Týdenní 8.7.-14.7. Venuše ve Lvu přeje výhrám i lásce

V pondělí 8. července slibuje krásný den plný zajímavých informací sextil Venuše s Uranem a Merkuru s Jupiterem. Ulehčí se cestování, zejména tomu dalekému a to se může stát zdrojem radosti a tvůrčí inspirace. Je možné, že se ozve někdo, koho jste dlouho neviděli a sdělí vám zajímavé zprávy.

V úterý 9. července vejde Luna do znamení Panny. Dobře se budete cítit na procházce lesem, při houbaření, ale i někde u vody. Pozornost byste měli věnovat péči o svou duši.

Ve středu 10. července nám ubere energii kvadratura Luny s Uranem. Pokud můžete, je nejlepší užívat si krásy léta a bez výčitek svědomí odpočívat a lenošit.

Ve čtvrtek 11. července nám pomohou nalézt různé zdroje radosti a štěstí trigon Slunce se Saturnem a Venuše vcházející do znamení Lva v trigonu s Neptunem a také trigony Luny s Marsem a Uranem. Najdeme sílu napravit různé chybky a udělat všechno to, co musíme, staneme se kapitány na své lodi a budeme mít své záležitosti více pod kontrolou. Nebude chybět kreativní a originální nálada.

V pátek 12. července nemá smysl něco si odepírat. Stejně nás to bude táhnout k soukromým radostem. Dařit se bude prázdninovým láskám a flirtování. Mars v opozici Luny s Neptunem a Venuše v opozici s Plutem přinesou silné argumenty pro užívání si prázdninové pohody.

V sobotu 13. července se vyplatí vyrazit někam do společnosti. Trigony Luny s Jupiterem přinesou dobrou atmosféru. Bude se dařit v lásce i vztazích a sextil Luny s Merkurem přímo vybízí navazovat nové známosti.

V neděli 14. července radí kvadratura Luny vcházející do znamení Štíra se Sluncem a Plutem nastavit střídmější způsob stravování, abychom se vyhnuli zkaženému žaludku. Někdy chutná až příliš.

Hvězdy jsou ve znamení Raka. Toho vodní znamení není příliš nakloněno změnám a dobrodružství, má spíše konzervativní povahu. Někdy mu proto mohou uniknout zajímavé příležitosti.

Raci, tento týden si uvědomíte, že si vážíte podobně smýšlejících lidí, které vás obklopují. Víte, že jsou vaší opravdovou životní oporou v krizových momentech.

Lvi, nesnažte se přeceňovat své fyzické možnosti. Vyjížďka na kole nemusí znamenat desítky ušlapaných kilometrů, horská túra v horkém dni má také své limity. Abyste se kvůli jednomu sportovnímu dni neodrovnali na několik dalších.

Panny, projevy lásky ze strany vašeho partnera si dokážete vychutnat na maximum. Stanou se i věci, kterými vás mile překvapí, protože byste je od něj nečekali.

Váhy, tento týden jste v dobré fyzické i duševní pohodě, což vám dovolí naplno se věnovat a užít si program, který jste si naplánovali. Nic vás nezastaví.

Štíři, pro některé lidi okolo sebe jste motivace, která jim často dodává chuť do života. Umíte své okolí nadchnout a lidem dodat pocit jistoty a sebedůvěry.

Střelci, jistá osoba by se s vámi ráda dohodla po dobrém. Stojí ji to dost přemáhání, tak jí to neztěžujte a oceňte dobrou vůli.

Kozorozi, nejste si příliš jistí sami sebou, pokud jde o pracovní výkony. Měli byste sami sobě opravdu věřit a přestat pochybovat, jedině tak se vám začne dařit a práce půjde snadněji od ruky.

Vodnáři, hvězdy vás inspirují k činnostem, které souvisejí s estetikou. Lákají vás umělecké práce všeho druhu. Těší vás, že můžete sami něco vytvářet.

Ryby, bude na vás čekat jedna příležitost za druhou. Pokud se chcete posunout dál, měli byste šanci využít i na úkor odložení dovolené.

Berani, ve vztazích budete mít silnou potřebu harmonie. Tento týden nemáte problém slevit ze svých nároků, když to povede ke shodě.

Býci, následující dny vám přinesou vnitřní vyrovnanost. Zatoužíte odhodit dospělou masku a chovat se bezstarostně. Vypadá to na nějakou spontánní akci, kam pozvete své přátele a společně si to pořádně užijete.

Blíženci, budete se cítit velmi spokojeně. Dokážete se radovat ze všeho, co vás potká, a s překážkami si hravě poradíte.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Podzimní rituály

Podzim je obdobím sklizně, ubývajícího světla a rozjímání. Využijte tento čas i k různým rituálům, díky kterým si můžete do života přivolat štěstí, více peněz nebo ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro všechna znamení 21.-27.10.

Pro Berany, Lvy a Ryby: CHYTROST Tento týden vám přináší zajímavou příležitost, kterou byste měli chytře zvážit a přizpůsobit se okolnostem. Takové šance se nemusí ...

Karta týdne 21.10.- 27.10. je Sedmička disků. Doteď jsme nevěděli, co vše dokážeme

Mystická tarotová karta Sedmička disků je o sklizni voňavého a sladkého ovoce.  Je tu však malý háček a sice, že tyto plody jsou ještě trochu ...

Týdenní horoskop 21.10.-27.10. Co nese Slunce ve Štíru?

Slunce ve znamení Štíra pomůže v důležitém rozhodování. Single mohou potkat někoho, kdo sice nemusí být na první pohled jejich tip, ale zato může být ...

JAK SI UCHOVAT SVÉ OSOBNÍ KOUZLO V DOBĚ PADAJÍCÍHO LISTÍ?

V každém ročním období se hodí být šik a k tomu je potřeba být i fit. Léto nás opustilo a období kouzelných slunečných rán a ...
/ Články

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích ráda naslouchá svým přátelům

S ubývající Lunou ve znamení Býka procítíme vůně podzimní přírody. Barevné odstíny padajícího listí vybízejí k procházkám, chytání posledních slunečních paprsků a houbaření.  Nedělní Luna ...

Andělský horoskop od 17.10. do 16.11.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Naučte se mnohem lépe organizovat svůj čas. Často na sebe přebíráte mnoho povinností, které ale nejste ...

Blíží se říjnový úplněk v Beranu. Jak ovlivní každé znamení zvěrokruhu?

Již zítra nastane ve 13:26 superúplněk v ohnivém znamení Berana Tento silný úplněk bude o odvaze, konání, individualitě a může mít vliv na vaše rozhodování ...

Samuelčiny šamanské vzkazy 14.10.-20.10,

Pro Berany - HRAVOST Milí Berani, tento týden je ideální čas užít si více zábavy než kdy jindy. Najděte si příležitost, kde se můžete odreagovat ...

Karta týdne 14.10.-20.10. je Desítka disků. Slibuje zaslouženou odměnu

Magická tarotová karta Desítka disků věští řešení věcí kolem rodiny a bydlení, zaslouženou odměnu,  příliv hojnosti, možností zhodnocení majetku, či podné vize. Karta symbolizuje trvalé ...