Týdenní horoskop 13.12.-19.12. Co nese úplněk v Blížencích?

Střelci, tento týden se opět ukáže, že díky schopnosti strategického plánování dokážete zvládnout i to, co je pro ostatní překážka. Ryby, tento týden bude hodně důležitý váš nadhled. Jisté situace by vás jindy dovedly k šílenství, ale tentokrát máte šanci to zvládnout v klidu. Lvi, zřejmě jste někoho zaujali svými pracovními výkony, protože se před vámi objeví zajímavá nabídka. Je to nová příležitost…

Jupiter se Vodnáři přeje nákupům, výjezdům, nečekaným návštěvám a plynulé komunikaci s druhými lidmi. Pokud máte, co k řešení s rodinou, nastal ideální čas.

Vyplatí se také ukázat své dovednosti. Saturn ve Vodnáři doporučuje rozesílat různé nabídky okolo práce. Můžete také inzerovat, prodávat. Na co vám je oblečení, které už nenosíte a které se válí ve skříních.

Neptun v Rybách nese štěstí v lásce a dobrou ruku na investice a nákupy. Vyplatí se vydat na lov hvězdných dárků. Je to dobrý čas na velké nákupy a různé slevy.

Pluto v Kozorohu slibuje, že předvánoční setkávání, dárky a různá překvapení budou výjimečná a dodají hodně radosti vašim blízkým. Pamatujte si, že nejvíce hodnotné není to, co je nejdražší, ale to, co je darované a udělané od srdce.

Pondělí 13.12.

Mars ve znamení Střelce a přináší celkovou změnu energií. Ucítíte úlevu a najdete řešení mnoha problémů, se kterými jste se trápili poslední týdny. Je to dobrý čas na různé oslavy, rande a cesty.  Energicky popožene do všech nedodělaných věcí.  Merkur v Kozorohu pomůže soustředit se na dobrou organizaci a na výsledky.

 

Úterý 14.12.

Luna v Býku podpoří obchodní jednání a větší klid doma i v práci.

 

Středa 15.12.

Díky kvadratuře Luny se Saturnem a konjunkci s Uranem se vůbec nebude chtít vylézt z postele.

 

Čtvrtek 16.12.

Trigony Luny s Plutem a Venuší nesou dobré nápady na dárečky i těm, kteří se ještě rozhodují, co koupit. Nejhodnotnější dárky však jsou ty od srdce.

 

Pátek 17.12.

Opozice Luny s Marsem muže být trochu únavná. Opatrně na možné nastydnutí

 

Sobota 18.12.

Ideální den pro předsváteční úklid a nákupy.

 

Úplněk vstoupí v neděli 19.12. do znamení Blíženců

Luna v úplňku obrátí pozornost k záležitostem uvnitř vás a vašeho srdce. Možná si budete chtít pořešit a minimálně zpracovat něco, co vám už delší dobu bralo klid. Mohou to být nedorozumění, mohou to být nedotažené plány a sny a možná se vám ozve někdo, koho už byste nečekali. Venuše v retrográdu tomu dost napomůže. A také muže působit zmatek v tom, co si myslet o někom milém ve svém okolí. Mohou se vetřít pochybnosti a strachy ze starých vzorců.

Úplněk (jeho vliv můžeme vnímat již 3 dny před a 3 dny po) pomůže všem, kteří se chystají na cestu a mají potřebu honem rychle vše zařídit. Vyplatí se spolupracovat s druhými lidmi a hledat těžko dostupné informace.

 

Úplňky obvykle nepřeji klidu a rozvážným rozhodnutím. Spíše vedou k výbuchům emocí, a to od hněvu, přes vášeň, až k bujarému slavená.

 

Nedělní úplněk ve znamení vzdušných Blíženců však bude uklidňující – umožní najít čas pro sebe a své emoce. Bude hnát odvádět pozornost k domovu, blízkým, odpočinku, či vycházkám na dlouhou procházku.

Normálně byste si v období blížících se svátku nenašli ani kousek času pro sebe. O úplňku to ale může být všechno jinak. Úplněk připomene že se vyplatí věnovat se sobě. Tento den můžete pocítit bolesti rukou, paží a ramen. Pokud se u vás tyto obtíže vyskytnou, zkuste si je namazat arnikovým olejem, který má zklidňující a uvolňující vlastnosti.

 

 

Co můžete dělat??

Sami se rozhodněte, jak chcete trávit svátky. S rodinou, s přáteli anebo jinak, či sami? Klidně to tak může být klidně to může být tak, jak si přejete.

Zamyslete se nad tím, jak vás vidí okolí a jak vy vnímáte druhé.  Umíte vůbec odpočívat? Umíte si dopřát výjimečné zážitky i malé radosti každý den? Umíte se uvolnit?

 

Zdřímněte si, dopřejte si bylinkovou koupel anebo domácí filmový dýchánek. To vám dovolí docenit každodenní radosti které nejsou nutné, ale které konejší.

 

 

Co čeká jednotlivá znamení ve druhé polovině prosince?

Hvězdy jsou stále ve znamení Střelců, kteří patří k nejhrdějšímu znamení. Svoji hrdost jsou ochotni chránit za každou cenu, a to i za cenu materiálních ztrát. Nejvíce si v partnerském soužití rozumí s Blíženci, Berany a Kozorohy.

Střelci, tento týden se opět ukáže, že díky schopnosti strategického plánování dokážete zvládnout i to, co je pro ostatní překážka.

Kozorozi, týden byste měli prožít v pomalejším tempu. Nikam nespěchejte a nic nelámejte přes koleno. Je dobré si odpočinout při oblíbených zájmových aktivitách.

Vodnáři, budete se muset dost ovládat, abyste tyto dny přežili bez stresu a v klidu. Pokud zvládnete pracovní povinnosti bez ztráty květinky, vše si vynahradíte po boku vašich nejbližších.

Ryby, tento týden bude hodně důležitý váš nadhled. Jisté situace by vás jindy dovedly k šílenství, ale tentokrát máte šanci to zvládnout v klidu.

Berani, zamrzí vás, že partner myšlenkami bloudí někde jinde a vy ho vůbec nezajímáte. Není to tak docela pravda. Musíte se ale zatím držet zpět a na protějšek tolik nenaléhat. Brzy zjistíte, co se doopravdy děje, tak ještě chvilku vydržte.

Býci, dobrou náladu vám přinese setkání s přáteli. Pokud tedy máte možnost vyrazte ven a pobavte se. Uvidíte, že přijdete na veselejší myšlenky ohledně budoucnosti.

Blíženci, budete se muset zamyslet nad tím, jak si zajistit větší příjem peněz. Zajímejte se o to, kudy by se měla vaše cesta ubírat. Bude to jednodušší, než si myslíte.

Raci, týden by měl být naplněn pohodou a klidem. Dobře vám bude ve společnosti svého nového objevu nebo po boku vaší rodiny. V milostné sféře budete spokojeni.

Lvi, zřejmě jste někoho zaujali svými pracovními výkony, protože se před vámi objeví zajímavá nabídka. Je to nová příležitost.

Panny, dopadne na vás splín, co se týká milostných záležitostí. Nejraději byste od všeho utekli a nic neřešili. To ale není řešení. Nechte si vše projít hlavou, než se k něčemu rozhodnete.

Váhy, nervy z únavy pracují a vy býváte častěji poněkud přetažení. Rodina má ale pochopení a budou o vás pečovat bez řečí.

Štíři, opusťte snahu pořád ve vztahu něco rozebírat a věnujte se příjemnějším aktivitám s vaším partnerem. Máte jistě resty v milostné oblasti za poslední dny a měli byste to urychleně napravit. Uvidíte, že to mezi vámi mnohé vyřeší i beze slov.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Víkendový horoskop od 29.3. Merkur v Beranu se nebojí a jde na věc zpříma

Na Velikonoce se nudit nebudete. Luna ve Střelci vyladí k flirtování, škádlení a žertům, avšak Merkur v Beranu si servítky brát nebude. Někdy je konfrontace ...

Velikonoce šestkrát jinak. Jak se slaví svátky jara ve světě

Věděli jste, že v Norsku nesmí na Velikonoce chybět správná detektivka, ve Spojených státech se pořádá hon na vejce a ve Španělsku se i bubnuje? ...

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...