Týdenní horoskop 26.7.-1.8. Merkur vejde do Lva a Jupiter do Vodnáře. Znovu chytíme dech!

Váhy, nastavená pravidla ve vztazích se pokuste dodržet. Lvi, pokud se tento týden objeví šance, neváhejte ani vteřinu. Panny, na partnerovi byste neměli hledat pouze chyby.

 

V pondělí 26.7. bude Luna v opozici s Marsem. Dejte pozor na svůj klid a problémy si netahejte do postele.

Luna vejde do znamení Ryb a pomůže tak moc si toho nebrat.

 

V úterý 27.7. nese večerní konjunkce Luny s Neptunem romanticko-teskně nostalgickou náladu.

 

Ve středu 28.7. vejde Merkur do znamení Lva a Jupiter se po dvouměsíční pouti přes Ryby vrací asi na necelého půl roku do znamení Vodnáře. I pro ty, kteří si v uplynulém roce sáhli na pomyslné dno nyní přichází období, znovu nabrat dech. Nastává období nových nabídek a ukončování vleklých řízení. U nových projektů se dá předpokládat, že ponesou rychlý zisk.

 

Ve čtvrtek 29. července Mars v opozici s Jupiterem nese spontánnost a jisté kreativní šílenství. Také přeje cestám, nebo různým aukcím, kdy se dá něco získat opravdu za zajímavou cenu.

Mars vejde do znamení Panny a bude přát generálce jak v oblasti zdraví, tak i v účetnictví, či v domácnosti.

 

V pátek 30. července vejde Luna do znamení Býka a to si bude žádat poohlédnout se po nějaké příležitosti doplnit finanční zásoby.

 

V sobotu 31. července kvadratura Luny s Merkurem, Sluncem a Saturnem připomene, že prázdniny už jsou ve své půlce a co se ještě nepodařilo zrealizovat.

 

V neděli 1. srpna konjunkce Luny s Uranem a opozice s Merkurem a Saturnem přinesou úvahy o tom, kterou cestou se dát je správné, kam vlastně jdeme a po čem opravdu toužíme.

Konjunkce Merkuru se Saturnem bude chránit před frustrací.

 

Co nás čeká jednotlivá znamení poslední červencový týden? Léto se dostává do druhé poloviny a je potřeba nabrat pořádnou energii před podzimem.

Hvězdy jsou ve znamení Lva. Bývají silnými osobnostmi a vůdčími typy. Jejich temperamentní a energické povaze nechybí sebedůvěra. Jsou to průbojné a vyrovnané bytosti, které ví, co chtějí. Nejvhodnější barvou pro ně jsou oranžová, béžová a zlatá. Tyto barvy značí úspěch a sebevědomí.

Lvi, pokud se tento týden objeví šance, jak získat váš vysněný post, neváhejte ani vteřinu pro to něco udělat. Taková příležitost se nemusí hned tak opakovat.

Panny, na partnerovi byste neměli hledat pouze chyby. Uvědomte si, co jste dosud společně prožili, a pokuste se to ocenit. Pojí vás stejné názory na život, zkušenosti a zážitky.

Váhy, nastavená pravidla ve vztazích se pokuste dodržet. Hněv není dobrý rádce a vy to moc dobře víte. Umíte to i po dobrém.

Štíři, trpělivost růže přináší a vám se podaří dosáhnout svých cílů. Nebylo jednoduché o tom rodinu přesvědčit, ale povedlo se.

Střelci, buďte více trpěliví a pečliví. Máte sklony pracovní povinnosti trochu odbývat, což vám na dobré pověsti vůbec nepřidává.

Kozorozi, rodina vám může vyčítat to, že jste duchem nepřítomni. Dejte si pozor a pečlivě jim naslouchejte.

Vodnáři, komunikace je na daleko lepší úrovni než v uplynulých dnech. Díky tomu se doma můžete konečně i zasmát a více se uvolnit.

Ryby, bude třeba se zaměřit na určitou složitou situaci, do které jste se před časem dostali. Poradit vám může někdo zkušený, nebo se budete muset obrátit na odborníky.

Berani, nebuďte stále ukřivdění a postavte se osudu. Jistě si s nastalou situací umíte poradit, stačí jen chtít. Uvědomte si své kvality, kterých máte nespočet, a začněte jednat.

Býci, kdosi nový vás může dost zaujmout. Pokud jste momentálně nezadaní, nic vám nebrání se s dotyčnou osobou dát do řeči.

Blíženci, důležité nákupy, které mají za cíl udělat někoho šťastným, musíte předem dobře zvážit. Ku prospěchu vám je to, že dotyčnou osobu dobře znáte a také víte, co si tajně přeje.

Raci, dejte prostor vaší drahé polovičce, ať vám sdělí své pocity. Má toho na srdci víc, než si myslíte. Pokud by to ze sebe partner nedostal, hrozí, že by emoce jednoho dne přestal zvládat.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Víkendový horoskop od 29.3. Merkur v Beranu se nebojí a jde na věc zpříma

Na Velikonoce se nudit nebudete. Luna ve Střelci vyladí k flirtování, škádlení a žertům, avšak Merkur v Beranu si servítky brát nebude. Někdy je konfrontace ...

Velikonoce šestkrát jinak. Jak se slaví svátky jara ve světě

Věděli jste, že v Norsku nesmí na Velikonoce chybět správná detektivka, ve Spojených státech se pořádá hon na vejce a ve Španělsku se i bubnuje? ...

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...