Víkendový horoskop: Co nového vnese Slunce ve Štíru?

V pátek (21.10.)  se vyplatí vlivem  kvadratury Luny se Saturnem  pomalejší tempo. V sobotu vyjděte mezi lidi. Konjunkce Slunce s Venuší podpoří chuť bavit se nejenom vám. Z případných škarohlídů si nic nedělejte.

V neděli (23. 10.) vejde Slunce do znamení Štíra a podpoří ty vztahy, které se opírají o více věcí, než které jsou na první pohled zřejmé. Dopřejte si i setkání s přáteli, či s rodinou. pomůže v organizaci.

Díky Trigonu Merkuru se Saturnem jsou ve hře také zajímavé a nosné plány na zlepšení financí  Venuše vejde do znamení Štíra (zůstane tam do 16. 11.). Tato konstelace přinese hodně citových vjemů. Ve vašem emocionálním životě se toho začne hodně dít. V nekom se probudí žárlivost a v někom prozměnu chamtivost. Vášeň však bude na všech frontách.

 

Beran

V pátek budete mít starost o všechny kolem. Ale také se můžete zbytečně zabývat každou drobností. V sobotu si s chutí odpočinete u dobrého filmu, nebo můžete vyrazit na rande. Pokud byste se chystali dělat něco, co vyžaduje více energie, museli byste se do toho nutit. Nedělní Luna v opozici pozmění vaše některé dřívější plány.

 

Býk

 

Páteční den pro vás bude příjemný zejména v pracovních záležitostech. Máte šanci získat něco, o co již delší dobu usilujete. Odpoledne se odměňte. V sobotu vás pohltí láska a na práci nezbyde čas. V neděli se vyhýbejte sousedským sporům a snažte se do nich nezasahovat. Slunce s Venuší v opozici přeji spíše odpočinku a klidu.

 

Blíženci

 

V pátek můžete být více kritičtí vůči svému okolí. Luna v kvadratuře radí, abyste se více ovládali, pokud nechcete přijít o přátele. V sobotu myslete na to, že vaše zdraví je přednější a nedejte se honit, když se budete cítit unavení. Ani v neděli se nevzdávejte většiny svého volného času pro druhé. Poraďte, pomozte, ale všeho s mírou. Pochvaly se dočkáte stejně.

 

Rak

 

Páteční Luna v sextilu přeje odvážným plánům. Můžete počítat s pomocí vašich přátel. V sobotu udělejte jen to nejnutnější, náročnější práci nechte na jindy. V neděli se vyhýbejte diskuzím na téma tajemství a city, která zajímají celé vaše okolí. Někdo by to nemusel pochopit. Slunce a Venuše v trigonech nabádají věnovat se odpočinku a umění.

 

Lev

 

V pátek se vám může podařit objasnit jakési nedorozumění a možná i napravit chyby. Díky vaší pomoci se někdo vrátí na správnou cestu. V sobotu můžete získat uznání druhých lidí, stačí příliš nemluvit o svých problémech. V neděli vám někdo vyjeví své tajemství a možná požádá o pomoc. Luna v sextilu vás přiměje neodmítnout. Večer si dopřejte relaxaci u dobré knihy, či umění.

 

Panna

 

V pátek buďte opatrní na zmatky v práci. Luna v konjunkci radí zachovat klid, protože všechno se brzy srovná. Na prvním místě mějte sebe a potom teprve celý svět. Sobotní ráno může být poněkud rozespalé, ale klidné. Později však situace přidá na obrátkách. Luna ve vašem znamení přeje rychlým změnám plánů. Jisté pozvání by mohlo být velmi zajímavé. Neděle chystá v přátelských i milostných vztazích milá překvapení. Starejte se o svůj vzhled, den přeje randění.

 

Váhy

 

V pátek dosáhnete svých cílů díky tomu, že se budete umět poučit z chyb druhých lidí a také díky své trpělivosti. Jestli se něčemu máte vyhnout, jsou to rodinné hádky. V sobotu si dopřejte dlouhou procházku a držte se dál od sousedských sporů. Dopřejte potravu své duši. Nedělní Luna v konjunkci říká, že budete ve svém živlu. Získáte nové přátele.

 

Štír

 

Většinu pátečního dne budete v dobré náladě. Luna v sextilu vám přeje štěstí v pracovní oblasti, nejvíce však přeje přátelskému setkání. V sobotu zůstanete s chutí doma a velké nákupy necháte na ostatních. Nenechte si vzít svůj klid. Slunce a Venuše ve vašem znamení pomohou v neděli užít si volný čas. Připravte se na překvapení, tím může být i nečekaná návštěva.

 

Střelec

 

V pátek už se možná budete vidět někde na víkendu, ale hvězdy přejí zajímavým pracovním debatám s někým důležitým. Odpoledne už vypněte. V sobotu budete mít nespoutanou náladu. Luna v kvadratuře může podporovat rozjívenost, která vám může zbytečně přinést trable. V neděli si toho na sebe neberte příliš mnoho, stejně byste to museli odsunout na jindy. Odpočívejte a myslete pouze na příjemné věci.

 

Kozoroh

 

Páteční den bude přát zařizování důležitých záležitostí, a tak neseďte nečinně. Možná je na řadě i příjemné rande. V sobotu budete všechno dělat s velkým nadšením, neboť Luna ulehčí komunikaci s druhými lidmi. V lásce vám jde úspěch. V neděli řeknete každému něco příjemného. Uvidíte, jak se domácí aura rozzáří. Nezapomínejte své okolí zapojit do domácích povinností, ať vše není jen na vás.

 

Vodnář

 

V pátek budete citlivější než kdy jindy. Odpoledne se vám připomene někdo, kdo čeká na splnění jistého slibu. V sobotu můžete mít neotřelé nápady. Den bude stvořený pro domácí povinnosti, večer pro randění. V neděli budete přemýšlet o tom, co v životě můžete změnit a co zlepšit. Slunce a Venuše v kvadraturách přinesou moudré úvahy. Zbavíte se některých nepotřebných vazeb, či zlozvyků.

 

Ryby

 

Páteční Luna v opozici před vás postaví nové úkoly, na které vám rovněž dodá sílu. Odpoledne u sebe můžete zpozorovat nějaký nový talent. V sobotu vás čeká příjemný den, ale odpoledne budou rodinné věci důležitější než přátelské tlachání, či randění. Večer se držte dál od silnějšího alkoholu a zakouřených prostor. V neděli můžete být poněkud rozespalí. Vyhýbejte se nudným úkolům, stejně nebudete mít tu správnou trpělivost. Venuše vám pomůže myslet více na sebe.

 

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Partnerský horoskop: Vodnář. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje originální, nezávislý,  nekonfliktní, tolerantní ...

Jaké dary nese zítřejší novoluní pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Ve středu 8. května nastane novoluní ve znamení smyslného Býka, který si umí opatřit to, co od života žádá. Novoluní vám přinese čas, abyste nabrali ...

Jak vybrat perfektní datum pro svatbu? Zkuste si ho vypočítat!

Svatba je velký životní krok a je s ní spojena spousta plánování. Jedním z velmi důležitých úkolů je i výběr data, kdy si řeknete ano. To byste ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 6.5.-12.5.

Berani "Empatie je most, představivost jsou křídla a hravost  tancem duše. Tento týden bude plný příležitostí, Berani – které když správně využijete, mohou vás posunout ...

Karta týdne 6.5.-12.5. Rytíř pohárů umí pořádně rozbušit i srdce zdánlivě zchladlá

Rytíř pohárů nese náboj energie a síly. Umí rychle zatočit s potížemi. Může přinášet i zajímavou nabídku, ale hlavně věští změny v citové oblasti. Nese ...

Týdenní horoskop 6.5.-12.5. Jaká překvapení chystá magické novoluní v Býku

V pondělí 6. května přinese energii a zapálení do práce konjunkce Luny s Merkurem. Večer vejde Luna do znamení Býka a dopřeje vám klidný spánek ...

Partnerský horoskop: Kozoroh. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje disciplinovaný, důsledný, pracovitý a ...

Čas narození toho o vás může prozradit víc, než si myslíte. Víte, kdy se podle numerologie rodí nejstatečnější lidé?

Pokud jde o čas narození, nezáleží jen na měsíci nebo dni, ale dokonce i na konkrétní hodině. Numerologové a astrologové tvrdí, že pokud budete znát ...

Víkendový horoskop od 3.5. Mars s Plutem nesou velké výzvy

V pátek 3. května osvěží dobrou náladou skvělé sextily Luny s Venuší a Sluncem, a dokonce i Marsu s Plutem. Ty nesou velké výzvy. Nastává ...

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...