závěry podle řečí lidí. Někdo, kdo je mnohem mladší, než jste vy, vás může překvapit svojí moudrostí. V sobotu můžete natrefit na někoho, koho už jste neviděli dlouho. V neděli bude ideální čas na rodinu a domácí pořádky.

 

Váhy

V pátek vám Luna v kvadratuře může přinést lehkou únavu. Nebo že by za tím bylo to, že máte v hlavě spoustu věcí najednou a nevíte co dřív. V sobotu se vám vyplatí investovat do své krásy. V neděli mnozí pocítí díky Luně v kvadratuře nesouhlas s tím, co se děje kolem. Vnímejte svoji intuici.  Pár lidem nalejete sílu do žil.

 

Štír

Zamyslete se nad tím, jak zvýšit svůj talent a um. V sobotu se víc než o nákupy postarejte o své pohodlí. Jinak hrozí, že se naštvete, že vám nikdo nepomáhá. Spoléhejte hlavně na sebe a na svou sílu. V neděli máte možnost poznat nové přátele, získat zajímavé informace a stihnout úspěšné rande.

 

Střelec

Věci kolem lásky pro vás budou nejdůležitější. Vyjasníte si různé záležitosti a objasníte nějaké tajemství a to vám přinese dobrou náladu. V neděli si ale hlídejte každé slovo a vyhněte se diskuzím. Luna v trigonu vám radí odpočinout si od vaření i dalších povinností. Nicméně v lásce budete mít velký úspěch.

 

Kozoroh

Páteční dopoledne zvládnete ještě v pohodě, ale potom Luna přejde do kvadratury a vy se začnete vztekat. V sobotu pro vás budou nejdůležitější emoce, ale můžete se cítit osamoceně. Kvadratura může nést i smutky. Setkání s někým blízkým by vám mohlo spravit pošramocenou náladu. Nicméně zlepšit si ji můžete tak, že se budete zabývat svými věcmi a nebudete sloužit druhým. Dělejte to, co děláte rádi.

Vodnář

V pátek můžete mít přístup do důvěrných informací, nebo vám někdo vyzradí tajemství. Sobota bude tvůrčím dnem a večer přeje lásce. V neděli zatoužíte vyjít někam ven, nebo s rodinou do kina a přitom můžete náhodou potkat důležitého člověka, nebo někoho takového poznat.

Ryby

Páteční Luna v konjunkci bude přát práci a menšímu domácímu úklidu. V sobotu můžete objevit sympatickou známost a den bude mnohem jednodušší, než jste si mysleli. Nemusíte si s ničím dělat starosti.

Neděle před vámi otevře povedený a  radostný den. Neztrácejte však čas setkáním s lidmi, kteří vás oslabují. Nehoňte se, ještě byste si zlámali vaz. Raději si v klidu odpočiňte.

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Máte na zahradě jabloň? A znáte její kouzelnou moc?

Jabloň byla kdysi vnímána jako posvátný strom. Možná proto, že je považována za strom života, který se pojil s nesmrtelností,  i kosmický strom. V kořenech ...

Víkendový horoskop: Merkur s Venuší vás rozproudí

Páteční (19. dubna) konjunkce Merkuru s Venuší přikrášlí různá setkání a obvzvlášť randění a večer pomůže s odreagováním. Merkur v retrográdu možná připomene starší záležitosti ...

Co o vás vypovídá roční období, ve kterém jste se narodili?

Osobnost a charakter člověka ovlivňuje mnoho faktorů a zdá se, že k určitým vlastnostem může přispět i roční období, ve kterém jste se narodili. Nejen ...

Je váš vztah ten pravý?

Máte novou známost a všechno se zdá fajn, ale nevíte jistě, jestli je to ten pravý ve vašem životě. Přinášíme devět osvědčených způsobů, jak to ...

Andělský horoskop od 17. 4. do 16. 5.

Berani, projevuje o vás zájem člověk, který na první pohled není váš typ. Kozorozi, měli byste více naslouchat svým blízkým... Živel země BÝK – Vaším ...

Mezi nebem a zemí: Prstýnek s kamenem lásky

Kartářka Anička nám vypráví další ze svých příběhů. Tentokráte o tom, jak se jí spnil sen i předtucha. Dnes jsem si vzpomněla na takový hodně ...

Horoskop štěstí pro Býky (21. 4. – 21. 5.)

Prožijte opravdu zajímavé období. Vlivem sextilu Venuše s Plutem se vám bude dařit ve společnosti i v lásce. Je vhodná doba položit základní kameny pro ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 15.4.-21.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 15.4.-21.4. je Svět. Přináší nové šance

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Partnerský horoskop: Štír. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje tajemný, vášnivý, ctižádostivý, hrdý ...