Týdenní horoskop 26.2.-3.3. Merkur v Rybách slibuje příjemná setkávání

V pondělí 26. února odpoledne vejde Luna do znamení Vah, spolu v trigonu s Plutem vás navedou dopřát si nějakou drobnou radost za to, že jste zvládli ranní nechuť vrhnout se do nového pracovního týdne.

V úterý 27. února varuje kvadratura bojové planety Marsu s Jupiterem, který ještě rozdmýchá její zápal, abyste si chránili svoji energii a sílu, nenechali se unést emocemi ke zkratovitému jednání a vyhýbali se energetickým upírům. Vyplatí se soustředit na konkrétní drobné úkony, které vám neseberou tolik síly. Večer vám vše vynahradí příjemný trigon Luny s Marsem a Venuší.

Ve středu 28. února mohou konjunkce Slunce a Merkuru se Saturnem přinést pocit, že před sebou hrnete spoustu práce a povinností. Neházejte však flintu do žita, Slunce bude v konjunkci s Merkurem a ten dává ještě mnoho možností a nápadů, jak vše zvládnout.

Ve čtvrtek 29. února se s námi tento měsíc rozloučí po svém. Luna vcházející do znamení Štíra v kvadratuře s Plutem může nás hned ráno obdařit lenivou náladou. Nicméně sextil Merkuru s Jupiterem slibuje štěstí na peníze i nové kontakty. Hravě nahodí vaše mozkové závity a den bude završen s pocitem dobře vykonané práce. Za odměnu si můžete koupit něco pro sebe, nebo los.

V pátek 1. března vzbudí opozice Luny s Jupiterem a Uranem a kvadratura s Marsem a Venuší docela slušnou dávku rozladění, které může lehce přejít k hádce, na druhou stranu trigony Luny se Sluncem a Merkurem a sextil Slunce s Jupiterem vás ubezpečí, že i kdyby padaly trakaře, všechno zvládnete. Slunce je v Rybách, a to hřeje vždy nadějí.

V sobotu 2. března slibuje příjemnou náladu trigon Luny s Neptunem. Odpoledne vejde Luna do znamení Střelce a přiměje vás aktivně trávit čas na čerstvém vzduchu.

V neděli 3. března radí kvadratury Luny se Saturnem, Venuší a Uranem zvolnit tempo a nenechat se do ničeho tlačit. Když si dokážete udržet ten správný odstup, může být neděle příjemným dnem.

Hvězdy jsou ve znamení Ryb. Jejich silnou stránkou je víra v morální principy, kdy se k ostatním chovají ohleduplně a pozorně. Umí se přizpůsobit okolí, a přitom zůstat sami sebou. Pokud po něčem touží, jsou velmi cílevědomí.

Ryby, tento týden hvězdy přejí lásce a snadnému kontaktu s partnerem. Milostné vzplanutí vás může zasáhnout s nečekanou silou. Zadaní by se měli věnovat výhradně své polovičce, čekají je jen samé skvělé zážitky.

Berani, budete se s potěšením věnovat společenskému životu. Během týdne se rádi zúčastníte nějaké atraktivní akce.

Býci, únavu z přepracování je nutné kompenzovat účinnou relaxací. Pár chvil z každého pracovního dne by mělo patřit jenom vám.

Blíženci, partner vás může nutit, abyste se víc zapojili do rodinného života. Vy proti tomu v zásadě nic nemáte, jen vás unavuje nekonečné klábosení s babičkami nebo tchýní. Pro zachování klidu v rodině se ale jednou za čas musíte přemoci.

Raci, dodejte svým dětem a partnerovi sebevědomí. Ukažte jim, že v ně věříte a že jste na ně patřičně pyšní. Udělá to s nimi opravdové divy.

Lvi, i když celý týden o duševní práci nezavadíte, budete obdařeni vysokým intelektem. Máte chuť přijít všemu na kloub a přemýšlení vám dělá radost. Možná se dobrovolně pustíte i do samostudia.

Panny, mnozí z vás se budou cítit zranitelnější než jindy. Každou kritiku, ale i bezděčnou poznámku si vezmete k srdci. Měli byste proto dobře zvažovat, s čím se komu svěřujete. Někteří jedinci pro vás nemají dost empatie.

Váhy, celý týden budete pracovat s elánem a radostí. Máte předpoklady udělat více práce než obvykle. Možná za tím vším je duševní pohoda a klidné rodinné zázemí, jen si to nespojujete. Bylo by dobré si to uvědomit a být za to rádi.

Štíři, v lásce bude třeba opatrnosti. Žárlivost protějšku by vám mohla připravit horké chvilky. Nepokoušejte jeho trpělivost.

Střelci, některý váš známý se zachová dosti netaktně. Možná si ho dokonce škrtnete ze seznamu lidí, které chcete nadále vídat.

Kozorozi, v lásce se vám začne více dařit. Zatím ve vašem vztahu přetrvávala spíše nejistota a úvahy, zda je všechno v úplném pořádku. Navrch měl tedy rozum, teď se ale opět začíná přidávat i tolik potřebná vášeň.

Vodnáři, bude záležet jenom na vás, zda si vyšetříte dostatek volného času. Nikdo nad vámi nedrží bič, tak na sebe buďte hodní.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

kartářka Helen Stanku

Odkud se bere jasnozřivost

Jak se říká, jsou věci mezi nebem a zemí... Nedávno volala jedna moje dobrá kamarádka Lucia se svým trápením. Není rodilou Češkou a žije tady sama ...

O spánku a snech

Tělo, které nepije, nejí a nespí, zemře. Je to tak jednoduché či obtížné, podle toho jaké jsou životní podmínky a uvědomělost člověka, který dané tělo ...

Anděl strážný pana Matěje

Dnešní příběh je opět příběhem skutečným. Stal se zcela nedávno. Můj klient Matěj mi připravil skutečně velmi nádherný den s andělem a já jsem ráda, že ...

Barvy a jejich vliv na člověka

Dnes je už prokázanou pravdou, že barvy ovlivňují život i zdraví jedince. Používání barev v životě každého z nás pozitivně i negativně ovlivňuje jak naše ...

Proč jsou děti 21.století neposedné a jak to souvisí s čísly

Jak už bylo vypozorováno maminkami malých dětí, jsou noví zrozenci další generace, jednoduše řečeno, neposední. Proč a proto, těch je hned několik. Každá nová generace ...

Jak funguje čas a co je vlastně čas?

Ze školy známe, že čas je měřitelná jednotka. Správně. Jasně, výstižně pojmenovaná jednotka něčeho, co si „opět“ podmanil člověk ve snaze dát řád už danému, ...

Jak si splnit svá přání 8. října při magickém úplňku

Letošní rok byl v mnohém výjimečný. Byl to rok, kdy se změnilo vše, co mohlo. Mnozí jste se stěhovali, mnozí jste malovali a tapetovali, či jinak ...

Zbavte se problémů při podzimní rovnodennosti

Ať chceme nebo ne podzim se už hlásí o slovo a léto je nenávratně pryč. Listy se začínají vybarvovat a okouzlovat nás svými barvami a ...
kartářka Helen Stanku

Co je to aura?

Aura je jisté energetické pole obklopující, nejenom všechny živé bytosti. Nejenom lidi a zvířata, ale také rostliny. Jistou aurou jsou obklopeny i předměty. V auře ...

Najděte odvahu a svěřte se

Příběh, který vám budu vyprávět, je ze života… Jednoho slunného dne zazvonil telefon a na druhém konci se ozval docela zoufalý ženský hlas paní Markéty, ...