Týdenní horoskop 11.3.-17.3. Venuše v Rybách vyjasní nedorozumění

V pondělí 11. března slibuje příjemné ráno a úspěšný den Luna vcházející do znamení Berana v sextilu s Plutem a v konjunkci s Merkurem. Aspekt je skvělý pro přínosné obchody, které si zajistíte díky vlastní šikovnosti. Možná vás také někdo varuje před nějakými potížemi, či nástrahami a pastičkami. Také se může stát, že objevíte moře souvislostí a domyslíte si, kdo tahá za nitky. Skvěle zvládnete všechny složitější situace a možná dokonáte nějakou pozitivní změnu.

Večer vejde Venuše do znamení Ryb a pár dnů se tam zdrží. Přeje vyjasnění různých nedorozumění a učení nových věcí.  Ryby jsou znamením, ve kterém je energie planety lásky Venuše v rozpuku. Nabádá k romantické oddané lásce bez podmínek. Srdce tlučou silněji a duše jsou otevřeny kráse a štěstí.

V úterý 12. března zajistí příznivou vlnu energie sextil Luny s Marsem, který bude vás nabádat udělat něco příjemného i pro sebe a svou fyzičku.

Mars ve Vodnáři nabádá k odvaze na všech frontách. Nečekejte, co řeknou druzí a jděte dopředu se svými plány. Štěstí přeje odvážným a kreativním.

Ve středu 13. března vejde Luna do znamení pečlivého Býka a to vás přiměje dát si vše kolem sebe do pořádku včetně úklidu domova a naplněné spíže. Sextily Luny s Venuší a Saturnem vám pomůžou vše nastavit ideálně a efektivně a kvadratura Luny s Plutem poukáže na to, co je zbytečné a jen vám překáží.

Ve čtvrtek 14. března pomůže konjunkce Luny s Jupiterem vyřešit to, na co soustředíte svoji pozornost. Vaše sny se mohou časem splnit. Konjunkce Luny s Uranem ukáží nové cesty, které povedou kýženým směrem. Aby to nebylo tak jednoduché, v cestě může stát kvadratura Luny s Marsem, která může vyostřit vaše emoce. Naštěstí to nebude trvat dlouho, protože sextil Luny se Sluncem a Neptunem pomůže vášně uklidnit.

V pátek 15. března vejde Luna do znamení Blíženců a posílí vaše myšlenky. O nápady nebude nouze. Trigon Luny s Plutem, kvadratura s Venuší a sextil s Merkurem vám pomohou dojít ke spokojenosti.

V sobotu 16. března se můžete cítit vlivem kvadratury Luny se Saturnem trochu unavení, bylo by dobré naplánovat si méně náročné činnosti.

V neděli 17. března se vám možná vlivem Luny vcházející do znamení Raka v kvadratuře se Sluncem a Neptunem nebude chtít vstávat z postele. Slunce v konjunkci s Neptunem však připomene všechny vaše povinnosti.

 

Hvězdy jsou ve znamení Ryb. Jejich šťastným dnem je čtvrtek. Ryby jsou přemýšlivé a rády sní, takže pokud chtějí svoje sny převést ve skutečnost, měly by k tomu využít právě energii čtvrtku. Čtvrtek jim dodá sebevědomí a spojí je s jejich vnitřní moudrostí.

 

Ryby, pevné postoje i zvyky mohou partnerství prospět, ale také ho časem zahubit. Na vás je, abyste zlomili své stereotypy a do vztahu se vložili z trochu jiného úhlu.

 

Berani, vyhýbejte se všemu a všem, kdo by vám mohli zkazit náladu. Jediné, co teď potřebujete, je dívat se do budoucnosti s optimismem.

 

Býci, mějte oči otevřené. Do cesty vám přijdou zajímavé možnosti, především v oblasti kariéry. To, co se vám naskytne nyní, se nemusí již opakovat.

 

Blíženci, čas a povinnosti si musíte dobře zorganizovat. Máte tolik nápadů, že se budete muset krotit. Jinak budete zmatkovat.

 

Raci, nesnažte se prosadit přes sílu, ale využijte svou chytrost a šikovnost. Máte na to, abyste uspěli svými trvalými výkony.

 

Lvi, těšte se na zajímavé setkání, které pro vás bude v mnoha ohledech inspirací. Máte velkou šanci vyhrát v nějaké loterii.

 

Panny, nesmíte polevit ve smělosti, kterou jste v sobě nedávno objevili. Ta vám otevírá dveře do společnosti velmi zajímavých lidí.

 

Váhy, měli byste více poslouchat to, co vám ostatní říkají. Mají zřejmě docela dobré názory, které stojí za vaši pozornost.

 

Štíři, dělejte vše, jak nejlépe dovedete, ale hlavně buďte věrní tomu, co vás opravdu baví, v tom je největší síla.

 

Střelci, setkáte se s někým, kdo vás bude naprosto fascinovat svými cestovatelskými zážitky. Může mezi vámi vzniknout dlouhodobé přátelství.

 

Kozorozi, naučte se šetřit velkorysými gesty. Pokud je budete prokazovat svému okolí častěji, začnou vás všichni využívat.

 

Vodnáři, hlavou se vám budou honit nejrůznější myšlenky a nápady. Jako kdybyste je ani nemohli zastavit. Pokud se přidají i emoce, máte o zábavu postaráno.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Jaká jste máma podle měsíčního znamení

Vztah s maminkou je jeden z nejdůležitějších a má vliv i na to, jaké vztahy si budeme utvářet ve svém budoucím životě. Máma nás učí ...

Partnerský horoskop: Vodnář. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje originální, nezávislý,  nekonfliktní, tolerantní ...

Jaké dary nese zítřejší novoluní pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Ve středu 8. května nastane novoluní ve znamení smyslného Býka, který si umí opatřit to, co od života žádá. Novoluní vám přinese čas, abyste nabrali ...

Jak vybrat perfektní datum pro svatbu? Zkuste si ho vypočítat!

Svatba je velký životní krok a je s ní spojena spousta plánování. Jedním z velmi důležitých úkolů je i výběr data, kdy si řeknete ano. To byste ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 6.5.-12.5.

Berani "Empatie je most, představivost jsou křídla a hravost  tancem duše. Tento týden bude plný příležitostí, Berani – které když správně využijete, mohou vás posunout ...

Karta týdne 6.5.-12.5. Rytíř pohárů umí pořádně rozbušit i srdce zdánlivě zchladlá

Rytíř pohárů nese náboj energie a síly. Umí rychle zatočit s potížemi. Může přinášet i zajímavou nabídku, ale hlavně věští změny v citové oblasti. Nese ...

Týdenní horoskop 6.5.-12.5. Jaká překvapení chystá magické novoluní v Býku

V pondělí 6. května přinese energii a zapálení do práce konjunkce Luny s Merkurem. Večer vejde Luna do znamení Býka a dopřeje vám klidný spánek ...

Partnerský horoskop: Kozoroh. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje disciplinovaný, důsledný, pracovitý a ...

Čas narození toho o vás může prozradit víc, než si myslíte. Víte, kdy se podle numerologie rodí nejstatečnější lidé?

Pokud jde o čas narození, nezáleží jen na měsíci nebo dni, ale dokonce i na konkrétní hodině. Numerologové a astrologové tvrdí, že pokud budete znát ...

Víkendový horoskop od 3.5. Mars s Plutem nesou velké výzvy

V pátek 3. května osvěží dobrou náladou skvělé sextily Luny s Venuší a Sluncem, a dokonce i Marsu s Plutem. Ty nesou velké výzvy. Nastává ...