Víkendový horoskop: Co nese úplněk v Raku?

Úplněk v Raku a konjunkce Slunce s Merkurem se postarají o auru tohoto víkendu, kdy se můžete cítit, jako na houpačce nálad. Vaše okolí bude také nevyzpytatelné. Postarejte se o to, ať vám nic nechybí, a udělejte si vlastní rituál na svoji pohodu.

Rak potřebuje mít rodinu v pořádku, krytá záda a bezpečné zázemí. City a vztahy si dělá sám a ke druhým se chová často formou zrcadlení. Pokud ho někdo zklame, či zradí, už ho k sobě nepustí. Pro své bezpečné zázemí a klidnou mysl se potřebuje cítit stabilně i materiálně a k tomu je potřebná nejenom píle, ale i štěstí. Zapalte zlatou svíci a kolem rozložte pár mincí. Myslete na to, co potřebujete pořídit a co vám udělá radost. Mince posypte zlatými třpytkami a svíci nechte dohořet v blízkosti vany, kde si připravíte lázeň do které dáte ty očarované mince a tři lžíce medu. Můžete přidat pár kapek růžového oleje.  Při koupeli myslete na to, že se na vás lepí dobrá nálada, radost, štěstí i peníze jako na med a pokud se chcete chránit proti zlým energiím, pak do vody přidejte i špetku soli.

 

Nerozcházejte se s partnerem. Neřešte staré křivdy. Úpněk v Raku někdy svádí k pitvání minulosti. Nálady mohou být divoké a pro ostřejší slůvko nemusí být daleko. To umění není. Raději vymyslete něco, co mu/jí udělá radost. Dobré jídlo, pěkný film v kině, divadlo, výlet? Největší kouzlo je říkat partnerovi jménem. Broučku, zlato, drahoušku, myšáku vynechte. Začne se cítit respektovaný a vy uvidíte, jak to změní váš vztah.

 

Beran

 

Páteční den může být díky vlivu Luny v kvadratuře neklidný. Pokud máte nějaké povinnosti, snažte se je rychle vyřešit. V sobotu vás může překvapit, jak rychle utekl den a nestihli jste udělat spoustu věcí. Úplněk v kvadratuře k vašemu znamení může přinést chaos. Nedělní Luna v trigonu slibuje zlepšení nálady, v rodině zavládne příjemná atmosféra.

 

Býk

 

Páteční Luna v trigonu vám nabídne více času na své radosti. Myslete i na své city. Sobotní Luna v trigonu vám nese štěstí. Odpočívejte, věnujte se koníčkům, nebo si jděte koupit něco pěkného na sebe. V neděli hlavně nespěchejte a uvařte si nějakou specialitu, kterou si vychutnáte s někým, koho máte rádi. Hlavně buďte spolu.

 

Blíženci

 

V pátek vás pohltí rodinné záležitosti a plánování. V sobotu se vám možná podaří vymanit se z vlivu lidí, kteří vám pouze berou čas a energii. Berte to jako lekci asertivity. Své vřelé city investujte tam, kde se vám to vrátí stejnou měrou. V neděli očekávejte štěstí v lásce. Pokud vás bude vábit umění, zajděte si někam na výstavu, či koncert.

 

Rak

 

V pátek půjdete s větší chutí mezi lidi, ale jejich podrážděnost vám sebere náladu. Vyhýbejte se konfliktům. Zejména s lidmi, které neznáte. Luna v konjunkci přeje lásce. Sobotní úplněk ve vašem znamení nese náladu na vtipkování a optimistický pohled na spoustu věcí. Na cestách buďte opatrní. V neděli budete mít tendenci dělat z komára velblouda. Snažte se trénovat svoji trpělivost.

 

Lev

 

Páteční aura dne přeje poznávání nových lidí a je nakloněna novým nápadům. V sobotu budete již od rána probírat finance. Úplněk vám přeje dobrou ruku při nákupech. Nedělní Luna v konjunkci zlepší vaši náladu, pokud si dopřejete dostatek odpočinku. Pak vám zbyde i síla na to, abyste uklidnili někoho ve vašem okolí, či mu pomohli a tím zvedli náladu nejenom jemu, ale i sobě.

 

Panna

 

V pátek budete rozhodní a plní nápadů. Můžete se dokonce shodnout i s lidmi, které jste předtím kritizovali. Sobotní úplněk v sextilu přeje projevům citů a dobré náladě. V neděli můžete uklidnit spory díky své dobré intuici.

 

Váhy

 

V pátek vás ovlivní emoce a možná i cizí zkušenosti. Nejdřív mějte na paměti sebe a potom teprve zbytek světa. A neponocujte. V sobotu sice budete vědět, po čem lidi touží, ale měli byste se raději vlivem úplňku v kvadratuře starat o sebe a své dobro. Nedělní Luna v sextilu vám nese dobrou náladu i štěstí v lásce.

 

Štír

 

Dobrou náladu a dostatek energie vám v pátek přinese Luna v trigonu. Najdete spoustu společných věcí, které budete moci probrat s přáteli. Budete studnice moudrosti. Sobotní úplněk v trigonu vás vyžene do víru zábavy, i když máte spoustu povinností. Usínat budete plni dojmů. Možná by stálo za to udělat si večer meduňkový čaj. Nedělní Luna v kvadratuře vás požene na procházku a třeba někomu dovolíte, aby vás trochu sváděl.

 

Střelec

 

Páteční pozvání by se vyplatilo přijmout, neboť nové známosti mohou být přínosem pro vaši další kariéru. Sobota slibuje spoustu překvapení. Luna v úplňku nese štěstí v lásce. V neděli vás samotné překvapí vaše nápady a Luna v trigonu podpoří nové dovednosti, či realizaci plánů.

 

Kozoroh

 

V pátek vás mohou vaši blízcí přesvědčovat k tomu, abyste je vzali na nákupy a také je zaplatili. Sobotní úplněk v opozici k vašemu znamení radí odpočívat a nedělat nic důležitého. V neděli na vás čeká úspěch v oblasti lásky. Vaši přátelé budou mít zájem o to, jak se vám daří.

 

Vodnář

 

V pátek zapomeňte na všechno, co není nezbytně nutné. Běžte se raději bavit. Možná se při té příležitosti dozvíte zajímavé věci. Sobota slibuje příjemný den. Děti a přátelé vám udělají radost. Protože je Luna v úplňku, možná se pustíte do nějakého rituálu. Nedělní Luna v opozici přeje dobrým nápadům, ale vyhýbejte se rozhodování. Štěstí můžete mít na cestách a při randění.

 

Ryby

 

Pátek slibuje příjemný den, neboť Luna v trigonu pomůže odstranit všechny překážky. V lásce vám bude přát štěstí. Sobotní úplněk v trigonu možná změní váš pohled na dosavadní starosti. Najdete si čas na své přátele a popovídáte si s nimi. Večer je vhodná doba pro meditaci. V neděli buďte opatrnější a moc se fyzicky nepřepínejte. Na noc si udělejte nějaký uklidňující rituál, či meditaci a budete spát jako mimino.

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Buďme jako Rocky a zabojujme

Dnešní příběh mě, dámy a pánové, inspiroval naší klientkou Alenkou. Alenka se, jako mnozí z nás, dostala do průšvihu. Nic se jí nedaří. Manžel ji opustil, ...

Karmická zátěž

Další příběh, o který bych se s vámi chtěla podělit, je příběh paní Julie. Když jsem jí poprvé uviděla, měla jsem pocit, že vidím svojí matku ...
kartářka Helen Stanku

Odkud se bere jasnozřivost

Jak se říká, jsou věci mezi nebem a zemí... Nedávno volala jedna moje dobrá kamarádka Lucia se svým trápením. Není rodilou Češkou a žije tady sama ...

O spánku a snech

Tělo, které nepije, nejí a nespí, zemře. Je to tak jednoduché či obtížné, podle toho jaké jsou životní podmínky a uvědomělost člověka, který dané tělo ...

Anděl strážný pana Matěje

Dnešní příběh je opět příběhem skutečným. Stal se zcela nedávno. Můj klient Matěj mi připravil skutečně velmi nádherný den s andělem a já jsem ráda, že ...

Barvy a jejich vliv na člověka

Dnes je už prokázanou pravdou, že barvy ovlivňují život i zdraví jedince. Používání barev v životě každého z nás pozitivně i negativně ovlivňuje jak naše ...

Proč jsou děti 21.století neposedné a jak to souvisí s čísly

Jak už bylo vypozorováno maminkami malých dětí, jsou noví zrozenci další generace, jednoduše řečeno, neposední. Proč a proto, těch je hned několik. Každá nová generace ...

Jak funguje čas a co je vlastně čas?

Ze školy známe, že čas je měřitelná jednotka. Správně. Jasně, výstižně pojmenovaná jednotka něčeho, co si „opět“ podmanil člověk ve snaze dát řád už danému, ...

Jak si splnit svá přání 8. října při magickém úplňku

Letošní rok byl v mnohém výjimečný. Byl to rok, kdy se změnilo vše, co mohlo. Mnozí jste se stěhovali, mnozí jste malovali a tapetovali, či jinak ...

Zbavte se problémů při podzimní rovnodennosti

Ať chceme nebo ne podzim se už hlásí o slovo a léto je nenávratně pryč. Listy se začínají vybarvovat a okouzlovat nás svými barvami a ...