Týdenní horoskop 24.1.-30.1. Neptun v Rybách podpoří lásku, Jupiter učení

Neptun v Rybách pomůže v citových stránkách života. Během schůzek se však vyhýbejte návratům do minulosti. Vaše povídání o bývalých partnerech by se nemuselo setkat s pochopením.

 

Uran v Býku podpoří úspěch ve finančních záležitostech, když se přičiníte. Jupiter ve znamení Ryb podpoří nauku, získávání nových informací i dovedností

 

Pondělí 24.1.

 

Mars vejde do znamení Kozoroha a správně vás nakopne. Máte šanci překonat své slabosti. Vyplatí se naplánovat si více pohybu. Podpoří to odolnost a uvolní napětí.

 

Úterý 25.1.

 

Luna vejde do znamení Štíra. Počítejte s pocity nedůvěry. Kvadratury Luny s Merkurem a Sluncem a opozice s Uranem předvídají, že vás může vytočit kdejaká banalita. Z nebezpečí rodinných hádek vás osvobodí příznivý Trigon Luny s Jupiterem.

 

Středa 26.1.

 

Středa je den patřící pod patronát planety Merkur. Po několika týdnech v pro Merkur nehostinném Střelci vejde planeta do znamení Kozoroha. Vylepší tak myšlení a plynulost v komunikaci. Zařizujte všechno, co je potřeba zařídit. Mělo by to jít bez výrazného drhnutí.

 

Čtvrtek 27.1.

 

Sextily Luny s Plutem, Merkurem a Slunce společně s Lunou vcházející do znamení Střelce věští skvělý den pro malý příjemný odpočinek a sportovní aktivitu. Den bude mít dávku spokojenější nálady.

 

Pátek 28.1.

 

Kvadratura Luny s Neptunem nese potřebu odpočinku. Může se projevit únava. Dovolte si poledního šlofíka.

 

Sobota 29.1.

 

Merkur v konjunkci s Plutem nese specifický stav myšlení, který pomůže objevit skryté taje a přinést osvícení, po kterém se všechno stává více jasné a pochopitelné. Někdo může přijít na zajímavý plán, který přinese užitek nejenom jemu, ale i okolí. Skvěle se ohlašuje sobota i na poli přátelských a milostných vztahů. Venuše vyjde z retrográdu a ukončí tak trápení těm, kteří žili v pocitech emocionální nejistoty a napětí.

Pozor však na možné výbuchy nespokojenosti, které může vyvolat Luna vcházející do znamení Kozoroha v konjunkci s Marsem.

 

Neděle 30.1.

 

Kvadratura Luny s Uranem může komplikovat nedělní plány a i když mohou být někdy překvapení nepříjemná, tato vás mohou vyrvat z určité stagnace. Konjunkce Luny s Venuší případnou nespokojenost promění ve spokojenost. V lásce přichází něco nového, co vás vytrhne ze zajetí stálé rutiny. Přichází zajímavá nabídka osudu.

Před námi je poslední lednový týden. Pojďme se podívat na to, co nás v něm čeká.

Hvězdy jsou ve znamení Vodnáře. Lidé tohoto znamení mívají velmi originální myšlenky a neobvyklý životní styl. Dá se říci, že jdou rádi proti proudu. Často se tak setkávají s nepochopením. Největšími hodnotami pro Vodnáře jsou svoboda a nezávislost.

Vodnáři, tento týden, buďte sami sebou a více asertivnější. Nenechte si od ostatních líbit pomluvy a ohraďte se proti nim.

Ryby, neberte nové známosti na lehkou váhu. Někdo z vašich ctitelů stojí o mnohem více. Otevřete oči a vnímejte realitu.

Berani, tento týden byste se neměli hrnout do vyjasňování některých sporných momentů mezi vámi a vaším partnerem. Je totiž jisté, že byste si tím zadělali na velké problémy. Hrozí nedorozumění, konflikty a nepochopení.

Býci, pokud vás čekají rozhovory s konfliktními lidmi, buďte asertivní, s vlídným tónem v hlase. Křikem nic nezmůžete.

Blíženci, není vhodné, abyste příliš času trávili řešením vztahových problémů. Je načase setkat se znovu s přáteli, vyjít si na výlet nebo se oddat svým oblíbeným zájmovým činnostem.

Raci, potřebujete-li se někomu svěřit, obraťte se pouze na svého dobrého přítele. Tam bude vaše tajemství opravdu v bezpečí.

Lvi, jestliže se nechcete ochuzovat o nové pracovní nabídky, je načase změnit přístup k práci. Prospěje vám menší sebereflexe.

Panny, odložte stranou všechny pochybnosti a předsudky. Vyrazte na rande, i kdyby byl protějšek trochu jiného ražení než vy.

Váhy, měli byste se hlavně věnovat péči o svou fyzickou stránku. I drobnější fyzické práce mají příznivý vliv na psychiku. Vyzkoušejte to.

Štíři, nesnažte se prosadit přes sílu, ale využijte svou chytrost a šikovnost. Máte na to, abyste uspěli svými trvalými výkony.

Střelci, nemusíte se příliš zabývat tím, co si o vás myslí vaši kolegové. Ale na druhou stranu je jasné, že negativní dojem také zanechat nechcete. Je tedy potřeba s nimi komunikovat uvážlivě.

Kozorozi, nabýváte pomalu, ale jistě stability a jistoty ve svých rozhodnutích. Máte také více odvahy nahlas projevit svá přání a nemyslet jen na ostatní, i když je máte rádi.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články
Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.