Týdenní horoskop 24.1.-30.1. Neptun v Rybách podpoří lásku, Jupiter učení

Neptun v Rybách pomůže v citových stránkách života. Během schůzek se však vyhýbejte návratům do minulosti. Vaše povídání o bývalých partnerech by se nemuselo setkat s pochopením.

 

Uran v Býku podpoří úspěch ve finančních záležitostech, když se přičiníte. Jupiter ve znamení Ryb podpoří nauku, získávání nových informací i dovedností

 

Pondělí 24.1.

 

Mars vejde do znamení Kozoroha a správně vás nakopne. Máte šanci překonat své slabosti. Vyplatí se naplánovat si více pohybu. Podpoří to odolnost a uvolní napětí.

 

Úterý 25.1.

 

Luna vejde do znamení Štíra. Počítejte s pocity nedůvěry. Kvadratury Luny s Merkurem a Sluncem a opozice s Uranem předvídají, že vás může vytočit kdejaká banalita. Z nebezpečí rodinných hádek vás osvobodí příznivý Trigon Luny s Jupiterem.

 

Středa 26.1.

 

Středa je den patřící pod patronát planety Merkur. Po několika týdnech v pro Merkur nehostinném Střelci vejde planeta do znamení Kozoroha. Vylepší tak myšlení a plynulost v komunikaci. Zařizujte všechno, co je potřeba zařídit. Mělo by to jít bez výrazného drhnutí.

 

Čtvrtek 27.1.

 

Sextily Luny s Plutem, Merkurem a Slunce společně s Lunou vcházející do znamení Střelce věští skvělý den pro malý příjemný odpočinek a sportovní aktivitu. Den bude mít dávku spokojenější nálady.

 

Pátek 28.1.

 

Kvadratura Luny s Neptunem nese potřebu odpočinku. Může se projevit únava. Dovolte si poledního šlofíka.

 

Sobota 29.1.

 

Merkur v konjunkci s Plutem nese specifický stav myšlení, který pomůže objevit skryté taje a přinést osvícení, po kterém se všechno stává více jasné a pochopitelné. Někdo může přijít na zajímavý plán, který přinese užitek nejenom jemu, ale i okolí. Skvěle se ohlašuje sobota i na poli přátelských a milostných vztahů. Venuše vyjde z retrográdu a ukončí tak trápení těm, kteří žili v pocitech emocionální nejistoty a napětí.

Pozor však na možné výbuchy nespokojenosti, které může vyvolat Luna vcházející do znamení Kozoroha v konjunkci s Marsem.

 

Neděle 30.1.

 

Kvadratura Luny s Uranem může komplikovat nedělní plány a i když mohou být někdy překvapení nepříjemná, tato vás mohou vyrvat z určité stagnace. Konjunkce Luny s Venuší případnou nespokojenost promění ve spokojenost. V lásce přichází něco nového, co vás vytrhne ze zajetí stálé rutiny. Přichází zajímavá nabídka osudu.

Před námi je poslední lednový týden. Pojďme se podívat na to, co nás v něm čeká.

Hvězdy jsou ve znamení Vodnáře. Lidé tohoto znamení mívají velmi originální myšlenky a neobvyklý životní styl. Dá se říci, že jdou rádi proti proudu. Často se tak setkávají s nepochopením. Největšími hodnotami pro Vodnáře jsou svoboda a nezávislost.

Vodnáři, tento týden, buďte sami sebou a více asertivnější. Nenechte si od ostatních líbit pomluvy a ohraďte se proti nim.

Ryby, neberte nové známosti na lehkou váhu. Někdo z vašich ctitelů stojí o mnohem více. Otevřete oči a vnímejte realitu.

Berani, tento týden byste se neměli hrnout do vyjasňování některých sporných momentů mezi vámi a vaším partnerem. Je totiž jisté, že byste si tím zadělali na velké problémy. Hrozí nedorozumění, konflikty a nepochopení.

Býci, pokud vás čekají rozhovory s konfliktními lidmi, buďte asertivní, s vlídným tónem v hlase. Křikem nic nezmůžete.

Blíženci, není vhodné, abyste příliš času trávili řešením vztahových problémů. Je načase setkat se znovu s přáteli, vyjít si na výlet nebo se oddat svým oblíbeným zájmovým činnostem.

Raci, potřebujete-li se někomu svěřit, obraťte se pouze na svého dobrého přítele. Tam bude vaše tajemství opravdu v bezpečí.

Lvi, jestliže se nechcete ochuzovat o nové pracovní nabídky, je načase změnit přístup k práci. Prospěje vám menší sebereflexe.

Panny, odložte stranou všechny pochybnosti a předsudky. Vyrazte na rande, i kdyby byl protějšek trochu jiného ražení než vy.

Váhy, měli byste se hlavně věnovat péči o svou fyzickou stránku. I drobnější fyzické práce mají příznivý vliv na psychiku. Vyzkoušejte to.

Štíři, nesnažte se prosadit přes sílu, ale využijte svou chytrost a šikovnost. Máte na to, abyste uspěli svými trvalými výkony.

Střelci, nemusíte se příliš zabývat tím, co si o vás myslí vaši kolegové. Ale na druhou stranu je jasné, že negativní dojem také zanechat nechcete. Je tedy potřeba s nimi komunikovat uvážlivě.

Kozorozi, nabýváte pomalu, ale jistě stability a jistoty ve svých rozhodnutích. Máte také více odvahy nahlas projevit svá přání a nemyslet jen na ostatní, i když je máte rádi.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Je váš vztah ten pravý?

Máte novou známost a všechno se zdá fajn, ale nevíte jistě, jestli je to ten pravý ve vašem životě. Přinášíme devět osvědčených způsobů, jak to ...

Andělský horoskop od 17. 4. do 16. 5.

Berani, projevuje o vás zájem člověk, který na první pohled není váš typ. Kozorozi, měli byste více naslouchat svým blízkým... Živel země BÝK – Vaším ...

Mezi nebem a zemí: Prstýnek s kamenem lásky

Kartářka Anička nám vypráví další ze svých příběhů. Tentokráte o tom, jak se jí spnil sen i předtucha. Dnes jsem si vzpomněla na takový hodně ...

Horoskop štěstí pro Býky (21. 4. – 21. 5.)

Prožijte opravdu zajímavé období. Vlivem sextilu Venuše s Plutem se vám bude dařit ve společnosti i v lásce. Je vhodná doba položit základní kameny pro ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 15.4.-21.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 15.4.-21.4. je Svět. Přináší nové šance

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Partnerský horoskop: Štír. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje tajemný, vášnivý, ctižádostivý, hrdý ...

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 4.5.2024

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 4.5. 2024 od 10h do 16:30 (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 ...

Týdenní horoskop 15.4.-21.4. Slunce v Býku vás popostrčí

Uran ve znamení Býka vám dodá větší rozhodnost a vůli překonat různé nástrahy a vykonat vše pro vaši spokojenost. Pondělí 15. dubna přinese krásný den ...

Nejpřekvapivější dvojice znamení zvěrokruhu: S kým vám to může kupodivu klapat?

Pokud trochu znáte astrologii, jistě víte, že pokud jde o lásku a partnerství, některá znamení zvěrokruhu se k sobě hodí lépe než jiná. A nejspíš i ...
Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.