Víkendový horoskop: Na co zadělá sněžný úplněk v Panně?

Poslední úplněk tohoto astrologického roku v sobotu 24. února přinese příležitost udělat si pořádek v citové oblasti a srovnání si priorit. V únoru bývalo zpravidla vše pokryto sněhem a tak se mu říkalo sněžný.

Můžete se odklonit od starých vzorců myšlení a postupů. Přehodnotíte příliš vysoké nároky, které kladete na sebe i druhé.
Někdy přináší stres kritika ze strany druhých, či strach z toho, jestli jste dost dobří a obavy, abyste náhodou někde něco nepřehlédli. Když se dokážete tohoto oprostit, pocítíte velkou úlevu.
Také nezapomínejte na duševní hygienu, zvolněte tempo a těšte se z malých drobných radostí a hlavně pečujte o dobré vztahy se svým okolím.
Venuše v kvadratuře Jupiteru navádí, abyste se rozšoupli zejména po finanční stránce. Pokud budete do něčeho investovat a sázet pouze na vlastní štěstí, bylo by dobré mít na paměti, že tato kvadratura přínosná není a zaslepeni výhodným ziskem nemusíte prohlédnout ty horší stránky věci.

Beran

V pátek můžete s přáteli probrat různé věci a postřehy, Luna v trigonu pomůže v citových záležitostech. Sobotní úplněk radí vyhnout se spěchu. V neděli především odpočívejte a nezabývejte se malichernostmi.

Býk

Páteční Luna v kvadratuře doporučuje nasadit asertivní přístup. Sobotní úplněk slibuje vhodný čas pro procházky v přírodě, či pobyt na zahradě. V neděli si odpočiňte od domácích povinností a relaxujte.

Blíženci

Páteční Luna v sextilu nakopne váš společenský život. Postarejte se, abyste měli nabitý telefon a kávu po ruce. Případně si zajděte na něco dobrého. Od někoho si můžete vyslechnout příjemný kompliment. Sobotní úplněk radí věnovat se více věcem kolem vašeho domova a dělat si radost drobnostmi. V neděli se vás bude někdo snažit dostat na svoji stranu.

Rak

Páteční Merkur v trigonu přeje zajímavým setkáním a lásce. Možná by stálo zato zakopat starou válečnou sekeru. Sobotní úplněk v sextilu podpoří vše, z čeho máte radost. Dařit se vám bude teak v citové oblasti. V neděli se vám nebude do ničeho chtít, hvězdy radí hlídat si důsledně všechny své osobní věci.

Lev

Páteční Luna v konjunkci pomůže s organizací různých věcí. V sobotu budete mít štěstí v lásce. Pokud se zrovna nechystáte na rande, bude se vám dařit nově uspořádat třeba i nábytek ve svém bytě. Neděle přeje kvalitnímu odpočinku.

Panna

Páteční Merkur v opozici vnese úspěch do vašeho konání. Pouze by bylo dobré neřešit zbytečnosti. Sobotní úplněk v konjunkci nastartuje společenský život. Můžete potkat přátele, případně u vás zazvoní návštěva. Neděle bude skvělým dnem pro získání něčeho, co jste považovali za ztracené.

Váhy

Páteční Luna v sextilu naladí vaši duši více romanticky, nicméně single Váhy mohou být trochu ostýchavé v milostných záležitostech. Sobotní úplněk přeje dobrému rozhodování ve věcech zdraví. V neděli se vám dostane uznání.

Štír

Páteční Merkur v trigonu přinese klid a náladu věnovat se vlastním myšlenkám, záležitosti druhých půjdou chvilku stranou. V práci vás čeká úspěch. Sobotní úplněk posílí vaše vztahy. Nedělní Luna v sextilu přeje aktivnímu odpočinku, procházkám a věcem, které si vyžadují spalování kalorií.

Střelec

Páteční Luna v trigonu přeje setkávání s přáteli a vydařeným kulturním akcím. Sobotní úplněk v kvadratuře radí odpočívat a všechno, co může počkat, odsunout na jindy. V neděli se mohou různé věci měnit a zpožďovat, ale nakonec všechno zvládnete. Luna v kvadratuře radí starat se o svoji fyzičku.

Kozoroh

Páteční Luna v sextilu vám pomůže získat to, po čem toužíte. Sobotní úplněk v trigonu přeje odhalování zajímavých věcí a nečekaným setkáním. Nedělní Luna v trigonu přinese štěstí v lásce. Bude dobré nesedět doma.

Vodnář

Páteční Luna v opozici radí zachovat si chladnou hlavu. Věci vám půjdou od ruky, když se nenecháte nikým a ničím rozptylovat. Zachovejte si hlavně zdravý úsudek. Sobotní úplněk nemá rád příliš velký spěch, bylo by dobré naplánovat si něco pohodového. Neděle je skvělý den pro péči o své tělo a fyzičku.

Ryby

Páteční Merkur v konjunkci zvýší vaše nároky vůči sobě a vaše ambice mohou být úspěšně naplněny. Sobotní úplněk v opozici vám přivede do cesty nové lidi. Může se vám ozvat i někdo z minulosti, Neptun v konjunkci však radí dívat se spíše dopředu. Podporuje skutečnou lásku. V neděli bude dobré spíše odpočívat. Luna v opozici radí neřešit, co od vás očekávají druzí, ale spíše to, po čem toužíte vy sami.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...