Víkendový horoskop: Na co zadělá sněžný úplněk v Panně?

Poslední úplněk tohoto astrologického roku v sobotu 24. února přinese příležitost udělat si pořádek v citové oblasti a srovnání si priorit. V únoru bývalo zpravidla vše pokryto sněhem a tak se mu říkalo sněžný.

Můžete se odklonit od starých vzorců myšlení a postupů. Přehodnotíte příliš vysoké nároky, které kladete na sebe i druhé.
Někdy přináší stres kritika ze strany druhých, či strach z toho, jestli jste dost dobří a obavy, abyste náhodou někde něco nepřehlédli. Když se dokážete tohoto oprostit, pocítíte velkou úlevu.
Také nezapomínejte na duševní hygienu, zvolněte tempo a těšte se z malých drobných radostí a hlavně pečujte o dobré vztahy se svým okolím.
Venuše v kvadratuře Jupiteru navádí, abyste se rozšoupli zejména po finanční stránce. Pokud budete do něčeho investovat a sázet pouze na vlastní štěstí, bylo by dobré mít na paměti, že tato kvadratura přínosná není a zaslepeni výhodným ziskem nemusíte prohlédnout ty horší stránky věci.

Beran

V pátek můžete s přáteli probrat různé věci a postřehy, Luna v trigonu pomůže v citových záležitostech. Sobotní úplněk radí vyhnout se spěchu. V neděli především odpočívejte a nezabývejte se malichernostmi.

Býk

Páteční Luna v kvadratuře doporučuje nasadit asertivní přístup. Sobotní úplněk slibuje vhodný čas pro procházky v přírodě, či pobyt na zahradě. V neděli si odpočiňte od domácích povinností a relaxujte.

Blíženci

Páteční Luna v sextilu nakopne váš společenský život. Postarejte se, abyste měli nabitý telefon a kávu po ruce. Případně si zajděte na něco dobrého. Od někoho si můžete vyslechnout příjemný kompliment. Sobotní úplněk radí věnovat se více věcem kolem vašeho domova a dělat si radost drobnostmi. V neděli se vás bude někdo snažit dostat na svoji stranu.

Rak

Páteční Merkur v trigonu přeje zajímavým setkáním a lásce. Možná by stálo zato zakopat starou válečnou sekeru. Sobotní úplněk v sextilu podpoří vše, z čeho máte radost. Dařit se vám bude teak v citové oblasti. V neděli se vám nebude do ničeho chtít, hvězdy radí hlídat si důsledně všechny své osobní věci.

Lev

Páteční Luna v konjunkci pomůže s organizací různých věcí. V sobotu budete mít štěstí v lásce. Pokud se zrovna nechystáte na rande, bude se vám dařit nově uspořádat třeba i nábytek ve svém bytě. Neděle přeje kvalitnímu odpočinku.

Panna

Páteční Merkur v opozici vnese úspěch do vašeho konání. Pouze by bylo dobré neřešit zbytečnosti. Sobotní úplněk v konjunkci nastartuje společenský život. Můžete potkat přátele, případně u vás zazvoní návštěva. Neděle bude skvělým dnem pro získání něčeho, co jste považovali za ztracené.

Váhy

Páteční Luna v sextilu naladí vaši duši více romanticky, nicméně single Váhy mohou být trochu ostýchavé v milostných záležitostech. Sobotní úplněk přeje dobrému rozhodování ve věcech zdraví. V neděli se vám dostane uznání.

Štír

Páteční Merkur v trigonu přinese klid a náladu věnovat se vlastním myšlenkám, záležitosti druhých půjdou chvilku stranou. V práci vás čeká úspěch. Sobotní úplněk posílí vaše vztahy. Nedělní Luna v sextilu přeje aktivnímu odpočinku, procházkám a věcem, které si vyžadují spalování kalorií.

Střelec

Páteční Luna v trigonu přeje setkávání s přáteli a vydařeným kulturním akcím. Sobotní úplněk v kvadratuře radí odpočívat a všechno, co může počkat, odsunout na jindy. V neděli se mohou různé věci měnit a zpožďovat, ale nakonec všechno zvládnete. Luna v kvadratuře radí starat se o svoji fyzičku.

Kozoroh

Páteční Luna v sextilu vám pomůže získat to, po čem toužíte. Sobotní úplněk v trigonu přeje odhalování zajímavých věcí a nečekaným setkáním. Nedělní Luna v trigonu přinese štěstí v lásce. Bude dobré nesedět doma.

Vodnář

Páteční Luna v opozici radí zachovat si chladnou hlavu. Věci vám půjdou od ruky, když se nenecháte nikým a ničím rozptylovat. Zachovejte si hlavně zdravý úsudek. Sobotní úplněk nemá rád příliš velký spěch, bylo by dobré naplánovat si něco pohodového. Neděle je skvělý den pro péči o své tělo a fyzičku.

Ryby

Páteční Merkur v konjunkci zvýší vaše nároky vůči sobě a vaše ambice mohou být úspěšně naplněny. Sobotní úplněk v opozici vám přivede do cesty nové lidi. Může se vám ozvat i někdo z minulosti, Neptun v konjunkci však radí dívat se spíše dopředu. Podporuje skutečnou lásku. V neděli bude dobré spíše odpočívat. Luna v opozici radí neřešit, co od vás očekávají druzí, ale spíše to, po čem toužíte vy sami.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...