Týdenní horoskop 25.7.-31.7. Co nového přinese novoluní ve Lvu?

Flirtování, cestování, plavání a dobré jídlo? Slunce ve znamení Lva probudí vaši touhu bavit se. Můžete očekávat zajímavá pozvání a dobré pracovní zprávy.

Mars v Býku zase přiměje podívat se do skříní s oblečením a polic se zásobami. Budete mít chuť vše protřídit a vyhodit nepotřebné věci. Také by se vyplatilo začít nějakou odlehčovací dietu a myslet na své zdraví.

Retrográdní Neptun v Rybách sice radí nabízet svou pomoc, ale všechno má své meze a měli byste si stanovit jasné hranice vůči lidem, kteří vás chtějí využívat. O víkendu si odpočiňte a domácí práce omezte na minimum.

V pondělí 25.7. můžete být překvapeni spontánními akcemi, či nečekanými setkáními i randěním na poslední chvíli. Domluva s lidmi bude snadnější a někteří mohou získat práci snů.

V úterý 26.7. vás přiměje kvadratura Merkuru s Marsem postarat se o své větší bezpečí. Nic zlého se nestane, ale můžete mít silnější potřebu zkontrolovat klíče, zámky či se objednat u lékaře.

Ve středu 27.7. prohloubí příznivé vlivy sextilu Luny s Marsem a Uranem a trigon s Neptunem dobré vztahy s druhými lidmi a umožní hladké navazování známostí. Vaše sociální inteligence bude mimořádně podpořena a vy si tak můžete vylepšit svůj pozitivní obraz v očích vašich blízkých i známých.

Ve čtvrtek 28.7. vás přepadne touha objevovat něco nového, může to být poslech hudby či zkoušení nových chutí. Máte šanci potkat svou spřízněnou duši. Uran v Býku má tento den potřebu odreagovat se od každodenních starostí.

Klíčovou událostí je novoluní ve Lvu, které přeje novým předsevzetím. Může to být také provázeno jistým napětím z důvodu chybějící motivace. V těchto konstelacích by bylo lepší se věnovat spíše něčemu příjemnému a úvahy o různých investicích nechat na jindy. Mohlo by to přinést pouze pocit promarněného času i peněz. Když Luna vejde do znamení Lva, počítejte s tím, že pro někoho to může být spouštěč k navazování poněkud sporných diskuzí.

Pátek 29.7. přinese nával věcí, které bude potřeba vyřešit a zařídit. Kvadratury Luny s Marsem a Uranem nedovolí starat se o své osobní věci, dokud nezařídíte vše důležité. O to více si pak budete vychutnávat večerní siestu s přáteli.

Sobota 30.7. připomene, že je před vámi ještě polovina prázdnin a přinese úvahy o tom, co všechno jste si na prázdniny naplánovali a co z toho musíte ještě zrealizovat. Luna vejde do znamení Panny a dovolí vám věnovat více pozornosti své formě i rovnováze.

V neděli 31.7. opozice Merkuru se Saturnem pomůže v těžkých rozhovorech s někým milovaným, nebo s rodinou. Ucítíte, že dobrá vůle a pozitivní nastavení dokáží dělat divy.

Hvězdy jsou ve znamení Lva. Toto ohnivé znamení předurčuje své zrozence k pozicím, kde mohou uplatnit svoji přirozenou autoritu. Jsou to charismatické osobnosti stvořené stát v centru pozornosti. V kariéře jim pomáhá organizační a diplomatický talent. Rádi se chlubí svými úspěchy a kritiku nenesou nejlépe.

Lvi, tento týden si dodejte kuráž a pozvěte na rande osobu, která se vám již delší dobu líbí. Všechny trudné myšlenky jsou zahnány a máte opět chuť na život ve dvou.

Panny, důležitá rozhodnutí už nebudete déle odkládat. Správně cítíte, že je ideální doba k razantním změnám a vylepšování soukromého i profesního života.

Váhy, v soukromí bude třeba držet své emoce na uzdě. Váš vnitřní svět je rozbouřený a jednáte stylem, co na srdci, to na jazyku. Mohli byste tak říci něco, co by vás v dalších dnech mrzelo.

Štíři, psychickou pohodu by mohla narušit hádka s blízkým člověkem. Složitě byste pak své rozbouřené emoce krotili.

Střelci, většinu času i energie věnujte dětem. Zapomeňte na pracovní povinnosti a užijte si spolu volné dny.

Kozorozi, potřebujete se od plic zasmát a nechat odplout všechny těžké myšlenky. Umožní vám to nejspíš vaše děti.

Vodnáři, konečně pochopíte, že pokud se chcete pohnout z místa, budete na tom muset pořádně zapracovat. Platí to v kariéře i v soukromí.

Ryby, sebevědomí a životní zkušenosti vám dovolí více se prosadit na pracovišti. Konkurenci s přehledem převálcujete.

Berani, hlavní motivací pro vaše profesní snahy jsou přátelé. Snadno se necháte jejich nápady zviklat, ale zapomínáte, proč všechno vlastně podstupujete. Myslete především na své potřeby a spokojenost.

Býci, pokud opravdu nutně potřebujete půjčit peníze, obraťte se radši na přátele než na banky.

Blíženci, v zaměstnání nebudete tak docela stíhat a budete z toho ve značném napětí. Právě stres vám však nakonec umožní práci dokončit.

Raci, začíná pro vás šťastné období, kdy vám všechno půjde snáz. Osud vám momentálně přeje a daří se vám vše, do čeho se pustíte.

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Horoskop štěstí pro Býky (21. 4. – 21. 5.)

Prožijte opravdu zajímavé období. Vlivem sextilu Venuše s Plutem se vám bude dařit ve společnosti i v lásce. Je vhodná doba položit základní kameny pro ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 15.4.-21.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 15.4.-21.4. je Svět. Přináší nové šance

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Partnerský horoskop: Štír. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje tajemný, vášnivý, ctižádostivý, hrdý ...

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 4.5.2024

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 4.5. 2024 od 10h do 16:30 (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 ...

Týdenní horoskop 15.4.-21.4. Slunce v Býku vás popostrčí

Uran ve znamení Býka vám dodá větší rozhodnost a vůli překonat různé nástrahy a vykonat vše pro vaši spokojenost. Pondělí 15. dubna přinese krásný den ...

Nejpřekvapivější dvojice znamení zvěrokruhu: S kým vám to může kupodivu klapat?

Pokud trochu znáte astrologii, jistě víte, že pokud jde o lásku a partnerství, některá znamení zvěrokruhu se k sobě hodí lépe než jiná. A nejspíš i ...

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích si nenechá nic ujít

V pátek 12. dubna nese prima nápady konjunkce Slunce s Merkurem.  Luna v Blížencích vás požene mezi lidi. Povedete zajímavé debaty, okořeníte své záliby o ...

Poselství včel

Už se opět bzučivě míhají vzduchem. Včely, včelky, včeličky… Jak je krásné vidět tyto malé tvorečky neúnavně létat z květu na květ. Člověk má po ...

Víte, jaký význam pro vás má, když na nebi zahlédnete mráček ve tvaru anděla, prstenu, či knihy?

Ležíte v trávě, na pláži, cestujete a pozorujete oblaka, jejich bílo-modře rozmanité tvary mráčků. Vědět tak, co vám asi mohou jejich prostřednictvím bohové sdělovat? Spojením ...