Víkendový horoskop: Merkur s Neptunem posílí intuici

Merkur v sextilu s Neptunem posílí intuici. Budete nacházet sami sebe. V neděli vejde Merkur ve znamení Blíženců a a spolu s ním zatoužíte objevovat celý svět.

 

Beran

V pátek si dávejte pozor, než někoho zkritizujete. Raději si předem rozmyslete, co řeknete. V sobotu udělejte něco milého pro druhé lidi. Získáte tak jejich uznání.

Nedělní den bude jako stvořený pro vaše koníčky a práci kolem domova, případně pořizování věcí do domácnosti. Merkur a Pluto v sextilech pomohou odhalit vaše skryté talenty.

 

Býk

 

Pátek vám chystá několik překvapení a nečekanou nabídku. V sobotu je ještě pořád Merkur ve vašem znamení a tak můžete vyrazit mezi lidi a navazovat nové kontakty. Hlídejte si však svá tajemství. V neděli máte možnost vyvázat se z nějakého nepříjemného úkolu.

 

Blíženci

 

V pátek se berte o své věci a neustupujte nepřátelům. V sobotu dělejte všechno, co chcete, ale hlavně se nenechte vyprovokovat k unáhleným rozhodnutím. Od neděle bude Merkur ve vašem znamení a to posílí váš pocit nezávislosti.

 

Rak

 

Páteční Luna v trigonu umožní věnovat se více sobě a svým věcem. Sobotní Luna v trigonu slibuje dobrou náladu, ale ne všechno se vám povede stihnout, protože ostatní budou myslet hlavně na zábavu. Nedělní Luna k vám bude vábit peníze a úspěch.

 

Lev

 

V pátek odhalíte něčí tajemství a možná bude těžké udržet si ho jen pro sebe. Buďte opatrní, lidé mohou být tento den velmi citliví a raději je příliš nehodnoťte. V sobotu se možná někdo, na koho čekáte, opozdí, či změní názor na společné setkání. Nedělní Merkur v sextilu přeje promyšleným akcím a vy můžete získat to, po čem toužíte.

 

Panna

 

V pátek se můžete přistihnout, že vám dělá dobře uklízení a dělání pořádku ve svých věcech. V sobotu si od sebe držte dál lidi divného charakteru, poslouchání jejich nářků vám může zkazit náladu. V neděli vás podpoří Merkur a stálo by za to myslet pozitivně a představit si svou budoucnost plnou úspěchů a pevně tomu věřit. Zjistíte, že případné možné komplikace tím oslabíte.

 

Váhy

 

V pátek budete mít štěstí při zařizování složitějších věcí. S ostatními lidmi se snadněji domluvíte, to přinese více užitku než soupeření. Buďte klidní a uspějete. V sobotu vám někdo může podat informace, které se nebudou zakládat na pravdě. Snažte se je dál nešířit. Nedělní Merkur v trigonu přeje zajímavým informacím i diskuzím. Klidně si na to vymezte dostatek času, domácí práce počkají.

 

 

 

Štír

 

V pátek se možná dokážete odpoutat od všeho, co již nepotřebujete. Dopřejte si odpočinek, který vám dodá sílu, abyste mohli ukončit různé věci, které se táhnou delší dobu, než by měly. V sobotu budete plni energie a vaši blízcí to budou kvitovat. V neděli můžete uvažovat o nějakém výletu, či schůzce s někým, koho máte rádi.

 

Střelec

 

V pátek nasaďte úsměv a uvědomte si, že si takto můžete přitáhnout úspěch. Stačí, abyste neporovnávali sebe a druhé lidi a dělali věci vlastním tempem. V sobotu čarujte a přitáhněte si štěstí. V neděli přinese Merkur v opozici zajímavé výzvy a vy budete přemýšlet o věcech ohledně vaší práce.

 

Kozoroh

 

V pátek k vám přichází dobré nápady a štěstí v lásce. Hledejte příležitosti, jak se bavit a postarejte se o svůj duchovní rozvoj. Vaše nápady budou nadčasové. V sobotu budete dobře naladěni na své přátele. Luna v sextilu nese štěstí i v lásce. V neděli poslouchejte intuici, pomůže vám vyhnout se zbytečným potížím, pokud se budete věnovat vlastním věcem.

 

Vodnář

 

V pátek se snažte více dbát na svůj vzhled, nasaďte úsměv a udělejte si nejlepší make-up. Někdo pro vás významný obrátí pozornost vaším směrem a učiní vám zajímavou nabídku. Chyťte svou šanci. V sobotu přichází aktivní energie, pouze se vyhněte potřebě dělat několik věcí naráz. V neděli vás podpoří Merkur v trigonu a možná přijdete na nějaký zajímavý nápad, jak si přilepšit v práci.

 

Ryby

 

V pátek máte možnost získat uznání, pouze myslete na to, že se nevyplácí odkládat na později důležité věci. Sobotní Luna v Rybách přinese neotřelý pohled na důležité věci a možná k vám přijdou zajímavé nápady. Nedělní hvězdy slibují štěstí na lidi a úspěch v lásce. Buďte vlídní k druhým lidem a sami zaznamenáte pozitivní vibrace ve svém okolí.

 

 

 

Pro Kartářky světla Helen Stanku

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Co o vás vypovídá roční období, ve kterém jste se narodili?

Osobnost a charakter člověka ovlivňuje mnoho faktorů a zdá se, že k určitým vlastnostem může přispět i roční období, ve kterém jste se narodili. Nejen ...

Je váš vztah ten pravý?

Máte novou známost a všechno se zdá fajn, ale nevíte jistě, jestli je to ten pravý ve vašem životě. Přinášíme devět osvědčených způsobů, jak to ...

Andělský horoskop od 17. 4. do 16. 5.

Berani, projevuje o vás zájem člověk, který na první pohled není váš typ. Kozorozi, měli byste více naslouchat svým blízkým... Živel země BÝK – Vaším ...

Mezi nebem a zemí: Prstýnek s kamenem lásky

Kartářka Anička nám vypráví další ze svých příběhů. Tentokráte o tom, jak se jí spnil sen i předtucha. Dnes jsem si vzpomněla na takový hodně ...

Horoskop štěstí pro Býky (21. 4. – 21. 5.)

Prožijte opravdu zajímavé období. Vlivem sextilu Venuše s Plutem se vám bude dařit ve společnosti i v lásce. Je vhodná doba položit základní kameny pro ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 15.4.-21.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 15.4.-21.4. je Svět. Přináší nové šance

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Partnerský horoskop: Štír. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje tajemný, vášnivý, ctižádostivý, hrdý ...

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 4.5.2024

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 4.5. 2024 od 10h do 16:30 (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 ...

Týdenní horoskop 15.4.-21.4. Slunce v Býku vás popostrčí

Uran ve znamení Býka vám dodá větší rozhodnost a vůli překonat různé nástrahy a vykonat vše pro vaši spokojenost. Pondělí 15. dubna přinese krásný den ...