Týdenní horoskop 7.3.-13.3. Merkur vejde do znamení Ryb, využijte svůj osobní šarm

Před námi je druhý březnový týden. Co nás čeká?

V pondělí 7.3. by měla konjunkce Luny s Uranem přinést inovaci do zaběhlých stereotypů. Odpoledne nás příjemně naladí sextily Luny s Jupiterem a Sluncem. Dopřejte si nějakou malou radost. Díky kvadratuře Luny se Saturnem mohou některým lidem zvýšit tlak večerní zprávy.

 

V úterý 8.3. může sextil Luny s Neptunem a trigony s Plutem a Marsem ještě více vyvolat potřebu nasát ženskou energii. Luna vejde do znamení Blíženců a večerní setkání či rande zvednou náladu.

 

Ve středu 9.3. trigon Luny s Venuší značí příjemný den. Podaří se zařídit všechno i s patřičnou diplomacií.

 

Ve čtvrtek 10.3. vejde Merkur do znamení Ryb, k tomu mu budou dělat společnost kvadratury Luny s Jupiterem, Sluncem a Neptunem. Využijte svůj šarm, ale počítejte s tím, že bude náročné se soustředit na věci vyžadující racionální uvažování. Můžete to vnímat jako typickou jarní únavu. Trigon Luny se Saturnem bude nabádat udržet si rozvahu a disciplínu.

 

V pátek 11.3. vejde Luna do znamení Raka a trigon Luny s Merkurem předvídá příjemná přátelská setkání a aktivní zakončení pracovního týdne.

 

V sobotu 12.3. přinese sexstil Luny s Uranem a trigon s Jupiterem harmonii ducha i těla.

 

V neděli 13.6. konjunkce Slunce s Neptunem umocní potřebu nedělního klidu. Neptun ve znamení Ryb je velmi silný, a ne vždy nese úplně ideální náladu a rozpoložení. Hloubavou náladu přinese opozice Luny s Plutem. Večerní Luna vejde do znamení Lva a nasadí melancholii v citové oblasti. V emocích však vyhraje vitalita a chuť do života.

 

Hvězdy jsou ve znamení Ryb. Jejich mírná a nekonfliktní povaha jim mnohdy přináší potíže s prosazováním vlastních názorů. Občas zapomenou dodržet to, co vyžadují po ostatních.

Mají rády klidné rodinné zázemí. Fascinuje je umění, literatura a duchovní nauky.

Ryby, tento týden se nezabývejte stinnými stránkami ostatních. Než budete někoho hodnotit, sáhněte si sami do svědomí.

Berani, můžete být celkem vztahovační. Je to dáno tím, že máte opravdu divokou energii a nic si jen tak nenecháte líbit.

Býci, hlavou se vám budou honit nejrůznější myšlenky a nápady. Jako kdybyste je ani nemohli zastavit. Pokud se přidají i emoce, máte o zábavu postaráno.

Blíženci, pozvání do společnosti by rozhodně neměli odmítat ti z vás, kteří jsou nezadaní. Máte nejen šanci se pobavit, ale také si možná najít novou známost. A i kdyby ne, můžete poznat zajímavého člověka.

Raci, nepodaří se vám najít vytouženou rovnováhu v práci i doma. Budete skákat z jedné věci na druhou a koncentrace vám bude chybět.

Lvi, vaše sebevědomí by mohlo zaváhat a nechat se zmást tím, co se kolem vás říká. Nedovolte to. Zachovejte si své názory a ničemu se nemusíte přizpůsobovat.

Panny, pokud se vrhnete do realizace nových plánů, bude to fajn, jen na to jděte pomaleji a opatrněji. V opačném případě se ve spěchu můžete dopustit mnoha chyb, jejichž náprava by vás stála mnoho sil.

Váhy, jako oporu vás berou nejen vaši nejbližší, ale také vaši přátelé. Mají ve vás jistotu a také vždy naleznou pochopení.

Štíři, kreativní činnosti nebo hudba jsou brány jako jistá forma meditace. Pomohou vám odbourat stres ze současného dění.

Střelci, dejte si pozor na náhlé výbuchy vzteku vůči vašemu partnerovi. Vzbudíte u něj akorát vlnu nevole a hádka vás nemine.

Kozorozi, můžete narazit na opravdu zajímavé typy lidí. Nenechte se zmást a jednejte podle vlastní intuice. Ta vás správně navede.

Vodnáři, k dobré náladě vám může přispět změna prostředí. V poslední době jste zřejmě více pobývali doma a už na vás vše padalo.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...