Jupiter vstoupil do znamení Býka. Jaké možnožnosti vám otevírá?

16. května vejde Jupiter do znamení Býka a zůstane tam po celý rok. Jupiter v Býku bývá žoviální a v dobré náladě, ale přesto si své hlídá. Možná si oddechnete od věčných únavných obav. Schyluje se k velké změně ve vaší finanční sféře a v péči o domov. Jupiter v Býku umí být štědrý a dobročinný, v žádném případě však nebude rozhazovačný. Můžete více dbát o přírodu a přitom tolik nebudete druhým svou angažovaností otravovat život.

Jupiter je planeta podporující klid a duchovní rozvoj a pomůže úspěšně pracovat na tom, co zemské znamení Býka symbolizuje, tedy materiální svět. Určitě se někomu blýská na lepší časy. Jupiter v Býku hasí zbytečné konflikty a raději se soustřeďuje na lepší hospodaření.

Život si budete chtít užívat plnými doušky a využít své materiální výdobytky, na stranu druhou se najdou tací, kteří budou slepí a nevšímaví k tomu, co může život nabídnout.

Budete se snažit dělit se svými blízkými o to co máte, někdy vás však mohou přepadnout pochybnosti, kdy se přistihnete při myšlenkách, zda příliš neplýtváte, a jestli by vynaložené prostředky nešly využít lépe.

Budete se snažit hromadit své statky a u druhých vám může být trnem v oku určitá nehospodárnost.

Vaše heslo bude důvěřuj, ale prověřuj. Možná nebudete chtít věřit krásným slibům a tomu, na co si nedokážete sáhnout.

Berani, udělejte si pořádek ve svých finančních záležitostech a překontrolujte, veškeré notářské záležitosti. Abyste mohli být v klidu v abstraktním světě, potřebujete mít vše podpořené i materiálně.

Býci, Jupiter vás podpoří a možná by stálo zato udělat i něco jinak než jste dělali doposud a nebát se lehce zariskovat.

Blíženci, doposud to bylo jen spousta krásných plánů, ale nebyla síla je realizovat. Nyní k tomu získáte ten patřičný drive. V květnu 2024 vejde Jupiter do vašeho znamení a než se to stane, udělejte pořádnou přípravu, protože jak zasejete, tak potom sklidíte.

Raci, seznámíte se s hodně zajímavými lidmi a možná konečně poznáte, jak chutná velká láska. Naučíte se s lidmi zacházet tak, jak si zaslouží. Nenecháte se nikým otravovat, zneužívat ani manipulovat.

Lvi, nebudete vědět, kde vám hlava stojí a k tomu všemu můžete i nečekaně povýšit. Vy sami se však vyhnete povýšeneckému chování a dokážete se dělit o své štěstí i o city.

Panny, budete se chtít naučit něco nového a také si vytvořit více osobního prostoru, což však neznamená, že byste nebyli společenští. Abyste mohli pomoci druhým lidem, naučíte se nejdříve pomáhat sami sobě a odkryjete své skrývané, třeba i magické schopnosti.

Váhy, budete více věrní svým cílům, partnerstvím a všemu co dává vašemu životu opravdový smysl. Možná si posvítíte na své vlastní špinavé prádlo. Sebereflexe je však vždy velmi očistná. Jupiter se zatím bude starat o vaše peníze a pomůže vám zalátat díry v rozpočtu. Někomu mohou přijít i nečekaně velké příjmy.

Štíři, budete se snažit přetvářet zlo v dobro a využijete všech svých schopností a možná ve snaze něco získat nenecháte kámen na kameni. Postavíte se čelem ke schopnosti dostat druhé tam, kde je chcete mít, a nesklouznete na cestu využití své skryté síly. Lidé vás totiž budou mít rádi takové, jací jste. Získáte hodně nových přátel a obklopí vás láska. Proč byste potom v sobě probouzeli divokého draka?

Střelci, naroste ve vás pocit, že život je neustálým procesem rozvoje a směřuje k vašemu nejvyššímu blahu. Ještě přijít na to, jakou roli v tom hrajete vy. Naučíte se vytvářet pozitivní energii, aniž byste vklouzli do domýšlivosti a samolibosti. Jedině tehdy vám totiž bude dobře. V práci tak vylepšíte své vztahy a urovnáte případné výbušné situace.

Kozorozi, začnete nacházet způsob, jak plnit své povinnosti tak, aniž by pro vás byly dřinou. Přichází zajímavá lekce, v níž poznáte, jak se platí za určitou životní úroveň. Duchovní víra je sice fajn, ale také máte své praktické potřeby a proto nakonec skloubíte jedno i druhé. Nejdůležitější však pro vás bude láska a Jupiter v trigonu podpoří vaše žhavé city. Milujete a probudíte ve svých vztazích i obrovskou fyzickou vášeň.

Vodnáři, přejdete z abstraktní do materiální roviny a vaše štěstí bude spočívat v budování domova, či jeho zvelebování. Zatoužíte postarat se o komfortnější bydlení, krásnější romantickou zahradu a vychutnat si harmonii okolo sebe i svých blízkých. Budete se snažit, aby měl ve vašem domě každý svůj vlastní krásný a klidný prostor. Vaše mysl se při tom bude ukotvovat v objevování nových obzorů víry a tak budete přemýšlet o univerzální inteligenci. Jak asi v reálu vypadá?

Ryby, budete mít možnost zbavit se sklonu oceňovat oduševnělost druhých lidí až v nereálných obrysech. Naštěstí Jupiter v sextilu podpoří váš rozvoj a intelekt, který pak bude pracovat na plné obrátky. Budete mít chuť učit se další nové věci. Velkou radost vám dá cestování. Ve svých vztazích budete odrážet své láskyplné srdce a naučíte se nepadat do zavádějícího sebeklamu. K druhým budete mít i nadále úctu, ale zbytečně důvěřiví již tolik nebudete. Dante by řekl, že se zbavíte svých démonů i andělů. Nebo se o to alespoň pokusíte.

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Barvy a jejich vliv na člověka

Dnes je už prokázanou pravdou, že barvy ovlivňují život i zdraví jedince. Používání barev v životě každého z nás pozitivně i negativně ovlivňuje jak naše ...

Proč jsou děti 21.století neposedné a jak to souvisí s čísly

Jak už bylo vypozorováno maminkami malých dětí, jsou noví zrozenci další generace, jednoduše řečeno, neposední. Proč a proto, těch je hned několik. Každá nová generace ...

Jak funguje čas a co je vlastně čas?

Ze školy známe, že čas je měřitelná jednotka. Správně. Jasně, výstižně pojmenovaná jednotka něčeho, co si „opět“ podmanil člověk ve snaze dát řád už danému, ...

Jak si splnit svá přání 8. října při magickém úplňku

Letošní rok byl v mnohém výjimečný. Byl to rok, kdy se změnilo vše, co mohlo. Mnozí jste se stěhovali, mnozí jste malovali a tapetovali, či jinak ...

Zbavte se problémů při podzimní rovnodennosti

Ať chceme nebo ne podzim se už hlásí o slovo a léto je nenávratně pryč. Listy se začínají vybarvovat a okouzlovat nás svými barvami a ...
kartářka Helen Stanku

Co je to aura?

Aura je jisté energetické pole obklopující, nejenom všechny živé bytosti. Nejenom lidi a zvířata, ale také rostliny. Jistou aurou jsou obklopeny i předměty. V auře ...

Najděte odvahu a svěřte se

Příběh, který vám budu vyprávět, je ze života… Jednoho slunného dne zazvonil telefon a na druhém konci se ozval docela zoufalý ženský hlas paní Markéty, ...
kartářky-věštění

Jak a na co se ptát karet

I vy rádi vyslechnete rady kartářky a pro své starosti čas od času využijete možnosti výkladu karet? A výklad karet od dobré kartářky chcete pro ...

Jaké bylo moje první setkání s kartářkou a výkladem karet

Příběh, se kterým se vám svěřím, je můj osobní a opravdu je tomu hodně dávno, kdy se přihodil. Je možné, když to bude číst mladší ...
kartářka Katka

Když věříš, tak to přijde

Výklady z karet se zabývám hezkou řádku let.  Jednou mi zavolala na výklad karet po telefonu paní Ivona (40) a chtěla vědět,  kdy s manželem otěhotní, ...