Týdenní horoskop 11.3.-17.3. Venuše v Rybách vyjasní nedorozumění

V pondělí 11. března slibuje příjemné ráno a úspěšný den Luna vcházející do znamení Berana v sextilu s Plutem a v konjunkci s Merkurem. Aspekt je skvělý pro přínosné obchody, které si zajistíte díky vlastní šikovnosti. Možná vás také někdo varuje před nějakými potížemi, či nástrahami a pastičkami. Také se může stát, že objevíte moře souvislostí a domyslíte si, kdo tahá za nitky. Skvěle zvládnete všechny složitější situace a možná dokonáte nějakou pozitivní změnu.

Večer vejde Venuše do znamení Ryb a pár dnů se tam zdrží. Přeje vyjasnění různých nedorozumění a učení nových věcí.  Ryby jsou znamením, ve kterém je energie planety lásky Venuše v rozpuku. Nabádá k romantické oddané lásce bez podmínek. Srdce tlučou silněji a duše jsou otevřeny kráse a štěstí.

V úterý 12. března zajistí příznivou vlnu energie sextil Luny s Marsem, který bude vás nabádat udělat něco příjemného i pro sebe a svou fyzičku.

Mars ve Vodnáři nabádá k odvaze na všech frontách. Nečekejte, co řeknou druzí a jděte dopředu se svými plány. Štěstí přeje odvážným a kreativním.

Ve středu 13. března vejde Luna do znamení pečlivého Býka a to vás přiměje dát si vše kolem sebe do pořádku včetně úklidu domova a naplněné spíže. Sextily Luny s Venuší a Saturnem vám pomůžou vše nastavit ideálně a efektivně a kvadratura Luny s Plutem poukáže na to, co je zbytečné a jen vám překáží.

Ve čtvrtek 14. března pomůže konjunkce Luny s Jupiterem vyřešit to, na co soustředíte svoji pozornost. Vaše sny se mohou časem splnit. Konjunkce Luny s Uranem ukáží nové cesty, které povedou kýženým směrem. Aby to nebylo tak jednoduché, v cestě může stát kvadratura Luny s Marsem, která může vyostřit vaše emoce. Naštěstí to nebude trvat dlouho, protože sextil Luny se Sluncem a Neptunem pomůže vášně uklidnit.

V pátek 15. března vejde Luna do znamení Blíženců a posílí vaše myšlenky. O nápady nebude nouze. Trigon Luny s Plutem, kvadratura s Venuší a sextil s Merkurem vám pomohou dojít ke spokojenosti.

V sobotu 16. března se můžete cítit vlivem kvadratury Luny se Saturnem trochu unavení, bylo by dobré naplánovat si méně náročné činnosti.

V neděli 17. března se vám možná vlivem Luny vcházející do znamení Raka v kvadratuře se Sluncem a Neptunem nebude chtít vstávat z postele. Slunce v konjunkci s Neptunem však připomene všechny vaše povinnosti.

 

Hvězdy jsou ve znamení Ryb. Jejich šťastným dnem je čtvrtek. Ryby jsou přemýšlivé a rády sní, takže pokud chtějí svoje sny převést ve skutečnost, měly by k tomu využít právě energii čtvrtku. Čtvrtek jim dodá sebevědomí a spojí je s jejich vnitřní moudrostí.

 

Ryby, pevné postoje i zvyky mohou partnerství prospět, ale také ho časem zahubit. Na vás je, abyste zlomili své stereotypy a do vztahu se vložili z trochu jiného úhlu.

 

Berani, vyhýbejte se všemu a všem, kdo by vám mohli zkazit náladu. Jediné, co teď potřebujete, je dívat se do budoucnosti s optimismem.

 

Býci, mějte oči otevřené. Do cesty vám přijdou zajímavé možnosti, především v oblasti kariéry. To, co se vám naskytne nyní, se nemusí již opakovat.

 

Blíženci, čas a povinnosti si musíte dobře zorganizovat. Máte tolik nápadů, že se budete muset krotit. Jinak budete zmatkovat.

 

Raci, nesnažte se prosadit přes sílu, ale využijte svou chytrost a šikovnost. Máte na to, abyste uspěli svými trvalými výkony.

 

Lvi, těšte se na zajímavé setkání, které pro vás bude v mnoha ohledech inspirací. Máte velkou šanci vyhrát v nějaké loterii.

 

Panny, nesmíte polevit ve smělosti, kterou jste v sobě nedávno objevili. Ta vám otevírá dveře do společnosti velmi zajímavých lidí.

 

Váhy, měli byste více poslouchat to, co vám ostatní říkají. Mají zřejmě docela dobré názory, které stojí za vaši pozornost.

 

Štíři, dělejte vše, jak nejlépe dovedete, ale hlavně buďte věrní tomu, co vás opravdu baví, v tom je největší síla.

 

Střelci, setkáte se s někým, kdo vás bude naprosto fascinovat svými cestovatelskými zážitky. Může mezi vámi vzniknout dlouhodobé přátelství.

 

Kozorozi, naučte se šetřit velkorysými gesty. Pokud je budete prokazovat svému okolí častěji, začnou vás všichni využívat.

 

Vodnáři, hlavou se vám budou honit nejrůznější myšlenky a nápady. Jako kdybyste je ani nemohli zastavit. Pokud se přidají i emoce, máte o zábavu postaráno.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...