Týdenní horoskop 12.9.-18.9. Uleví až Luna v Býku

Na city bude mít vliv retrográdní Jupiter ve znamení Berana a vy budete nuceni poněkud improvizovat. Věřte své intuici, nezklame vás a úspěch neminete. O víkendu můžete chystat různé oslavy.

 

Retrográdní Saturn ve Vodnáři radí opatrně na diety, aby vám nechyběla energie. Saturn ve Vodnáři nemá rád extrémní výkyvy a přeje udržení rovnováhy i v dietách.

 

V pondělí 12. 9. sextily Luny s Marsem a Saturnem pomohou efektivně využít váš celkový potenciál. Ideálně se vám bude dařit nejenom v práci, ale i ve škole.

 

V úterý 13.9. vejde Luna do znamení Býka a pomůže nastolit větší klid ve finanční oblasti a kontrolu nad svými výdaji.

 

Na středu 14. 9. Slunce v Panně a Luna v Býku radí navolit klid a odstup od starostí. To je ten nejlepší plán dne.

 

Čtvrteční 15.9. konjunkce Luny s Uranem může přinést náhlý nápad na vyřešení nějakého dlouhodobého problému. Příznivé spojení trigonu Luny se Sluncem a s Plutem a sextil s Neptunem věští možnou příjemnou souhru náhod v práci. Samotné vás překvapí vaše dobré nápady. Večer vejde Luna do znamení Blíženců a přinese touhu dozvědět se něco nového.

 

Páteční (16. 9.) kvadratura Venuše s Marsem radí nemít přílišná očekávání. Různé složitější rozhovory by nemusely nabrat správný směr. Každopádně se připravte na zajímavé příhody a možné románky. Čeká vás aktivní víkend. Venuše v Panně bude přát navazování vážných známostí.

 

Sobotní opozice Slunce s Neptunem (17.9.) varuje před různými chybami a omyly. Buďte opatrní a snažte se v klidu řešit složitější záležitosti a rozhovory. Víkend bude o výjimečně silných emocích a vzrušujících zážitcích.

 

V neděli 18.9. vejde Luna do znamení Raka a připomene, co znamená blízkost, podpora a pomoc, jakou vám mohou dát členové vaší rodiny a vaši přátelé. Tyto energie nemohou nikdy plynout pouze jedním směrem, abyste něco obdrželi, musíte také něco dát.

 

Hvězdy jsou ve znamení Panny, kterému vládne Merkur. Díky němu bývají v partnerském životě stabilní a spolehlivé. Ideálním partnerem je Kozoroh, Střelec, Blíženec a Vodnář.

Panny, mezi vámi a někým z vašeho okolí se rozvíjí silné pouto. Je čas začít jedna a nahlas říct, co k dotyčnému cítíte. Možná máte před sebou budoucího partnera.

 

Váhy, zbytečně nezveličujte drby, které se dozvíte ve vašem okolí. Jsou to malicherné a nicotné problémy ostatních.

Štíři, v přítomnosti jisté osoby vám bude dobře. Je to někdo, kdo má pro vás velké pochopení a téměř vždy je připraven vám poskytnout rameno, na kterém se můžete vyplakat. Umíte to ocenit?

 

Střelci, vaše snahy vyjasnit si spory s někým blízkým vyjdou naprázdno. Musíte si počkat na vhodnější chvíli k rozhovorům.

 

Kozorozi, může se vám lehce stát, že uděláte velkou chybu i přesto, že si budete dávat pozor. Pokud k tomu dojde, přiznejte to.

 

Vodnáři, v milostných záležitostech a vztazích byste se měli začít chovat velkoryseji. Stále se pitvat v maličkostech a malichernostech není dobré pro nikoho. Jakmile věci uvidíte z jiného úhlu, dost se vám uleví.

 

Ryby, vrátila se vám motivace k práci. Máte chuť začít zajímavý projekt či úkol. Nic by vás nemělo vykolejit, takže se snažte nastavené tempo udržet.

 

Berani, vyplatí se vám, pokud se budete ve svém volném čase věnovat nějakému studiu. Je dobře, že se snažíte rozšířit si vzdělání.

 

Býci, materiální zabezpečení je pro vás ve vztahu velmi důležité. Potřebujete vědět, že váš partner i vy se dokážete společnými silami postarat o své potomky i o váš domov.

 

Blíženci, to, že všechno v uplynulých dnech klapalo, je fajn. Ale tento týden se situace může totálně změnit. Jste jen krůček od většího pochybení, které by se vám šeredně vymstilo. Jednejte proto s rozvahou.

 

Raci, máte svou hlavu a svůj rozum, takže na nějaké rady ostatních příbuzných vůbec nebudete reflektovat. Dáte jim to také najevo.

 

Lvi, překypujete energií a máte opravdu dostatek sil, abyste zvládli vše, co je potřeba. Nebojte se nových podnětů a kroků. Mohou vám v mnoha případech velmi usnadnit život.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...

Karta týdne 22.4.-28.4. je Sedmička mečů. Pochopíte, co je to štěstí

Váhy čekají složité debaty. Vodnáři si budou z nepřátel rekrutovat přátele. Střelci zabojují se svou vášní… Mečová sedmička věští různá protivenství, která nakonec, dříve, či ...