Týdenní horoskop 12.9.-18.9. Uleví až Luna v Býku

Na city bude mít vliv retrográdní Jupiter ve znamení Berana a vy budete nuceni poněkud improvizovat. Věřte své intuici, nezklame vás a úspěch neminete. O víkendu můžete chystat různé oslavy.

 

Retrográdní Saturn ve Vodnáři radí opatrně na diety, aby vám nechyběla energie. Saturn ve Vodnáři nemá rád extrémní výkyvy a přeje udržení rovnováhy i v dietách.

 

V pondělí 12. 9. sextily Luny s Marsem a Saturnem pomohou efektivně využít váš celkový potenciál. Ideálně se vám bude dařit nejenom v práci, ale i ve škole.

 

V úterý 13.9. vejde Luna do znamení Býka a pomůže nastolit větší klid ve finanční oblasti a kontrolu nad svými výdaji.

 

Na středu 14. 9. Slunce v Panně a Luna v Býku radí navolit klid a odstup od starostí. To je ten nejlepší plán dne.

 

Čtvrteční 15.9. konjunkce Luny s Uranem může přinést náhlý nápad na vyřešení nějakého dlouhodobého problému. Příznivé spojení trigonu Luny se Sluncem a s Plutem a sextil s Neptunem věští možnou příjemnou souhru náhod v práci. Samotné vás překvapí vaše dobré nápady. Večer vejde Luna do znamení Blíženců a přinese touhu dozvědět se něco nového.

 

Páteční (16. 9.) kvadratura Venuše s Marsem radí nemít přílišná očekávání. Různé složitější rozhovory by nemusely nabrat správný směr. Každopádně se připravte na zajímavé příhody a možné románky. Čeká vás aktivní víkend. Venuše v Panně bude přát navazování vážných známostí.

 

Sobotní opozice Slunce s Neptunem (17.9.) varuje před různými chybami a omyly. Buďte opatrní a snažte se v klidu řešit složitější záležitosti a rozhovory. Víkend bude o výjimečně silných emocích a vzrušujících zážitcích.

 

V neděli 18.9. vejde Luna do znamení Raka a připomene, co znamená blízkost, podpora a pomoc, jakou vám mohou dát členové vaší rodiny a vaši přátelé. Tyto energie nemohou nikdy plynout pouze jedním směrem, abyste něco obdrželi, musíte také něco dát.

 

Hvězdy jsou ve znamení Panny, kterému vládne Merkur. Díky němu bývají v partnerském životě stabilní a spolehlivé. Ideálním partnerem je Kozoroh, Střelec, Blíženec a Vodnář.

Panny, mezi vámi a někým z vašeho okolí se rozvíjí silné pouto. Je čas začít jedna a nahlas říct, co k dotyčnému cítíte. Možná máte před sebou budoucího partnera.

 

Váhy, zbytečně nezveličujte drby, které se dozvíte ve vašem okolí. Jsou to malicherné a nicotné problémy ostatních.

Štíři, v přítomnosti jisté osoby vám bude dobře. Je to někdo, kdo má pro vás velké pochopení a téměř vždy je připraven vám poskytnout rameno, na kterém se můžete vyplakat. Umíte to ocenit?

 

Střelci, vaše snahy vyjasnit si spory s někým blízkým vyjdou naprázdno. Musíte si počkat na vhodnější chvíli k rozhovorům.

 

Kozorozi, může se vám lehce stát, že uděláte velkou chybu i přesto, že si budete dávat pozor. Pokud k tomu dojde, přiznejte to.

 

Vodnáři, v milostných záležitostech a vztazích byste se měli začít chovat velkoryseji. Stále se pitvat v maličkostech a malichernostech není dobré pro nikoho. Jakmile věci uvidíte z jiného úhlu, dost se vám uleví.

 

Ryby, vrátila se vám motivace k práci. Máte chuť začít zajímavý projekt či úkol. Nic by vás nemělo vykolejit, takže se snažte nastavené tempo udržet.

 

Berani, vyplatí se vám, pokud se budete ve svém volném čase věnovat nějakému studiu. Je dobře, že se snažíte rozšířit si vzdělání.

 

Býci, materiální zabezpečení je pro vás ve vztahu velmi důležité. Potřebujete vědět, že váš partner i vy se dokážete společnými silami postarat o své potomky i o váš domov.

 

Blíženci, to, že všechno v uplynulých dnech klapalo, je fajn. Ale tento týden se situace může totálně změnit. Jste jen krůček od většího pochybení, které by se vám šeredně vymstilo. Jednejte proto s rozvahou.

 

Raci, máte svou hlavu a svůj rozum, takže na nějaké rady ostatních příbuzných vůbec nebudete reflektovat. Dáte jim to také najevo.

 

Lvi, překypujete energií a máte opravdu dostatek sil, abyste zvládli vše, co je potřeba. Nebojte se nových podnětů a kroků. Mohou vám v mnoha případech velmi usnadnit život.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 6.5.-12.5.

Berani "Empatie je most, představivost jsou křídla a hravost  tancem duše. Tento týden bude plný příležitostí, Berani – které když správně využijete, mohou vás posunout ...

Karta týdne 6.5.-12.5. Rytíř pohárů umí pořádně rozbušit i srdce zdánlivě zchladlá

Rytíř pohárů nese náboj energie a síly. Umí rychle zatočit s potížemi. Může přinášet i zajímavou nabídku, ale hlavně věští změny v citové oblasti. Nese ...

Týdenní horoskop 6.5.-12.5. Jaká překvapení chystá magické novoluní v Býku

V pondělí 6. května přinese energii a zapálení do práce konjunkce Luny s Merkurem. Večer vejde Luna do znamení Býka a dopřeje vám klidný spánek ...

Partnerský horoskop: Kozoroh. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje disciplinovaný, důsledný, pracovitý a ...

Čas narození toho o vás může prozradit víc, než si myslíte. Víte, kdy se podle numerologie rodí nejstatečnější lidé?

Pokud jde o čas narození, nezáleží jen na měsíci nebo dni, ale dokonce i na konkrétní hodině. Numerologové a astrologové tvrdí, že pokud budete znát ...

Víkendový horoskop od 3.5. Mars s Plutem nesou velké výzvy

V pátek 3. května osvěží dobrou náladou skvělé sextily Luny s Venuší a Sluncem, a dokonce i Marsu s Plutem. Ty nesou velké výzvy. Nastává ...

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články